2008 Kasım Anneleri

günaydıııııııııııııııııııın
nasılsınız kızlar? yine birkaç gece kuşu öüşmüşler şimdide uyanamadılar tabi
ben dün ki grip olma korkusuyla adaçayı kuşburnu tarhana çorbası meyve ne bulduysam yedim içtim
şimdi daha iyiyim sadece tüm vücudum sanki hamlamış gibi
üşüttüm herhalde inşallah böylece geçer gider

ya azocum eylülcüm bende alacaktım şu kremden ama tembellik ettim henüz almadım
perşembe günü kontrolümüz var dr. bir danışayım bakalım ne diyecek
ama lansinoh kremin methini çok duymuştum açıkcası

inşallah ilerlemeden atlatırsın fatercim..ama ada çayı içme iyi değil diye biliyorum.
evet krem çok iyiymiş.bende araştırıp almıştım.ama daha kullanmaya başlamamıştım.eylül kullanıyomuş.akşama bende başlayayım.hemde bebeğini emzirirken göğüs ucunu silmene bile gerek yokmuş.çünkü hiçbir zararlı madde içermiyo ne anne için nede bebek için..tavsiye ederim canım..

eylülcüm bu arada ben yarın sabah nst ye bağlanıcam ilk defa..sende yarın gideceksin dimi nisa hastanesine..belki karşılaşırız:)
ücret ne kadar?
ben geçen gittiğimde sormayı unuttum.sadece randevu için aradım bikaçgün önce gerek yok dediler.çok sıra falan oluyomu?

evet dilokscum en son sağlık ocağına gittiğimde banada aynı şeyi söylemişti hemşire
kendi sütünü göğüs ucuna sürdüğünde iyi geliyormuş
inşallah hiçbirimiz problem yaşamadan emziririz kuzuları

azocum adaçayı için söylenenleri biliyorum sadece 1 fincan içtimhalam sağolsun taze taze göndermişti diye dayanamadım
1 fincandan bir şey olmaz sanırım

Bizde kutuplardan herkeze günaydin diyelim,hava bugün cok soguk burada cami acmamla kapamam bir oldu.

Onca yedigim hurma,yalnizca oglusumun sabaha kadar icerde bize sov yapmasina yaradi,yine doguramadim yani.

gögüs kremi demisinizde,bende sormustum o konuda hastanede bilgi vericekler demisti doktorum.

ihtiyac olursa ecz.alirsin orada nasil emzirmen ve yikaman gerektigini bebegi filan göstericekler demisti.

simdiden bisiy kullanmadim ben yani.

azo cum bende nisa ya gidiyorum dün girdim nst ye baya sıra bekledim çok kalabalıktı hatta randevu saatim bile geçti nst yi beklerken 1 saatten fazla bekledim ama hergün öle olmuyodur belki tabi yinede erken gitmekte fayda var. fiyatta; benim eşimin çalıştığı iş yeriyle anlaşmalı nisa hastanesi o yüzden ben ssk dan kalanında %20 sini ödüyorum 1milyon 200 ödedim.

azocum nst de çok sıra olmuyor ..zaten bir odada 2 makine var birde çocuk bölümünde var..20 dakika sürüyor toplam ben şimdiye kadar fazla beklemedim..bende ssk lıyım ama 6 ytl ödüyorum..muayene için kayıt olduğumda ayrıca nst diyorum muayeneden önce alıyorlar..hafta içi de fazla kalabalık olmuyor zaten..umarım karşılaşırız ..ben 2:45 de ordayım muayenemde var ..

hımm..
eylülcüm ben sabahtan gidicem.çünkü öğleden sonra işe geri gelmem lazım.
artık başka sefere..
belkide doğumda karşılaşırız bu gidişle:)))

aaaa yok sancı odası filan istemem..hem ben sezeryan olcam ...biz şuna yan yana odalarda yatarız diyelim :))) korktum ba şimdi ..

hehehe korkak eylül nolucak..kaydirigubbakcemile3

allah ın izniyle ben normal doğurucam..
ama nasıl bilmiyom:1shok:
bizim için hangisi iyi olacaksak öle olsun:CüvCüv:

Selam kızlar bi bakim sizlere dedim.Bugün net baya yavaş.Benim Pc emekliye ayrılmak istiyo artık da duyan yok galiba.

Nasılsınız,Azo Eylül birlikte mi doğurmaya karar verdiniz :)
Benimle kim doğurcak kızlar,haydi bi cesaretli gelsin benle :) Bugün yine annemle yemek işlerimiz var.Yap yap bitmiyo.Sonra yerken hemen bitcek tabi.Neyse ben çıkcam şimdi görüşürüz.Öptüm.

hoşgeldin darkcım..
napalım baktık sizden hayır yok en iyisi siz beklerken biz bi doğurup gelelim dedik eylülle..
hazır aynı hastaneyede gidiyoz:)))

bugün ben buralardayım ya, pek geln giden yok..
başka zaman olsa oku oku bitiremem 2 saat girmeyince..
neyse çok sıkştırmamak lazım.artık son zamanlar nede olsa..

bana sanki fırtına öncesi sessizliği gibi geliyo..akşama kadar 1-2 kişi doğuracak diye içimden geçiyo..
hadi hayırlısı..

slm arkadaşlar.herkez formundadır inş.
dark maşallah ne kadar yemek yaptınız böyle.yap yap bitmedi.kızınla vakıt geçirebilmek için o gelene kadar hiç iş kalmasın istiyorsun heralde.ohhh ne güzel afiyet ve huzur içinde yemek nasıp olur inş.

bende bugun bebişin dolap içi örtüleriyle uğraşıyım dedim.bir türlü yerleşemedik.herkez yerleşti misafir hazırlığı yapıyor biz yerimizde sayıyoruz valla.işimiz biraz aksi gidiyor.beşiğimiz biraz sorunlu çıktı aldığıımız yerden servis bekliyoruz.çok kızgınım valla geri verme sansımız olsa geri vermeyi çok isterdim.hala gelcekler.neyse sonu hayır olsun inş

oluyo mucizecim böle ufak tefek aksaklıklar..
bizimde odamız geç gelmişti.takma kafana.
şimdi iptal etme şansın olsa bile yenisini ara, bul, gelmesini bekle daha uzun zaman..
tabi bizlerde bu konuda çok sabırsızız onunda etkisi var:)
bende kocişin beyninin etini aylar önce yemeye başlamıştım.şimdi bitti sayılır hazırlıklar.sanki hemen geldide bebeklerimiz..
ama ilk defa tadacağımız duygular olunca panikte oluyoruz.etrafımdaki insanlarda bizim yaşadıklarımızın çok çok benzerlerini yaşamışlar..hep bana diyolar.takma kafanaaaaa..herşey yetişiiiiiirrr.zamanı gelince herşey olur..

merhaba herkeze,ayy azocum insl.icinden gecenler cikarda bu aksam yadagece doguranlardan biriside ben olurum:)

darkcim masallaniz var,tabi anneyi bulunca yaptirdin habire dimi?

mucize sIkma canini canim,halledilir insl..en yakin zamanda.sorun ne canim?kurarken filanmi
sorun oldu?

aksam hastaneyi ariycam bende,bahsettigim akintidan yine var,en azindan bisi desinler icim rahatlasin benimde.

bizde simdi dus aldik oglummla,biraz uzanip tv izliycez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…