2008 Kasım Anneleri

Benim kızım da tembel çıktı teyzeleri. Yarın 39. haftaya giriyoruz hala tık yok hanfendide... Bi de dr beni stres ediyor, 1 hafta daha bekleriz yoksa almamız gerekecek diye... Off... gel kızım hadi nazlanma...

:CüvCüv: kasım anneleri merhaba, :CüvCüv:
hamileliğimin başlangıcından bu yanda çalışma hayatımda sadece yazılarınızı takip etmekle geçirdiğim, izne ayrılınca da aktif olarak sohbetlerinize katılmaya çalıştığım ama özetle sizlerden çok şey öğrendimi söylemek isterim.
çok şükür rahat geçirdiğim 9 ay ın sonuna geldim.yarın minik meleğimi ben de kollarıma alacağım. dolayısıyla bi kaç gün ben de sizlerin sohbetlerini takip edemeyip katılamayacağım.
bu zaman içinde doğum yapmış ve yapacak olan tüm annelerin bebeklerini allah bağışlasın ve allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin .. hepimizin bebekleri hayırlı evlatlar olur inşallah.
döndüğümde uzunundan ben de bi doğum hikayesi yazıp hamiş annelerin meraklarını gidermek için koyacağım , tabi bizim cadı izin verirsse kaydirigubbakcemile3
hepinizi kocaman öpüyoruz. bizim için de dualarınızı eksik etmeyin olur mu a.s.

eh maşallah bende sadece biz tembeliz sanıyodum... bizde 39.haftayı bitireceğiz yakında ama hala tık yok... :CüvCüv:
bugün doktora gideceğiz bakalım ne diyecek.. :sm_confused:

canım şimdiden Allah yardımcın olsun. Ağrısız sıcısız al meleğini kollarına. bende cuma günü gireceğim sezoya. umarım o zamana kadar yazarsın hikayeni.. sağlıkla görüşmek dileğiylea.s.

Canım 40'a var da baş çevremiz 40 haftayı çoktan geçti. Daha büyürse geçmez falan diyo ben de haliyle bi an önce çıksın istiyorum...

o zaman hiç stres yapma dr en iyisini sağlıklısını bilir. güven ona. benim de cuma günü olcak sezeryanım mesela var aslında ama dr beebk ters almak doğru dedi.bende çok korktum ama sonra benim için en doğru kararı onun vereceğine inandım. rahat ol ve meleğine kavuşmayı düşün.. (diyene bakkkkkkksırnaşık şey)

kızlar baş çevresi genelde 1-2 hafta önde gidermiş doktorum öyle söyledi.normal doğum isteyenler sık takip altında 42. haftaya kadar bekleyebilirler bence.hepimiz için hayırlısı olsun

Merhaba güzeller,bakiyorumda geceleri düsmüsünüz buralara:) heran gögüslerimi patliycakmis gibi hissediyorum,bir sag bir sol veriyorum ben hic üst üste ayni memeyi vermedim ama birini emerken digerinden süt geliyor ve bebek bir süre emmese tas gibi oluyorlar gece cok ates yapti bana ve agrida vardi.neyseki oglusum biraz edide kendimize geldik..

hergün nasil merakla bekliyorum kizlar yeni haberler varmi diye,bakali masortik hanimin ne olucak,yalniz diilsem doluyor onun 40.haftasi.

darkcim benimde esim var yanimda,yoksa cok zormus hakikatende yalniz olmak.ama bizim bu hafta son tatilimiz oluyor,babasi haftaya basliyor cünkü isine

çilekcim üst üste aynı memeyi vermek iyiymiş diye duydum.2. emzirmede daha yoğun süt geliyormuş.doğum yapan bir arkadaşım söylemişti.

ben bugun 39 haftayı doldurdum bu son haftam dr bana tam 40 haftada dogmazsa suni sancı veya sezeryan yapacagını soyledı benim kafam karıştı şimdi CADIARZUseni niye bekletıyorlar benim son gunum 17 kasım

canım kafanı karıştırma doktorumun dediği 41 - 42 haftada bile doğumun normal olduğu eğer gelmezse 1 hafta daha bekleriz ama bebek veya ben sıkıntıya girersem tabiki sezeryan yada suni sancı verecek tabiki bu arada gün aşırı kontroller inşallah bunlara gerek kalmaz ve doğarlar benimde son günüm 17 kasım canım

cilekk sakin sütüm cok diye sikayet etme masallah de valla süte cok nazar deger herkesin yanindada emzirme valla benden demesi sütün coksa biraz sag sonra emzir zaten en ilk gelen süt su gibi oluyo farkindaysan o bebegin susuzlugunu gideriyo sonraki süt daha koyu geliyo ve yagli oluyo oda besliyo doyuruyo ben öyle oldumu basdan biraz sagardim bana gelen ebe öyle diyordu senin evine özel ebe geliyomu benim dogumdan sonrada evime geliyodu göbegime bakiyodu benim gögüslerime ve tabi bebege de bakiyorlar tartiyo vücuduna bakiyor göbegi nasil iyimi diye bakiyor ilk zamanlar cok iyi oluyo helede insan ilkinde acemi oluyosa valla ben hepsinde istedim gel,mesi bundada düsünüyorum sanki cebimden para cikmiyorla gelsin dursun evime

çilekcimaynı dertten muzdaribim.hatta doğurmak istesem bile bu süt olayı yüzünden vazgeçerim diyorum hep hamileliğim boyunca hep dua ettim oğluma kadar sütüm olsun emzirebiliim diye.taş gibi oluyo ucu kaçıyo beyefendi ucunu bulamayınca basıyo yaygarayı her emzirme saatimiz bi işkenceye dönüşüyo alışana kadr ne zor yaa pompayla çekiyorum sabah akşam hala rayına oturtamadık zaten bilokmacık onun emdiğinden nolur boşaltamıyo memeyi.neyse bunada çok şükür ki emiyo.inşallah bırakmaz çünkü çok cebelleşiyo mmeyle

bu arada oğlum hasta yaa kan ilacı vbermişti dr dünden beri onu veriyorum öfff kusup duruyo her öğün kusuyo hatta açken verdim kusmasın diye bi önceki öğünden içtiğini de kustu.drunu aradım hanfendi yoğunmuş bekliyoruz başlarım hee bırakıcam galba ben bu ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…