2008 Kasım Anneleri

asortiecim canımm bişicik olmaz merak etme..adaşımın keyfi yerinde üzülme..
mmmf cim gözün aydın ben yine duygulandım yaw..off doğursamda çıksam şu moddan artık..paşa oğluna benden öpücükler...

kızlar herşey iyi güzelde birde uykumuz olsa yine kaçtı ve ben çamaşır astım evde dolaştım en sonunda bilgisayarımı bir acayım bari dedim allah yardımcımız olsun demekten başka çaremiz yok sanırım

hişşştt uykucumusunuz tatilde misiniz nesiniz nerelerdesiniz ayol kaçtınız mı
neyse biz bugün kızımla çok iyiyiz çok şükür biraz sancılar vuruyor ama olsun artık gelsin dimi amaa
herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun bu arada ben bugün doğum yapsaydım keşke
ne güzel olardı dimi ama neyse hayırlısı olsun kimseden ses soluk çıkmıyor doğurmadınız mı daha

herkese merhaba arkadaşlar..2 gündür deli oldum kk yı açmamadım bir türlü.nihayet açıldı.
ben de 2 gündür sancılar çekiyorum.tahminimce kanala yerleşti.kasık bel bacak ... tüm ağrıları çekiyorum 2 gündür.
ama beklesin isitiyorum.sezeryan olacak benim de...artık hayırlısı demekten başka yapacak birşey yok.

Asorticim haklısın bugün pek kimse yok.
yoksa uyuyanlarmı var))

Oğlum Tuna bugün tam 38+3 oldu

Merhaba kızlar ben de siteyi yeni açabildim. İki gündür giremiyordum. Artık evdeyim bu arada. Neden biri bana evde olmanın bu kadar rahat olduğunu söylemedi yaa :)) Ev işlerinden de elimizi eteğimizi çektik kızımla keyif yapıyoruz resmen. Azo darısı başı na canım. Cumartesi günü ben de gideceğim işe canım. Rica ettiler ben de kırmadım onları.

Kızlar dün Minik Kalimero ile konuştum. Dün tüm gün nst ye bağlanmış ama sancı çıkmamış. Doktoru perşembeye kadar bekleyelim demiş. Muhtemelen yarın bebişine kavuşacak.

Merhaba herkeze,bebisim hala gelmedi ama hafif agrilarim var benimde.

mmfcim cok sevindim evinizde oldugunuza,canim dogru gormusun 39 gosteriyordu cunku

ben onu ultrason tarihine gore ayarlamistim.baktikca sinirlerimi bozdu sata gore ayarli simdide.

julicim dun yoktun msn`de filan merak ettmistim seni,neyseki iyiymisin.

selam kızlar nasılsınız 2 gündür bende gelemedim işim vardı dün kontrole gittik çok şükür
herşey okadar iyi çıktı ki resmen kanatlanıp uçarak çıktım doktordan.ilacın birini bırak artık sen kotardın işi doğursan da artık bişicik olmaz dedi.oğlumun yanaklarını görmeniz lazımdı teyzeleri olamaz böyle bişey nasıl tombik anlatamam ben zayıf olcak diye üzülürken tombiş yanakları görünce manyaklaştım mutluluktan.44cm olmuş beyimiz ve rahim ağzına yerleşmiş tepetaklak duruyomuş.ama rahim ağzım kapalıymış erken doğum riskini atlatmışım.suyum çok iyiymiş plasentam tertemizmiş herşey maşallah çok iyi dedi doktorum.17 kasımla 22 kasım arası bigüün seç dedi doğum için.biz de eşimle 21 kasıma karar verdik.21.11.2008 olsun diye bakalım bekler inşallah.yani artık bende gün saymaya başladım.

buarada artık yatmaya paydos doktor son zamanların bunlar gez toz tadını çıkar herşey serbest sana ye iç eğlen dedi.keyfine bak az kaldı bak dedi.acayip mutlu oldum.gene oğluma alışverişe çıktık eltimle bunu kutlamak için tabii:))yarın da kısmetse odamız geliyo.buarada odayı boyamayı eltim bitirdi bi görseniz muhteşem oldu resmen odaya girince kendimi deniniz içindeymişim gibi hissediyorum.takımını da koyup eşyalarını yerleştirince resimlerini çekicem kızlar.siz napıyonuz geçmişi şimdi okuycam daha okumadım bi bakayım da geleyim

çok sevindim atacım ne güzel haberler bunlar böyle bak oğlun annesini üzmedi ama anneside onun için epeyce bir yattı değil mi? umarım herşey gönlünce olur canım

ben artık iyice kötü hissediyorum kendimi nedendir bilmem ağrılarım çok bacaklarım öldürüyor beni ellerim sanki külçeye dönüştü katlarken bile acıyor uyurken sürekli ellerim uyuşuyor çok zor günler yani 5 kasımda allahın izniyle bitecek bunlar ama bugün bile gelse oğlum sevineceğim yani

dün annem geldi evimide çok güzel temizledi artık doğurabilirim insana ne fayda varsa annesinden var buna emin olabilirsiniz kızlar allah eksikliklerini göstermesin

walla beklemekcim benim de çatı ağrılarım ve bel ağrılarım öldürüyo beni oturamıyorum oturdummu kalkamıyorum kalktımmı yürüyemiyorum çok kötüüü.ama allahtan hiç şişmem ve hiç ödemim yok herkes maşallah diyo.yüzüm bile 1 gram değişmemiş eltim öyle diyo.kendisi hamileyken baya bi şişmişti ödem falan olmuştu yüzü burnu falan davul gibiydi.benim şansıma herhalde böyle olmam.ama yine de iyiyim yaa.dün gece deliksiz uyumuşum mesela.az kaldı artık bitiyo bugünleri gülerek anıcaz hep beraber

ayy ata tanem bende tam seni düşündüm dedim ne oldu bu kıza herşeyin iyi olmasına sevindim cnm
mmmf cim seni de yeni gördüm bebişine kavuşmuşsun allah daim etsin güzelim
darısı başımıza inşallah bizde kavuşuruz bebişlerimize
allah hepimize nasip etsin

Mmmf, gözün aydın. Maşallah diyelim paşana nazar deümesin. Artık evinizde cicilerinizle fotoğrafınızı gösterirsin bize.

