2008 Kasım Anneleri

mmmf canim gözün aydin cok sevindim
azo senin ayaklarin cok sisiyodu hala öylemi ya ben bir kac gündür balon gibiyim ellerim ayaklarim nasil sis annem cik gez diyor otur otura sisiyon diyo ne yapcam sasirdim

çilekcim canım demek annenin doğum şekli önemli
o zaman bende yandım çünkü annem sen 10 aylık doğdun neredeyse diyor
eğer benim oğluşumda beklerse artık ne yaparız bakalım sağlıklı olsunlarda

elifsevde annen doğru diyor canım hareket iyi geliyor ben şişmiyorum artık eskisi gibi
çok sıcaklarda köü oldum biraz o kadar şimdi iyiyim şükür

azo demek az kaldı işyerindeki son günlerin
oh çok güzel artık dinlenme vakti gelmişti çünkü
hadi bakalım tadını çıkar oğluşun gelene kadar

bizde cumartesi dr gittik.herşey güzeldi.uzun zamandır yüzünu net göstermiyordu hep yandan görüyorduk ama bu sefer bakıştıka.s hala dönmemiş pozisyon aynı ve dr normal doğumdan pek umitli değil. yani bana sezeryan yolları gözüktü.

bu arada bebek odamızda geldi.ama hala yerleşemedik.bir yerleşseydik hayırlısıyla.

azo desene sen haftasonunuda yorgun geçirdin.artık hareket etmek çok zor değil misafir ağırlamak ben kendimize zor bakıyorum.neyse çarş.sonra son günleri dinlenerek huzur içinde geçirirsin inş.

ben medipol has.doğum yapcam inş.bebişin doktoruda oradan olur.orada huseyin yayla var çoçuk dr yiğenimi hep ona götürüyorlar,bizde onu tercih etcez inş.

mucize canım bebeğinin iyi olmasına sevindim
ne güzel yüzünüde görmüşsün bende perşembe günü görücem oğluşumu inşallah
bu arada benim oğlumda 36. haftasında döndü hiç belli olmuyor yani
bana da sezeryan büyük ihtimalle demişlerdi ama şimdi normal gözüküyor canım
senin de hakkında hayırlısı olsun

Elif, bugünlerde ben de çok şişmeye başladım. Annen haklı olabilir. Çünkü ben sabah uyandığımda ellerim, ayaklarım, yüzüm gözüm kocaman oluyor, işe gelince geçiyor. Çıkmak yürümek merdiven falan çıkmak gerçekten çok iyi geliyor, tüm sancılarımı da alıyor. Evde kalınca daha zormuş, itiraf ediyorum...

Çilek, hayırlısı olsun canım. Annenin hikayesi öyle ama bakalım senin durum ne olacak. Şartlandırma kendini geç gelecek diye. Tek istediğin hayırlısı olsun. Bugünlerde benim dilimden bu düşmüyor.

Azooooo, kız sensiz doğurur muyum ben. Aynı hastaneye gitseydik eminim yanyana yataklarda doğururduk biz senle :)))) Hadi sık dişini azıcık kaldı. Gelenler de nasıl misafirmiş anlamadım valla. Hamile kadının evinde o kadar durulur mu. Tamam dur da saatlerce de oturma dimi yaa. Neyse geçmiş gitmiş, bu son haftan sen ona bak :) Ben de çarşamba perşembe cuma gelmeyeceğim, aslında çarşambadan başlıyordu ya iznim ama cumartesi kimse olmayacakmış, rica ettiler gelir misin diye, ben de doğurmazsam gelirim dedim. Cumartesi son günüm olacak yani. Dönüşümü hesapladık bugün 23 Şubat dediler. Bana çok erken geldi ama 16 hafta o zaman doluyormuş, ay olarak hesaplanmıyormuş. Ben de dönüş zamanı en az 10 günlük rapor almayı kesin kafama koydum. Martta başlamazsam psikolojim rahat etmeyecek çünkü.

Çocuk doktoru benim de hep kafamda soru işarnetiydi Azo. Geçen yeni doğum yapmış bir arkadaşımla konuşurken Medical Park'ta Erdem diye bir çocuk doktoruna gittiğini ve gittiği pek çok doktorun arasında en çok ondan memnun kaldığını söyledi. Muayene 10 ytl imiş orada. Fakat doktor bey yakında bahçelievler çevresinde başka bir hastaneye geçecekmiş. Ben ona giderim diye düşündüm. Sevecen, her zaman ulaşılabilir ve paragöz olmayan bir doktormuş. daha ne istenir ki. Daha ciddi durumlarda da çapa ya da cerrahpaşa diye düşündüm ki Türkiye'de çocuk hastalıklarında önce hacettepe, sonra çapa ve ardından cerrahpaşa geliyormuş. Ben yine eğer tanıdığın da varsa üniversite hastanelerinden şaşmamak gerek diyorum.

