2008 Kasım Anneleri

Dün ben de giremedim KK ya.

Atatanem bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.

Julicim demek Kalimero yarın doğum yapabilir ayy ne heyecanlı.İnşallah kolay bir doğum olur onun için.Bebeği sağlıkla gelir umarım.

iyi geceler herkeze.eylülcüm sevindim canim kontrolünüzün iyi gecmesine,demek kücük hanim sana dil cikardi öylemi?yaa onu varya sabah aksam yiyceksin anca öyle doyarsin hos doyabilirsen:)

darkcim evetya cok inatci olucak galiba benim oglum,geldigi filanda yok.

bugün hergünden daha bi hareketli ama,sürekli itiyor beni icerden...

Benimkide öyle ya bugünlerde.
Bi de başladı mı oynamaya epey bi süre durmak bilmiyor benim cadı.

Acaba sıkıldı mı bizimkiler :)) Çıksınlar da beraber oynasınlar bari D

Selam uyku tutmuo beni ya gece kusu oldum iice :)
Darkcım selam cnm sende bendensin :)Benimkinin artık ellerini
tutuorum o kadar bellikii karnımda minnacık bi top oluo :)
Mmmf cim cok sevindim oğlusuna kavusmana tüm ömür boyunca saglık
diliorum sana ve ailene ...
Çileğim sende sıkıntıya sokma kendini bırak su oğlanı rahat :)))

Bu arada doktor kontrolümüz wardı cok ii gecti...
Sezeryan olursamda önümüzdeki haftadan sonra
istediğim günü secebilirim 8 kasım gibi dedi dktor
bakalım catı muayenesi olim de

Ya rahat dursun simari kama cok fena yagmurcum,dedigin gibi bende ayaklarini tutuyorum.

hemen kaciriyor tutunca,icim gidiyor o anda ya..

darkcim bencede bian evel ciksalarda oynasalar dimi?

bu arada,bugün gün boyu kar yagdi buraya,ilk defa bu kadar erken yagdi

görseniz hertaraf bembeyaz bir örtüye büründü ve ben camin kenarindan ayrilamiyorum

o kadar hosuma gitti görüntü,sanki hic görmemis gibi.Bakalim artik Deniz bey kar`ida gördü

hic cikmaz artik disarsi soguk diye.

ya ben cok acim gibi suanda,ne yenirki bu saatte fikri olan varmi?

canim patatez kizartmasi istiyor ama hayatta yapmam,fena midem yaniyor sonra.hadi bana fikir

verin ,ne yiyim?

herkese iyi geceler ateş alıp çıkıcam nasılsınız bakalım
çilekim kokoşum canını sıkma bakalım bebişler gelsin hele bi
sıkılma işlerini daha sonraya saklayın ama umarım kötü bişey değildir cnm
karnın acıktıysa da ufak bir sanviç iyi gelebilir domates ve tuzsuz peynirle
bu arada benim bugün ciddi ciddi sancım oldu neyse ben kaçar hepinizi öptüm kuşlar iyi
geceler uykum geldi ama aklımda burada kaldı

OOOhh herkesler burda bakıyorum da..bütün uyuyamayan hamişler
burda almış soluğu..ben de yattım ama uyuyamadım..yatakta sağdan sola dönmek bi ızdırap resmen..tuvalet desen ayrı bi olay..oof oof..depresif oluyorum gece olunca...

Son düzenleme:
Asortigim süslü hamisim benim,gidimde bi sandvic yapiiim kendime bari.aksam yemek yiyen ben diilimsanki fena aciktim ya..

citoscum bende bu aralar gece yattimda siziyorum adeta,tek sorunum ne tarafa yattiysam ki ben hep sola yatityorum o tarafim fena agriyor.son aylarda uyku sorunu yasaniyor diyorlar ama ben gün icinde cok yoruyorum galiba kendimi yatis o bicim yani.

valla ben son 2-3 haftadır uyku konusunda çok kötüyüm..defalarca uyanıyorum..dediğim gibi bi de yatağım çok yumuşak geliyor..viscolex güya çok sağlıklıymış külli yalan..gömülüyorum içine resmen ..ben de artık ourma odasında uyuyorum valla.

Ooo geç kalmışım cevap yazmaya maşallah gece kuşları olmuşuz cidden :)))

Çilekcim atıştırdın mı canım? Ben o işi bi kaç saat evvel yapmıştım baya bi yeter bana.Bencede hafif bi sandviç iyi gelir.Midende yanıyormuş madem.Bende şimdi hap attım midem yanıyodu.

Yağmurcum ol tabi çatı muayeni belki çok elverişlidir çatın normal doğum yaparsın.

Asortiecim iyi geceler canım görüşürüz.

Benimkide öyle ya bugünlerde.
Bi de başladı mı oynamaya epey bi süre durmak bilmiyor benim cadı.

Acaba sıkıldı mı bizimkiler :)) Çıksınlar da beraber oynasınlar bari D

sıkıldılar bence de darkçım...benim oğlum da karnımı çok fena ittiriyor..oğlum yapma ordan çıkamazsın yorma kendini diye telkin ediyorum ben de:)

Yok darkcim hala atistiramadim,bekliyorum biraz belki unuturum diye:)

dark,sen saat kacta giricen sezeryana?bellidir dimi saati filan?

İlahi Çilek unutulur mu hiç açlık :))
Ben onu hep yapıyorum ama olmuyor D
Dün gece 4 te kalktım belki unutur uyurum diye bekledim ama olmadı.Mecbur 5.30 da kalkıp yedim bişeyler.Ve 7.30 a kadar uyku tutmadı.

Sezaryan saatim kesin belli değil.11 gibi olabilir.Benden önce 1 kişi var.Sonra beni alcak doktorum.
Ama ben sabah 8.30 da gitcem hastaneye.testler felan yapılır,yatışım yapılır heralde.

bende gidiyorum kizlar,ben oturdukca oglum fena vuruyor.

hic bu kadar yapmazdi,cok heycanli niyeyse.

bende kutlarim herkezin Cumhuriyet Bayramini.iyi uykular,iyi geceler...

belki unuturum canimya,surekli dusununcede psikolojik olarak yemek istiyorum.

firsatin olursa yaz bize bisiler gitmeden,merak ederim ben seni ne yaptiki diye.

insl.en iyi sekilde gecerde,dogum hikayeni dinleriz..

amanın ne heyecanlı ,ne güzelll.hihoyyythihoyyytcumartesi miydi senin darkçım.._?genel mi olacak epidural mi?hikayeni merakla bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…