2008 Kasım Anneleri

benimde arkadaşımın doğum günü vardı kızının 1 yaşna basıyodu küpe almıştımona gençkız küpesi hem kızın hem anasının çok hoşuna gitmişti alternatif bence düşünebilirsin
en sevindiğimşey burnumun eskihaline dönmesi eşime dedim biraz önce senin burnun hamileyken şişiyo diyoay bi güldümhamilelerin genelde şişer benimle alakalı değil diye

kızlar bende günüm yaklaştıkça korkuyorum işin kötüsü hem normal dogumdan hem sezaryandan korkuyorum sanki bebegimi hiç kucagıma alamayacakmışım gibi duygulara giriyorum hani çook fazla istenilen şeylere kavuşmak hayal gibi gelir ya öyle bişey sizede hayal gibi geliyomu

Aaa cidden mmmfciğim, benim de burnum patates gibi oldu, gerçi normal zamanda hokka değildir ama geçen gün aynaya baktığımda farkettim çok şişti. Demek hamilelerde normal, inecek de, iyi çok sevindim bu işe. :) Bu arada hediye alternatifin için teşekkürler, bunu da gözönünde bulunduracağım, malum kızlar süslü olur. :))

Biberoncum onu ben de hep düşünüyorum biliyor musun?tekmelerini hissetmek,hareketlerini hissetmek öyle güzel ki..ayrılmak zor gelecek gibi geliyor..ama snonra düşünüyorum içimdeyken attığı küçücük tekme bu kadar mutlu ediyorsa beni..dışardayken gözüme bakarken,beni emerken,yüzüme gülerken ne kadar mutlu olucam kimbilir diyorum..canım oğluşumu çok seviyorum ben yaaaaa...allah hepimizin evletlarına sağlıklı uzun bir ömür versin inşallah..

Çitoscum doğurmamı diyo eşin DDD İlahi yaaaa
Bencede korktuysan vazgeç DD

Düşünme bunları şimdiden herkes çatır çatır doğuruyo,kimseye bişey olmuyo çok şükür.
Bizde hayırlısıyla doğuracağız.

Biberoncum çok güzel bi hediye seçmişsin aa ben de çok beğendim ben de mi alsam .)

MMfciğim sende inşallah minik Mehmet Akif ine hayırlısıyla kavuşursun.resmi çooook tatlı çıkmış maşallah erkek erkek :)

AAYNI hisleri ben de yaşıyorum nirancım..ama aklıma da kötü şeyler getirmemeye çalışıyourm..

Ay nasıl vazgeçeyim minik oğluşumdan dark teyzesi..babası da dalga geçiyor işte kendince beni sakinleştirecek ya..inşallah sağlıkla doğuracağız..

Offf hep korkuoruzz yaa ne olacak bizim bu halimizz
Benimde hep aklıma o ameliyathane felan gelio böle bisi olcakmıs
gibi öff ...,

Bu arada mmmf cim cok tatlı oglusun ay masallahh tü tüü :)

ayy mmfcim o resimde ki oğluşun mu canım ya çok güzel maşallah allahım sana kavuştursun bir an önce
burun konusuna gelince benim burnumda büyüdü yaaa çok gıcık normalde çok
güzel olan burnum bir garip oldu ben de kız da büyür diye biliyordumm

ay ne tuhaf seymıs su hamılelık ve duygu karmasası canım
sımdı de tekmelerını daha derınden hıssedebılmek ıstıyorum ve sureklı kendımı dınlıyorum nasıl hareketlerı dıye
sankı 3.gun ıtıbarıyle hıssedemeyecegım ıcın son gunlerın dusuncesı mı bılmem kı

kocam aksam belkı salı gunu olmaz yıne bekletır doktor bızı deyınce de basladım aglamaya uff ne ıstıyorum bılmez oldum valla ya saskınım ıste coook saskın :1shok:

ya sanırım doğumdan sonra bayağı bir zaman elimiz karnımızda olacak..kolay alışamıycaz galiba ..eee 9 ay taşıdık içimizde boşuna demiyolar ben seni 9 ay karnımda taşıdım diye..yeni yeni algılıyorum bu sözü..

Mmmfcğim ben de gördüm oğluşunun resmini, Allah nazarlardan saklasın, maşallah. Dark'ın dediği gibi tam erkek erkek çıkmış. En kısa zamanda kucağında olur inşallah.

Asortieciğim, walla benim burun felaket.:)) Benimki erkek olacak, bilmem neden böyle oldu. Ama bak burun da iniyormuş hemen, endişelenecek birşey yok. :)

kalimerocum sakın korkma Allaha dua et ona sığın.bak gör çok kolay olacak.normalolmazda sezeryan olursa sakın hayalkırıklığına uğrama.hayırlı doğumlar inşallah.ayy bende heyecanlandım şimdi doğuma girerkenki halim geldiaklıma senağlamaduygulandım .

korkmayın kızlar beni 4.gün görenler yüzüme nur geldiğini söölediler:))) peh peh...
şişlikler de inince varya ben dünyanın en gözel garısıyam diye dolaşıyosunuz ortalıkta:))

Yaa kızlar, doğurduktan sonra da görüşmeye devam edeceğiz değil mi? Tabii kendimizi toparladıktan sonra. Yine böyle fırsat buldukça bebeklerimizden, sohbet ederiz inşallah. Bu sefer de ne kadar emdi, nasıl hareket etti, neler yaptı onları konuşuruz. Ayy ne heyecanlı...:)

Ya benim en merak ettiğim seylerden biriside şu ayaktaki şişlikler
Bazısı dioki 1 numara büyüyo ayagın diee ayy ben cok korkuorum eski ayakkabılarımı
giyemicem daha die acaba hemen iniomu sislik yaa ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…