azocum ben dogum psıkolojısıne gırdım bıle
sanırım yarın 5 te vermeye baslarlar sancıyı ve ben gece vaktı dogururum
ama hep aglıyorum nedensız
ne oluyorsa bana

cılekcım annemızın dogum oykusu onemlıymıs demek kı sormuslar
ben anneme sormadım hıc dur arayayım sorayım

cocuk doktoru meselesıne gelınce hıc arastırmadım ama bende medıpolde dogum yapıcam
ve cocuk doktorlarını cok tavsıye edıyorlar muhtemelen orada devam ederız bız de

bır de cumartesı gunu doktorumla konusurken dogum paket fıyatına bebegın en onemlı ılk asısı hepatıtın dahıl olmadıgını ve aılenın ıstegı uzerıne yapıldıgını soyledı
esım arastırmıs ve sormustu hemen yapılması en etkılı korunmaymıs ve doktorumda mutlaka dogar dogmaz yapılsın dedı
son kontrollerınızde bunları da konusun kızlar bu ası herseyden cok onemlı cunku

anneme kalırsa ben doğurmam lazım bu aralar iyi barii ama bende çok acı çekmiş sancı falan ne halt edecem
ayrıca beni vakumla çekmişler kızlar yaaa

selam kızlar ..
azocum ben 15 kasım gibi doğurucam kısmetse..şu anda herhangi bir doğum eylemim yok 38. haftada gelcek bizim kı z ..bu arada tekrar kayıta gerek yok sanırım bi kere alıyolar kaydı..çocuk dr u konusunda bende kararsızım..bakıcaz artık ..
mucizecim odanız hayırlı olsun canım ..bebişin iyi olmasına sevindim.
mmmf cim canımmm hayırlısıyla gelicek paşa oğlun gözün aydın ..
şu çileğide rahat bırakın bence bırakın doğurmasın yaw ..kıza da psikolojik baskı uyguladık valla..canı sıkılıp kendi doğurmaya filan kalkar evde..
herkese selamlar bu arada

fater teşekkür ederim canım.bakalım nolucak dr sezaryan tarihide ayarlamaya kalkınca pek şansım kalmadı.aslında artık normal doğum diye israrım kalmadı.bebeğim en rahat nasıl olacaksa öyle olsun.onun zorlanmasınıda istemiyorum.
inş,bebeğinle güzel bir buluşmanız olur.biz bu sefer çok güzel yakaladık.herzaman çok nazlı oluyordu.gözlerini bile açıp kapadı.

benimle kimse ilgilenmioo:dilcikar: ben size küstüm şuandan itibaren ve çıkıyorum hepinizi protesto ediyorumÇok üzgünüm çoook
zaten kuaföre gidiyorum sizle de konuşmayacağım işte:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

haklısın eylül,bencede rahat bırakmak lazım.zaten insanların sen hala doğuramadın mı sorularının sıklığı hamile kadının pskolojisini bozuyormuş hemde strese sokuyormuş.zaten normal olan 40 hafta olması değilmi

mmfcim ne güzel sonunda yavrun kollarına geliyor sanırım ne mutlu sana umarım aynı sevinçle geri dönersin yavrun memişleri kabul eder ve herşey yolunda gider

kızlar ben bugün bir davrandım bakalım işlere ne olacak bu temizlikçiler beni delirtmeden ben kendi işimi kendim yapayım en iyisi dedim başladım bakalım mutfağımın duvarlarını sildim aslında dolaplarıda silecektim ama annem telefonla yakaladı beni ve yemin verdirdi yapmayacaksın diye onu şimdilik erteledim ama aşağıları halledeceğim çünkü bugün 3.temizlikçide gelicem deyip gelmedi delirtecek bunlar beni ya. birde kızımı görseniz aldı eline bezi annecim ben sana yaparım çağırma şu kadınları deyip bir iş yapmaya çalışıyor görsen yersiniz onu bana dua edinde başımıza bir hal getirmeden şu temizliği halledeyim ara ara geleceğim buraya dinlenme molalarımda herkesi öpüyorum

herkese merhaba, şimdilik herkes iyi görünüyor, ben hamileliğe çok alıştım kızlar bebeğimin dışarıda olmaması fikri beni rahatlatıyor:))) bu hafta benimde işte son haftam olacak inşallah sonrası oğluşumla keyif yapıcaz evde:)) hamileliğimi doya doya yaşıyacam inşallah, herkes bir an önce doğum yapayım derken benim için kesin kafayı yedi diyorsunuzdur ama cidden böyle hissediyorum:))

bu arada medipolde doğum yapacak ne çok kişi varmış inşallah bende orada yapacağım önce doğuranlar sonrakilere deneyimlerini anlatırlar artık.

mucize ve minik kalimero doktorlarınız kim?

beklemek sen annenin sözünü dinle bence.kendini fazla yorma.ben de aynı sorunla karşı karşıyayım .kadını birtürlu hafta içine ikna edemedim.illa çumartesi pazar olur diyor.o gunlerde eşim evde mecburen eşimi atcas evden

yaa şu annelerin doğum hikayelerini ele alacak olursak ben hastaneye yetişememişim ..taksim ilkyardım hastanesine giderken dolmabahçe sarayının önünde takside doğmuşum..eeee nolcak şimdi ben nerde nasıl doğurcam :)))

benim dr dısardan gelecek.benim tedaviyle olduğu için kendi dr dışarıdan.ama oranın dr hepsini çok tavsiye ediyorlar.ben bi problemim olduğu zaman hep sema hanıma gidiyordum.hülya hanımıda çok tavsiye ediyorlar

çok hos eylul yaaaa.sen son zamanlarını bence hastaneye yakın yerlerde geçir hastanenin bahçesinde falan....
ya bana çok mantıklı gelmedi çunku benin annem 2 kardesimi de hiç zorlanmadan dikişsiz pat diye doğurmuş ama beni doğururken ölümlerden dönmuş kadın.biri biri ni tutmamış yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…