2008 Kasım Anneleri

hımm anladım canım, ben en son leyla hanıma gidiyorum onuda çok tavsiye ettilerki gerçekten memnunum, daha önce gittiğim doktorum başaka hastaneye gittiği için değiştirdik ama hastaneyi değiştirmek istemiyorum, allah gerek göstermesin inşallah ama bebek yoğun bakımının olması bizi rahatlatıyor.

kıs asortik sen hala burdamısın süslü pakize ..koş kuaför seni bekliyor aaaaaa ....aşk olsun sen git gel bak ben seninle nasıl ilgilencem ..

Aman nebilim ya,bunlar habire annenize sorun demislerdi ama ben ciddiye almadim hic.Bugün sordum annemde anlatti iste.Ama annem benim hic abrtilcak agrim olmaz dolayisiyla acilmada olmaz dedi.off iyice gerildim heeee bigün doguruvericem evde görüceksiniz hepiniz:)

Asortikcim sen allah bilir kadinin icindede gezmeye kalkismisindir,ee napsin doktorlarda aldi seni vakumla iste:)

Beklemek ne duvar silmesi ya,surda ne kaldiki dogumuna sakin yapma canim,birak pis kalsin ya.

Bu sislikler bendede var özellikle sabah uyaninca cok oluyor ama evde dolasirken atlatiyorum neyseki.

Eylülcüm seninkide iyiyymis canim,yetisemeden cikmisin vallahi:)

Mucize hayirli olsun canim odaniz,bebiste iyyiyymiss ohh ne güzel.

Bakin bi hurafe buldum simdi.Arkadasimin annesi sancileri girdigi an ilik sekerli su icmis.

ve dedigine göre bebe ayaklarindan kaymis gitmis,o kadar kolay dogmus yani.

simdi ben doguramayinca habire bunlari anlatiyorlar bana:)

ha birde ekim annesinin biri hint yagi icmis okudunuzmu onu kizlar?ve icmesinide hemsiresi söylemis.

bana cok ilginc geldi.

Çilekçim sen 2 haftadır bekliyorsun canımcım yaa..bence sen kocam iyileşsin öyle doğurayım diye şartlandırdın kendini..kociş de iyileşti hala tık yok senin oğlanda hemşom...sakin ol bence o geleceği en doğru zamanı bilir...

Ya da şöyle bir taktik verelim oğluna..

deeeniiiizzzzzzz hemen doğamaz kiii doğamaz kiiiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile(bakalım gaza gelecek mi senin oğlankaydirigubbakcemile2)

çilekcim şu hint yağı mevzusunu bende okudum ama daha öncesinde de yine bu sitede hint yağı ile ilgili başka bişey daha okumuştum tam hatırlamıyorum..bebeğe zararı olduğu hakkında filan..aman sakın ha içme öyle şeyleri..oluruna bırak öyle veya böyle gelecek oğlun..

beklemekçim naptın sen yaaa !!duvar silmek filan hem de tek başına...bence hemen bırak o işleri..bi arkadaşım 37.aftada doğum iznine ayrıldı senin gibi temizliğe başladı..izne ayrıldıktan 2 gün sonra doğum yaptı..izin de boşa gitti yani..dikkat dikkat

ben mi çok tembelim ,siz mi fazla hamaratsınız şekerim yaaa..:CüvCüv:

denızanası ben once pınar hanıma gıdıyordum ama ayrılınca 3.ayımdan bu yana leyla hanıma gıdıyorum cok memnumum
allaha sukur ılgılı sırın bır bayan
bugun gıdıp hedıyesını alıcaz sen bır hedıye almayı dusunuyormusun doktor hanıma

cılekcım hınt yagı ve ya ılık suyu bılmem ama bana da hurma ye demıslerdı
bılmıyorum ne kadar dogru

elifcim evet benim ayaklarım çok şişiyodu.ama yaz olduğu için sıcağında etkisi çoktu.ve ben işe bi tabure getirdim ve ayaklarımı sürekli yüksekte tuttum.şimdi eskisi kadar şişmiyolar.havalarda serinledi..ama sabahları uyandığımda ellerim yüzüm gözüm çok şiş oluyo.hani bazı arkadaşlar burunlarının kocaman olduğundan bahsetmişya..benim dudaklar silikon yaptırmış gibi oldu:)))
bu durumdanda pek şikayetçi değilim hani..
eylülcüm sen demişsin ya 3 günde bir nst ye gidicem, doktorda çantan hazır olsun dedi diye..ondan dedim yakınmı acaba diye..

ay julicim ben şubat başı başlıcam işe..sen şanslısın canım..yani 2 ay falan doğumdan sonra evde kalıcam(tabi zamanında gelirse oğlum)
hayırlısı olsun napalım.
bunada şükür.
çilekcim gerçekten daha doğumuna var canım.sen bakma biz takılıyoz sana:)
ama bu gibi durumların biraz ırsi olduğu gerçeğini bende duymuştum.(istisnalar kaideyi bozmaz eylülcüm) olsun zamanında olmazsa doktorun suni sancıyla doğurtacak eninde sonunda..
benim annem 5 doğum yapmış ve hepsinide ebe evde doğurtmuş.3 kız kardeşimde 2 ve3 er çocuk yaptılar hepsi normal(hatta biri normal ikiz doğurdu) bunlara güvenerek bende teselli buluyorum.
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..

