2008 Kasım Anneleri

citoscum hala tIk yokmu senin canavarda? bu kasim bebeleride pek bi nazli ciktilar

gelemiyorlar birtürlü.

Canım benim sezeryan günüm zaten 19 kasım..ama suyum azaldığı için belki daha erken alabiliriz dedi doktorum..gün aşırı nstye giriyorum..bekliyoruz bakalım..senin oğluşun nasıl?alıştın mı anneliğe?

Kızlar acil haber vereyim dedim. Hastaneden geldik, evdeyiz bu akşamdan itibaren, her şey yolunda. Küçük kızım da ben de çok iyiyiz. Uzun saçlı mavi gözlü dünyalar güzeli bir kızım oldu. Ben de çok iyiyim. Ayrıntılar ilk fırsatta sizi çok özledim. Ölesiye uykusuzum ama doğum hikayelerinize bakacağım. Hep merak ettim sizi.

Hmm ben tarihi unuttum senin..Oglusum cok iyi teyzesi yavas yavas alismaya calisiyoruz birbirimize..

Henüz annelikmidir yoksa baska bisiymidir hissettiklerim bilmiyorum,cok karmakarisik bisiy ya.

Oyuncak gibi habire yiyoruz sabah aksam:)

aaa julicimm nerdesin be güzelim,kac zamandir bakmadigim yer kalmadi sana..

aman aman iyiyseniz hic sorun diil,kokla benim icin küzük hanimi olurmu?

iyi olmana sevindim canim,bolca dinlen emi..

Julicim gözün aydın canım..demek mavi gözlü bi kızın oldu afet yani desene..allah uzun ömür ve sağlık versin..en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz..

Hmm ben tarihi unuttum senin..Oglusum cok iyi teyzesi yavas yavas alismaya calisiyoruz birbirimize..

Henüz annelikmidir yoksa baska bisiymidir hissettiklerim bilmiyorum,cok karmakarisik bisiy ya.

Oyuncak gibi habire yiyoruz sabah aksam:)

Karmaşık olduğuna eminim ben şimdiden karmaşığım valla.ama doktor suyun azalmış filan deyince içim gitti,çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim..sağlıkla bi gelseydi oğluşum..

yesin de büyüsün annesi...:CüvCüv:

juli hoşgeldin ve gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün miniğini benim yerimede kokla
darısı başıma ben hala koca göbekle dolaşıyorum

Gelir insl.citoscum,heran hazir ol sen bence..

denizanasi,özlemedim diil hani bende koca göbekimi:)

canım aslında ben durumumdan memnunum ve tadını çıkarmaya çalışıyorum son günlerin iznede ayrıldım evde keyif yapıyorum oğlumla, ama sizleri okudukça bebişlerinizin resimlerine baktıkça içim gidiyor birde eşim çok sabırsızlanıyor o yüzden yoksa sonuna kadar beklemekte kararlıyım:CüvCüv:

Uyumak için yattım ama ne mümkün uyumak.üstelik deli gibi de uykum gelmişti..artık yatınca iyice nfesim daralıyor..yatakta dönsem dursam daha kötü olucam ben de geri kalktım..hemen burda aldım soluğu ama kimsecik yok sanırım..

Ben de burdayım Çitoscum.
Ceren i yatırdım uğrayayım dedim.Gündüz biraz uyumuştum,gece uykusuz kalınca.

Ne kadar kaldı canım senin doğuma?
Baya zorlanmaya başladığına göre bugün yarın heralde :)

İnşallah sende artık kucağına alırsın bebeğini.

Canım benim 19 kasımda sezeryan olacak..ama doktor belki daha erken alabiliriz dedi.net bişi yok yani henüz..

sen nasılsın ?bebeğin nasıl?epidural nasıldı doğum nasıldı?hikayeni okudum ama yine de insan meraklanıyor..

çitoscum çok kararsız kaldım normal mi sezeryan mı diye ama sanırım sezeryan olacağım.
inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz

Maşallah canım,böyle anlatmakla olmaz kızım şöle kızım böle diye p
Resim istiyorusss a.s
Çok tatlıdır eminim.
Biz de seni çok özledik.Ben herkesi özledim senin gibi.Fazla gelemiyorum.
Napalım bi süre bebişlerin düzenine alışmakla geçecek.
Benimki yavaş yavaş düzene girer gibi oluyor.

yarın 40 haftaya giriyoruz kızlar ama benim kızdan tık yok ayol
Senin kız hepsinde nazlı olcak galiba Asortiecim.
Ama bi tatlı oluyo nazları.Yerim ben onları.
Az kaldı canım sabret.

Juli facebookada bisiy ayzmamis,anlasilan ayrilamiyor banusudan..

asorticim inatci cikti senin kiz,ama heran gelir bence kalicak diildirya orada.

bencede lavinya dogurmustur,kimine belinden girermis cunku agrilar.
OooooOooo Face lerde paylaşılmış.Benim bi Face im bile yok :a015:

Walla bulduğun her fırsatta uyuyacaksın sonra.Bence sen şimdiden iyi uyu.
Çileğin dediği gibi bebek olunca bende ıhh dese kalkıyorum hemen yataktan.
Normalde bu kadar hafif değil uykum ama şimdi öyle oldu.

Daha varmış senin doğuma.Beklemek de çok sıkıcı olmuştur şimdi sana.Herkes doğurunca ..
Hayırlısı olsun.
Ben daha iyiyim canım.Banyomu biraz geç yaptım ama banyodan sonra baya rahatladım.
Bebekde daha iyi ateşini düşürdük.Emdikçe kendine geliyor.Bide sömürmese beni :))
Walla pek obur.Hamileyken çok atıştırmanın zararları heralde :))) Kardeşim annesine çekmiş diyo

Epidural inanılmaz kolaymış.Bende çok korkı,uyordum.Uyuşurmuyum,dikiş atarken epidural geçerse felan filannn.Öyle değilmiş işte.

Doğum çok kolaymış dedim ben sonradan.Bana zor gelen ilk yürüyüş oldu.Onun dışında bi de ilk hafta birinin yardımına ihtiyaç duyuyorsun tabi.

çitoscum çok kararsız kaldım normal mi sezeryan mı diye ama sanırım sezeryan olacağım.

Önemli olan bizim ve bebeklerimizin sağlıklı olması canım.İçine nasıl sinecekse öyle olsun bence..Çok kasma kendini..(diyene bakyerimseniben)

kızlar valla çok sesiz geçmiş bu iki gün ama herkezin iyi olmasına sevindim e bizde gün sayıyoruz bakalım hayırlısı gel teskere gel teskere

Herkes doğum yapmaya başlayınca bebekler izin vermiyor sanırım :)))
Senin ne kadar kaldı sunfun?
Siz de alın kucağınıza hayırlısıyla da bebek bakımını konuşalım :)))

Canım epidural normali de düşünebilirsin bak Çileğin ki ne kolay geçmiş.
Ama sezaryan düşünürsen onuda epidural düşün derim ben.
Hayırlısı olsun.

oo kizlar demin kaynatmisiniz ve yine kacmisiniz bende cok kötüyüm ya hastalandim hamilelik bitecek ve ben yeni hasta oldum bogazim berbat kizimda hasta atesi var tam bulduk zamanini bende zaten aksamlari hep cikariyom gece uyku sanki haram oldu agliyasim geliyo valla geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…