2008 Kasım Anneleri

ben de dün doktora gıttım kızlar, plesantada hafif kireçlenme var dedi doktorumuz. Suyum iyi olduğu için şimdilik sorun değil dedi.Ama plesantanın kirelenmesi artarsa bebeğe de bana zarar verırmiş.. Az daha dayanmaya calışıcaz kızımla..
Ha bu arada doktor amcamız bize "koca ayak" dedi.:roflol:. 8cm civarındaymış kızımın ayakları. kaydirigubbakcemile3 tekmelerden nıye canımın cok yandığı belli oldu....

nehircim banada son 17 kasım dedi doktor ama daha önce de alınabilir dedi yarın tekrar gideceğiz bakalım ne olacak hayırlısıyla kavuşmak istiyorum kızıma artık bu arada yine kimseler kalmamış buralarda
herkes çoluk çocukla uğraşıyoo heraldee
juliden de haber yok

lavinya kesin doğurdun sen canım hadi hayırlısı olsun
bu arada azoo hanım dün giriş yapmış ama hiç pas vermeden kaçmışş yakaladım

Juli facebookada bisiy ayzmamis,anlasilan ayrilamiyor banusudan..

asorticim inatci cikti senin kiz,ama heran gelir bence kalicak diildirya orada.

bencede lavinya dogurmustur,kimine belinden girermis cunku agrilar.

offff offffffffffff..........
geçmiyor günler artık..........
geceleri uyuyamıyorum....
dün muayene günümdü...çatım darmış...
ama boyun uzun ,bebekde iri değil.. doğurursun dedi doktor...
ikilemdeyim...zaten tırsıyorum normal doğumdan çok istememe rağmen..bir de bu çatı işi çıktı.....

günaydın kızlaaar
ay çilek yazdığına ne güldüm hakikaten canım çıkıyo paşayı içerde tutucam diye:))habire ilaç ilaç fenalık geldi gece uyku yok zaten ilaç saatlerinden ve lavaboya taşınmaktan.özledim deliksiz uykularımı daha da çok özlicem gibime geliyo((

atacim haksizmiyim ama,seni tanidigimdan buyana batu bey icerde kalsin diye yapmadigin kalmadi:) hoss sonuna geldin artik sende,hayirlisiyla bi gelse kucagina uykuyu filan unutuyorsun canim.sabahin 7`nde cileki kimse kaldiramazdi ayaga,simdi görsen kus gibi erkenden ayaktayim..

karamio canim doktorun iyiyse normal dogumdan korkma bence..dogumdan 2 saat sonra dusumu almis,bebisim kucagimda oturuyordum ben.normal dogumun en rahat tarafida bu iste..

kızlar ben aralık annesiyim 15gün sonra çatı muayenem yapılıcak.
mümkünse nasıl yapıldığını yazarmısınız=?
doktor elle alttan muayene yapıyor işte...
aslında daha önce burada çatı muayenesi olan ve benim kendi hayatımdan tanıdığım insanlar çok kolay olduğunu hiç acımadığını söylediler ama ben çok zorlandım...
hatta akşam evde kanamam bile oldu...şimdi geçti çok şükür...
bence doktorla alakalı...benim doktorun eli hiç hafif değil demekki........klava:

canım çok çok saol.:1hug:
acaba çatı muayenesi olmaya yakın eşimle yaramzlık yapsam acımama gibi bişey olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…