2008 Kasım Anneleri

Site çok yavaş ya ha bire resetliyorum takılıp kalıyo bi yerde deli oluyorum.

Ben genel istiyordum dediğin gibi Çitoscum ama doktorum biz epidural yapıyoruz dedi.tercihleri öyleymiş,bende illa genel olsun demedim.

Çevremdeki herkes aynı doktora gidiyor ve epidural oldular.Öyle korkulacak bişey olmadığına ikna oldum.

Hem ayılmak da zor oluyor ya genelde o da korkutuyor nedense.

Hepsi korkunç aslında ya napalım :)

hadi hayırlısı olsun inşallah canım senin heyecan doruktadır şimdi ben bile çok heyecanlanıyorum günler azaldıkça tuhaf hissediyorum oysaki birkez daha yaşadım bunları ama yinede heyecan basıyor hayırlısı artık senin sat 11 şubat mıydı?

Öyle canım baksana heyecandan uyku düzenim iyice kaydı :)))
Az önce aynaya bakarken yaa Dark diyodum.Bugün ve yarın son iki gün,sonra bebeğin gelecek inşallah.
Sen daha önce yaşamışsın biliyorsun az çok.İlk kez yaşayanlar için gerçekten heyecanın dışında çok tuhaf bi duygu olcağı kesin.
Kendimi artık anne olarak göreceğim inşallah"kızım" demek bile çok değişik bir duygu olsa gerek.
Şimdi her ne kadar severeken desek de canlısı farklı olacak eminim.

tabi canım sizler ne yaşayacağınızı bilmeyerek gidiyorsunuz şuan ama dünyanın en değerli varlığıyla geleceksin inşallah ben kızımdan sonra loğusa depresyonu denen olaya yakalanmıştım bunda da olur diyede biraz korkuyorum ama bu sefer yanımda kızım var diyorum ve sanırım bu defa olmaz diyorum bakalım artık

benim sat 13 şubattı canım tam 38 haftamın dolduğu gün yapacak dr.um doğumu inşallah benimde bebeğim sata göre 15 gün önde gidiyor yani hayırlısıyla tombik olacak bizim veletler:))

İnşallah depresyona felan girmeyiz canım ya.
Ben çevremde bazı arkadaşlarda gördüm bu durumu.
bebeklere alışamamak,onu tam olarak kabul edememek vardı.
Allah yardımcımız olsun inşallah.
Ne güzel kızından güç alacaksın.

Senle aramızda fazla zaman olmayacak öyleyse.Sırayla doğururuz :))

Neyse canım çok öptüm ben kaçıyorum.İyi geceler.

tamam canım iyi geceler sanada

NERDEEEEN NEREYE ;

darkinlife :Geçen hafta keseyi gördüm.Yarım santimdi.
Henüz bebeğimin kalp atışlarını duymadım.Dr.um gelecek haftasonu bakacak.İnşallah bebeğimi görürüm haftaya ve kalp atışını duyarım.

fater:inşallah canım henüz bende yeni gördüm bebişimin kesesini
Allah sağlıkla kucağımıza alacağımız günleride göstersin inşallah

çitos:cumartesi sabahı özel bir polikliniğe gittim beta hcg ölçtürmeye veeeeeeeeee sonuç 257 geldi...çok heyecanlandım..hemen doktora gittim fakat doktorum usg de daha göremeyecğimizi söyledi..bu cuma gelmemi söyledi..heyecanla bu cumayı bekliyorum

ebuka:herkese merhaba arkadaşlar...
ben de 6 hafta 4 günlük hamileyim...:)))
bebişim kasımın 17sinde gelecek inşallah...

