2008 Kasım Anneleri

Gözün aydın Mmmf'cim, kavuştun bak bebişine... Yarın da koyun koyuna yatarsınız inşallah...

Cilekk ve Minik Kalimerocum, Friends dizisinde izlemiştim, orda doğumu başlatmak için eşiyle birlikte olmayı ve baharatlı Hint yemeklerini cokacimcoook tavsiye ediyolardı... Aklınızda bulunsun

Dark unutur muyum, dün gece ikide uyandım uykum kaçtı da aklıma geldin, bu kızın doğumuna kaç gün kaldı diye parmak hesabıyla saydım. 4 e kadar uyuyamadım, hepinize dua ettim merak etmeyin, sırtımız yere gelmez :)) Bak işe yaradı, mmf nin paşası çıkıyo heheheheee :)

Ne diyecektin, ay hatırla çatlarım yoksa. Acaba şey olabilir mi, şu ıkınma hissiyle ilgili. Bugün de sancı fena var. Oturunca falan. Diğer günlerden farklı gibiyim. Bir saatimiz bir saatimizi tutmuyor ki artık.

mmf canım gözün aydın olsun tekrar

darkcım bende dün uyku tutmayınca meryem suresini okuyup kendim ve sizler için dua ettim Allah kabul etsin

bu arada duş alıp ıslak saçla yatmıştım sanırım grip oluyorum kızlar ne yapsam acaba
ne iyi gelir

Elmalıcım kızın acıkmış demek kıyamam ben ona.Bende 3,5 saat olunca senin gibi hemen acıkıyorum.

Ben de okumuştum anne sık sık ve az az atıştırmalıymış.Bebek için.O yüzden zaten Oruç tutmuyor hamişler.Anneden beslensede taze taze yiyor demekki :))

Neyse kızlar ben anneme yardım edeyim yemeklerimiz hazırlamaya başladık da.Görüşürüz yine.

kızlar benim ilk aylarda yatıracağım sepet beşiğin tekerleri var ve kolayca her yere taşınabiliyo..ben bebek bakmaya gelenler şöle bir 5 dk. gösterip hemen odama kaçırmayı düşünüyorum:)))
zaten arkadaşım telsizde verdi.alırım telsizi yanıma ağlayınca gidip bakarım diye..

Walla hatırlayamadım Juli annem ısrarla çağırıyor geldiğimde düşüneyin yine.Neydi acaba?

Sağol canım duaların için.Öpüyoruz seni.

Fatercim sana da teşekkürler canım,senide çok öptük Cerenimle.

Az kaldı cidden kızlar.

Ben 2 keredir meryem suresini anneme suya okutup içtim,bebek uslu olurmuş galiba.Çok Faydalıymış,bilenler okuyabilirler.

İşe yaramaz mı Julicim ben hep dua ederk rahatlıyorum.Dediğn gibi Mmfnin kuzusu da bak ne güzel iyileşti çok şükür.

Neyse bu sefer kaçtım gelirim yine...

Kızlaaaarrr, öncesini okuyamadım ama haberlerim var size:

Şimdi doktordan geliyorum, oğluşumun başı baya inmiş aşağıya ve de açılmam başlamış. Doktorum en geç hafta sonu gelir dedi. Çatı muayenesi de yaptı, normal doğum için bir problem de yokmuş. Perşembeye kadar gelmezse bir gel de gene bakalım dedi. Ama sanırım perşembeye kadar gelecek dedi.

Bekliodum ama çoook heyecan yaptım . Bu arada çatı muayenesinde bişi yok, sakın korkmayın. Tabi biraz geriliyo insan ama öyle çok fazla acımıyo.

Çok heyecanlıyım kızlar yaaaa. Her an gelebilir miniğim. Hepimiz kolay kolay doğururuz inşallah.... Ha bu arada 3600gr olmuş tontişim :)))))

mmmf gözün aydın canım yaaa ..o kadar sevindim ki ben emzirmiş gibi mutlu oldum..çok duygusal anlar yaşamışsınızdır ana oğul..oğluşun yarın mis gibi eve gelecek desene..

darkcım delirtcek bu dr beni..telefon ettim şimdi yarın biryerlerde bebeğin suyuna baktır en ufak azalma olursa doğuma gelir gibi gel dedi ..ya suyu iyiydi ama bir gün iyi iken ikinci gün yüzde elli azalabilir dedi..yarın veya çarşamba suyuna baktırıcam..offf daha erken yaw

ayyy ebuka hadi bakalım hayırlısı ..heyecan yaptım bak şimdi ...sağlıkla doğur ..giderken de haber ver ..

