2008 Kasım Anneleri

Bikerem ben istersem hem aralik hemde sIkarsam disimi ocak annesi bile olurum,inatlasmayin benimle asortik hanimcim..

Hem julicigimede katiliyorum,bigün alicaz haberini sokakta dogurdu diye ama nerede bilemiyorum.Bak metro istasyonlarini filan sec kendine,cikarma milletin ortasinda kizilayda filan:)

off ben gidimde uzanayim biraz bari,bu oglanin gelecegi yok.tam inatci olcak galibaa ya:)

ama elifcim herkes zamanından erken doğurduğu için isteseler de normal doğuramazlardı.zamanı gelen sadece çilek var benim bildiğim şu an aramızda

atacım haklısın. hepside erken doğum yapmıştı arkadaşların. dedim ya hayırlısı.(kendi adıma konuşursam; inşallah öyle olmaz ama) belki bizde sezeryanla yapıcaz doğumları. bilemiyoruzki. inşallah sağlıklı bi şekilde olurda biter artık bu iş. valla ben son zamanlarda artık iyice sıkılmaya başladım. durduk yere ağlayıp zırlıyorum.senağlamasenağlama

Bu arada hakketen manda kaymağı ne beee :))))
julicim;
manda kaymağı değilde; benim teyzeme yadirmişlerdi zamanında manda yoğurdunu. zamanı gelipde doğuramayan hamileleri doğurtuyormuş. halk arasında bi hurafe işte. teyzem yedi yedi ama gene doğuramamıştı. he kaydirigubbakcemile3hekaydirigubbakcemile3 he...

Hah işte tamam ondan yedirelim bizim çileğe. Gerçi kasmayalım kızı daha 1 haftası var doğum için onun. Bekle anacım sen, tam gününde gelecek senin Deniz. Hiç bekleme psikolojisine girme.

manda yoğurdu yiyince bebek geç gelirmiş 10 aylık doğum olurmuş diye hurafe varya hiç duymadınızmı çevrenizden:))
kıvanç tatlıtuğ kimmiş kız benim oğlumun yanında ehü ehü ehü:)kuzguna yavrusu şahin gözükürmüş:))şaka maka dayıları ve ben sarışın mavi gözlüyüz bunu benzettim diyorum ya hoş fatihimde sarışın maviydi yaşından sonra babaya döndü şimdi babasındanda koyu gözleri çok enteresan bi aileyiz yaane

Günaydın çıtırlar :)) Tombul çıtırlar demeliydim DD Mmf hariç ehehehe :)
Oo mmfciğim kıvanç ta kim diyosun yani ölemi yerim kız ben senin akifini walla.

Nabersiniz kızlar bu arada? Walla benim işler bitti kendimi boşlukta hissediyorum dermişim :)))
Sadece oturma grubu silinecek.Sonra gelsin yemekler.Sonrada Ceren gelir zaten :)

Bizim kız bakalım kime benzeyecek.İkimizde güzeliz şimdi kime benzese farketmessss D
Ama halaya çekerse az tombik ve kısa olur ki, umarım halalarından sadece güzel gözlerini alsın :)

Hah işte tamam ondan yedirelim bizim çileğe. Gerçi kasmayalım kızı daha 1 haftası var doğum için onun. Bekle anacım sen, tam gününde gelecek senin Deniz. Hiç bekleme psikolojisine girme.

Aslinda ben 37`de basladim beklemeye,ondan cok gibi geliyor simdi.Aslinda normal daha gelmemesi,hani birde erkek bebeler gec gelir inanisinida katarsak olaya.Aman bilmiyorum ne yedim he ictim hos herseyi yiyorum ben,bak mandanin yogurdu kacmis gözümden:)
Bencede gününü bekliycek gibi ama bazen heyecan yaptiriyor bana :) bu arada sen hala istemisin bea?

deniz bebek bilir ne zaman geleceğini. telaşa hiiiç gerek yok ben ce :)

elifcim telas diilde,daha cok merak ve heyecan var aslinda.Birde bu hafta dogum belirtilerini görünce kendimde daha bir Israrci oldum gelmesi konusunda.

Bizim kız bakalım kime benzeyecek.İkimizde güzeliz şimdi kime benzese farketmessss D
Ama halaya çekerse az tombik ve kısa olur ki, umarım halalarından sadece güzel gözlerini alsın :)

Ben mümkünse ortaya karisik istiyorum oglusumu.gözleri dayisina,kirpikleri ve boyuda babasina ceksin. hmm endamida anasi cekse hic fena olmaz yani:asigim:

Ya kızlar bugün karnımda aşağı doğru bir baskı ve yoğun çiş yapma isteğiyle karışık ıkınma duygusu hissediyorum. Ben ne olduğunu anlamadım bunun. Bebek hareketi değil de, hem öyle gibi de. Sanki böyle iki ıkınsam bebeğim çıkacakmış gibi deli miyim neyim.

iyi artik juli sende dogur benim üzerimede tam olsun..:)

canim belki gaz filandir yada bebis iniyorsa iyice asagiya ondanda olabilir.

sakin benden önce dogurma haaa sira bende artik.

Yooook hiç niyetim yok zaten en azından şimdi ya. Göğüs kremi almadım daha şimdi olmaz. Hem kızımın küveti falan annemde, biberonları sterilize etmedim, yok yok şimdi olmaz :))) Hele senden önce hiç olmaz :) Gerçi annem iki doğumunu da 15 gün önce yapmış, kızlar da doğum olayında anneye benzerlermiş. O yüzden de korkmuyo değilim ama kızım benim aşağıda değil gibi. belki elini uzatıyordur doğum kanalı mı neyse, şuralara bi bakayım nasıl yerlermiş deyip deneme 1-2-3 yapıyordur :))

Büyüdükleri icin baski olayida cok fazla,telas olma yani.Ben bazen ne zaman idrar torbama vudugunu hissediyorum:) hah bak söz tut hulicim bekle benden sonra dogur:)

keske sirayla olsa bu isler ama,malesef 50 cm`lik ufakliklarin keyfine göre hareket ediyoruz.

kızımla ben acıkmaya başladık :CüvCüv: en iyisi kalkıp yemeği hazırlamaya başlamak cokacimcoook şimdilik kocaman öpüyoruz sizi :a015:

Ben o hissi yakklaşık bir haftadır hissediyorum..özellikle bebek hareketleri ile birlikte oluyordu bu his..hoş arasıra hala var ama..bu durumu hissetmeye başladıktan 3 gün sonra idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı ben de..sen de dikkat et kendine julicim..

Benimde kızım alt tarafa çalışınca oluyor o his genelde ..
Şimdide yandan fırlayacak sanki iyice bü-yüdüler ya artık baya kuvvetli geliyor hareketler.Ciğerimi sökecek walla nerdeyse yaramaz kız.

julici baski neyse de o herkesde olur ama ikinma hissi bana normal gelmedi dogumun yakin olabilir senin doktoruna danis bi derim ben iki kizimi normal dogurdugum icin tam dogum esnasinda bana ikinmak geliyor o zaman zaten ister istemez ikiniyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…