2008 Kasım Anneleri

canım bi gelip bi gidiyo düzenli değil mesela 2 saat önce falanda vardı ama içimden bi ses fazla kalmayack diyo bide genital bölgeme sanki bıçak sokuluyo gibi

bu haftalarda böyle sancılar normal cnm ya bebişler yol açıyo kendine kanala yerleşirken oluyo sanırım bu sancılar benimde oluyodu ama zaten doğum sancısını ayırt edebiliyosun merak etme belli ediyo kendini

öyle canım ya uykudan ayakta duramıyorum ama yatağa bi giriyorum yatayım diye kuduruyo kızımaman dediğingibi hareket etsinde günlerce uykusuzluğa razıyım

kızlar benimde adet sancısı gibi sancılarım var ama düzensiz kasılmalarda cabası
bizim kızda fazla kalmaz herhalde dk, pazartesi gene çagırdı
doktorumda herhalde son gelişin olur diyo bakalım hayırlısı

ayy benimde kasıklarım ağrımaya başladı canım tarçınlı kurabiye istedi ben de yapayım dedim
yaparken ama nasıl ağrıdı kasıklarım sanırım heyecanlandı bizim balık kurabiye kokusunu duyunca

hayırdır bu gece kasılma gecesi sanırım herkesde kaydirigubbakcemile3 ..
az önce bende aynı şekildeydim sanırım kanala giriyor ama fena sancı yaptı çok düzensiz ve aralıklar uzun kasılmaların ..
aman walla biraz daha sabretsin zaten 3 günü kaldı panik yaptırmasın benim cadı bana şimdi

herkeze iyi akşamlar... şimdi mesajları okudumda benim meleğimde ayakta kalmamı istemiyor..nasıl bi acıdır o kasıklarımda.yatmaktanda artık yanlarım ağrıdı :1shok:
bugünü saymazsam artık son 6'ya girdim.haftaya bu gün bizimle olacak inş. hem korkuyorum hem heyecanlıyım ne karışık bi duygudur bu :bbo:
doğuranlar ne güzel.. melekleriyle uyuyorlar..sırnaşık şey

neyse yaa ben gidip kurabiye yiyim biraz hemde yatayım baree yeter bugünlük
herkese ii geceler bende önce doğurmayın sakın gece falan sıra bende ii geceler

yokmu kimseler bakiim buralarda..E biz sabhin 7nde uyandik teyzeleri,biraz huysusuz bugün

kokosum benim,afiyet olsun kurabiyelerin sana...

slm kizlar nasilsiniz dogran varmi ya bu sayfa cok yavasladi eski tadi kalmadi ee her kes bebisleriyle ugrasyio neyse bizede az kaldi cilekk oglun sana benziyo cok tatli masallah
bakalim biz ne zaman dogracaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…