- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.281
Benim kızım da tembel çıktı teyzeleri. Yarın 39. haftaya giriyoruz hala tık yok hanfendide... Bi de dr beni stres ediyor, 1 hafta daha bekleriz yoksa almamız gerekecek diye... Off... gel kızım hadi nazlanma...
:CüvCüv: kasım anneleri merhaba, :CüvCüv:
hamileliğimin başlangıcından bu yanda çalışma hayatımda sadece yazılarınızı takip etmekle geçirdiğim, izne ayrılınca da aktif olarak sohbetlerinize katılmaya çalıştığım ama özetle sizlerden çok şey öğrendimi söylemek isterim.
çok şükür rahat geçirdiğim 9 ay ın sonuna geldim.yarın minik meleğimi ben de kollarıma alacağım. dolayısıyla bi kaç gün ben de sizlerin sohbetlerini takip edemeyip katılamayacağım.
bu zaman içinde doğum yapmış ve yapacak olan tüm annelerin bebeklerini allah bağışlasın ve allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin .. hepimizin bebekleri hayırlı evlatlar olur inşallah.
döndüğümde uzunundan ben de bi doğum hikayesi yazıp hamiş annelerin meraklarını gidermek için koyacağım , tabi bizim cadı izin verirsse kaydirigubbakcemile3
hepinizi kocaman öpüyoruz.bizim için de dualarınızı eksik etmeyin olur mu a.s.
aslında 40'a varmış senin daha neden strese sokuyorki seni dr?
Canım 40'a var da baş çevremiz 40 haftayı çoktan geçti. Daha büyürse geçmez falan diyo ben de haliyle bi an önce çıksın istiyorum...
elmalı turta senin bebişin güzel bir sitesi vardı ama linki bulamıyorum.
canım özelden adresi göndereyim istersen ama özel mesaj alma opsiyonun açık değil...
ben bugun 39 haftayı doldurdum bu son haftam dr bana tam 40 haftada dogmazsa suni sancı veya sezeryan yapacagını soyledı benim kafam karıştı şimdi CADIARZUseni niye bekletıyorlar benim son gunum 17 kasım
Merhaba güzeller,bakiyorumda geceleri düsmüsünüz buralara:) heran gögüslerimi patliycakmis gibi hissediyorum,bir sag bir sol veriyorum ben hic üst üste ayni memeyi vermedim ama birini emerken digerinden süt geliyor ve bebek bir süre emmese tas gibi oluyorlargece cok ates yapti bana ve agrida vardi.neyseki oglusum biraz edide kendimize geldik..
hergün nasil merakla bekliyorum kizlar yeni haberler varmi diye,bakali masortik hanimin ne olucak,yalniz diilsem doluyor onun 40.haftasi.
darkcim benimde esim var yanimda,yoksa cok zormus hakikatende yalniz olmak.ama bizim bu hafta son tatilimiz oluyor,babasi haftaya basliyor cünkü isine
Merhaba güzeller,bakiyorumda geceleri düsmüsünüz buralara:) heran gögüslerimi patliycakmis gibi hissediyorum,bir sag bir sol veriyorum ben hic üst üste ayni memeyi vermedim ama birini emerken digerinden süt geliyor ve bebek bir süre emmese tas gibi oluyorlargece cok ates yapti bana ve agrida vardi.neyseki oglusum biraz edide kendimize geldik..
öncelikle maşallah sütüne annesiikincisi emzirirken en az 20-25 dakika bir memede sonra diğer memede tut daha çok küçük olduklarından çok çabuk yorulurlar ama uyandırıp emzirmeye devam et sonraki emzirmeye ise son verdiğin memeden başlaman gerekir eğer memelerin boşalmaz ve çok ağrı yaparsa sıcak havluyu koy iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?