mmfcim gözün aydın canım çok sevindim bebeğini kucağına alıp emzirmene..inş.yarın artık hiç ayrılmamak üzere seninle olacak..

darkcım herzaman dua ediyorum bende hepimizin allah yardımcısı olsun,en kolay doğumları nasip etsin..julicim çok fenaysan bi doktorunu arasaydın..

ama aglarim ben simdi ühü ühüüüüuü,ebukadami doguruyor yani:)

mmfcim cok sevindim canim seni nadina,sizde benim adima sevinmek isterdiniz dimi?

ya evi yalayip yutuyorum temizliycem diye,ama acilma filan yok nasil is bu ya?

azocum inan sabahtan beri bir mutfakla uğraşabildim duvarları yerleri dolapları derken bu saat oldu ama bende öldüm daha iğne kıpırdat desen kıpırdatamayacağım ama daha çok iş var artık gün gün halledeceğim ne yapayım en büyüğü bugünkü işti ve hallettim gerisi artık kolay olur nasılsa

bu arada azocum kayınvalidenin kıymetini bil bak benimkide benimle aynı apartmanda biraz önce geldi bana peynir sordu börek sarmak için bir yere gönderecekmiş anne duvarları sildim yerleri porçöz yaptım diyorum ne işin var senin duvar tepelerinde demedi ama 6 ay önce kızı doğum yaptı ona asla böyle birşey yaptırmazdı ve çıkarkende bana diyorki gelirsinde börek sararız ben gebermişim o birde börek saralım diyor allah kimseyi anasından ayrı koymasın ne diyeyim allah acısın

mmfcim çok mutlu oldum cnm yaaa. Ohhh şimdi miniğinin kokusuyla yatıp kalkarsınız ne güzel....

eylülüm senin doktor da manyaklaşmış galiba. Nie öyle korkutuyo yaw adamı. İnşallah bişi olmaz da zamanında gelir minnoşun.

darkcım artık hepimiz hem kendimize hem birbirimize dualara başlayalım zaten. Patır patır başlıycaz doğurmaya. Çok az kaldı :))))))

fatercim bol bol C vitamini al. Mandali,na zamanı şimdi. Bi de limon, sıcak su ve şekeri karıştırıp iç. Gerçekten iyi geliyor.

kızlar baharatlı yemekleri bilmem ama birlikte olmak doğumu başlatıyor ben kızımda tecrübe ettim bu durumu:)) artık yılbaşı gecesiydi ve ben iyice doğsun diye kıvranıyordum sırf doğurayım diye denedik ve 3-5 saat sonra ben hastaneydim suyum gelmişti sıkılanlara tavsiye edilir:))

Fater ben şu formülle kalktım ayağa. Mutlaka yap ama ihmal etme.

Ihlamur, kuşburnu, 1 elma ve 1 limon kabuğuyla kaynatıyorsun ve sabah akşam demeden bunu içiyorsun. Beni 2 günde ayağa kaldırmıştı.

çilekçim ya belli mi olur kızım bu işler, bana doğuracan derler, bi bakmışız sen doğurmuşusun. :)))))
hepimiz potanın içindeyiz işte....

beklemek senin de ne kötü kayınvalden varmış, psikopat kadın yaaa....çok kızdım ona...kendine dikkat et. nasıl yapıyosunuz o işleri anlamıyorum zaten. ben bi eğilince doğuracak gibi oluyorum yaw

yemek yiyip geliom hemen kıslarrr

sezon yine basliyacak galiba hadi dogrunda sira banada gelsin ama ben 14 ne kadar beklemem lazim ins bekler kaynanam gelsin ondan sonra ciksin diyom ins dinler anasini dogumdan hic korkmuyom ama aklimdanda hic cikmiyorum durmadan kizlarimin dogumu aklima geliyo öyle bi heycanlaniyomki

ebukacım hayırlısı olsun ayyyyyy çok az kalmış senin yerine ben heyecan yaptım şimdi
insan kendine konduramıyor bizimde az var ama ne bileyim anki çooook varmış gibi

bu arada tavsiyene uyucam canım şimdi kendime sıcak bol naneli bir çorba yapıp içtim
biraz da meyve yiyeyim iyi gelir inşallh

beklemekcim senin tavsiyende fena değil doğurmak için sabırsızlananlara duyrulur : )))

merhaba canım dogumuna az kalmıs valla gunler ne cabuk gecıyo daha dun ya tutatya semasındaydık sankı benımkı kocaman oldu senın dogumuna az kaldı hayırlı dogumlar dılıyorum dogum tarıhın bellı mı sezeryan mı yoksa normalımı beklıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…