mucizecim odanızın fotolarını bekliyoruz.hayırlı olsun..
asorticim sende korkma artık doğumda pek vakum kullanılmıyomuş:)

mucizecim sevindim bebeğinin iyi olmasına..ben de geçen sefer yüzünü göremedim..her seferinde 3 boyutlu görmeye alışınca sanki hiç kontrole gitmemişim gibi geldi..

azocum maşallah senin misafirler baya bi abartmışlar..bence sen bu aralar telefonu,kapıyı açma kimseye..yazık sana ya..

citoscum aslinda ben cok erken beklemeye basladim birazda ondan oluyor gibi geldi bana.Kocisim rahatsizlandiginda yeni 37.haftamiza girmistik biz:) hadi bakalim hemserisinden gazida aldim oglum hala dogmazsa daha nediyimki ben bu kücük ayaga bilmiyorum.Hbaire itiyor beni cürüdü bitarafim ya:)

aaa yok eylülcüm hayatta denemem canim,sadece paylasmak istedim.korkarim ben öyle seylerdenama okuyuncada sasirmadim diil yani.Allah korusun denesem öyle bisi ve esim duysa cok büyük problem olur bizde :)

beklemek sanada çilekten sonra sopa geliyo haaaa....!!!
ne duvar silmesi be??
azıcık canınızın kıymetini bilin ve bebişlerinizi düşünün..
kızlar artık ev işlerinden elinizi ayağınızı çekin(doktor kaan kocatepe öle diyo:)))

Kalimerocum hurmayi bende duydum,deneyim bari onu severimde zaten:)

Azocum bende evde dogmusum hayatim ve tam 9 tane igne yapmis ebe anneme beni getirtebilmek icin.

Canim benim bana kizdiginda hep söylenir inadin kurusun icimde bileïnatciydin zorla cikardik seni diye:)

Birde nette okudum,bebelerin en son solunum yollari gelisiyormus.onu tamamlamadanda cikmak istemezmis hicbiri,bunu okuduktan sonra saglikla ve hayirlisiyla gelsin diyorum.bekliycez artik napalim:9

asortıe hanım senınle ılgılenıcez senı bır gorebılsek buralarda ama nerrdeeee
sen gezmelerdesın canım yaaa

gel bak ben yarın gıdıyorum doguma asıl sen benımle ılgılen banane bende senınle kuserım yoksa :dilcikar:

çitoscum sağol.bende senin gibi düşünüyorum.artık bundan sonra gelen üst kata kayınvalideme gitsin.o burada yoktu haftasonu..olsaydı zaten bana gelmezlerdi..napalım yorucu geçti ama bitti işte..

kızlar azönce doktordan geldim kızım 3560 gr olmuş.ve artık aşağı inmiş kasıklarımın bukadar çok ağrımasından belliydi ama, bide çatı muayenesi oldum hiç acımıyo korkmayın ben hiç acı hissetmedim dr çatımın normal doğum için çok müsait olduğunu söyledi bu hafta sonu veya engeç hafta başı doğurursun dedi çok heyecanlandım...

çitoscum sağol.bende senin gibi düşünüyorum.artık bundan sonra gelen üst kata kayınvalideme gitsin.o burada yoktu haftasonu..olsaydı zaten bana gelmezlerdi..napalım yorucu geçti ama bitti işte..

canım ben de senin gibi kayınvalidemle çok yakın oturuyorum..ve çok rahatım bu duurmdan dolayı..fakat görümcem de benimle aynı dönemde doğum yapacak dolayısyla kayınvalidem de kızının yanına gidiyor..bakalım gelen giden onun dönmesini bekleyecek mi yoksa hemen bana mı gelecek..burda bi adet var dıdının dıdısı bile bebek görmeye geliyor..hanımlara gezme olsun ne olacak..

geçen gün de sürekli bana gelen temizlikçi kadın var..ilk kırk gün çok yakınların dışında kimseyi kabul etme diyor..millet gelir çocuk toplu olur laf ederler ,zayıf olur laf ederler..ha bi de cenabetim filan demezler bakarlar çocuğun yüzüne diyor..ben şaşırdım tabii hiç duymamıştım gusül abdesti olmadan çocuğun ve lohusanın yüzüne bakılmazmış.hasta olurlarmış..ne öğütler veridi bi görseniz..alem kadın..

azocum dr un abartamsı bu benim hiçbir şikayetim yok..bana son iki haftadır her an hazır gel diyo deli ediyo..daha 36 dayım çok erken..nst çok iyi çıkıyo hiç sorun yokken alırız malırız diyo bende eşimde çok kızıyoruz..ben bekleyeceğim kadar bekleyeceğim..38 dolduktan sonra istediği zaman alsın..
pirayecim hadi hayırlısı olsun sağlıklı doğumlar inşallah..bu arada kızının adı pirayehira olacak sanırım piraye ne demek.???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…