2008 Kasım Anneleri

çok şey yazmak istiyom ama uykum geldi ancak yazdıklarınızı okuyabildim..
julicim umarım önemsiz bişeydir ama artık bu gibi durumları yaşamamız normal,evhamlanma canım

herkese iyi geceler...

İyi haftalar en güzel Kasım annişleri... Bakıyorum herkes uykucu kesilmiş, sabah sabah buraları boş kalmış :)

Bu arada biz de ilk kez cmt NST'ye bağlandık. Önce sonucumuzu beğenmedi doktorumuz... Benim minnoşum biraz acıkmış meğersem korkuttu hepimizi... Neyse sonradan kızım yemekleri mideye indirince öyle bir coştu ki gözlerim yaşardı inanın... Canım, acıktım diyemiyo, mecali kalmamış yavrumun. Neyse yani o vicdan azabını hala atlatamadım...

Bu arada Mfff'cim, paşan çok tatlı görünüyo canım, maşallah... Darısı başımıza, Allah bir an önce kavuşmanızı nasip etsin...

Julicim, sende de doğum belirtileri mi başladı yoksa? Umarım her şey yolundadır, Doktorunla görüştüysen haber ver ltf.

Elmalı turta ay nasıl içim acıdı, acıkmış deyince sen. Kıyamam ya. Senin karnın mı açtı. Sen yemek yedikten sonra mı doydu acaba. Ben anne aç olsa bile bebek anneden beslenir diye biliyordum demek biz açken o da aç oluyor.

Dünden sonra akşam eve gidince benim biraz sancım ve kasılmam oldu. Doktoru aramadım canım çünkü zaten perşembe gitmiştim ve bu perşembe yeniden gidicem. Dayanılmaz ya da ritmik sancılar olsaydı aramadan bile direk hastaneye giderdim ama normal heralde sona geldik diye düşünüyorum. Elifsevde tam doğum sırasında ıkınma hissi geldiğini biliyorum ama bu doğuma haftalar kala olan neydi ben de anlamadım. Dark'ın dediği gibi belki kızım alt taraflarda çalışma yapıyordur ondan öyle hissetmişimdir.

gunaydın kızlar
ben de geldım hala dogurmadım ama
dun cok sancım vardı valla kendı halımden kendım korktum
kocıs actırmadı pc yı aksam bır ara kendısı ıcın actı tam sayfayı acıp okumaya baslıyordum kı sancılarım artınca dayanamadım yıne yattım
artık yatmak ya da dus almak falan agrıları dındırmıyor hafıflıyor bıraz o kadar
halada bel agrım devam edıyor
o kasıklardakı sureklı tuvalet ıhtıyacı hatta demır batarcasına sancı bende de var ve ben cok gergınım

cumartesı aksamından bu yana da aglıyorum nedense
paronoyak oldum cıktım
kocıse bırseyı ıstemek ıcın bıle bagırıyorum ve sonunda adam lutfen bana bagırma bıle deyınce baslıyorum hungur hungur aglamaya
annem telefon acıp nasılsın dıye sormadı dıye de aglıyorum
cok nazlı oldum cıktım ben yaa
neyse hayırlısıyla yarın bır olsa da ne olacaksa olsa artık

cılek bakalım kım once gıdecek
senın denız oglanın yerı rahat sanırım

Herkese günaydın sevgili annelerrrrrrr!!herkes iyi di mi hala doğuran yok sanırım??

Ben de bu gece hiç uyuyamadım..defalarca uyandım wc ye gitmek için..geçen gün çok sık wc ye gidiyorum bir şekerimi ölçeyim dedim tokluk şekerim yüksek çıktı-tatlicadiarzu-
dün akşam yine ölçtüm yine yüksekti..hayırlısıyla bi sakatlık çıkmadan alsaydım kucağıma oğlumu..bugünden itibaren diyete başladım artık şeker için...

Canım ben kahvaltıyla öğlen yemeği arasında gitmiştim doktora. Doktordan çıkınca yemek yerim diye düşünüyordum ama bekleme süresi falan uzayınca 2 öğün arası 3,5 saat olmuş... Bu arada kahvaltı da kallaviydi ama benim minnoşum acıkmış yine de... Bebeği aç bırakmamak için 2 saatte bir yemek gereliymiş, anne kendini tıka basa tok hissetse bile...

Bu arada saatte 3-4 kereye kadar kasılma normalmiş... 10 dakkada 1'e inince hemen arıyosun dedi doktorum... Benim bebiş hala yukarlarda sanırım. Daha ne kasılma var ne de kasıklarda ağrı... Aman bulsun 40 haftayı da öyle çıksın cimcime...

günaydın kızlarrrrrrrr
aman aman herkeslerde bi belirtiler başlamış
hadi darkın abiriyle başlayalım artık mısır gibi patlamaya
gerçi bende de henüz ciddi belirtiler yok sadece arada kasılmalarım oluyor ağrısız ve hemen geçiyor
bu da normal zaten içinde bulunduğum hafta itibari ile sanırsam
bugün kendimizi iyi hissediyoruz oğlumla
birazdan evi süpürüp silme işine başlıyoruz ana oğul

KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE
içimiçime sığmıyo hastaneden çağırdılar emzirmeyi deniicez galiba oğlum yarın koynumda olacak bu gece nasıl uyunur.:)))
:sm_cool:nolur dua edin beni reddetmesin emzirmeyi çok istiyorum inşallah alır ay çokmtluyum Allahıma şükürler olsun son gününde emzirmeyi denicez demişti hemşire bu yarın yanımda demek oluyo herşey bi yana ona dokunucak olmak beni çok heyecanlıdırıyo:ecrin_bebek:
ay kızlar sizler nasılsınız heyecandan hatır sormamışım....

