2008 Kasım Anneleri

ya kızlar sız de ne guzel cok az kalmıs yaa
eda sanırım sen sıradasın
hos cılek senınkı nısansa eger gelen bır ıkı gune dogum haberı gelecek yanı sızden

doktora gore benımde 2 gunum var ama nısan falan gelmedı benden
sadece sıddetlı bel ve kasık agrısı var o kdar
bır karnım bıraz ındı asagıya
hemen cıksın ıstıyorum ben artık

Günaydın kalimerocum walla hatırlattıgın ii oldu
bende hediye alıcam ama ne alabilirz bak hic düsünmemiştim
dogumdan sonra alamayız önceden almak lazım acaba ne almak lazım :)

Slm bende doktoruma deri çanta almayı düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum birde doğumdan önce versem garip mi olur karar veremedim.Doğum sonrası da bi paket çukolata.

ben de karar veremedım ama esım sen hallet dogumsonrasına kalmasın dedı
degıstırme sansı olan bır sey olsun ıstıyorum yanı ıcıne degıstırme kartı koyabıleyım ama dusunuyorum aklıma bırsey gelmedı

hos ben bugun eger alabılırsem bugun kı kontrolumuzde vermeyı dusunuyorum zaten dogum olacak belkı bır daha kontrol bıle olmaz
onun ıcın oncesınden vermeyı dusunuyorum

sonrasında zaten bebek bıblosu, cıkolatası vs verılır

günaydın kızlar;
bende drumun hediyesini bugün götürmeyi düşünüyorum.güzel biçiçek yaptırıcam vazolu olanlardan muaynehanesine koyar.bebişin yoğun bakım druna da bişey almak istyiorum ama kadın çok suratsız onlarada pasta yaptıriim hemşirelerle beraber yesinler dedik ama onu bebişin taburcu olduğu gün halldeicez

günaydın hanımlarrrrrrrr
gece kuşları henüz uyanmadı sanırım
bende sabah çok uyumuşum saat 11 de zor kalktım
edacım bebeğinin iyi olmasına sevindim

eylül hanım hoşgeldiniz aramıza demek kızın kilo almış maşallah canım

minik kalimero senide sabah kuşu ilan ediyorum demek bugün randevunuz var ne güzel
bakalım dr.unuz ne diyecek

yağmurcum günaydın canım ben hediye işini hiç düşünmemiştim

mmmf sen nasılsın oğluşunun çıkmasına az kaldı galiba hadi hayırlısı
bu arada sen doğum hikayeni yazmadın daha değil mi?

Günaydin herkeze,uykusuz bi gecenin sonunda biz anca ayiliyorum oglumla.

hafif bel ve karin agrisi disinda bisiy yok bende ya,aradada kasik agrisi oluyor ama

siddetli filanda diil.neyse artik ne zaman cani isterde o zaman gelicek sanirim.Ha birde

o bahsettigin akinti bugün daha bi degisik geldi,rengi biraz daha koyu filandi:) iyy anlattigim seye bak.

Bizim burada hediye falan filan alma kültürü yokmus sormustum bikac kisiye,o yüzden almiycam

bende.Utanasalar üzerimizdeki donlarimizi bile alicaklar bugün kizginim doktora hediye mediye yok ona:)

yazmadım cnm çokda yazılacak bişey yok ya daha kucağıma bile alamadım.her akşamiki gözüm iki çeşme pek iç açıcı şeyler değil yani.hafta içi inşallah hayırlısıyla koynumda olacak ama hangigün bilmiyorum.dün kşam hemşiresi uyandırmaya çalıştı elini küvaze sokup ayaklarını bacağını falan okşadı ama nafile ehli keyf kime benzedi bilmemki.kaç gündür hep uyuyo hep uyuyo hemşireye sordum hiç gözüaçıkvakit geçiriyomu diye aa hemde nasıldedi.etrafı seyrediyo bizi dinliyo uslu bi bebek oluıcalk dei maşallahhh dedim benim oğlumaoğlumun huylarını başkalarından öğreniyorum .neyse bunada şükür.bikaç gün sonra beraberiz inşallah.emzirmeye çağıracakları günü 4 gözle bekliyorum valla:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
canım ne güzel az kalmış kavuşmanıza
acısını çıkartırsın kucağına alınca misler gibi koklarsın küçük ayaklarını öpersin
Allah'a şükür ki ciddi bir problmi yok canım birde bu açıdan düşün
Allah başka dertler vermesin

mmfcim eminim en yakin zamanda kucaginda olur böcegin..sen her istedigin zaman gidiyosun dimi hastaneye?yoksa belirli saatlerimi var?

kiymam ben o uykucuya ya,annesine babasina naz yapiyor olmasin?canim benim bunca yolu atlattiniz insl.en iyi sekilde kucaginada alicaksin az kaldi..

nasılsınız kızlar.epeydir giremedim nete.taşındık internet bağlatamıyoruz yeni evde problem var.neyseki annemde var.doğuranlar oldumu diye merek ettim, eşime bizim kızlar ne yaptı acaba diyorum oda hangi kızlar diyor :)) bende kasım anneleri diyorum
birde bende 2 haftadır çok hashaslaştım.herşeye sinirleniyorum son aylarda artıyormuydu sizde de oluyormu yoksa havalardan filanmı anlamadım gitti.

selam kasım kuşları biz geldik

kızım çok iyi hepinize selamı var ..35.haftamızda 2400 olmuşuz ..dr 36 yı atlat artık düşünme dedi..her an hazırlıklı gel hastaneye dedi..telaş yaptım yine bak..öyle güzel bir yüzü varki ..ağzı burnu küçücük..tombik bi yüzü var ...ayy çok tatlıydı yaaa..3 günde bir nst istedi..bakalım gitcez artık..