Çilekcim evdeyim ya tembellikten elim bilgisayara bile gitmiyor. Bugün de öyle. Artık yatmaktan kendimi hasta hissetmeye başladım. Ay ama ne zevkli, geçip tv karşısında vakit öldürmek.

Beklemek benim de durumum senden farksız. Ama dayan az kaldı. Yarın doktora gidiyorum ben de kızlar. Atacım inşallah senin gibi güzel haberlerle gelirim. Öpüyorum hepinizi.

Atacim cok mutlu oldum tatlim iyi haberlerine,batu beyin iyi olmasinada cok sevindim.

Julicim tatilin tadini cikartiyorum diyosun yani.Ben yine sabahtan uyanip tüm evimi tamizledim

biraz agrim var,belki bisiy filan olur diye sildim her tarafi..

Aksam üstüne dogru cok tatsiz bir haber aldim ailemden,benden 10 aydir filan gizliyorlarmis

cok üzüldüm icim cok acidi ama neyseki simdiki durumlar iyiyymis.Biraz toparlayayim kendimi

paylasirim sizinlede.Az önce yazayim diye düsündüm,iki satir yazdim ama devam edemedim..

cok hassas bir konu benim icin.Bu arada insl.oglum gelir kucagimada birazda olsa annesini mutlu eder.

Herkese iyi akşamlarrr!!Nabersiniz kızlar?Hala doğuran yok di mi?

Biz de bugün evde yattık oğluşumla..babamız tatildi ama işleri olduğu için bizimle değildi..
Dün nst çektirdik..Gayet güzel çıktı..haftaya da kontorlümüz var oğluşumuzu görücez inşallah..

çilekçim hem ağrın var hem temizlik yapıyorsun bravo valla sana...aldığın haber çok kötü değildir umarım..ne zaman istersen paylaşabilirsin..oğlunu kucağında farzet ve murtu ol..

Atatanem her şeyin yolunda olmasına çok sevindim..bi doğsalar da o tombik yanakları mnıcıklasak ne güzel olacak..

juliannenispet olmasın diye söylemedik evde oturmanın bu kadar güzel olduğunu ama bi süre sonra sıkılacaksın emin ol..gerçi sen sıkılıncaya kadar kızında gelmiş olur..

mmmf gözünaydın darısı bizim başımıza artık..a.s.

Citoscum agrim öyle abartilcak gibi diil,yani bence diil..

hafif kasik agrisi ve karin agrisi var.hallettim ama evimi,ben kazandim!

bu arada ebukadan ses yok,dogurmus olmasin ?

kızlaaaarrrr biz geldik..
atacım canımmmm çok sevindim iyi olmanıza ...
az kaldı hepimiz az daha sıkalım dişimizi..gelicek miniklerimiz hayırlısı ile

bugün bizimde kontrolumüz vardı..dr teyzemiz çok iyi görmüş bizi ..hatta kızın çok sağlıklı maşşallah ve bizi şaşırttı çok güzel kilo almaya başladı dedi..biliyorsunuz bir ara yavaşlamıştı kilo alımı..şimdi iyi şükür..ayrıca nst miz de iyi ..gümbür gümbür odayı inletti tekmelerin sesi, yanımda yatan kadın bile şaşırdı noluyo diye ..veeeee kızım bana dil çıkardı hatta çok komikti dilini resmen oynatıyodu..dr da terbiyesiz seni sok o dili bakalım içeri dedi kızıma ..ççoooookkk tatlıydı ya ben kızıma aşık oldum sanırım...

Eylülcüm güzel haberlerine çok sevindim.Nasıl mutlu oluyor insan değil mi .

Bu arada kimsecikler yok ortalarda.Ekim ayının bitmrsine 2 gün kaldı.Hadi hayırlısı.Mısır gibi patlayacağız sanırım kasımda.

Çok heyecanlıyım yaa.Anne mi olacağım.Allah isteyen herkese versin inşallah.

Mmmf biraz önce okudum çok sevindim yaa.Mehmet akifin yanındaymış.Mis gibi kokuyordur değil mi şimdi.Ne güzel.Çok sevindim adına.

Ee şimdilik iyigeceler.Kimse gelmeyecek sanırım:)

Merhabalar kızlar bende bugün misafirlikteydim.Eve gelincede dinlendim biraz uyudum.

Herkes iyi anladığım kadarıyla ne güzel.

Juliancım inşallah kontrolünüz iyi geçer.

Eylül maşallah kuzucun kilo da almış ne güzel.

Çilekcim bazen aileler böyle şeyleri senin iyiliğin için gizleyebiliyorlar.İnşallah neyse de sonuç iyi olur ve düzelir canım.Yorma kendini daha gelmez deniz oğlan :)

Beklemekcim ohh annen gelmiş evin temiz ne güzel.

Dilokscum patlamaya hazır mısın D Ben hazırım..

bende bitiridm o işleri rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…