- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.301
bu arada oğlum hasta yaa kan ilacı vbermişti dr dünden beri onu veriyorum öfff kusup duruyo her öğün kusuyo hatta açken verdim kusmasın diye bi önceki öğünden içtiğini de kustu.drunu aradım hanfendi yoğunmuş bekliyoruz başlarım hee bırakıcam galba ben bu ilacı
geçmiş olsun canım ya kıyamam bebişine, başka doktorada göster istersen
Ya kızlar selam bayadır zaman bulup giremiorum ancak kızımla
ilgileniyorum biz cok emme problemi yasadık 3 gün sütüm tam anlamıyla
gelmedi ac kaldı 2 gün melegim mama verdiler hastanede biberonla bide
eve geldim bende biraz mama verdim hemde anne sütünü emzirmeye calıstım
3. günden sonra anne sütü harici bisi vermiorum ama 2 saatte bir uyandırıp emziriorum
ama icimde hep doymuomus gbi bi his var halbuki doyuyodur 15 dk bazen 30 dk emdigi oluo
ama ben sonradan sütümü sagıp veriorum biberonla uyuyoken [beni emmeden uyuyamıo ama
korkuorum acaba biberona alısırmı die ama su an öle bisi yok benide emio biberonuda
sizce biberon hic vermesemmi ama vermeyincede icim rahat etmio of karıstım ben iice :))
saol cnm prematüre olduğu için ilgilenen drla irtibat halinde olmam gerek sonuçta tahlillerini falan o biliyo.ama sinir oldum.yaa kusarken tıkandı ters çevir alnını çek neyse nefes aldı.ama ben ruhumu teslim ediyordumaz daha zaten en korktuğumşey nefessiz kalması yada nefesinin durması ..çok paranoyak oldum ben bu çocukta yaa
selam herkeze
az önce gelebildim dr dan. 3 tüp kan aldılar sezeryan öncesi tahilimiş. ben iğneden korkan ben cuma günü sezeryan olacağım kısmetse. sabah 7.30 da gel dedi dr amca. 8 de alırım 9 olmadan çıkarız inş. dedi. inş. yaaaa accık kaldıııııı
saol cnm prematüre olduğu için ilgilenen drla irtibat halinde olmam gerek sonuçta tahlillerini falan o biliyo.ama sinir oldum.yaa kusarken tıkandı ters çevir alnını çek neyse nefes aldı.ama ben ruhumu teslim ediyordumaz daha zaten en korktuğumşey nefessiz kalması yada nefesinin durması ..çok paranoyak oldum ben bu çocukta yaa
bugün bizim kontrolümüz vardı herşeyimiz iyi çıktı allaha şükür, sonuna kadar bekleyecek sanırım benim bücür haftaya yine kontrolümüz ve nst miz var, bu arada oynarken kordonu boynundan çıkarmış sanırım böcüğüm, doktor teyzemiz oynarken çıkarmıştır dedi:)) son zamanlarda çok oynuyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?