2008 Kasım Anneleri

ben yatıyorum uyumaya gidiyorum kociş çağırdı hepinizi öptük iyi geceler beni özleyin anacığımkaydirigubbakcemile3
baaaayy

sizi göbekli hantallar siziiiiii.ehü ehü ehü.valla varya doğumdan eve gelince hatta şimdi bile o kadr zayıf değilim 64 kiloyum 8-10 kilo fazlam var ama kendimi 90-60-90 hissediyorum.doğumdan sonra ne demek istediğimi anlııcanız
sonda iğrençbişey ama 3 snde takılıyo allahtan yaw

bende acaba gene sarılıkmı oldu diyorumkendi kendime ama oğluım sarıymış :))gözleride maviymiş sonunda kendime benzeyen bi çocuık yaptımheheeeee

oğlun çok tatlı çıkmış mmmfcim ya....bayıldım doğrusu maşallah..çıkar çıkar bu yakında kucağında olur merak etme..

kızlar doğum yapan ekim annelerine bir baktımda hep sezeryan olmuşlar.çok az normal doğuran var.bakalım bizim listemiz nasıl olacak.herşeyin hayırlısı.inşallah sağ sağlim bebeklerimize kavuşuruz

valla bizim listede de hep sezeryan var, 5 kişiydi en son kasım annelerinden doğum yapan, 5i de sezeryandı. dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun. sağlıkla bitirelim artık şu hamileliği de kurtulalım artık.

ama elifcim herkes zamanından erken doğurduğu için isteseler de normal doğuramazlardı.zamanı gelen sadece çilek var benim bildiğim şu an aramızda

Merhaba güzeller..zamani gelen ve doguramayan bir ben varim atacigimin dedigi gigib.Ve israrla normal istedigim icinde bekliyorum.ama bugun karnim agriyor fena halde,iyi davranin bana belki dogururum:)
hos hicte dogurcak havam yok ama olsun belki sürpriz yaparim size.

hadi bakalım hayırlısı çilekcim.artık doğur ama yaa manda kaymağımı yedin naptın:roflol:

ayyy ne güldüm mmf,manda kaymagi ne kiz?ilk defa duydum ve acayip güldüm alemsin sen ya:)

vallahi ne yedim bilmiyorum ama gelmiyor yavrucum napiim ya,canim cikti rica etmekten kendilerine ama yok yine

Mmmf o yakışıklıyı ilk fırsatta bizim için öp olur mu. Maşallah canım ya ne tatlı, adam gibi. Kıvanç Tatlıtuğ'a falan mı baktın çok :)))))

Çilek bak gör Kalimero senden önce de doğurmazsa ben de neyim :)

offf juli evetya kalimeroda dogurur kesin benden evel.Ben hepinizi bekliycem galiba merak etmeyin.

ya bu dogum agrisi nasil olcakki?bana bi agri geliyor gidiyor hepsi bu.neikmaz bebeymis bu ya..

herkese merhaba kuzularımyerimseniben benim ehueueue nasılsınız biz yine dışarda yemeğe davetliyis
çıkmadan merhaba a.s.deyim dedim nasıl gidiyor dün bi yatmışım kocişin koynuna sabaha kadar uyumuşum ki şiddetli bir tuvalet ihtiyacıyla kalktım sonra geri yattım kociş kahvaltı hazırlamış
kahvaltı yaptık
çıkıcaz kimse doğurmasın ben gelene kadar ben hepinizden önce doğurcam hahaha
çilek hanımcım sizin rahatınız yerinde anlaşılan doğurmaya da niyetiniz yok sanırım
aman sakın doğurma otur oturduğun yerde kasım anneleri
bitirsin sen aralıkta yaparsın artıkkkaydirigubbakcemile3

Aaaa Asortik sen bize ne bakıyorsun, biz evimizde işimizde doğurursak da paşa paşa gideriz hastaneye, sen dua et de yollarda sen doğurma. Sokak ortasına pırtlayacak kuzun haberin yok valla. Kız bi gün otur evinde, çocuk şöyle bir rahat etsin, gerine gerine bir yatsın. Haldır huldur onu da sürüklüyon peşinde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…