2008 Kasım Anneleri

asortiecim seninki evlenme çağına gelince damatları incelemeye çıkıcak sadece sanırım:))

walla asortiecim aslında içerde kaldıkları her gün onlara kadar iyi geliyo ki günlerine yaklaştıkça daha sağlıklı oluyolar.ben halimden memnunum ama senin kadar olunca ben sezeryana giricem gerçi tuzum kuru:))))

Iyi aksamlar herkeze,sayfayi aciyorum kaliyor öylece.Deniz bey fazla izin vermiyor nete oturmama.

Bizim göbegimiz henüz düsmedi,insl.en yaki nzaamnda düserde yikarim kücük baligimi.

iki güne bir siliyorum vücudunu ama yikamak istiyorum artik.Hadi bakalim kizlar saphiraninda

melegi geldi,sira sizlerde.

yyy ben artık sıkıldım valla ne zaman isterse o zaman gelsin hanımefendi
hiiiç aldırmayacağım artıkk

asotie deme öle yaa :çok üzgünüm:
eninde sonunda çıkacak olduğu yerden kaydirigubbakcemile3
bence koca göbüşle son zamanların tadını çıkar .
ben salı günü doğuma gidicem yani finale son 3 gün
koca göbüşüm gideceği için ve içerdeki dalgalanmaları çok özlicem bu sebeple olabildiğince tadını çıkarmaya çalışıyorum hihoyyyt

çok geçmiş olsun canım.aman dikkat et kendine...

çok ilginç ya eltime doktoru hergün yıka dedi göbeği düşene kadar o da yıkadı ama yaz bebeğiydi
o yüzden mi ki
pirayecim maşallah bu arada göbeğinizde düştü darısı bizimkilere

çok ilginç ya eltime doktoru hergün yıka dedi göbeği düşene kadar o da yıkadı ama yaz bebeğiydi
o yüzden mi ki
pirayecim maşallah bu arada göbeğinizde düştü darısı bizimkilere

saol asortiecim darısı sizin minnoşlara.bize dr.göbeği düşene kadar mecbur kalmadıkça yıkamayın dedi yıkamadık bizde sildim hep.

bende geçen yıkadım pekbi sevdi suyu biizm göbeğimizi hastanede halletmişler damar yolunu ordan açmışlardı ilk günler göbekde hastanede kaldı herhalde dr olucak benim yakışıklı

dr dan izin çıktı gün aşırı yıkarım artık hergün yıkarım diyodum ama hava soğudu bugün ist.da ufo yakıyorum ayrıca odada aman cehennem gibi oda .ben terliyorum sonra çıkınca üşütüyorum ve glsin gazlar gitsin ağlamalar(

kızlar kızım yaklaşık bir sattir kasıp duruyo karnımı fazla durmayacak herhalde benim kız hele de yatınca hiç baş olmuyo hareketleriyle
bide hafif karın ağrım var snaki hiç olmamıştı kızlar geliyormu dersiniz meleğim:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…