Elif, bugünlerde ben de çok şişmeye başladım. Annen haklı olabilir. Çünkü ben sabah uyandığımda ellerim, ayaklarım, yüzüm gözüm kocaman oluyor, işe gelince geçiyor. Çıkmak yürümek merdiven falan çıkmak gerçekten çok iyi geliyor, tüm sancılarımı da alıyor. Evde kalınca daha zormuş, itiraf ediyorum...
Çilek, hayırlısı olsun canım. Annenin hikayesi öyle ama bakalım senin durum ne olacak. Şartlandırma kendini geç gelecek diye. Tek istediğin hayırlısı olsun. Bugünlerde benim dilimden bu düşmüyor.
Azooooo, kız sensiz doğurur muyum ben. Aynı hastaneye gitseydik eminim yanyana yataklarda doğururduk biz senle :)))) Hadi sık dişini azıcık kaldı. Gelenler de nasıl misafirmiş anlamadım valla. Hamile kadının evinde o kadar durulur mu. Tamam dur da saatlerce de oturma dimi yaa. Neyse geçmiş gitmiş, bu son haftan sen ona bak :) Ben de çarşamba perşembe cuma gelmeyeceğim, aslında çarşambadan başlıyordu ya iznim ama cumartesi kimse olmayacakmış, rica ettiler gelir misin diye, ben de doğurmazsam gelirim dedim. Cumartesi son günüm olacak yani. Dönüşümü hesapladık bugün 23 Şubat dediler. Bana çok erken geldi ama 16 hafta o zaman doluyormuş, ay olarak hesaplanmıyormuş. Ben de dönüş zamanı en az 10 günlük rapor almayı kesin kafama koydum. Martta başlamazsam psikolojim rahat etmeyecek çünkü.
Çocuk doktoru benim de hep kafamda soru işarnetiydi Azo. Geçen yeni doğum yapmış bir arkadaşımla konuşurken Medical Park'ta Erdem diye bir çocuk doktoruna gittiğini ve gittiği pek çok doktorun arasında en çok ondan memnun kaldığını söyledi. Muayene 10 ytl imiş orada. Fakat doktor bey yakında bahçelievler çevresinde başka bir hastaneye geçecekmiş. Ben ona giderim diye düşündüm. Sevecen, her zaman ulaşılabilir ve paragöz olmayan bir doktormuş. daha ne istenir ki. Daha ciddi durumlarda da çapa ya da cerrahpaşa diye düşündüm ki Türkiye'de çocuk hastalıklarında önce hacettepe, sonra çapa ve ardından cerrahpaşa geliyormuş. Ben yine eğer tanıdığın da varsa üniversite hastanelerinden şaşmamak gerek diyorum.