2008 Kasım Anneleri

evet canim artik ne zaman gelirse diye bakiyoruz habire kendilerine:)

ben yemege cikiyorum kizlar öptüm herkezi,gelene kadar dogurmayin sakin:)

hadı hayırlı dogumlar az kalmıs valla ceren hanıma tadını çıkar valla uykusuz geceler başlıyacak dermısım korkuturmusum dualarım senınle

ben kaçıyorum kızlar yarın kontrolümüz var bakalım ne olacak inşallah doğum yaparımm gelirim hayırlısıyla dicem neyse herşeyin hayırlısı olsun

Iiyi aksamlar güzeller,bakiyorumda kacmis millet..

Pirayecim Nazimdan dolayi bu ismi koyucaginizi bilmiyordum,cok hos bisi yapiyosun kutlarim seni.

İyigeceler arkadaşlar.

Ben çok heyecanlıyım artık yaa.Sürekli birşeylerle ilgilenip zamanı hızlandırmaya çalışıyorum.

Biliyorum 0 gün gelecek muhakkak.Ve doğum gerçekleşecek.Ama son günler ne zormuş yaaa.

Çok sabırlı birisiyim ama belli etmesem de çevreme içim içime sığmıyor.

Acaba kime benzeyecek.Acaba hemen emecek mi,aldığım giysiler olacak mı,Kilosu vs..

Cumartaesi de babamız gelecek inşallah.Çok mutluyuz.pazartesi de allahın izniyle bebeğim kollarımda olacak.Hala inanamıyorum bu mucizeye.

Allahım tüm isteyenlere versin inşallah..

Öptüm hepinizi iyigeceler tekrar..

diloks,heycanını anlıyorum randevu gününü bile beklerken zaman geçmek bilmiyorki.doğaca günü beklemek daha zordur heralde.hayırlısıyla kavuşursun inş.bebisine ve eşine.Bu arada eşin iş için mi uzağınızda

arkadaşlar internetten edindiğim bilgiye göre,doğumu kolaylastırmak için ayva suyu ve ayva çekirdeği kaynatıp içilmelidir diyor.

Dilokscum onca ay geciyorda son ay hic gecmek bilmiyor dimi?bekle bekle nasild asabirsiz olduk hepimiz.ama neyseki yavas yavas mutlu sona yaklasiyoruz.cok sevindim seni nadina hem esin geliyor hemde bebisin.insl.saglikla alirsin kucagina canim.

ayva cekirdegini kaynatip iltihap olan gögüs uclarina sürüldügünü duymustum bende,yemekte eminim cok faydalisir.

mucize yari nacilen bi ayva alayimda ayvayi yiyim en iyisi ben:)

yiyorumda iyice sistim onu nasil halledicem hic bilmiyorum.Yalniz igrenc olucak ama söyleyim;

bugün yine bi akinti geldi bu kezde rengi kahferengiydi.Her rengi görücem anlasilan.

iyi akşamlar gece kuşlarıı!!

siz de benim gibi uyuyamayanlardan mısınız?gerçi saat daha erken ama ben gece wc ye kalkmaktan,susamaktan ve yatakta her dönüşümde uyanmaktan yoruluyorum valla yatarken..bi doğsa da rahatlasak da diyemiyorumgamyoncuiremsu..bilmem ne olcak bu halim:CüvCüv:

Citoscum sorma o lavabo isini,artik fenalik geliyor bana gitmekten.

burada saat sizden bir saat geri oldugu icin cok gec gibi diil daha.

ama benim feci uykum geldi yine,zaten ye ic ise baska bisi yaptigim yok.

yalniz diilsin hemserim biz arkandayiz huzursuzluk konusunda:)

yiyorumda iyice sistim onu nasil halledicem hic bilmiyorum.Yalniz igrenc olucak ama söyleyim;

bugün yine bi akinti geldi bu kezde rengi kahferengiydi.Her rengi görücem anlasilan.

çileğim senin işin de zor valla.ben bu yüzden normal doğum istemedim emin ol şu durumda olsam senden daha sabırsız olurdum biliyorum..ama bugün yarın olur artık inşallah senin öyle tahmin ediyorum..doktora gitmiyor musun bu aralar?doktorun ne diyo?bi de orda sistem nasıl ?usg filan,kontrol aşamaları nasıl bahsetsene biraz....

ooo Ben baya bi sona kalıyorum anlaşılan...gözünaydın dilokscum..sağlıkla kavuş bebeğine inşallah..

ya cilek senin oğlan yola çıktıda senin yol biraz uzun uzun yoldan geliyor zavallı yoksa çoçugun inatlaştığı falan yok.ama yaklaşmış belli

citosum hic sorma tatlim hemde nasil sabirsiz bi haldeyim ya.doktora gidiyorum tabiki soruyorum ama söyledigi tek sey;bebek ne zaman isterse o zaman gelir.onu bende biliyorumda,hani bi cati muayenesi filan yapmiyorlar.ne zaman sancin geldi gittin hastaneye o zaman bakyiyorlar,elle diil ama ultrasona alip bakiliyor catiyada.film cekiyorlar yani.birde ben israrla fazla soru sordugumda ukalaca verdigi tek cevap su;bu ülkede bebek ölümleri ne kadar az biliyormusunuz kücük hanim korkmayin oluyor..doktorum 70 küsür yasinda ve hala emekli diil buda ayri bir olay:)

Birde cok özel bir nedenin yoksa sezeryana almiyorlar burada,son anda bebege kordon filan dolanir yada kalp atisi yavaslarsa o anda aliyorlar.yoksa senin canin istemis hadi gel sezeryana filan olayi yok.ama normal dogum icin sartlar cok iyi,dogum anina kadar sicak jakuzide yatiyorsun bebek tam gelirken cikariyorlar seni filan.off yapimda anlatim isnl.herseyi sizlere ya.

simdi hala gelmezse oglusum 6 kasimda birdaha kontrolüm var,ama buna gelmezsin o zamana gelir bebek demisti.bakalim artik su an karsinizda tam 9 tane hurma yemis birisi olarak patløamak üzereyim:)

sorma çitos yatsak bir türlü yatmasak bi türlü yatıp uyuyamamaktansa yatmamayı tercih ediyoz ama benim dr erken yatıp erken kalkmamı söyledi bebek anne karnında annenin düzenine alışır dedi.eğer sen geç yatarsan o doğduğunda senin sistemle devam eder düzenli yaşa dedi.ama gelgörki ben erken uyuyamıyorum uyusamda uykum çok bölunduğu için uykudan bişey anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…