2008 Kasım Anneleri

Çok güldüm eşine walla Fatercim:roflol::roflol:
Onlar görür heyecanı geceleri gaz çıkarma girişimlerinde :roflol:
Hemen kucaklarına vercez bebekleri tamam mı,yaşasınlar heyecanı sabaha kadar DD
Hani şöle denir ya "SABAHA KADAR TEMPO;SABAHA KADAR DANS "hihoyyythihoyyyt

Julicim
Ne güzel hemen ardımdan geleceksin.
Çok sevindim.Bende daha senin biraz var die züülüyodum :)
Gelsin bebcikler

Asortie gez bakalım zaten sonra gezemicez.
Walla ben gezmedede rahat edemiyorum.ne zaman gitsem eve davul gibi ayaklarla geliyorum.
Çorap artık ayağımdan çıksada ayağımdaymış gibi görünümü oluyo,öyle iz yapıyor ki

Özellikle zaten alıntı yaparken hepsini değiştirmeden koydum :)
Çok güzel bulmuş değil mi Eylül ..

heyecan olmazmı canım.Fazla düşünmemeye çalışıyorum.Çünkü stres olacağım şeylerde geliyor aklıma.En iyisi düşünmemeye çalışmak.
Siz de iyice merak ettiniz İnsan hemen bebeği görmek,hemen hikayeyi duymak istiyor değil mi:))) Ben de o yüzden hemen yazmaya çalışacağım canımcım.İnşallah bir aksilik olmaz da çook Güzel bir hikaye yazabilirim.:CüvCüv:

selammm ...julicim demek belli oldu ..ayyy çok heyecanlı yaw ..allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş..
asortie ye kızamıycam çünkü bende gezmeye gidiyom şimdi..teyze gelini pasta, börek, çörek işlerine girişmiş , kaynanamda hadi gidelim dedi ..bende yemeğe gidiyom misafirlik bahane :)))

Sağolun kızlar, kasım sonuna kadar hepimiz aynı heyecanı yaşayacağız zaten acele etmeyin. Dark evet hemen arkandan geliyorum ama benden önce ayın 5'inde beklemek var. Önce o doğuracak. Ben gideyim biraz olayların farkına varayım kendime geleyim
Öptüm hepinizi. Eylülcüm benim yerime de yee. Ay pasta börek diyo bir de utanmadan. Koş hemen ye bakim hepsini.

Eylül ya bu söylenir miiiii,pasta börek mi dedi birisi

bende dün gittiğim yere bugün de mi gitsem acaba:) Bugünde misafirleri gelcekmiş,bana sen de gel dediler ısrarla.Ama tanımıyorum pek gelecekleri diye yok dedim.Ama pasta börek de kaçıyo ya

JULİCİM GÖZÜN AYDIN.KIZINA KAVUŞMANA AZ KALMIŞ.
ben doğum tarihlerimizde yakın olur diyodum ama sen beni koydun geçtin..
çok heyecanlı dimi?
ay benimki ne zaman gelicek acaba yaaaaaaaa?????

atacım odanız hayırlı olsun .fotoları bekliyoruz.

asorti ve eylül gezme peşindeler valla bu halde bile.helal olsun.ah ben şimdi evde olsaydım.uzatırdım ayaklarımı koltukta..elime kumandayı alır tv seyreder,önceden hazırladığım bi sürü yiyecek dolu sehpayı yanıma çeker ve yerdim:)
neyse az kaldı bunları yapmaya..

dark ve çilek hoşgeldiniz...

boşla tabi darkcım hakettin artık az dayanmadın zaten ceren hanımın gelmeine ne kaldı
ye canım ye afiyet olsuncokacimcoook
bende son 1-2 haftadır doymak bilmiyorum kızlar
daha karnımı doyururken kalkınca ne yesem diye düşünüyorum normaldir demi
normaldir normaldirkaydirigubbakcemile3

bu arada evet dark bebişlerin gaz çıkarma işi heyecan arayan babalara ait bundan sonra
artık geceleri oğluşumun ağzından yada popoşundan çıkacak sesi heyecanla bekleyecektir bizimkii:roflol:

