2008 Kasım Anneleri

Kızlar boşverin kiloyu walla ben en son 86küsürdüm.doğumdan önce kaçtım bilmiyorum.
ama şimdi sönmüş balon gibiyim hepsi şişmiş benimkinin.tığ gibi oldum dermişim :))
2 hafta sonra yazarım kilomu bakalım kaç olmuşum.
az bişey göbek kaldı başka bişey yok.toplamda 24 kilo aldım ben p

Yok Asortiecim hemen alışıyosun göbeksiz olmaya.
Yalnız ben ayaklarımın yeni haline bi türlü alışamadım zaafiyet geçiren birinin ayakları gibi geliyor bana D

Bunlar benim ayaklarım mı ama Allah ım ne zayıfım diyorum DD

Hani birde derler ya doğduktan sonra karnımdaki hareketleri çok özledim diye,
walla ben hiç özlemedim,hatta aklıma bile gelmiyor.Çünkü gerçeği yanında olunca onu yiyesin geliyor.Asortie doğur cumaya hemen bak.Çok tatlı oluyolar :)

slm arkadaşlar.doğuranlar doğuramayanlar iyisinizdir inş.ben yine siteye girmekte baya zorlandım.geçmiş sayfaları okuyamadım.ama sayfa hareketlenmeye başlamış.baya hareketsizdi sayfa.

kilo meselesine girmişsiniz.ben dr dediği 12 buçuk kiloyu doldurunca artık tartılmıyorum.battı balık yan gider .veririm nasılsa diye kendimi kandırıyorum.nolcak bilmiyorum.inş.bende dark gibi şanslı olurumda doğumda dökerim kiloları.takmıyormuş gibi davranıyorum ama aslında içim içimi yiyor.offfffff zaten karnımda haritia gibi oldu.bittim ben yani.:bbo:

merhaba canım cuma günü bedne kuzumu kollarıma alacağım inşallah. sabah 7.30 gideceğim 8'de alırmış içeriye. senin kaçta?
ben hamile kalmadan önce 52-53 arası bişidim. dün tartıldığımda ise 59.300 düm.oğlumda içinde bugün itibari ile 3.050 dedi. yani o kadar kiloya bu kadar bebecik.hihoyyyt

allah kolay doğum nasip etsin canım sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah,
eeee herkesler doğuruyor bir benim paşanın keyfi yerinde galiba hiç gelmeye niyeti yok

iyi geceler kızlar..
tüh herkesi kaçırmışım
bende hala doğurmayanlardanım.:)
asortiyi bekliyorum ben..o doğursun sonra ben doğurucam..

julicim senin ve banusu nun iyi olmasına sevindim canım.en kısa zamanda hikayeni bekliyorum.
hayırlı uğurlu,sağlıklı olsun kızın..

bizimde çarşamba kontrolümüz var yine.bakalım nasıl geçecek?
asorti ile kiloları yakındı bebeklerimizin; acaba benimkide çok k,lo almışmıdır?
bende hep normal istiyom diye tutturdum başından beri ama oğlum ya gelmezse,yada iri olduğundan doğuramazsamda sezeryan şart olursa?
neyse hayırlısı diyelim.

mmf,çilek,dark,yağmur..
ne güzel bebeklerinizden konuşuyorsunuz..tabi şikayetlerde varmış..az kaldı bizde yakında oğlumla geliyoruz çocuklu kadınlar kulübüne:)

elifcim sanada geçmiş olsun.evet son zamanlarda yakalanman kötü olmuş.en kısa zamanda atlatman dileği ile..

biz dün eşimle anca gidip bebek şekerlerinin malzemelerini aldık.o yüzden yoktum buralarda.akşamda malum yorgunluk..
bugünde sabahran beri onlarla uğraşıyom.az kaldılar..yarın biterler..son zamanlara kaldı diye üzülüyodum ama evde olunca banada oyalanmak için malzeme çıkmış oldun..
bakalım bunlarda hyarın bitince doğurana kadar kendimizi neyle oyalıcaz?

hepinizi öpüyorum..
görüşmek üzüere..

çok canım sıkılıyor, benim de en fazla 10 günüm kaldı. normal doğum istiyorum ama doktor 21 kasımı geçirmem dedi. o zamana dek kendi gelmek ister mi acaba kızım. dert ettim kendime resmen. normal doğum aslında tam bir bilinmezlik. her an her şey değişebilir. sıradaki tüm hamişlere kolay gelsin ne diyeyim...

günaydın kızlar
size yalancı doğum hikayemi anlatayım
dün akşam çok hafif bir lekelenme oldu.günüme daha 17 gün vardı.nişan geldi zannettim.gün boyuncada kendimde adet sancısı gibi birşeyler hissettim.doktorumu aradım doğum başlangıcı olabilir dedi.eşimde nöbetçi işi falan bırakıp beni almaya geldi.normalde sezeryan istiyordum.
hastanede nstye girdim sancı falan çıkmadı.açıklıkta yok denecek kadar az.doktorum bugün için tekrar bakacaz sana dedi ama ne sancım var nede lekelenme filan belki gitmem.
yani kızlar her an hazırlıklı olun.
hastanede 4 gününü geçmiş doğum yatıyordu biri 10 gün geçmişti.yani bu işler hiç belli olmuyor kimi 15 gün geçiyor kimi 15 gün önce.
Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin...
Allah olmayanlarada versin...

günaydin kizlar
nasilsiniz dogran varmi yok heralde konu genelde sezeryan yada normal dogum olmus bence herkes in kendi tercihi ama normalden de bu kadar korkmayin ya normal yapanlarin cogu israrla normal diyor zaten eskiden sezeryanmi vardi valla evde dogrurlarmis zaten bebek alarmini veriyo bazen diyomki iyiki burda isteyince sezeryan yapmiyorlar cok acil olursa yapiyorlar cok nadiren sezeryan oluyo ins herkesi kolay bir dogum bekler
bu arada benim doktorum gününü gecirirsen normali zor yaparsin dedi 4 kiloyu gecermis gününü gecerse sanki 4 kilo dogran yokmus gibi ama ben sanmiyorum 4 kilo olcagini zaten günüm gececegini de sanmiyorum yinede -allah bilir kizlarim 3,bucuk kiloyu gecmemislerdi buda olsa olsa o kadar olur yani kolay kolay normalden vaz gecmeyi düsünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…