2008 Kasım Anneleri

Merhaba güzel hamishler,
Umarım herkesler iyidir... Kasıma 2 gün kaldı ve beni inanılmaz bir heyecan sardı. Hiç gelmeyecekmiş gibi gelen Kasım ayı geldi işte... Şimdi geriye bebişlerimizi sağlıkla kucaklamak kaldı :)
Bu arada en şanslı Kasım annişleri Dark, Minik Kalimero, Cilekk ve Ebuka görünüyor. Hepinizden önce bebişlerine kavuşacakları için :) Hepinize kolay doğumlar diliyorum. Aman doğurduktan sonra doğum öykünüzü yazmak için fazla beklemeyin, çatlarım meraktan...

Bu arada Mmmf'ciğim, paşana kavuşmana öyle sevindim ki anlatamam. Mutluluğunuz daim olsun, Allah bekleyen tüm annişleri bebişlerine kavuştursun...

Adını sayamadığım diğer hamishlere de ağrısız günler ve geceler diliyorum..

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün hiç giremedim siteye kociş evde olunca pc onun oluyo da

okuduğum kadarıyla aklımda kalanları yazayım dedim

çilek canım sen hala temizlikle mi uğraşıyorsun
ama seni anlıyorum insan sıkıntıdan vakit geçsin diye ne yapacağını şaşırıyor yinede yorma kendini fazla ve duyduğun haber her ne ise inşallah hallolmuştur canım

asorti bebeğinin iyi olmasına sevindim bundan sonra suyun çok olsada önemli değil en fazla bebeğini erken kucaklarsın ne de olsa kocaman kız oldu demi annesi

eylül kızına kocaman bi maşallah canım demek yavaş yavaş ısırmalık oluyor yanakları hele bi doğsunlar da o zaman mıncıklarsın bizim yerimize de

atatanem canım senin ve batunun iyi olmasına çok sevindim hadi bakalım tadını çıkar gez eğlen artık

mmmf demek oğluşun koynunda artık ne mutlu sana doya doya kokla canım darısı başımıza

juliannecim evde olmak gibisi yok ama hamişlikte çünkü diğer zamanlar sıkılıyor insan
sende kızın gelene kadar tadını çıkar yat dinlen tembellik yap canım

azocum oğlun iyiymiş ne güzel bende bugün görücem paşamı
saat 16.30 da babamızla dr.a gidiyoruz çok heyecanlıyım

yağmurcum paylaşımın için teşekkürler canım bende bunları merak ediyordum ve bugün dr.a sormayı düşünüyordum

darkinlife senin yerine ben heyecanlandım demek iki günün kaldı
ben henüz zamanım belli değilken geceleri aklıma geldiğinde uyuyamıyorum heyacandan kimbilir sen nasılsındır
Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

veeeeeee sulugöz çitosum tam hamiş olduk desene en ufak bir şeyde gözlerim doluyor benimde
ama bence bu duygu bile çok güzel az kaldı herşeyi doya doya yaşamak lazım

çok uzun oldu ama umarım unuttuğum kimse yoktur canlarım
sizi seviyorum

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar yazılanları çok sık okuyamıyorum ama sanırım herşey yolunda dogum yapan bi kaç arkadaşımız var allahım bizide en kısa zamanda bu mutluluga erdirir inşallah.en son ben dogurucam sanırım yerimseniben
kızlar benim büyük bir sorunum var ayaklarım çok kötü şişti tuzlu yemiyorum ayaklarımı yüksekte tutuyorum ama genede şişi inmedi benimle aynı sorunu yaşıyan varmı ?

herkese güzel bir gün diliyorum kızlar gece kuşları nasıllar uykularını almışlardır umarım
artık doğurmak istiyorum dark ne güzel kavuşacak kızına ben de istiyorummmm

ayy kızlar ensona ben doğurcam sanırım yaa nasıl geçicek bu 3 haftaaa 21 kasımda olucak benimki tabii ozamana kadar durursa.

buarada mmmfcim inanılmaz sevindim oğlunun eve gelmesine hep aklımdaydınız çok şükür zor günleri atlattınız artık keyfinize bakın:))

fatercim güzel haberler bekliyoruz canım senden.walla kızlar benim doktor ne kontrol ne de muayene için gün verdi.direkt doğum zamanını belirledik herşey çok iyi dediği için kontrole falan gerek görmedi herhalde.bundan sonraki görüşmemiz acil durumlarda nst için falan olucak herhalde:))))

bugün odamız gelicek inşallah kısmetse çok heyecanlıyımmm

hadi bakalım atatanem odanızın resimlerini bekliyoruz en kısa zamanda
bebeklerimizle ilgili her şey çok heyecan verici
Rabbim her zaman böyle güzel heyecanlar yaşamayı nasip etsin kızlar hepimize

ya canım valla hiç sorma herkeste bekledi bekledi hamile kalınca çağırası tutuyor napimm
kendim için değil kızım biraz gezsin diye:)))

