- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.241
citoscum hala tIk yokmu senin canavarda? bu kasim bebeleride pek bi nazli ciktilar
gelemiyorlar birtürlü.
Kızlar acil haber vereyim dedim. Hastaneden geldik, evdeyiz bu akşamdan itibaren, her şey yolunda. Küçük kızım da ben de çok iyiyiz. Uzun saçlı mavi gözlü dünyalar güzeli bir kızım oldu. Ben de çok iyiyim. Ayrıntılar ilk fırsatta sizi çok özledim. Ölesiye uykusuzum ama doğum hikayelerinize bakacağım. Hep merak ettim sizi.
Hmm ben tarihi unuttum senin..Oglusum cok iyi teyzesi yavas yavas alismaya calisiyoruz birbirimize..
Henüz annelikmidir yoksa baska bisiymidir hissettiklerim bilmiyorum,cok karmakarisik bisiy ya.
Oyuncak gibi habire yiyoruz sabah aksam:)
Gelir insl.citoscum,heran hazir ol sen bence..
denizanasi,özlemedim diil hani bende koca göbekimi:)
Ben de burdayım Çitoscum.
Ceren i yatırdım uğrayayım dedim.Gündüz biraz uyumuştum,gece uykusuz kalınca.
Ne kadar kaldı canım senin doğuma?
Baya zorlanmaya başladığına göre bugün yarın heralde :)
İnşallah sende artık kucağına alırsın bebeğini.
çitos senmi sezeryan istedin.bende 37/3 deyim.sezeryan istiyorum 21 kasıma gün verdi.hepimiz için hayırlısı
Kızlar acil haber vereyim dedim. Hastaneden geldik, evdeyiz bu akşamdan itibaren, her şey yolunda. Küçük kızım da ben de çok iyiyiz. Uzun saçlı mavi gözlü dünyalar güzeli bir kızım oldu. Ben de çok iyiyim. Ayrıntılar ilk fırsatta sizi çok özledim. Ölesiye uykusuzum ama doğum hikayelerinize bakacağım. Hep merak ettim sizi.
Senin kız hepsinde nazlı olcak galiba Asortiecim.yarın 40 haftaya giriyoruz kızlar ama benim kızdan tık yok ayol
OooooOooo Face lerde paylaşılmış.Benim bi Face im bile yok :a015:Juli facebookada bisiy ayzmamis,anlasilan ayrilamiyor banusudan..
asorticim inatci cikti senin kiz,ama heran gelir bence kalicak diildirya orada.
bencede lavinya dogurmustur,kimine belinden girermis cunku agrilar.
günaydın kızlaaar
ay çilek yazdığına ne güldüm hakikaten canım çıkıyo paşayı içerde tutucam diye:))habire ilaç ilaç fenalık geldi gece uyku yok zaten ilaç saatlerinden ve lavaboya taşınmaktan.özledim deliksiz uykularımı daha da çok özlicem gibime geliyo((
Canım benim 19 kasımda sezeryan olacak..ama doktor belki daha erken alabiliriz dedi.net bişi yok yani henüz..
sen nasılsın ?bebeğin nasıl?epidural nasıldı doğum nasıldı?hikayeni okudum ama yine de insan meraklanıyor..
çitoscum çok kararsız kaldım normal mi sezeryan mı diye ama sanırım sezeryan olacağım.
inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz
kızlar valla çok sesiz geçmiş bu iki gün ama herkezin iyi olmasına sevindim e bizde gün sayıyoruz bakalım hayırlısı gel teskere gel teskere
Canım epidural normali de düşünebilirsin bak Çileğin ki ne kolay geçmiş.çitoscum çok kararsız kaldım normal mi sezeryan mı diye ama sanırım sezeryan olacağım.
inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?