2008 Kasım Anneleri

Evet daha var herhalde en sona kalanlardan olucam ben..sağlıkla gelsin de önemli değil hiç.

Senin ve bebeğin iyi olmasına çok sevindim..çok şeker maşallah kıızn yumuk yumuk yanakları..nasıl duruyorsun mıncıklamadan..

Epidurali tavsiye etmene sevindim .ben genel anesteziden acayip korkuyorum..bebeğini görmek de çok güzel hemen ameliyat esnasında..

Bebeğin neden ateşlendi?geçmiş olsun..

Sağol canım,size de geçmiş olsun.
Hastalandı canım.İlk günler sütüm az geldi banyo yapamadığımdan.O yüzden anne sütünü az alınca su kaybı olmuş.O da ateş yapmıştı.
Şimdi iyi çok şükür.
Ama sütüm bi az oluyo bi taşıyo.Anlamadım bunun bi orta yolu yok mu ki

Geçmiş olsun elifçim..sık dişini verme canını..bol sıvı al..ıhlamur filan iç..enerji topla bol bol..

Canım bol bol uyumaya çalış bulduğun fırsatlarda..yorgunluk ve uykusuzluk sütü çok etkiliyormuş..bi de kızım hastalandı diye stres yaptıysan belki ondan da etkilenmiş olabilirsin...

canim SIK SIK emziriyonmu bazen durmadan emince sanki süt yokmus gibi geliyo bazende uyurlar gögüsler dinleniyo süt birikiyo birden tasiyo gibi geliyo benim hatta bazen dolunca birini emzirince o biride ayni emiliyomus gibi akiyodu bi tarafdan bol bol sivi tüket

Çitoscum dişlerimi sıkarak seviyorum :))
Bende genel anestezi istiyordum,epiduralden çok korkuyordum :) Nasıl göre göre olcam diye.Ama anlamadan bebeğinin sesini duyuyorsun.Sonrada bebeğini izlemekten ameliyatı düşünmüyorsun bile.Çok güzel gerçekten.Ama işte sonrasında biri yardım etmeli sana.Ben emziriyorum annem gazını çıkarıyo mesela :) Bebeği çok fazla evirip çeviremedim dikişlerden dolayı.Yeni yeni hem emzirip hem gazını çıkarabiliyorum.

Benim de annemler geliyor yarın inşallah..Yardımcı var çok şükür yanii.

Ayy nasıl canım çekti şimdi oğluşumu yaaa...bi gelse de bi sevsem doya doya koklasam
..

dark gögüs uclarin yara oldumu yada olmamasi icin ne kullaniyon benimkiler cok feci oluyodu ilk kizim zaten hic emmemisdi disli dogmudu iki disi vardi ikinci kizimda durmadan 24 saat emdi ama nasil yaraydi sirf gögsümün üstü tutuyodu kanlar akiyodu ama ben yinede pes etmemisdim canim yana yana emzirdim ve sonuc ikibucuk sene birakmadi beni cadi

Olsun yine de içmeye devam et sen..faydasını göreceksin mutlaka..biliyorsun bu hastalıkların ilacı istirahat aslında ,bol bol yat sen en iyisi..

canim zaten hep dinleniyom valla kocam yapiyo her isi kaynanam bir gelseydi kocamda biraz rahat ederdi ee bide benim arkamda iki kizim var onlarda ilgi bekliyo okuluydu yemegiydi giyimiydi valla cok is oluyo evde

günaydın kızlar biz bu gece uyumadık doğru dürüs .bugünde aşısı var birazdan yüklenip gidicem ve gene o ağlıcak ben ağlıcam offfffff.sirenler çalar birazdan saatin geçmesinibekliyorum korkmasınlar
beklemek burdamsıın canm merak ettik seni
julicim iyiolmana sevindim canm güle güle büyüt

günaydın kasımın güzel anneleri ve anne adayları. bu sabah kendimi çok iyi hissediyorum. sanırım son 4 e girdiğimden..aslında nasılda heyecanlıyım ama genede iyi hissediyorum. bugün dr amcada son kontrolümüz var. saat 14:00'de.sezeryan saatini falan söyleyecekmiş. saat 14'ü beklemek bile zor. kalbim nasıl daralıyo.heyecan ve korkudan.
çitoscum geceleri kalp çarpıntısı bende de çok mevcut fakat son günler diye pek takılmıyorum ve sola yatmamaya çalışıyorum. Allahı'ın izniyle geçecek bu günler.
elifsevdecim sanaa çok geçmiş olsun. tam zamanında hasta olmuşsun ama havalar işte. bu mevsim değişmeleri bizim gibi hassas bayanları daha çok vuruyor.
ve darkinlife sana nasıl özeniyorum.bebişinin kokusuyla birlikte uyuyorsun.yerimseniben

günaydın denizanası bende geçen p.tesi izne ayrıldım fakat evde oturmaya alışmadığım için çok miskin ve tenbel bişi oldum.tamam keyif yapması güzel ama alışmamışımki ben..1 saat yapıyorum 2 saat yapıyorum hayda ondan sonra acaba ne olacak nasıl gidecek kurup duruyorum. ay ne bilim evde oturmakta güzel oturmamakta. tek güzel yanı oğluma kavuşmaya az kaldı onu biliyorum.

günaydın kızlar 2 gündür yoktum kızımla attâ gittik,bu arada doğuranlarda olmuş maşallah bebişlerimize.
julicim sizde evinize dönmüşsünüz ne güzel doğum hikayenide bekliyoruz cnm en kısa zamnda.

Bizlerin de aklı sende kalmıştı, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün Julicim :)
Doğum hikayeni ve dünyalar güzeli Banusu'nun ilk fotoğraflarını merakla bekliyoruz...
Sevgiler...

merhaba kasım annelleri ne güzel çoğunuz bebişlerinizi kucağınıza aldınız mis kokuları ile uyuyorsunuz ben bugün itibariyle 40. haftama girdim ama hala düzenli bir belirti yok oğlum anlaşılın yerinden çok memnun ama ben artık çok zorlanıyorum ve bir an önce kavuşmak istiyorum ama her şeyden önce hayırlısı ne zaman doğması gerekiyorsa o zaman gelsin o daha önemli ama ya 40 ı geçerse diye de çok korkmuyo değilim kızım normal doğduğu için doktorum ısrarla beklemekten yana bakalım hayırlısı ama oğlumu çok merak ediyorum ve kucağıma alıp koklamak istiyorum neyse sayılı gün değil mi en geç 7 gün içinde doğacak hepimize hayırlı doğumlar

ben bugun 39 haftayı doldurdum bu son haftam dr bana tam 40 haftada dogmazsa suni sancı veya sezeryan yapacagını soyledı benim kafam karıştı şimdi CADIARZUseni niye bekletıyorlar benim son gunum 17 kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…