ee kızlar herkes iyimi ..

eylülcüm 3 günde bir hastaneye gelcekmişsin banada gelsene o arada uyarsa tabi,evim fizik tedavi laboratuarının üstündeki apartmanda 2.kat beklerim cnm ...

eylülcüm 3 günde bir hastaneye gelcekmişsin banada gelsene o arada uyarsa tabi,evim fizik tedavi laboratuarının üstündeki apartmanda 2.kat beklerim cnm ...
ahh canım çok isterim gelmeyi ama malum çatalcadan eşim getirebiliyor ancak o da hemen işe geri dönmek zorunda..işimizi hemen bitirip biyere takılamadan dönmek mecburiyetinde kalıyoruz..keşke imkan olsa gelsem.çok sağol davetin için..ben beklerim seni bu tarafa geldiğinde ..bende bimin karşısındayım biliyosun..annene gelince uğrarsın..:asigim:

yok cnm nerde istediğin saatte gidicen öğlen 2-3 akşam 9-10 arası ziyaretçi sadeceanne baba abisi bile göremedi henüz(.öğlen eşim işden çıkıp gidiyo akşamda beni götürüyo o kadar yol gidip 3 dk görebiliyoruz bazen 5 dkoluyo ama herzaman değil ben bazen soruları uzun tutuyorum biraz daha kalmak için o zaman işte 5 dk faln kalıyoruz.:))ama insanın içi elvermiyo işte ne kadar girerken dezenfekte de olsan mikrop yayıyosun içerde de bir sürü bebişler var bizimkinin haricinde o yüzden hemen çıkıyoruz uyuyosa zaten fazla bakmıuyoruz yoksa nazar değdiricez aman ne güzeluyuyo baksana ne kadr uslu demekten.uyuyan çocuk nasıl yaramazlık yapıcaksa:roflol:işte hafta içi kavuşcaz inşallah tabi ben o zmaana kadar üst kattaki birini öldürüp hapislere düşmezsem.yardımından geçtik gölge etmese bari

mmmfcim hayırlısıyla gelio he bebişin yanına ...Bol bol mıncıkla onu gelince :))
Bu arada kimi öldürüp hapislere giricen ya ? :))

evet canım Allaha çok şükür biaksilik çıkmazsa kavuşucaz herhalde bu hafta.tmkinli konuşuyorum çünkü bu hafta sonu bekliyoduk herkese yaydık enfeksiyon oldu gelemedi yavrucak

eşcağzımın annesini:))
çarş biyere gidicekmiş gezmeye yalandan gelcenmi diyo yok oğlum gelir belki çarş diyorum gelmesin canıım cuma gelsin diyo .bu en basit yaptığı gıcıklık gerisini siz düşünün

herkese merhaba kasım annişleri a.s.nasılsınız bakalım bugün herkes iyidir umarım
bu arada çilek doğurdu sanırım artık rengi de koyulaşmış iyi oldu onun ya 40 hafta
doldu bekle bekle ben stres yaptım ayol neyseee bizde bugün babamızla gezmeye gittik
alışveriş yaptık teyzemizin ehliyet sınavı vardı onu götürdük derken yeni eve attım kendimi
eşim de ben bi takılıp geleyim dedi arkadaşlarına onu yolladım yemeği koydum ocağa ve geldim buraya:lepi:
bu arada iki gündür sol baldırıma sancı giriyor nedendir anlamadımm kasıklarıma ağrı giriyor arada
ve ayrıca su geliyor hafif hafif arada bir ama sürekli değil geçen doktora gittiğimde su
geliyor mu demişti bana bende evet arada geliyor demiştim tamam dedi bana 38.haftadan
itibaren bekle dedi biz de bugün 38 e girdik hayırlısıyla yarın yemeğe davetliyim halamakaydirigubbakcemile3
ertesi gün kuaföre ağdayasenağlama gidicem salıda kontrol ve nst varr salı günü doğururmuşum bi de
ayy ne güzel olur yaa:sm_cool:
mmmfcim canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun yavru kuşuna
eylül hanım sonunda girebilmiş iyi baree kızına da çok sevindim canım kilo almış bak ne güzel sen kafana takmaaa diyorum sana:mymeka:

Ay ne rahat sölüo bide cuma gelsin diee ..
Alla alla ne ilginc ya onun nesi oluo acaba :)

Asortiecim biz iiz sende ii gözüküosun gezmekten
zaman bulup yazabilmissin :))Suyun geliomus ay ne güzel
bende daha belirti yok 38e gircez ama Neyse hayırlısıyla
bi kurtulsak ...

Merhaba kızlar, Eylülcüğüm, kızının iyi olmasına çok sevindim, maşallah ne güzel kilo almış. Ben de artık şiştikçe şiştim kızlar, sanki her gün göbeğim biraz daha büyüyormuş gibi geliyor yani nerdeyse saat farkıyla büyüyor diyeceğim. :)) Bir de biz çok uykuya düştük bu aralar normal mi bilmiyorum, geceleri wc için kalkıyorum uykum bölünüyor, bazen de müthiş terleyerek uyanıyorum bir süre uyuyamıyorum. Ama gün içinde uyumazdım pek şimdi her bulduğum fırsatta uyuyorum. Nefes almalarım da kesik kesik oldu, eşim sanki nefes alamıyormuşsun gibi hissediyorum gece diyor. Halbuki ben farkında bile değilim, bana herşey normal geliyor. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…