- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.321
ilk oğlumun dru kakasını yapıyosa doyuyodur derdi.
bide yutkunuyomu dikkat et yutkunuyosa sütüiçiyodur.benim oğlan başta ağzını oynatıp druuyodu bende emiyo sanıyodum ama hepemmek istiyodu anlamıyodum sonradan kuvvetlendikçe yutkunmaya başladı ozaman anladımsütü içtiğini.bu arada yaramaz bücür beni emerkende nefesini tutuyo.beni komaya sokacak bu velet
Hmm ne zormus annelik ya,sepette agliyor beyfendi belli meme istiyor,aliyorum kucagima bir iki tane cekip uykuya daliyor.ben uyandiriyorum o bir iki tane cekiyor yine uyuyor:) dün yalanci emzik vermeyi denedim hemen aldi ama itmisti,bugün hic vermedim cünkü biraz emme refleksini bozdu gibi geldi bana.
elifsevdecim cuma günü evime gelicek hemsire na sorucam olmazsa bende pompa alip sütü cekeyim diyorum,beni rahatsiz ediyor cünkü.
iyice karistimya elinde oynatiyor bu kücük adam beni.
mmfcim gecmis olsun sizede ya,yine aradinmi ne dedi dr?
merhaba kızlar nasılsınız bizimde az kaldı artık bizde istiyoruz bebeğimize kucağımıza almaya . bu ara bende gece ağrışlar oluyo nedir bu anlamadım doğum sancısımı yalancı sancısmı bilen varmı
valla herşey tamam ama benim kızda senin ki gibi kilolu olabilirmiş 4200 den falan bahsetti doktor şok oldum yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?