2008 Kasım Anneleri

Arkadaşım 1 hafta önce doğum yaptı.Onunda ayakları çok şişmişti.1 haftadır hala inmedi dedi.
Ama 10 kilo zayıflamış bile şimdiden.

Epidural sezaryan oldu.2 günde kalkmış ayağa.Şimdilik ondan duyduklarım bunlar :9

Amma yazmisiniz ya oku oku anca bitirebildim.sorun bakalim kac tanesi aklinda diye:)

öncelikle mmf masallah canimya,kiz bu ayni küzük adamlar gibi poz vermis:)

kalimerocum ne güzel cok yaklastin artik melegini kucagina almaya,ne heycanlisindir simdi sen.

ya benim hafif ellerimde ve ayaklarimda sislik var,onun disinda burnum filan ayni duruyor.herkezin

sismiyor galiba dimi?

ara ara rahmime igne batiriyorlarmis gibi bir agri giriyor benim,offf dogum habercisimidirki bunlar ya?

Mmmfcim dogum yaptın ama hic hikayeni duyamadık bize bahsedermisin biraz ya :)

perşembe günü biliyosunuz nst de sorun çıkmıştı cuma alabilirim demişti burdan bahsetmiştim hareketysiz gelmiştioğluşum dra .cuma sabah tekrar nstye girdim ama evden çıkarken drun yeme demesine rağmen bir muz yemiştim.sanki kaçıcak delik var:)nst de bizim eşkıya hareket edince çok ağzımız kulaklarımızda indik drun yanına yatırıyorum seni diyince başımızdan aşağı kaynar sular tabi
neyse yatış kan almalar bir sürü giren çıkan odaya hepsi ayrı bişey yapıyo tabio arada ben açlıktan bayılmak üzereyim oğlum kordonunu çekip duruyo acıktım anne huuuu diye:))saat 1.5 oldu cuma saatinde çok dua ettim hayırlısı diye.sonrahemşire gelditabi ben her gelene ağlıyorum erken diye onlarda teselli edip duruyo beni hemşire kabus gibi sondayı taktı ve beni aldı götürdü vedalaşmama bike fırsat olmadı sadece bana dua edin diyebildim.ameliyathanede herkes aman göbek adışu olsun ama gözleri annesine benzesin aman şööle aman bööle beni teselli etmeye güldürmeye çalışıyolar bense sakın dr gelmeden benibayıltmayın sakın bayılmadan kesmeyin diyip duruyodum.en son drumu gördüm tanımadınmı cnm açlıktandır falan dedi neyse rahatladım tabionu görünce en son tansiyonumdüşüyo galba dediğimi onlarında uyuyosun tatlım dediğini hatırlıyorum.
sonrası zaten mehtap hanım mehtap hanm diye bağrışlar.baya geçuyandım çünkü hastaydım boğazımda tükürük nefes almamı engelliyodu zor oldu ayılmam bebeğimi sordum iyi seni bekliyodediler.bende sevindim tabi ama ozaman ööleymiş.dışardaymış.neyse odaya gittim teyzemizin yüzü gülüyo ama eşimin haliperişan ilk doğumdan bildiğimiçin bişey oldu söölemiyosunuz dedim ağladımama oda doğduğunda ayaklarını mosmor görünce çok kötü olmuş ben odada hastaneden ve doğumdan kaçma planları yaparken bebeğim karnımda canıyla mücadele halindeymiş ve 1 günümüz dahi yokmuş fazladan onu kaybediyormuşuz allah korusun..ameliyattan sonram rahat geçtiçok şükür.ertesigün meleğimi görmeye gittim heryerinden hortumlar fışkırıyodu işte ööle kötü oldum falan filan üzmiim sizide şimdiartık gün sayıyoruz kavuşşmak için .bunu oğlum evine gelince yazıcaktım daha duygusal olacaktı ama sordunuz yazdımbelkio zaman gene yazarım başlık açarım ay bi gelse varya bööle bööle takla bile atarım:))

Mehmet Akif bizim bu cetvellerdeki bebekleri gibi kızıl çıkmış di mi kızlar :)))

ay mmf maşallah aynı takvimdeki gibi yapmışsın

Bakalım bizimkiler nasıl olcak

bende acaba gene sarılıkmı oldu diyorumkendi kendime ama oğluım sarıymış :))gözleride maviymiş sonunda kendime benzeyen bi çocuık yaptımheheeeee

Mmfciğim biraz burukmuş hikayeniz.İnşallah bu hafta güzel bir başlangıç yaparsınız Mehmet beyi evinize getirerek.
Allah birdaha ayrı koymasın sizi miniğinizden ve hep sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.

Mmf basarindan dolayi kutlarim seni,hani kendine benzetmisinya o bakimdan yani.

yakinda gelir insl. evinize ya sarilirsin o zaamn bol bol ona.

mmmfcim canım öyle veya böyle bir şekilde gelmiş oğluşun buna şükür..allah sağlık versin..ya şu sonda takma işi nasıl bişey ayrıntı versene biraz nereye takıyolar ya ben merak ediyorum ..bi yerimizi deliyorlarmı..töbe töbe cahilliğime verin bilmiyom napim..

cipsim bitti asorti hanim,gelebilir artik oglusum diycem ama onunda hic gelesi yok.dikti kicini habire itiyor beni.

ya sonta diilde su catiya bakma iside kotuymus baya dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…