- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #10.641
Asortigim süslü hamisim benim,gidimde bi sandvic yapiiim kendime bari.aksam yemek yiyen ben diilimsanki fena aciktim ya..
citoscum bende bu aralar gece yattimda siziyorum adeta,tek sorunum ne tarafa yattiysam ki ben hep sola yatityorum o tarafim fena agriyor.son aylarda uyku sorunu yasaniyor diyorlar ama ben gün icinde cok yoruyorum galiba kendimi yatis o bicim yani.
Benimkide öyle ya bugünlerde.
Bi de başladı mı oynamaya epey bi süre durmak bilmiyor benim cadı.
Acaba sıkıldı mı bizimkiler :)) Çıksınlar da beraber oynasınlar bariD
İlahi Çilek unutulur mu hiç açlık :))
Ben onu hep yapıyorum ama olmuyorD
Dün gece 4 te kalktım belki unutur uyurum diye bekledim ama olmadı.Mecbur 5.30 da kalkıp yedim bişeyler.Ve 7.30 a kadar uyku tutmadı.
Sezaryan saatim kesin belli değil.11 gibi olabilir.Benden önce 1 kişi var.Sonra beni alcak doktorum.
Ama ben sabah 8.30 da gitcem hastaneye.testler felan yapılır,yatışım yapılır heralde.
İlahi Çilek unutulur mu hiç açlık :))
Ben onu hep yapıyorum ama olmuyorD
Dün gece 4 te kalktım belki unutur uyurum diye bekledim ama olmadı.Mecbur 5.30 da kalkıp yedim bişeyler.Ve 7.30 a kadar uyku tutmadı.
Sezaryan saatim kesin belli değil.11 gibi olabilir.Benden önce 1 kişi var.Sonra beni alcak doktorum.
Ama ben sabah 8.30 da gitcem hastaneye.testler felan yapılır,yatışım yapılır heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?