- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.261
Daha varmış senin doğuma.Beklemek de çok sıkıcı olmuştur şimdi sana.Herkes doğurunca ..
Hayırlısı olsun.
Ben daha iyiyim canım.Banyomu biraz geç yaptım ama banyodan sonra baya rahatladım.
Bebekde daha iyi ateşini düşürdük.Emdikçe kendine geliyor.Bide sömürmese beni :))
Walla pek obur.Hamileyken çok atıştırmanın zararları heralde :))) Kardeşim annesine çekmiş diyo
Epidural inanılmaz kolaymış.Bende çok korkı,uyordum.Uyuşurmuyum,dikiş atarken epidural geçerse felan filannn.Öyle değilmiş işte.
Doğum çok kolaymış dedim ben sonradan.Bana zor gelen ilk yürüyüş oldu.Onun dışında bi de ilk hafta birinin yardımına ihtiyaç duyuyorsun tabi.
oo kizlar demin kaynatmisiniz ve yine kacmisiniz bende cok kötüyüm ya hastalandim hamilelik bitecek ve ben yeni hasta oldum bogazim berbat kizimda hasta atesi var tam bulduk zamanini bende zaten aksamlari hep cikariyom gece uyku sanki haram oldu agliyasim geliyo valla geceleri
Sağol canım,size de geçmiş olsun.
Hastalandı canım.İlk günler sütüm az geldi banyo yapamadığımdan.O yüzden anne sütünü az alınca su kaybı olmuş.O da ateş yapmıştı.
Şimdi iyi çok şükür.
Ama sütüm bi az oluyo bi taşıyo.Anlamadım bunun bi orta yolu yok mu ki
Çitoscum dişlerimi sıkarak seviyorum :))
Bende genel anestezi istiyordum,epiduralden çok korkuyordum :) Nasıl göre göre olcam diye.Ama anlamadan bebeğinin sesini duyuyorsun.Sonrada bebeğini izlemekten ameliyatı düşünmüyorsun bile.Çok güzel gerçekten.Ama işte sonrasında biri yardım etmeli sana.Ben emziriyorum annem gazını çıkarıyo mesela :) Bebeği çok fazla evirip çeviremedim dikişlerden dolayı.Yeni yeni hem emzirip hem gazını çıkarabiliyorum.
citos vala sivi ice ice artik durmadan ictigim caylar felan cikiyo lavobaya zor yetisiyom ne yapcam anlamadim
Olsun yine de içmeye devam et sen..faydasını göreceksin mutlaka..biliyorsun bu hastalıkların ilacı istirahat aslında ,bol bol yat sen en iyisi..
canım aslında ben durumumdan memnunum ve tadını çıkarmaya çalışıyorum son günlerin iznede ayrıldım evde keyif yapıyorum oğlumla, ama sizleri okudukça bebişlerinizin resimlerine baktıkça içim gidiyor birde eşim çok sabırsızlanıyor o yüzden yoksa sonuna kadar beklemekte kararlıyım:CüvCüv:
Kızlar acil haber vereyim dedim. Hastaneden geldik, evdeyiz bu akşamdan itibaren, her şey yolunda. Küçük kızım da ben de çok iyiyiz. Uzun saçlı mavi gözlü dünyalar güzeli bir kızım oldu. Ben de çok iyiyim. Ayrıntılar ilk fırsatta sizi çok özledim. Ölesiye uykusuzum ama doğum hikayelerinize bakacağım. Hep merak ettim sizi.
merhaba kasım annelleri ne güzel çoğunuz bebişlerinizi kucağınıza aldınız mis kokuları ile uyuyorsunuz ben bugün itibariyle 40. haftama girdim ama hala düzenli bir belirti yok oğlum anlaşılın yerinden çok memnun ama ben artık çok zorlanıyorum ve bir an önce kavuşmak istiyorum ama her şeyden önce hayırlısı ne zaman doğması gerekiyorsa o zaman gelsin o daha önemli ama ya 40 ı geçerse diye de çok korkmuyo değilim kızım normal doğduğu için doktorum ısrarla beklemekten yana bakalım hayırlısı ama oğlumu çok merak ediyorum ve kucağıma alıp koklamak istiyorum neyse sayılı gün değil mi en geç 7 gün içinde doğacak hepimize hayırlı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?