2008 Kasım Anneleri

kesinlikle aynı durumdayım. kayınvalidemler denizliden gelcek üstelik çoluk çocuk. artık kaç kişi gelirler ve nasıl yatırıcam bilemiyorum ben de yatak odasında hapis olacağım. normal doğum düşündüğümden hastanede eşimle yalnız olacağız. annem keşke hayatta olsaydı....:çok üzgünüm:

:1shok: valla aynı şeytlerden sıkıntılıyız galiba bir çoğumuz.ben ne yapayım doğum sebebiyle değil ama kendi özel nedenleri yüzünden kayınbraderim 3,5 haftadır bizde kalıyo ve daha ne kadar kalacağı da belli değil.aklımı kaçırmak üzereyim.birde yıkadığım kıyafeti veya ütüyü beğenmiyor sanki mecburmuşum gibi yapmaya! hee bunu mu giycem ben diyor beğenmeyerek ve utanmayarak Çok üzgünüm çoook eşim de kardeşi diye bişey diyemiyo kırgınlık olmasın diye.ama onunda bıçak kemiğe dayandı artık.kırmadan konuşup yollamanın yollarını arıyor :sm_confused:

selam kızlar seraycık doğurmuş hayırlı uğurluolsun inşallah başka doğuran yokmu.:))
şu düşüncesizinsanları varya napmak lazım bilmem.benim üsttekide kalmaya gidicek biyeere bebişin geldiği ilk gün sesimiçıkarmadım gelmiş bana açıklama yapıyo sen beni çağırmıyosun bende çağırmadan gelemem diyo ee bende çağıramam noolucak şimdi.ulen bakıyorum çocuğu kahvaltıya çağırsa da yarımsaat daha uyusam yada mehmeti emziriyorum çocuk kendikendine bişeyler yiyo yavrucak.oda gezmektye millette kalmakta bide herzaman der ki ben kimsenin evinde kalamam dA şööle bööle haftanın bi kaç günü millette .

Ne dertler çıkıyor zaman geçtikçe kızlar. Elmalı turta umarım bir çaresi bulunur. Benim de senin gibi önce kayınpederimle birlikte gelecekti annem ama sonra işi çıkınca allahtan tek başına gelecek. Bir ay kalacak. Sonra bayramda da kayınpederim gelip bir hafta kalacak. Umarım sizler için de zor olmaz. Sadece annemiz bile kalsa eminim sorunlar olacak. Bu dönemi en az zarar ziyanla atlatmamızı diliyorum kızlar :)

Kizlar allahtan benim öyle bir problemim yok üzülmeyin bulunur bi çaresi.benim kayınvalidem alt katta sabah benimle olsada akşam evine geçer zaten melek gibidir benim kayınvalidem annem de yanımda çok şükür:Saruboceq:
ama kendimi şu son zamanlarda hiç ii hissetmiyorum julicim dediğin gibi umarım şu zamanları sorunsuz atlatırız

Merhaba herkeze,aaa ne güzel piraye ve serayda anne olmus.Allahim lütfen bizede yakin tut su zamani,hemen anne olalim bizde.

Biraz keyfimiz yok bizimde,canimiz hemen uyumak istiyor.

ayyyy dark ne alemsin,güldürdün hepimizi.

bu arada acmalari cikardim,koydum microya degismemis benimkisilerin tadi.

cok mutlu oldum degismedigini görünce,cünkü baya yorulmustum yaparken.
Sevindim canım bozulmadığına.
Peynirli mi yapmıştın sen?

Darkcim biraz peynirli birazda hashasli yaptim ben ama hashasi yalniz kullanmadim tahinle karistirdim agir olmasin diye o sekilde yapmistim.Bozulmamalarina cok sevindim ama birdaha ugrasmak istemiyorum cünkü.Peki seninkiler neden bozulduki ya,ha birde ben poaca diil acma yaptim simit gibi hamurdan hamurada farkeder belki.

ya pirayeye o kadar sevindimki anlatamam,hatirlarsaniz bir ara herkez bana ilk cilekk anne olur diyordu:) benim oglanin gelesi yok teyzelerine verdik sirayi:)

Yok tatlim cok sükür bir sorunda hicbiryere sigamiyorum ben sanki,ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum ya,belim agriyor hemen.buda beni mutsuz yapiyor iste..Eee sezeryanin bu yönü cok iyi iste,saat kacta gelicegi belli bebegin heycanlanmamak elinde diildir simdi senin.

hadi bende kactim biraz uzanayim belki rahatlarim.iyi geceler hepinize.

Çilekcim yapılırken poaça hamuruna çok fazla yağ kattılar.Dikkatimi çekmişti aslında.
Ama ne bileyim heralde denemişlerdir diye düşündüm.Bu da poaça ile açma arası bişey gibiydi zaten :) Tam bildiğin poaça gibi değildi.Açmayada benziyodu.

İçerisine yağla karıştırdılar haşhaşı,bu kadar yağ bozdu sanırım.

Çünkü daha önce annem karnıyarık koymuştu,o da böyle yağlıydı.Onun da tadı aynı bunun tadi gibi olmuştu.

Daha az yağlı bişeyler yaptırırım artık anneme.Yada bu poaçayı yapan komşu kızına :)) Ceza olarak D hehehe
Şaka bi yana da yapalım başka bişeyler dedi zaten kendisi.Artık bebek olduktan sonra onlar hazırlar.Benden geçti :))

İyi ya seninkiler bozulmamış hiç değilse.Hadi ben kendim yapmadım da sen hamiş hamiş kendin yaptın ya daha çok üzülürdüm walla.

İyi geceler Çilekcim,
Sen iyice de ağırlaştın ya haklısın.Öptüm seni ve Denizi canım.

Yağmurrr sen de mi brütüs :) Aman durun kızlar ya.bende Pirayeyi okuyunca gözlerim doldu zaten.Ağlatmayın beni.Şurda kalmış 1 günüm.aaAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…