2008 Kasım Anneleri

kız asortie sen daha doğurmadınmı halaaa???walla siteye girerken kesin bu kız doğurmuştur dedim ama sende tık yok.ama nedense içimden bi ses sanki pazartesiye kadar doğurcaksın diyo:)))bakalım bilebilcekmiyim:)))

benim oğlanı da zaptetmek için ilaçları yuvarlıyom habire fenalık geldi saatle ilaç içmekten gece uyku falan kalmadı hiç olmazsa son günlerimde accık uyusaydım.

asortik sen daha doğurmadınmılaelaelaelaelae
beklemekin kızı yazdı sanırsam annesisayfayı açıp eymene bakmaya çıktıysa.kaydirigubbakcemile3juliden haber yok dimi daha

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aynı zamanda yazmışız asortiye

ya kızlar daha doğuramadım valla olacak şey değil pazartesiye kadar doğurmam için
ya bugün ya da yarın doğurmam gerek o zaman ağzından bal damlıoo atacım yaaa
pazartesi yine gideceğiz doktora bakalım neler olacak tabi o zamana kalmam umarım

walla asortiecim ben şuan doğurmak istemiyorum çünkü daha zamanı var 2 hafta vakti var bence beklesin.bende de benim oğlan sabırsız durmak istemiyo çıkmaya uğraşıyo.sendede sen sabırsızsın ama senin kız ohh gayet rahat takılıyo:))

Asortigim,bana bekle cilekk heran gelir Deniz oglan dedikelrinde hic inanmiyor hatta sinir bile oluyordum.bekle bekle yok diye,ama bi gecede ¨hersey degisiverdi.bence bianda senin icinde öyle olcak,hic bekelemzken gelivercek minigin.

atacim,senin batununda varya gözü hep disardaymis ya,kadinin cani cikti oglani icerde tutabilmek icin..

ay canım isteseydin gönderirdim cnm yaa
çok yedim bende zaten gece çok kötü oldum sanırım dokundu biri boğazında kalsın dedi
herhalde:dilcikar:

valla canım sağol ama geçti kurabiye isteğim.. ayrıca kesinlikle ben değilim o bpğazında kalsın diyen.. kesinlikle yapmam desem desem yarasın bebişe derim a.s.

nehirson belli değil daha bizim ki canım ya suyum fazla çıkıyor benim hep o yüzden
ama umarım normal olur hayırlısıyla

benimde normal olacakta dr 17 sine kadar gun verdı normal olmazsa sezeryan dedi yani son gun 17 kasım bende senin gibi sabırsızlıkla bekliyorum hergun bugun mu doguracam diye ama bugünüde atlattık bakalım yarın ne olacak hayırlısı canım sanırım kızın olacak benim oglum çilek gıbı bende adını deniz koyacam eşim öyle iştedi.

kızlar gece 00.30dan beri belime saplanan ağrılardan dolayı uyuyamıyorum neki acaba sırtımdan karnımınsağ tarfına doğru vuruyo acaba ne ki?yatırmadı beni yatakta saat kaç oldu hala geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…