2008 Kasım Anneleri

hafsaa sağol ama ben sanki o günü kurtuluş olarak bekliyorum. Kıymet nasıl bileceğim bu ağrılar, sancılarla bilmiyorum. Sonrasında daha mı zor oluyor ki

fater bitki çayı gibi olmuyor, sıcak limonata gibi oluyor. Tadı da çok güzel oluyor. Merak etme.

beklemek sen kime diyon bunlar o isi biraka cok olmusdu galiba faydasi olur tabi ama zor oluyo artik ya erkeklerede diyecek yok yani korkuyorlar sagdan sola dönmemiz yarim saat sürüyo valla bazen dinleneyim diye koltuga sirt üstü yatiyom kendimi kabugunun üstüne düsmüs kaplumbaga gibi hissediyom ayni onlar gibiyiz zor kalkiyoz

mmf gözün aydın canım allah bir daha ayırmasın kuzundan seni ve hiçbirimizi, eylül benden iki gün öndesin canım sen benim doktorum kasımın 17 sine kadar rutin kontroller verdi haftada bir olmak üzere. acil birşey olursa zaten gideriz , vardır bir bildiği diyecem ama hem hiç sorun yok de ondan sonra git suyuna baktır de töbe töbe takılma sen ona

ayrıca nasıl bir insanmış o kayınvalide yaaaa, insan düşünmezmi benim annem yanımda değil ama kayınvalidem yere düşen birşeyi bile aldırmıyor bana bir şey olacak diye, evde temizliğimi ona söylemeden yapıyorum kızacak diye

julicim valla tecrübeli olarak bazen insan diyo keske icimde biraz daha kalsaydin diye o da cogu zaman huysuz cocuklarin anneleri diyo ben mesela cok demisdim karnimdayken daha rahattim diye ama bu hamilelikde cok zor gecti sanmiyom daha diyecegimi kizlarimda ben cok rahattim hic hamile gibi degildim sancili sancili doktoruma yürüyerek gittigimi biliyorum

hafsaa ben tadını çıkarıyorum valla bugünlerde şikayetimde olsa hamile olmaktan çok mutluyum:CüvCüv:

fater julinin tarifine seviyorsan tarçın ekleyebilirsin canım bende grip olduğumda aynı yöntemi kullanmıştım

fatercim geçmiş olsun.
hemen ıhlamur,odun tarçın,kabuklarıyla elma ve kuşburun..suda kaynatıp içersen iyice kötüleşmeden kendine gelirsin canım.ben böle atlattım..

ya kızlar bi de muayeneden midir nedir. çok sık kasılmaya başladım ben yaa..sanki çıkacakmış gibi gelio oğluşum. makatım da sancılanmaya başladı. o neden ola ki????

ayyyyyy iyice yaklaştı senin sanırım ebukacım
tüm bu sancılar ondandır herhalde
hadi hayırlısı sende normal istiyorsun ne güzel bakalımbiz ne yapacağız

slm güzel kasım anneleri.nasılsınız bakiimm.kaç gündür temizlik telaşlarıyla ugraşıyoruz.annemler bizde temizlikleri bitidik artık minik melegimizi bekliyoruz.geçmişi okuyamadım arkadaşlar umarım herşey yolundadır herkes iyidir.hepinzi çok öpüyoruma.s.

ebukacım çatı muayenesindendir o sancılar..eee kasılmalarda normal artık ..bende bile sık sık olurken senin doğum hafta sonu çok normal..
bu arada suya sabuna dokunmayan ve 9 aydır birkere nasılsın diye sormayan sevgili görümceciğim haftaya bana temizliğe gelmek istiyormuş..şoklardayım tabi..sevgili kayınvalideciğim e söyledim iyi beraber geliriz ben tüllerini yıkar ütüler , halılarını silerim , camları filan hallederim dedi..diğerlerini de görümcemle beraber hallederiz dedi..sen bize ne nerde nasıl olcak onları söylersin dedi çook sevindim..malum anneciğim gelemeyecek anneannem yoğun bakımda o da onunla birlikte tabi..neyseki kaynanam beni çok düşünür..

herkese iyi bir akşam diliyorum her ne kadar size küs olsam da mahvoldum ağdaya gittim ama
keşke gitmeseydim jiletle alsaydım daha iyiydi yaaaa çok canım acıdı yaa of of
şu an hala sızlıyorum ve ufaklar kaldı alamadı onları kız bende bırak dedim ya neyse yoksa bayılacaktım acıdan
ebuka ne güzel ya senin bebişte gelioo desene benim de yarın kontrolüm var umarım bizde doğururuz
en kısa zamanda hayırlısıyla

Evet Hafsacım Ya tutarsa derken derken inşallah ben de 5 gün sonra doğuracağım.
Teşekkür ederim güzel dileklerin için.
1 Kasım doğum tarihim,sezaryan olacak.Ben de böyle istiyordum zten kızımda ters olunca benim işime geldi açıkcası.
Doktor da bişey demedi.İlla bekleyelim döner felan diye.

Sata göre 38 haftada ultrasona göre 40. haftada olacak inşallah doğum.

Ebukacim seninki geliyor anlasilan,ee darisi birilerinin basina artik.Bilmem duyarmi beni icerde bu kücük canavar:)

Iyice hassaslasti ya vücut asortik ondandir caninin cok yanmasi,ama neyseki atlatmisin.

iyi haberlerle gelirsin sende insl.canim,kesin doguruyorum diye gelir bu kokos..duy beni

Deniz kafa,annecim herkez geliyor bi sen kaldiramadin kicini ya:)

Hoşgeldin Asoritiecim,
ben yoktum sabah bana küs değilsinidr :))
Walla bu bize güzel bir tecrübe oldu.Bende son zamana alayım daha iyi olur diye bekledim bekledim.
Ama hata etmişim.Keşke bir ay önceden alsaydım ağdayla.

Aynısını ben geçen gün bizzat annemle yaşadım.
En sonunda kendi kendime hallttim sorunu.
Neden jilete bırakmadım sorunu,çünü jiletle yapsaydım bugün yine aynı konu beynimde dolanıp durcaktı.
Acaba doğum aniden olursa ne yaparım,nasıl alırım derdi kalmadı en azında.

RAHATIM;RAHATSIN İnşallah kızlarda RAHATTIR D

Evet Çilekcim az kaldı,aman durun ağlamayın sevinelim bebişlerimiz gelcek.
Evimize neşe gelcek.
Biz artık 5 yıldır birbirimizle oynadık az da bebeğimizle oynayalım DD

Bence çok da sıkıştırmayalım Deniz oğlanı,zaten daha günü de var.

İşte normal doğumun da bu cilvesi var,heran gelebilir.

herkesin keyfi yerinde bakıyorum ne mutlu valla benimde keyfim yerinde.bugün izmirliler bilir karatş hastanesini gezdik.müthiş bir hastane o kadar içime sindiki anlatamam.5 yıldızlı suit gibi hiç korkmadım hastaneden ve odadan.tam tersi çok rahat olacağımı hissettim.yarın da doktor randevum var sanırım artık benimde çatı muayenem yapılır :S
hasteneden sonra marks&spencer a gittik mevlüt için gecelik sabahlık ve terliğimi aldım.marks&spencer da bir çok yere göre uygun fiyatlı buldum üstelik saten penye değil tevsiye edeirm.gecelik 50,sabahlık 60,terlik 40 ytl bilginiz olsun hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…