- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.161
bebeğime kavuştum kızlar konu açtım oraya daha sonra hikayemi ve fototları koyucam.çok duramıyorum şimdilik bash bashh
yyy ben artık sıkıldım valla ne zaman isterse o zaman gelsin hanımefendi
hiiiç aldırmayacağım artıkk
ay kızlar demin kızımın altını açtım bi baktım göbeği düşmüşşşşşş:)bu akşam yıkıycam kızımı:)
pirayecim maşallah
bide kış bebeklerinin göbeği geç düşer derler.bak seninki hemen düşmüş.şimdi cibicip zamanııııııı:dance:
selam kızlar asorticim gerilme bu kadr canm hayırlısı olsun boşver 2 haftaya çıkıcak bak özlücen karnında olduu günleri keyfini çıkar tyekmelerinin.canım benim hayırlı doğumlar hepinize bütün doğurmayanlara.
valla destekledim iyice belini koydum koltuğpuna çok sevdi 1 saattir bakıyo arada mıkırdanıyo ama o kadr olur .bizde maviş gözlerin keyfini çıkarıyoz:))
ay geçen gece nooldu gece emziriyorum saate bakiim dedim komidinin öbür tarafında saat uzandımona abajur yanıyo ya bi yapıştı kolum lambaya allahım nasıl yandı anlatamam şimdi su topladı ve acıyo bugün 3. gün ödümkopuyo patlııcak diye .nazardan oldu herhalde
çok ilginç ya eltime doktoru hergün yıka dedi göbeği düşene kadar o da yıkadı ama yaz bebeğiydi
o yüzden mi ki
pirayecim maşallah bu arada göbeğinizde düştü darısı bizimkilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?