mucize:kızlar herkese hayırlı olsun. benim için de dua edin. çünkü bende ilk kez keseyi dün ultrasonda gördüm

mmmf:selam kızlarr.bende kasım annesiyim 18-19 kasım doğum tarihim.geçen pazartesi dra gittim keseyi gördü çok şükür.bu cts tekrar gidicem kalp atışlarına bakıcak dr.ay çok panik halindeyim ya şööle olursa ya bööle olursa diye

apple:kızlar merhaba rabbım kısmet ederse bende kasımın 13 de anne olucam ben 55 gunlu yanı7+6 haftalık hamısım yarın doktora gıdıp bebegımı ve kalp atıslarını dınlıycez

julianne:Merhaba kızlar, ben de bir kasım annesi olacağım. Doktorun dediğine göre doğum 19 kasımda. 10 nisan'da doktor bebeğimin başını ve poposunu ölçeceğini ve tam kaç haftalık olduğunu o zaman öğrenebileceğimizi söyledi. SAT'a göre şu an 7 haftalık

atatanem :selam kızlar bende allah izin verirse kasım annesi olucam.bebişimi öğreneli 10 gün falan oldu.benim hesabıma göre 5+3üm haftaya cuma doktoruma gidicem şimdiden çok heyecanlıyım.

beklemek:benim bir kızım var 5 yaşında şimdi neyim olacak yeni bir kızım mı yoksa bir oğlum mu bilmiyorum ama allahımdan en önce onun çok sağlıklı olmasını diliyorum.

eylül166:selam arkadaşlar
bende 10+ 3 haftalık hamile bir kasım annesi olarak aranıza katıldım..

yağmurr:Kıslarrr Selamlar !! Benide aranıza alırmısınız Bende 12 haftalık Hamileyim

KIZLAR BUNLARI BİR HATIRLAYALIM İSTEDİM..NEREDEN NEREYE GELDİK ..
BİRKAÇ ARKADAŞI DAHA ARADIM BULAMADIM AZO , ÇİLEK , ASORTİE GİBİ.KIZMASINLAR SAKIN BANA

günaydın kızlar..
dün bende çok yoğun olduğum için kk ne gelemedim.öğlene kadar izinliydim.doktor kontrolümüz vardı ve ilk defa nst ye bağlandım.çok şükür sancım çıkmadı ve oğluşum çok iyi:)
doktor artık doğum sınırına girdiğimi ve bundan sonra heran olabileceğini söledi.haftaya kontrole çağırdı yine..boyu 52 cm. ve kilosu 3150 gr. olmuş kuzucuğumun maşallah..

atacım seninde erken doğum riskini atlatmana sevindim.inşallah zamanında gelir yavrun..

eylülcüm senin kızda artık toparlamış kendini kilo alıyomuş artık.çok sevindim:)

julicim senin kontrolün nasıl geçti.ben dün raporumu aldım ve izinimi başlattım hayırlısıyla.ama biliyosun cumaya kadar çalışıcam.yani şafak 1 :) sonra senin gibi evde ense yapıcam inş.artık sabah kalkıp işe gelmek çok zor geliyo yaaa.

çilekcim sanırım bu sefer yanıldım.gelmemiş deniz oğlan.olsun canım vakti gelince gelecek nasıl olsa..ailenle ilgili üzücü haberi yazmamışsın.inş. halledilebilir bi sorundur.nezaman paylaşmak istersen biz buradayız canım..üzülme..

darkcım seninde cerenine kavuşmana 2 gün kaldı.inş. dediğin gibi biz doğumdan sonra o pisikolojik sorunları yaşamayız..bunca zaman özlemle beklediğimiz yavrularımıza kavuşucaz.bundan büyük mutluluk varmı?

eylül ne güzel yapmışsın ellerine sağlık..çok duygulandım..hakikaten nerden nereye...senağlamasenağlama...zaman ne kadar çabuk geçiyor...heyecan bastı şimdi beni iyice..

Darkçım ben de çok korkuyorum bu depresyon olayından..ben şimdiden panik durumdayım..her şeye ağlıyorum..inşallah bebeklerimiz uslu olur..kolik bebekler olmaz..amaı tabii herşeye hazırlamak lazım kendimizi de..

hadi hayirlisi yagmurcum,iyi gecmesine sevindim doktorunuzun.sen yinemi olucan o muayeneden?

