2008 Kasım Anneleri

Canım kakasını fazlasıyla yapıoo yutkunmaya gelince onuda yapıo zaten daha yapmıcam pompa bence doyuyo bu kız :1rolleyes: Ama benim doktorum kakasını
deilde cişini yapıosa doyuyodur dedi aksine CADIARZU

Aynen cilekcim walla minicikler ama oynatıolar bizi :roflol:
Benimkide öle walla memeye gelio cekio duruo uyuyo ey allahım
acaba cok kücükler ondanmı :roflol:

ben de sırada bekliyorum. doktor 15 gune kadar bı şey olmazsa 15 gun sonra gel bakalım bı çaresıne dedi..
şu an karnım o kadar gergın kı ,kızım da içerde gerınıp duruyo... kasılma nasıl bı şey anlamış da değilim. yoksa bunlar kasılma mı..yoksa cok mu kılo aldım ondan mı.. ay bu ilk hamılelık ne zormuş... hiç bi şey bılmıyo insan
kızlar hepimize kolay gelsin...
doğum yapanlara da sağlık sıhhat..

merhaba kızlar nasılsınız bizimde az kaldı artık bizde istiyoruz bebeğimize kucağımıza almaya . bu ara bende gece ağrışlar oluyo nedir bu anlamadım doğum sancısımı yalancı sancısmı bilen varmı

gece ağrılar benım de oluyo ama onlar yukten gıbı.. sağa sola zor dönüyorum. doğum sancısı oyle her ağrıya benzemezmiş.. oyle dıyolar..ha bu benım bıldığım... ne kadar bılıyosun dersen daha doğurmak nasıp olmadı :)

benımde oluyor arada kasıklarımda sancı genelde sag tarafımda bende cok korkuyorum acaba dogum sancısımı dıye nasıl bırsey acabaa kıslar heyecan ve korku karısık bır duygu yasıyorum

veee biz geldiiik ama hala doğuramadık kızlar yaa neyse ki günümüzü aldık ama
bizim kız iri bir bebekmiş ama cuma günü inşallah kollarımda olacak mmmfcim senin
şeyler tutmadı doğurmadımm julicim size de geçmiş olsun canımm allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…