mmf cım gozunaydın canım
ınsa allah pasa oglun annesını bır guzel emer tombık tombık olur
canım allah kavustursun yavruna cok sevındım senın adına bak yıne basladım aglamaya yaa
neler oluyor bana boylee senağlama

Mmmf, gözün aydın canım, çok sevindirdin bizi. Senin sevincine ortak olmak çok güzel. Niye reddetsin paşan hiç öyle şeyler getirme aklına. O şimdi nasıl özlemiştir anne kokusunu. İçini çeke çeke emer seni annesi. Sakın moralini bozma, hep güzel şeyler düşün canım. Güzel olacak...

canım gözün aydın çok sevindim...oohh hadi bakalım akşama iyi haberlerini bekliyoruz...

slm arkadaşlar ,ohh çok şükür nihayet sayfaya ulaşabildim.siz nasıl ulaşıyosunuz bilmiyorum ama ben 2 gündür açamıyorum yine.açıyorum pat gidiyor.sayfa sürekli hata veriyor.şimdide inat ettim 1saattir uğraşıyorum aç kapa aç kapa problem bendemi sayfadamı anlamadım,

mmmf ,gözun aydın inş.bugun bebeğinle uyursun.

mmmf canım gözün aydın
dualarımız seninle merak etme
inşallah oğluşun annesini emecek ve yarın kollarında olacak canım
bizde hayırlısıyla sağlıkla kavuşsaydık kuzularımıza
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruuz

mmmf cim emin ol o senin memişine hasrettir şuan ve hemen alacaktır kötü şeyler getirme aklına cnm benim gözünüzaydın
bu arada çilek kesin doğurduu

GÜNAYDIN İYİ HAFTALAR TOMBİK HAMİŞLER..
2 gün yoktum amma yazmışsınız yaw..oku oku bitmiyo.
bende kırkyılda bir c.tesi işten kaytarayım dedim.eşimin halası,eşi kızı falan geldiler öğleden sonra..çok yoruldum yaa..gerçi sağolsun görümcem vardı yardım etti ama yinede ev benim ve sorumluluk benim olunca bütün gün ayaktaydım ve belim çok ağrıdı..bide oturdular kalkmak bilmiyolar.yemek,çay,meyva derken baktım kalkacakları yok dedim ben biraz uzanıcam rahatsızım.uyuya kalmışım kalktığımda gidiyolardı.

dün sabahra 8 de cin gibi ayaktaydım.uykularım git gide azaldı.eşimle biraz dışarı çıktık.ikiea ya gittik.beşiğimize yorgan ve nevresim takımları görmüştüm önceden..ama beğenmedim bu sefer.yorganda çok büyüktü.anneannesinin aldığı battaniyeye nevresim geçirip kullanmaya karar verdim.tamamen hazır olunca fotosunu çekip koyucam.ve akşam üzeri yine misafirimiz vardı..off offff..neyseki bitti kabus.artık doğurana kadar kimseyi ağırlayacak durumda değilim.misafiri çok sevmeme rağmen şu son zamanlar çok zor oluyo..
veeeeee en güzel haber bu hafta işte son haftam.çarşamba gidip izinimi başlatmak için rapor alıcam ve nst ye ilk defa bağlanıcaz..

mmff cim bebeğinin iyi olmasına sevindim.inş.bugünde emzirirsin ve yarın kucağında olur.

atacım senin doğumundamı yaklaşmış?hayırlısı olsun cnm.

kalimerocum demek sende yarın doğurabilirsin..inş. güzel haberlerle gelirsin cnm.artık klinik olarak 36.haftamız dolduktan sonra bebeklerin herşeyi bitmiş oluyo anne karnında.bundan sonra fazladan kalıyolar ve kilo alıyolar..hepimiz heran doğurabiliriz..
tabi ilk çilek i bekliyoruz:)

julicim senin sancılarında yalancı sancı olabilir.beni bekle kız..doğumuda beraber yapıcaz biz:)

amma uzattım haaa.2 günde çok özlemişim sizi..
diğer yazamadığım bütün arkadaşlar umarım iyilerdir..

ha bu arada eylülcüm sende erken doğuracaksın galiba..
sağlık ocağına bebişimin aşılarını bende yaptırmayı düşünüyorum. tetenoz aşısı olurken kayıt yaptırmıştım.bidahamı kayıt yaptırmak gerekiyo?

kızlar önemli bi konu daha:
doğumdan sonra bebeğinizi götüreceğiniz çocuk doktorunuzu araştırdınızmı?
ben henüz araştırmadım.ama doğum yapacağım hastanenin çocuk doktorlarına çarşamba gittiğimde bi bakayım diyorum..siz naptınız?

merhaba herkeze.Ayyy mmf nasil heycan oldum bak simdi,reddetmez annesi insl.özledi oglusun senin kokunu ya..

Kizlar az önce sevgili annecimden ne duydum bilin bakalim?Hatun aynen söyle dedi;

annecim ben ücünüzdede sunni sanci ile dogum yaptim,üstüme kac kisi ¨dogurdu sizler hep gec

geldiniz dedi..Daha evel hic sormamisim oda yeni söyledi tabiki.Yani ben anneme benzersem ki

burada bana ilk sorduklari sey annenizin dogum serüveni nasil olmus!off off baskada biisy demiyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…