Azo yazdığını görünce çıkamadım vallahi. Hayır bebeğin geleceğini biliyorsun ama iş ciddiye binince nasıl tırsıyorsun biliyor musun sana anlatamam. Ben de bu kadar erken olacağını bilmiyordum hatta senden önce olsa da sana yakın tarih olur sanıyordum ama evet sana en az 10 gün fark attı kızım ve Ömer Kaan'ı burun farkıyla geçti :)) Ama doğum bu biliyorsun belki canı gelmek ister senin kuzunun hepimizi şaşırtır :)) tabii hayırlısıyla...

Hoşbuldum Azocum,

Kızlar bu arada deepfreze attığım haşhaşlı poaçalar tam bi fiyaskoyla sonuçlandı (
Hemde baya atmıştık yaaa.
Bugün annemle bir deneyelim dedik.Az önce olmamış,tadı değişmiş,sanırım hem haşhaş hemde fazla yağlı yapılması bozdu tadını.

Artık annemle Elmalı Turta'nın minniş poaçalarından yapcaz.Zaten Elmalı fazla yağlı şeyler yapmıyodu :)
Ama bu sefer az yapıp denemek istiyorum önce.

Julianne hayırlıolsun yeni tarihiniz.Heyacan zirvededir şimdi.
Vallahi son günler yaklaştıkça benim de heyacanım artmaya başladı.
1 ay öncesinden hazırladğım hastane çantasını hala düzenliyorum yaa.Bir şey çıkarıyorum ,bir şey koyuyorum.o nerdeydi bu neredydi kontrol edyorum.Çantanın yerini değiştiriyorum vs..vss..B

Benim miyadım doldu doldu gerçekten ona karar verdim bugün.Ne yapacağmı şaşırdım yaa.
Fazladan bekliyorum ben.

Vllahi ben de acıktm şimdi.yemekten bahsedince oldu bak.biri hazırlasa de getirse keşke önüme koysa..Ne yesem ki..

Oğlum tuna bugün tam 38+4 oldu

azocum kontrolünün güzel geçmesine sevindim bende yarın gideceğim bakalım benim minik ne alemde şuanda acayip hıçkırıyor yavruşum

julicim ne güzel ya bir gün ara ile aynı heyecanları yaşayacağız ben daha önceden de başımdan geçtiği halde acayip heyecanlıyım birşeylerden korkuyorum hissediyorum ama neden olduğunu anlayamıyorum geceleri uyuyamıyorum durum vahim yani biran önce vakitlerimiz dolsada yavrularımız sağlıkla sıhatle kucağımıza gelse

asorti ve eylül ohhhhhh birileri yapsada bizde yesek ama benim kısmetime pasta börek yok k.pederim hamsi almış şimdi k.valide onu yapıyor artık bende onu yiyeyim bari bebeğime zeka olarak geri dönecek nasılsa omega 3 'ler işim olmaz öyle yağlı şekerli pasta böreklerle hıh

darkcım gayet az kaldı hadi güzel cerenimiz gelsin bakalım anneside bir güzel yemeğe başlasın rejim iyice sıktı seni. Ben kızımı doğurduğumda doğumdan çıktım ağrılarım falan geçti hemen açlığım aklıma gelmişti millet gülüyor bana doğurupta yemek yemek isteyen seni gördük diye ama benden sezeryan olacaklara tavsiye gazınızı çıkarmadan doğru dürüst yemek vermiyorlar iğrenç şeyler geliyor ıkının tıkının gazı çıkartın ve bu güzel haberi hemen hemşireye dr.a bildirin ondan sonra yemekler serbest ben bu sefer tecrübeliyim ilk işim gazı çıkarmak olacak:))

