2008 Kasım Anneleri

öyle azocum ama dediğin gibi ilk defa olduğu için heralde insan panikliyor.herşey bitsin hazır nazır bekliyim istiyor ama aksilik oluyor işte.gerçi sonuna kadar bu hazırlıkların biteceği yok gibi.insan hep bir eksik buluyor.doğunca bitcek heralde.ikincilerde bizde çok sakin oluruz heralde.tecrube konuşur artık:)))))

Artik hayirlisi olsu ndemekten baska bisiyim kalmadi benimde.Hadi bakalim azo hanimin hisleri

nasil cikicak,merakla bekliyoruz:)

kurarken değil canım çekmecelerinde sorun .cilada problemli.biz adamlar burdayken ilk heycan pek fark etmemişiz .sonradan fark ettik onlarda servis listesine aldılar bakalım nezaman gelecekler.firma hayal kırıklığına uğrattı beni açıkcası,

kızlar birşey sorucam,sayfa açık olduğu halde yeni gelen mesajları ben göremiyorum sanki gelmiyormuş gibi.yeni sayfayı yada mesajı görmem için başa geri dönuyorum sayfayı baştan açıyorum ancak geliyor sizde de böylemi.(bilmem anlatabildimmi.pek anlatamadım heralde)

Eylülcüm tebrik ederim canim...

Mucozecim sayfani yenilersen basa dönmene gerek yok.

Yukarida sag tarafta google arama cubugunun yaninda yesim ok var iki tane.

Sayfan acikken ona tiklarsan yenileniyor sayfa ve mesajlar görünüyor,insl.bende anlatmisimdir:)

herkese merhaba kızlar nasılsınız bugün biz daha yeni açabildik pc yi herkes nasıl kimse doğurmadı
inşallah bizim kontrolümüz pek güzel geçmedi suyum taaa 29 lara çıkmış yükseliyormuş
40.haftaya kalmayabiliriz dedi inşallah sağlıcakla gelir bebişim yaaa off
neyse 3100 gr olmuş çişini bile gösterdi doktor suyun dışında herşey iyiydi umarım herkes iyidir

asorti maaşallah bebişine canım, bende pazartesiyi iple çekiyorum oğlumu görücem:)) takma kafana suyu falan 40 ı doldurmasada artık sorun olmaz hayırlısı olsun hepimizin hakkında

mrb asorti.38 haftayı geçtikten sonra 40 haftaya kalmasada olur.zaten genelde 40 haftayı bulmadan alıyorlar.takma kafana senin normal doğum mu istiyordun.inş sağlıcakla gelir bebişin.ha bu arada çisini nasıl gösterdi .

mucizecim suyun içinde belli oluyor zaten rengi çişinin açık renk bizde bunu görmek istiyoruz zaten dedi doktor
bu arada eylülcüm bir ömür boyu mutluluklar dilerim

Asorticim takma kafana hayatimya,38`den sonrasi hic problem diil.

Insl.saglikla aliverirsin cimcimeyi kucaginada bizede resimlerine bakmak düser.

Mucizecim rica ederim hayatim ne demek,madem doguramiyorum arkadaslarima

bari yardimci olayim diymi ama:)

herşşeyde bir hayır vardır.doğurmuyorsun böylece aramızda kalıp bize destek yardımda bulunuyorsunda sen bu doğum işine fena taktın.doğacak geliyor coçuk yolda dediğim gibi senin yol biraz dolambaçlı heralde.acele ettirme çocuğa gelecek inş hayırlısıyla

selamkızlar biz artıkkoyun koyunayız oğlumla Allahıma binlerce şükür.inşallah hepiniz sağlıcakla kavuşursuznuz kuzucuklarınıza (kuzucuk muzucuk adile naşit modundayım bugün.ama gerçekten leyla gibiyim.inanamıyorumhala hemşire gidebilirsiniz dediğinde kadına saf saf yaa dedim.kız da suratıma bakıyo inanamadımki.çocuk beşikte yatıyo ben düşünüyorum saate bakıyorumhastane saati geliyo gidiimde süt saiim.Allahımaklıma mukayet ol:roflol:.herşey çok güzel çokşükürr bebişlerinizin miskokusu en kısa zamanda sizide sarsın inşallahhhhhhhhhhhhh

eylülcüm nice senelere inşallah çoluk çombalak mutlu mesud geçirirsiniz:))
asorticim sende takma artıksuyu falan eskiden fazla sumu varmış annem abimi 4.750 doğurmuş aynı kilo su çıkmış 4.750 yani su ikizi diyolarmış böölelerine.hayırlısı olsun inşallah.bu arada bu mesajları 2 saattir yazmaya çalışıyorum ee bebekli kadının hali bi başka :))doğuran yok dimi ben yazıp yollayana kadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…