KIZLAAAAR

:)))) Sonunda benim de kızıma kavuşacağım tarih kesinleşti. Haftaya bugün yani 6 KASIM'DA kızım inşallah kollarımda olacak. Dizlerim titredi heyecandan ayın 10'undan önce beklemiyordum. Şimdilik her şey yolunda. Normal olsa 17 kasım'a kadar yolu vardı. Şimdi sezeryana alındığında 38+2 olacak. Acaba çok mu erken diye kendi kendimi yedim. Sonra deli misin dr. verdiğine göre bir bildiği vardır dedim. Hastanede bebeği olmayan bir kadınla konuştuk. Ona dua etmemi söyledi. Doğuma giderken hem size hem ona dua edeceğim.

Burada her şey yolunda ama Ebuka ve Çilek ortalıkta yok. Fater inşallah kontrolün güzel geçer. Çitos ve Azo ben de bugüne kadar sizin gibiydim. Bugün öyle soğukkanlıydım ki hiç dışarıdan heyecanımı belli etmiyordum. Eminim doğuma giderken de aynısı olacak. Çünkü evlenirken de aynısı olmuştu. Donup kalıyorum öyle zamanlarda :)))

Atacım ben de senin gibi sona kalanlardan olucam sanırım... Normal istediğim için kızım ne zaman teşrif etmek isterse o zaman olacak.. Belki 2 belki 3 hafta daha bekliycem sanırım.
Bu arada oda takımınız hayırlı olsun canım. Fotoğraflarını bekliyoruz..

boşveeeer tadını çıkar asortie nasılsa bizim bıcırıklar gelince bir süre gezemicez
bende her fırsatta özellikle biri davet ettiğinde gidiyorum
senin de dediğin gibi asorti kendim için değil oğlum gezsin diye :)))

aaaaaaaaaa julicim ne güzel nedense şaşırdım
sanki senin daha çok varmış gibi bir hisse kapılmışım
ayyyyyyyy çok heyecanlandım ben ya sezeryanın bu kısmı mükemmel işte
zamanını bilmek güzel biz normal doğum düşünenler için her şey sürpriz
gerçi eşim böyle daha heyecanlı olacağını söylüyor tabi doğuracak olan o almayınca heyecan arıyor beyefendi

Julianne'cim inan ben de senin kadar heyecanlandım, hayırlı olsun canım :))) Bu arada sat'larımız aynı, demek sezeryan istesem en geç 10 güne kadar ben de kızıma kavuşucam...
Ay çok güzel bir haber bu! Kolay doğumlar diliyor, dualarını bekliyoruz canım :)

İlahi Eylül nostalji yaptırdın bize.Çok güzel oldu.Teşekkürler canım,yaa nerden nereye...
herkese günaydın;
bugün de doğuramadık bakalım yarına ne olacak :)
eylül cok güzel bi çalışma olmuş, ellerine sağlık...
Doğurursun canım acele etme :)Hayırlısı olsun.

Sevindim canım kontrolün iyi geçmiş.Maşallah Ömer bey de büyümüş baya.
Bi kucağımıza alsaydık yaramazları da tatsaydık o mutluluğu..

Aman canım,ağlama annenin psikolojisi çok etkili bebek üzerinde.
Ben korkuyorum ama hamileliğim süresince minimum ağlamam oldu.Stres yapmamaya çalıştım hep.
Tabi engelleyemezsin mutlaka ama seni duygulandıran şeyleri düşünmemeye çalış lütfen.

Teşekkürler canım bu güzel paylaşım için.
Ama benim arkadaşlarım uyuşmanın hemen olduğunu hatta ilaç verilir verilmez parmak uçlarından yukarıya doğru olduğunu söylediler.

Ben iyi olursam zaten hemen siteye girip hikayemi yazmak isterim ama olurda evdekiler bana kötü kötü bakmazlarsa :)))
Yuh yani hemen nete mi girdin bakışlarından çekiniyorum DD
Ama hemen girmeyi düşünmüyo değilim :)))
Gitmeden bluetoothu felan da taktırayım bari de resimleri hemen aktarabileyim D

iste geldim burdayim,ama hala doguramadim:)

dün baya yorulmusuz anca uyanabildik biz,julim cok heycanlandim ben senin yerine

ne güzel az kaldi dogumuna ya..insl.hepimizin ufaklikla saglikla gelirler.

ay eylülün bu yazısını görmemiştim teşekkürler eylülcüm bugüzel nostalji için ayy ne gariiiip nerden nereye hakikaten şimdi hepimiz gün sayıyoruz.darkçım nasıl heyecan varmı ben senin yerine de heyecanlanıyorum merak etme yerimde duramıyorum doğuranları gördükçe:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…