2008 Kasım Anneleri

Yani türkiyedede var bence cok iyi sartlarda yerler ama burada devlet hastanelerinde bile böyle.

Ben özelde yapicam devlettle hemen hemen hicbir farki yok,o konuda cok iyiler yani.

ayy bayilcam ben gidim uyuyuum cok uykum geldi.iyi uykular herkeze,yarin sehada anne oluyormus hayirli haberlerini aliriz insl.onunda.cok öptüm kizlar sizi iyi geceler.

öncelikle 9 hurma için afiyet olsun yarasın diyorum..

doktorunun 70 yaşında olmasına da oha diyorum:1shok::1shok:..maşallah valla türkiyede 70 yaşında insanlar bakıma muhtaç oluyor genelde demekki iyi bakıyorlar insanlar orada kendilerine ,yaşam şartları da iyi tabii.

jakuzi olayı da süpermiş valla..doktorlar mı yaptırıyor normal doğumu?

ben geçen gece rahatsızlanıp devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım. şaka gibiydi..ultrasonla baktıkttan sonra karnımdaki jeli silecek peçete yoktu düşün türkiye de devlet hastanesindeki şartları..bulunduğum yerde özel hastane yok ben de buraya 1 saat uzaklıkta şehir merkezine gidiyorum..o yüzden sezeryan olucak..normal düşünsem bile bu devlet hastanesi şartlarında yapamazdım sanırım .çok kötü çok..

doktoruna sorsaydın canım iyi diyorsun da doktorcum..bu göbekle yatakta dönmek nasıl bir işkence bilir misin diyekaydirigubbakcemile3...tv karşısında uyumaya alıştım bu sayede eskiden hiç uyuyamazdım..ayrıca kendi yatağımda yatmayı da özledim.kendi yatağım viscolex ve içine resmen göülüyorum artık dolayısyla hareketim daha da zor ooluyor..o yüzden oturma odasında,misafir odasında nereyi bulursam artık orda yatıyorum..

Hmmm sende haklisin canimya,baksana pecete yokmus cok ilginc.bu arada sen neresindesin konyanin?hangi ilcedesin yani?

Doktorum gircek canim doguma,70 yasinda ama görseniz 40 gibi gösteriyor acayip genc bir adam..Birde 10 yil önce filan kiziuyusturucudan ölmüs bu cökmüs haliymis..

aynı dert bende de var bizim yatak da viskolex ama ben hala ısrarla yatağımda yatıyorum.benim yattığım taraf iyice gömulmuş içeriye sık sık yatağın alt üst etmek zorunda kalıyoruz,
bu arada konyanın neresinde oturuyorsunuuz ben konyalıyımda merak ettim

canım ben konyalıyım ama konya da yaşamıyorum...ailem orda hala ben iç anadolunun küçük bi ilinde yaşıyorum..selçukluda oturuyor annemler kuleye filan yakın iyi bilir misin konya yı?

kızı uyuşturucudan mı ölmüş yazık ya..allah herkesin çocuğunu korusun bu illetten..biz çocukken ahu tuğbanın,nuri alçonun filmlerinde filan görürdük uyuşturucuyu şimdi bütün çocuklar tehlike altında ne yazık ki..

ooo bi hemşo daha ne güzel ya..kule siteye çok yakın oturuyorlar annemler..

valla eşim çok memnun viscolexten ama ben çok sevemedim açıkçası hamileliğin başlarında aldık..kilolu insanlar çok rahat edemiyormuş bu yataklarda diye duydum ama bilmiyorum bi doğum yapalım görücez kesin sonucu..

Hmmm ben senide konyada yasiyosun saniyordum canim.Bilirim canim kuleyi filan.Ailemin bi kismi meram yeniyolda benim sülltemlerdeler biliyosundur kesin.

buranin her yönü iyi ama aile ortami bakimindan korkunclar malesef.saygi sevgi olmayinca malesef cocuklari ne hallere geliyor.

hadi ben bu kez kesin kactim,yedigim hurmalarimla uyumaya calisicam:) iyi uykular sizlerede.

bilirim canım sültemi bilmez miyim..güzel yerde oturuyorlar..

hadi bakalım sana ,denize ve hurmalarına iyi uykular...mirmirmirmir

iyi uykular çilek.
çitos benim anne ve baba tarafım hep konyadalar.yani heryerde bir akraba var.bizde yazları gidiyoruz konyaya.

canım memleketim daha 10 gün önce ordaydım ama özleidm yine deee..

benim de çok fena uykum geldi gelmişken kaçırmayım bari...iyi geceler canım sana ve kuzuna..

