- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #10.741
Kızlar bu arada sinir harbi yaşıyorum, nolur biri bana bişi söylesin...
Biliyosunuz kayınvalidemler izmirde ve doğum için buraya gelecekler. Evimin küçük ve yatacak yer olmadığını bildikleri halde illa bende kalmak istiyolar. Bu arada istedikleri bütün orduevlerinde kalma imkanları var ve bile bile rez yaptırmıyorlar... Ayrıca kalırlarsa salonda yatacaklar ve bana emzirme için yatakodası dışında bi yer kalmıycak... Off şimdi bi de bu çıktı düşünecek.Napıcağımı şaşırdım doğrusu...
kesinlikle aynı durumdayım. kayınvalidemler denizliden gelcek üstelik çoluk çocuk. artık kaç kişi gelirler ve nasıl yatırıcam bilemiyorum ben de yatak odasında hapis olacağım. normal doğum düşündüğümden hastanede eşimle yalnız olacağız. annem keşke hayatta olsaydı....:çok üzgünüm:
Sevindim canım bozulmadığına.ayyyy dark ne alemsin,güldürdün hepimizi.
bu arada acmalari cikardim,koydum microya degismemis benimkisilerin tadi.
cok mutlu oldum degismedigini görünce,cünkü baya yorulmustum yaparken.
ben mamaları yedim geldim..mmmmm çok güzel şeyler vardı gerçekten..arkamdan çekiştirenleri de esefle kınıyorum :))))
neyse şu buzlukta poğaçanın kokmaması için önce buzdolabı poşetlerine koyup bağlayın sonrada plastik sajlama kaplarına koyup öyle saklayın hiç kokmuyor..yadaaa önce alimünyum folyoya sarıp sonra buzluk poşetine koyun buda bir tavsiye..
QUOTE]
Aliminyum folyoyu buzlukta pek önermiyorlar canım,sağlıklı olmuyormuş.
kokma değil canım dert daha büyük bozulmuş resmen(
Ama çift poşetleme de güzel fikirmiş.Sağol canım.
gözün aydın ozaman çilekcim.ben walla hiç öyle işlere girmedim alırım pastaneden kuru pasta olur biter kimse de bişicik demez buralarda öyle adet madet çok yok herkes kolayına nasıl geliyosa öyle yapıyo.
buarada kızlar ne oldu bilin çok şaşırdım.oğluşumun odası geldi kuruldu ve inanılmaz güzel oldu.kuran mobilyacılar odanın duvarlarını görünce hepsinin dibi düştü bayıldılar ve bana iş teklif ettiler.ve bu işte inanılmaz para var bir odanın aşağı yukarı süslemesi en az 300-400 ytl ve mobilya da süsletmek istiyolarmış.zengin kesimler çok düşkün böyle QUOTE]Atacım odanız hayırlı olsun,resimlerini de görmek isteriz.
Yeni iş teklifi de almışsın.bebeklerimiz kısmetli kızlar dikkatinizi çekiyor değil mi?
Maşallah bebişkolarımızaa..
Değerlendir bence atacım zewkli bir iş olsa gerek.
:roflol::roflol:Bebek ağladıkça gezdir evin içinde uyansın herkesDD Hahahah yaşasın kötülük D
Herkes bu taktiği sevmiş anlaşılanD
Bende uygulayayım bareeheheheh benim ev de kalabalık olcak.
Annem,kaynanam,görümcem,kızı
evimde sobalı.Daha yeni ufo aldık onun dışında 2 odama soba kurdum.Artık bi oda ufoyla ısınmaya çalışcak ki o odamda en soğuk odam malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?