- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #10.561
citosum hic sorma tatlim hemde nasil sabirsiz bi haldeyim ya.doktora gidiyorum tabiki soruyorum ama söyledigi tek sey;bebek ne zaman isterse o zaman gelir.onu bende biliyorumda,hani bi cati muayenesi filan yapmiyorlar.ne zaman sancin geldi gittin hastaneye o zaman bakyiyorlar,elle diil ama ultrasona alip bakiliyor catiyada.film cekiyorlar yani.birde ben israrla fazla soru sordugumda ukalaca verdigi tek cevap su;bu ülkede bebek ölümleri ne kadar az biliyormusunuz kücük hanim korkmayin oluyor..doktorum 70 küsür yasinda ve hala emekli diil buda ayri bir olay:)
Birde cok özel bir nedenin yoksa sezeryana almiyorlar burada,son anda bebege kordon filan dolanir yada kalp atisi yavaslarsa o anda aliyorlar.yoksa senin canin istemis hadi gel sezeryana filan olayi yok.ama normal dogum icin sartlar cok iyi,dogum anina kadar sicak jakuzide yatiyorsun bebek tam gelirken cikariyorlar seni filan.off yapimda anlatim isnl.herseyi sizlere ya.
simdi hala gelmezse oglusum 6 kasimda birdaha kontrolüm var,ama buna gelmezsin o zamana gelir bebek demisti.bakalim artik su an karsinizda tam 9 tane hurma yemis birisi olarak patløamak üzereyim:)
sorma çitos yatsak bir türlü yatmasak bi türlü yatıp uyuyamamaktansa yatmamayı tercih ediyoz ama benim dr erken yatıp erken kalkmamı söyledi bebek anne karnında annenin düzenine alışır dedi.eğer sen geç yatarsan o doğduğunda senin sistemle devam eder düzenli yaşa dedi.ama gel görki ben erken uyuyamıyorum uyusamda uykum çok bölunduğu için uykudan bişey anlamıyorum
öncelikle 9 hurma için afiyet olsun yarasın diyorum..
doktorunun 70 yaşında olmasına da oha diyorum:1shok::1shok:..maşallah valla türkiyede 70 yaşında insanlar bakıma muhtaç oluyor genelde demekki iyi bakıyorlar insanlar orada kendilerine ,yaşam şartları da iyi tabii.
jakuzi olayı da süpermiş valla..doktorlar mı yaptırıyor normal doğumu?
ben geçen gece rahatsızlanıp devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım. şaka gibiydi..ultrasonla baktıkttan sonra karnımdaki jeli silecek peçete yoktu düşün türkiye de devlet hastanesindeki şartları..bulunduğum yerde özel hastane yok ben de buraya 1 saat uzaklıkta şehir merkezine gidiyorum..o yüzden sezeryan olucak..normal düşünsem bile bu devlet hastanesi şartlarında yapamazdım sanırım .çok kötü çok..
Hmmm sende haklisin canimya,baksana pecete yokmus cok ilginc.bu arada sen neresindesin konyanin?hangi ilcedesin yani?
Doktorum gircek canim doguma,70 yasinda ama görseniz 40 gibi gösteriyor acayip genc bir adam..Birde 10 yil önce filan kiziuyusturucudan ölmüs bu cökmüs haliymis..
aynı dert bende de var bizim yatak da viskolex ama ben hala ısrarla yatağımda yatıyorum.benim yattığım taraf iyice gömulmuş içeriye sık sık yatağın alt üst etmek zorunda kalıyoruz,
bu arada konyanın neresinde oturuyorsunuuz ben konyalıyımda merak ettim
Hmmm ben senide konyada yasiyosun saniyordum canim.Bilirim canim kuleyi filan.Ailemin bi kismi meram yeniyolda benim sülltemlerdeler biliyosundur kesin.
buranin her yönü iyi ama aile ortami bakimindan korkunclar malesef.saygi sevgi olmayinca malesef cocuklari ne hallere geliyor.
hadi ben bu kez kesin kactim,yedigim hurmalarimla uyumaya calisicam:) iyi uykular sizlerede.
iyi uykular çilek.
çitos benim anne ve baba tarafım hep konyadalar.yani heryerde bir akraba var.bizde yazları gidiyoruz konyaya.
Teşekkürler canım,kaçırmışım bu ayrıntıyı.darkcım ebukanın açılması başlamış canım çatı muayenesi olmuşbebekte aşağı inmiş iyice
hadı hayırlı dogumlar az kalmıs valla ceren hanıma tadını çıkar valla uykusuz geceler başlıyacak dermısım korkuturmusum dualarım senınle
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.ben kaçıyorum kızlar yarın kontrolümüz var bakalım ne olacak inşallah doğum yaparımm gelirim hayırlısıyla dicem neyse herşeyin hayırlısı olsun
diloks,heycanını anlıyorum randevu gününü bile beklerken zaman geçmek bilmiyorki.doğaca günü beklemek daha zordur heralde.hayırlısıyla kavuşursun inş.bebisine ve eşine.Bu arada eşin iş için mi uzağınızda
arkadaşlar internetten edindiğim bilgiye göre,doğumu kolaylastırmak için ayva suyu ve ayva çekirdeği kaynatıp içilmelidir diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?