çitos ben yataktan hiç memnun değilim.yattığımız yerler çokuk çokuk duruyor.örtu bile üstünde düzgun durmuyor.sağlık açısından nasıl bilmiyorum ama ben hamilelikten önce de rahat değildim.birde çok çabuk deforme oldu.

darkcım ebukanın açılması başlamış canım çatı muayenesi olmuşbebekte aşağı inmiş iyice
Teşekkürler canım,kaçırmışım bu ayrıntıyı.

Ebukacım hayırlısı olsun canım.Bol şanslar sana.

hadı hayırlı dogumlar az kalmıs valla ceren hanıma tadını çıkar valla uykusuz geceler başlıyacak dermısım korkuturmusum dualarım senınle

Ahh ahh baksana şimdiden uyuyamıyorum :) Kasığıma kasığıma vuruyor.Sanırım bu akşam iyice aşağı indi.

ben kaçıyorum kızlar yarın kontrolümüz var bakalım ne olacak inşallah doğum yaparımm gelirim hayırlısıyla dicem neyse herşeyin hayırlısı olsun
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.

Ben de hurmayı duymuştum.

Çilek bolca yedi galiba bugün :)))

Akşam misafirlikteydik.Eve geldikten sonra benim kız durmadı hiç maşallah.Ama hep canımı acıtıyo Yediğim kurabiyeden olsa gerek bu enerji D

Hala kasığım ağrıyor,sağ bacağıma da hafif bi sızı girdi.Acaba saatlerce oturduğumdan mı oldu,yoksa Ceren iyice kasığıma vurduğundan mı bilemiyorum?

Ama sanırım bugün baya aşağı indi.Hala tam kasığımın üstünde tepiniyor.uyutmadı beni.
Yarın geçer umarım.:bbo:

Günaydin kizlar..
Güzel bir sali sabahindan, istanbuldan dünyanin her yerindeki hamiş annelere iyi günler diliyorum:)
inşallah iyisinizdir..
Ben bu sabah biraz alerjim dişinda iyiyim şükür.ee cumaya ne kaldi şunun şurasinda..gerçi iş arkadaşlarim c.tesi öğlene kadar çalişiyoruz.gel ogünde sabah hep beraber kahvalti yapalim veda partisi yapalim diye beni ikna ettiler ama o gün çalişmicam sonuçta..gezmeye gelicem..
Varmi doğuran???

herkese günaydın.
azocum demiş ya istanbuldan tüm hamişlere selamlar diye; ben de yağmurlu bir başkent sabahından bütün hamişlere günaydınlar diyeyim. (biraz haber bülteni gibi oldu ama neyse artık) a.sa.s

ben artık ha geldi ha gelecek diye kendimi strese sokmaya başladım, ondan heralde pek huzursuzum bu aralar. onun dışında ben de iyiyim. artık gelse bebişim de ikimiz de kurtulsak:Saruboceq::Saruboceq:

azo alerjin çok sıkıntıya sokmaz umarım seni bugün. neşenin gün boyunca devam etmesi dileğiyle..a.s.

teşekkürler elifcim.bazı sabahlar oluyorum böle..öğlene doğru geçiyo şükür.
ya bu arada kızlar bende başından beri hiç olmayan göğüs hassaslığı başladı.sizlerde de oluyomu?
krem almıştım ama daha hiç kullanmadım.emzirmeye başlayınca kullanmayı düşünüyodum.gerçi aldığım yer doğuma 1 ay kala başla demişti ama..siz kullanıyomusunuz?
aldığım krem Lansinoh

herkese günaydın
bugün hava çok güzel güneşli içim ferahladı..
azocum bende yaklaşık 1 aydır filan lansinoh kullanıyorum..kullanmadan önce göğüs uçlarım çok hassastı ayrıca kaşınıyordu,kremden sonra eski haline döndü..çok etkiliymiş kullanmaya devam et bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…