Saol canım ama maalesef o muayeneden bidaha olucam gibi gözüküo
ya aslında tam olarak ne istedigimide bilemiorumki sezeryan istiorum ama
neden catı muayenesi oldugumu bende bilmiorum sanırım kendime kılıf arıorum
doktor sezeryan olur demesini bekliorum heralde catıya baktıktan sonra :roflol:

Cumartesi canım.
Epidural olcak.
İnşallah en kısa zamanda yazarım hikayemi ve güzel bir hikaye yazmayı umuyorum.

Darkcım en kısa zaman felan deil eve geldigin an yaz canım seni beklio olucam :roflol:
Bende sezeryanı epiduralli olucam icin şakkıdı
Bu arada dün anestezi uzmanıyla cook uzun bi sekilde konustuk kızlar...
Pür dikkat dinledim aklıma gelenleri sizlede paylasim ..
>>Şimdi bu felc olayını sordum dediki ben 10 yıllık anestezi uzmanıyım böle bisi
imkansız dio böle olanda hic görmedim ve duymadımda dio sadece tabiki herseyde
bi risk wardır ama ihtimal vermiorum dedi ...
>> Sonra bu bas agrısı konusunu sordum dediği tek sey spinalde 10 hastadan
birinde oluo bu evet dedi ama 2-3 gün daha fazla sürmez dedi ee bizde epidural
olucagımız icin sorun yok yerimseniben
>>Bel agrısı olayınada böle bisi kesinlikle epidural yüzünden olmaz dedi
Hamilelik zaten bel fıtıgı bile yapıo hastalık hamilelikte cıkıo dedi ve hamilelikte bel agrısı
cekiolar sonra epidural olunca epiduralden oldu diolar dedi böle bisi olamaz dedi ...
>>Epiduralde ameliyathanede yarım saate yakın bekliomusuz kızlar uyusmasını bekliomusuz ...Eger cok panik yaparsak gece uykusu veriolarmıs uyuyomussun...
Sonracıma :roflol: agrı hic duymuosun diyemem dedi ameliyattan sonra normalde dedi
narkoz alan bi hasta uyandıgı an 10 larda bi agrı duyarken dedi sen epiduralin 4 saat sonra
etkisini kaybettigi an duyucaın agrı bu 10luk agrının 3lerde ki halidir dedi ki onuda ilacla
zaten yok edioruz dedi sadece emzirirken ayaga kalkarken yürürken duyucagın doal olarak bi agrı olucak dedi ay bu kadar hatırrlıorum kızlar cok az hatırlamısım ama paylasmak istedim sıkmadım umarım :roflol: sositososito

çitoscum o herşeye ağlama bendede var
dün kontrole giderken vizite kağıdını önceki akşam işten almayı unutmuşum.nst için sıra beklerken o kalabalığın içinde ben bir ağlamaya başladım.tutamıyorum kendimi..ay nasıl..
eşim dedi noldu?
hemen dışarı çıktım,eşimde peşimden..ben niye böle herşeyi unutuyorum yaa diyorum ama dudaklarım titremekten konuşamıyorum.tamam diyo eşim ağlama..ay tutamıyorum dedim kendimi..
çok komiğiz yaa...ağladığımız şeylere bak..
çok duygusallaştık çoooook..

yağmurcum güzel bilgiler verdin bize teşekkürler..ben de bu gidişimde konusucam inşallah anestezi uzmanıyla..

azocum hiç sorma ben de en son ağıdımı dün gece yaptım..karnıma krem sürüyordum çatlak patlak görünüyordu sinirim bozuldu..malum göğüsler de artık baya büyüdü dün biraz arası kızarır gibi oldu ona krem sürdüm..zaten tüm vücudum kaşınıyor..doğru düzgün uyku da yok..başladım yatacak zaman ağlamaya..eşim de yazık ne yapacağını şaşırdı..aşkım yüzün hala çok güzel diyo ben iyice ağlamaya başladım..her yerin dağıldı ama yüzün hala çok güzel çok komik bir teselli oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…