tüh yaaa..darkcım okadar emeğinin boşa gitmesine üzüldüm.dediğin gibi bundan sonra yaptıklarını önce az az yapıp deneyerek yapsan daha iyi olur.bende bi senesi dolaba koyduğum taze fasulyeleri çöpe atmıştım.bi sürü..
sağlık olsun..sıkma canını..
annen nasıl olsa yanında yeniden yaparsınız:)

teşekkürler beklemekcim.inş. sende güzel haberlerle gelirsin.
bu haftalarda bebek hıçkırıklarının çok olması normalmiş.benim kuzumda çok hıçkırıyo.hatta dün akşam yattım 15-20 dk. sürdü.eşimde diyoki bi su iç belki geçer..
dedim ben hıçkırmıyom oğlun hıçkırıyo..ne alakası varsa su içmemle..??

Üzüldüm Dark'cım emeklerinizin boşa gitmesine..
ben de haftasonu o poğaçalardan yapmayı düşünüyorum. Bir de elmalı kurabiye yapıcam. Ama daha önce derin dondurucuya hiç kurabiye atmamıştım. Nasıl olur bilmiyorum...

Kızlar bu arada sinir harbi yaşıyorum, nolur biri bana bişi söylesin...
Biliyosunuz kayınvalidemler izmirde ve doğum için buraya gelecekler. Evimin küçük ve yatacak yer olmadığını bildikleri halde illa bende kalmak istiyolar. Bu arada istedikleri bütün orduevlerinde kalma imkanları var ve bile bile rez yaptırmıyorlar... Ayrıca kalırlarsa salonda yatacaklar ve bana emzirme için yatakodası dışında bi yer kalmıycak... Off şimdi bi de bu çıktı düşünecek.Napıcağımı şaşırdım doğrusu...

turtacım bence eşinle konuş çünkü doğumdan sonra anne ve bebeğin huzura ve sessizliğe ihtiyacı oluyomuş özellikle anneler bisüre misafir olayına katlanamıyormuş eşinle konuşup onlara güzellikle evde kalabalık olmasın siz de rahat edemezsiniz falan desin.yoksa canım baya sıkılıcan gibi geliyo bana

elmalı turtacım olsun sinirlenme..sonuçta onlarda torunlarını daha fazla görmek için sende kalmak istemişlerdir.biraz idare edersin.hem sana faydası olur kayınvalidenin..bak benimkide hep yanımda olacak.bölece o ilk acemiliklerimizi telaşsız, daha kolay atlatıcaz inş.
iyi düşün iyi olsun canım.şu son zamanlarda stresinle bengisu'yuda strese sokma..

Doguran dogurana bakiyorumda,valla hic umrumda diil yaptim corbami sicak sicak iciyorum.karnim agrimiz,akintim degismis inanin hic kaileye bile almiyorum.kisacasi protesto ediyorum suanda kendimi.

ayy darklcim hashaslilar kötümü oldu demek? ben tahimle karistirip hashasli acma yapmistim bir tepsi
onlardami kötü olduki?tühh ya emeginizde bosa gitmis,olmazsa bi ara cikarip bakayim bende.

azocum sen hala ayrilmiycanmi canim isten?juliye karinca gibisin habire calisiyosun derken

sende atom karinca oldun farkindamisin:) evde otursan daha dinlenirsin bence..

Turtacim k.validenle aranizdaki muhabbete göre esinle konusabilirsin bu durumu.Yani oldukca samimiyseniz,azonun dedigi gibi sana zarardan cok inan faydalari bile olur.ama resmi ve aranizda hep sInIr varsa o zaman rahat edemezsin bence.

Sen en iyisi bu konuyu esinle bi konus,ben simdiden söyledim esime dogum sendromu yasayabilirim tahammülüm azalip istemedende olsa kirabilirim,lütfen anlayisli ol bir dönem filan dedim.böyle olucak diil tabiki ama,ne olursa olsun tamamen hayatimiz degisicek belki zorlanabiliriz alismakta,yalnizmi düsünüyorum kizlar size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…