2008 Kasım Anneleri

darkcım geçmişe henüz bakmadım ama adresler konusunda ise özelden çileğin ve julininki geldi bana başka kimseden gelmedi bende yolluyorum sanada göndereyim sende bana gönder adresini birdaha koparsa site hiç değilse mailleşiriz:))

aynen hayatım gayet mutlu oluyor insan uyumak ne güzel eşimede diyorum evde ağlayan bir bebek olsa ve ben uyuyamasam anlayacağım en azından bir sebebim var diyeceğim ama evde herkes uyuyor sessizlik var ama ben uyuyamıyorum çok kötü bir şey bu neyse yakında sebepli uykusuz kalacağız artık uyku yok nasılsa:))

merhaba arkadaşlar bugün kontrolumüz vardı bebegim dogum kanalına girmiş.doktorum dogum çok yakın dedi.iyice heyecanlandım.kilosunu da 3.350 olmuş.bekliyoruz artık bakalım sıra hangimizde.

Heytttt napiyonuz bakiiim,uyudumu yoksa herkez! Biz biraz yattik,sonra kalktik habire yer degistirip

evde kendime yeni yerler icat ediyorum,hicbiryerde rahat edemiyorum sanki.Bu arada o bahsettigim

akinti iki kez daha geldi benden ayni sekilde koyu ve renksizdi.Nette bakiyorum

kokusuz,koyu,renksizde olabilirmis nisan..Bakalim bu Deniz bey bize heran sürpriz yapicak

ama ne zaman tam kestiremedim.Eylülcüm kontrolünün iyi gecmesine sevindim canikom..

Edacim sen benden önce dogurrusun kesin,cünkü bana tam girmemis kanala demisti

Baski filan hissediyomusun yoksa normalmi hersey?Ben sadece yürürken biraz canimin yandigini

hissediyorum hepsi bu:)

beklemek gönderdim adresimi canım.
Sen ekle beni,ben şuan online değilim de.

Edacım hayırlı olsun ne diyelim :) Demek yolda bebiş Ee eninde sonunda doğru yolu bulcak yaramazlar.Benimkide hep yukarıya çıkıyor,yok kızım ordan çıkamazsın diyorum da dinlemiyor beni :)

Benim daha karnım bile yeni yeni setleşmeye başlıyor.O da ara ara sürüyor,sonra yine yumuşuyor.

çilekcigim merhaba canım.o akıntıdan bende de oluyor sormuştum doktoruma korkacak bişey yok normal demişti.doguma az kaldı artık olcak böyle şeyler.bugün çok agrılarım oldu özellikle kasıklarımda ve belimde.yürüyüşümde degişti kendi kendime gülüyorum halime valla.Allah hayırlısıyla hepimizi kurtarsın.

teşekkürler darkcıgım canım sen nasılsa sezeryan istiyorsun yoluna girmesi şart degil.doktorum bana bol bol yürüyüş yap dedi rahim duvarı inceliyormuş böylece normal dogum daha kolay oluyormuş.hayırlısı neyse o olsun bizim ve bebişlerimiz için.

Edacim birde o sivilar rahim agizini kapiyormus,doguma yakinda rahim acildigi icin gelebilirmis!

bende karin agrisi cok oluyor kivrilip kaliyorum birde belim agriyor arada ama cok ender oda.

Darkcim seninkide bi alem,ne isi varki yukarida:)

çilekcigim yürüyüş gerçekten çok iyi geliyor sancılara.sen hergün yürüyüşe çıkabiliyormusun?ben hergün çıkamıyorum ama yarından itibaren hergün çıkacagım.günde 45dk yürüyüş yapsak süper olcak da insanın bazen canı dışarı çıkmak bile istemiyor işte.

eyvahh siz ikiniz doğurdu doğuracaksınız DD

kızlar doğuran sadece doğum yaptım diye başlık açıyor nedense :)) Ben hikayeyide isterim ona göre.

Bizim kız bi tuhaf Çilekcim yandan yukardan değişik yerlerden çıkmak istio D

Edacim yürümüyorum ben hic ya( ama evim iki katli sürekli merdiven inip cikma olayim var,

birde hergün siliyorum merdivenleri filan ne kadar faydasi olur bilemem ama:)

Darkcim az kaldi ama bayagi bir sabirsiz oldum ben,onca ay gecti bi su son ayi atlatamadim ya..

Insl.doguralimda yazariz uzun uzun hikayelerimizi,gelse kuzucum artik yeter daaaaa.

edacım bebişinin iyi olmasına çook sevindim maşallah cnm nazar değmesin :) uyumayanlardan biride benim çilekçim..bu arada kızlar ben 35 haftalığım ama en az 3 haftadan beri aşağıda hep baskı hissediyorum özellikle yorulunca ve yürüyüş sırasında.biz eşimle her akşam yürüyoruz en baştan beri deniz havası çok iyi geliyor bana ama artık dinlene dinlene yürüyebiliyorum ki ben şu ana kadar 7 kilo aldım ama hanfendi bir bastırıyor kafasıyla yürüyemiyorum

saphiracim baski yprulunca sanki daha cok oluyor gibi bende.ama öyle abartabilicegim

bi sekilde diil.yürümen ne güzel ya,ben hic yürümüyorum malesef..

ayy cikiyorum ben dayanamiycam,cok optum herkezi iyi geceler kizlar.

gunaydın kızlar
gece vardıyası kaynatmıssınız yıne maasallah
uykusuzluk sanırım hepımızın sıkayetı bende cok uyuyamıyorum ama kocıs benı yataktan kaldırmıyor sen yıne de yat vucudun dınlensın dıyor ne kadar dogruysa artık

ben yıne de rahat edemedım bugun kadın cagırdım
nasılsa uykusuzum nasılsa ev yıne elden gecmek ıstıyor dıye annem erken dese de bos kalıp can sıkıntısı yapmaktansa ıyıdır
oglenden sonra randevumuz var bızım de

ben bugun doktoruma hedıye almayı dusunuyorum ama ne alsam ve ne zaman versem karar veremedım
esım sen sımdıden al ıstersen bugun ıstersen dogumdan sonra verırız dıyor ama ben hemen vermek ıstıyorum
sızce ne yapmak lazım ya da sız bırsey alacakmısınız doktorunuza

evet sabah cok erken kımseler yok ama ben acıktım ve sabahın korunde actım netı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…