- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #10.461
hımm anladım canım, ben en son leyla hanıma gidiyorum onuda çok tavsiye ettilerki gerçekten memnunum, daha önce gittiğim doktorum başaka hastaneye gittiği için değiştirdik ama hastaneyi değiştirmek istemiyorum, allah gerek göstermesin inşallah ama bebek yoğun bakımının olması bizi rahatlatıyor.benim dr dısardan gelecek.benim tedaviyle olduğu için kendi dr dışarıdan.ama oranın dr hepsini çok tavsiye ediyorlar.ben bi problemim olduğu zaman hep sema hanıma gidiyordum.hülya hanımıda çok tavsiye ediyorlar
merhaba herkeze.Ayyy mmf nasil heycan oldum bak simdi,reddetmez annesi insl.özledi oglusun senin kokunu ya..
Kizlar az önce sevgili annecimden ne duydum bilin bakalim?Hatun aynen söyle dedi;
annecim ben ücünüzdede sunni sanci ile dogum yaptim,üstüme kac kisi ¨dogurdu sizler hep gec
geldiniz dedi..Daha evel hic sormamisim oda yeni söyledi tabiki.Yani ben anneme benzersem ki
burada bana ilk sorduklari sey annenizin dogum serüveni nasil olmus!off off baskada biisy demiyorum ya.
mmfcim ne güzel sonunda yavrun kollarına geliyor sanırım ne mutlu sana umarım aynı sevinçle geri dönersin yavrun memişleri kabul eder ve herşey yolunda gider
kızlar ben bugün bir davrandım bakalım işlere ne olacak bu temizlikçiler beni delirtmeden ben kendi işimi kendim yapayım en iyisi dedim başladım bakalım mutfağımın duvarlarını sildim aslında dolaplarıda silecektim ama annem telefonla yakaladı beni ve yemin verdirdi yapmayacaksın diye onu şimdilik erteledim ama aşağıları halledeceğim çünkü bugün 3.temizlikçide gelicem deyip gelmedi delirtecek bunlar beni ya. birde kızımı görseniz aldı eline bezi annecim ben sana yaparım çağırma şu kadınları deyip bir iş yapmaya çalışıyor görsen yersiniz onu bana dua edinde başımıza bir hal getirmeden şu temizliği halledeyim ara ara geleceğim buraya dinlenme molalarımda herkesi öpüyorum
bizde cumartesi dr gittik.herşey güzeldi.uzun zamandır yüzünu net göstermiyordu hep yandan görüyorduk ama bu sefer bakıştıka.s hala dönmemiş pozisyon aynı ve dr normal doğumdan pek umitli değil. yani bana sezeryan yolları gözüktü.
.
GÜNAYDIN İYİ HAFTALAR TOMBİK HAMİŞLER..
2 gün yoktum amma yazmışsınız yaw..oku oku bitmiyo.
bende kırkyılda bir c.tesi işten kaytarayım dedim.eşimin halası,eşi kızı falan geldiler öğleden sonra..çok yoruldum yaa..gerçi sağolsun görümcem vardı yardım etti ama yinede ev benim ve sorumluluk benim olunca bütün gün ayaktaydım ve belim çok ağrıdı..bide oturdular kalkmak bilmiyolar.yemek,çay,meyva derken baktım kalkacakları yok dedim ben biraz uzanıcam rahatsızım.uyuya kalmışım kalktığımda gidiyolardı.
dün sabahra 8 de cin gibi ayaktaydım.uykularım git gide azaldı.eşimle biraz dışarı çıktık.ikiea ya gittik.beşiğimize yorgan ve nevresim takımları görmüştüm önceden..ama beğenmedim bu sefer.yorganda çok büyüktü.anneannesinin aldığı battaniyeye nevresim geçirip kullanmaya karar verdim.tamamen hazır olunca fotosunu çekip koyucam.ve akşam üzeri yine misafirimiz vardı..off offff..neyseki bitti kabus.artık doğurana kadar kimseyi ağırlayacak durumda değilim.misafiri çok sevmeme rağmen şu son zamanlar çok zor oluyo..
veeeeee en güzel haber bu hafta işte son haftam.çarşamba gidip izinimi başlatmak için rapor alıcam ve nst ye ilk defa bağlanıcaz..
mmff cim bebeğinin iyi olmasına sevindim.inş.bugünde emzirirsin ve yarın kucağında olur.
atacım senin doğumundamı yaklaşmış?hayırlısı olsun cnm.
kalimerocum demek sende yarın doğurabilirsin..inş. güzel haberlerle gelirsin cnm.artık klinik olarak 36.haftamız dolduktan sonra bebeklerin herşeyi bitmiş oluyo anne karnında.bundan sonra fazladan kalıyolar ve kilo alıyolar..hepimiz heran doğurabiliriz..
tabi ilk çilek i bekliyoruz:)
julicim senin sancılarında yalancı sancı olabilir.beni bekle kız..doğumuda beraber yapıcaz biz:)
amma uzattım haaa.2 günde çok özlemişim sizi..
diğer yazamadığım bütün arkadaşlar umarım iyilerdir..
ha bu arada eylülcüm sende erken doğuracaksın galiba..
sağlık ocağına bebişimin aşılarını bende yaptırmayı düşünüyorum. tetenoz aşısı olurken kayıt yaptırmıştım.bidahamı kayıt yaptırmak gerekiyo?
kızlar önemli bi konu daha:
doğumdan sonra bebeğinizi götüreceğiniz çocuk doktorunuzu araştırdınızmı?
ben henüz araştırmadım.ama doğum yapacağım hastanenin çocuk doktorlarına çarşamba gittiğimde bi bakayım diyorum..siz naptınız?
çitoscum sağol.bende senin gibi düşünüyorum.artık bundan sonra gelen üst kata kayınvalideme gitsin.o burada yoktu haftasonu..olsaydı zaten bana gelmezlerdi..napalım yorucu geçti ama bitti işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?