- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #10.301
yazmadım cnm çokda yazılacak bişey yok ya daha kucağıma bile alamadım.her akşamiki gözüm iki çeşme pek iç açıcı şeyler değil yani.hafta içi inşallah hayırlısıyla koynumda olacak ama hangigün bilmiyorum.dün kşam hemşiresi uyandırmaya çalıştı elini küvaze sokup ayaklarını bacağını falan okşadı ama nafile ehli keyf kime benzedi bilmemki.kaç gündür hep uyuyo hep uyuyo hemşireye sordum hiç gözüaçıkvakit geçiriyomu diye aa hemde nasıldedi.etrafı seyrediyo bizi dinliyo uslu bi bebek oluıcalk dei maşallahhh dedim benim oğlumagünaydın hanımlarrrrrrrr
gece kuşları henüz uyanmadı sanırım
bende sabah çok uyumuşum saat 11 de zor kalktım
edacım bebeğinin iyi olmasına sevindim
eylül hanım hoşgeldiniz aramıza demek kızın kilo almış maşallah canım
minik kalimero senide sabah kuşu ilan ediyorum demek bugün randevunuz var ne güzel
bakalım dr.unuz ne diyecek
yağmurcum günaydın canım ben hediye işini hiç düşünmemiştim
mmmf sen nasılsın oğluşunun çıkmasına az kaldı galiba hadi hayırlısı
bu arada sen doğum hikayeni yazmadın daha değil mi?
selam kasım kuşları biz geldik
kızım çok iyi hepinize selamı var ..35.haftamızda 2400 olmuşuz ..dr 36 yı atlat artık düşünme dedi..her an hazırlıklı gel hastaneye dedi..telaş yaptım yine bak..öyle güzel bir yüzü varki ..ağzı burnu küçücük..tombik bi yüzü var ...ayy çok tatlıydı yaaa..3 günde bir nst istedi..bakalım gitcez artık..
ee kızlar herkes iyimi ..
ahh canım çok isterim gelmeyi ama malum çatalcadan eşim getirebiliyor ancak o da hemen işe geri dönmek zorunda..işimizi hemen bitirip biyere takılamadan dönmek mecburiyetinde kalıyoruz..keşke imkan olsa gelsem.çok sağol davetin için..ben beklerim seni bu tarafa geldiğinde ..bende bimin karşısındayım biliyosun..annene gelince uğrarsın..:asigim:eylülcüm 3 günde bir hastaneye gelcekmişsin banada gelsene o arada uyarsa tabi,evim fizik tedavi laboratuarının üstündeki apartmanda 2.kat beklerim cnm ...
mmfcim eminim en yakin zamanda kucaginda olur böcegin..sen her istedigin zaman gidiyosun dimi hastaneye?yoksa belirli saatlerimi var?
kiymam ben o uykucuya ya,annesine babasina naz yapiyor olmasin?canim benim bunca yolu atlattiniz insl.en iyi sekilde kucaginada alicaksin az kaldi..
mmmfcim hayırlısıyla gelio he bebişin yanına ...Bol bol mıncıkla onu gelince :))
Bu arada kimi öldürüp hapislere giricen ya ? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?