- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #10.481
denızanası ben once pınar hanıma gıdıyordum ama ayrılınca 3.ayımdan bu yana leyla hanıma gıdıyorum cok memnumum
allaha sukur ılgılı sırın bır bayan
bugun gıdıp hedıyesını alıcaz sen bır hedıye almayı dusunuyormusun doktor hanıma
cılekcım hınt yagı ve ya ılık suyu bılmem ama bana da hurma ye demıslerdı
bılmıyorum ne kadar dogru
azocum dr un abartamsı bu benim hiçbir şikayetim yok..bana son iki haftadır her an hazır gel diyo deli ediyo..daha 36 dayım çok erken..nst çok iyi çıkıyo hiç sorun yokken alırız malırız diyo bende eşimde çok kızıyoruz..ben bekleyeceğim kadar bekleyeceğim..38 dolduktan sonra istediği zaman alsın..
pirayecim hadi hayırlısı olsun sağlıklı doğumlar inşallah..bu arada kızının adı pirayehira olacak sanırım piraye ne demek.???
çitoscum bizim burda da öyle ..yedi kat yabancı bile gelir bebek görmeye..eşimin kuzeni doğum yapmıştı 40 gün boş kalmadı evi bebeğide 2300 doğmuştu ..her gelen ayyy çok küçük, çok küçük dediler kızın üzüntüden sütü kesildi..ayrıca vücudunda yaralar çıktı kızcağız o kadar kilo verdiki sıkıntıdan en son kayınvalidesi dahil herkesi kovdu evden..sonra iyileşebildi..o yüzden dikkat etmek ve fazla insan kabul etmemek gerek fakat bu nasıl söylenirki kapıya gelene git mi diycez..valla karışık işler..
citos evet nazar cok degiyor bebeklere ama sakinan gözede cöp batiyo sen elinden geldigi kadar yine okursun benim halam kimseye eletmezdi herkesde görmemisin bir oglu omus tutmus seyini koparmis diyor lar bu sefer valla insanda sasiyor ama cocuk görmeye gelen adetli kadin bakar niye bakamasin bunlar batil inanc sen yarin birgün adetli olunca veya güsül abdesti alman gerekince bakmiyacanmi bebeginin yüzüne bence o kadar takmayin kafaya ama okuyun bol bol kimi insanin cok gözü deger ben babama cok okuturum mesela bazi insnin nefesi daha keskin oluyo
canım sadece bakma olayı değil ki sonuçta bakmak için yaklaşıyorlar..bütün çocuk doktorları da enfeksiyon açısından ilk bir ayın çok önemli olduğunu söylüyor duymuşsundur mutlaka..bzim bebeklerimiz de kış bebeği grip,nezle v.s bol miktarda virüs olacak herkeste..o açıdan ilk 1 ay ben sakınmak gerektiğini düşünüyorum..
Ben bebeği göstermemeyi yapamam. Yani yüzüm olmaz. Ama zaten etrafımdaki kimse de aman kucağıma alayım, aman öpeyim diyecek biri değil. Ne arkadaşlarım ne de ailem. Bebeği göstermemek bence kabalık olur. Ama kucağına almak isterse biri o zaman kibarca çok küçük daha diye söylerim. Ayrıca grip olan biri bebek görmeye gelmez heralde yaa. Ben mi çok ince düşünüyorum insanlar bunu düşünemez mi ki.
Ben bebeği göstermemeyi yapamam. Yani yüzüm olmaz. Ama zaten etrafımdaki kimse de aman kucağıma alayım, aman öpeyim diyecek biri değil. Ne arkadaşlarım ne de ailem. Bebeği göstermemek bence kabalık olur. Ama kucağına almak isterse biri o zaman kibarca çok küçük daha diye söylerim. Ayrıca grip olan biri bebek görmeye gelmez heralde yaa. Ben mi çok ince düşünüyorum insanlar bunu düşünemez mi ki.
Ay mmmf ne temizliği kızım deli misin. Şurda bir saat sonra tekrar göreceksin paşanı yaa. Canım çok sevindim. Gözün aydın. Sordun mu yarın mı çıkarabileceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?