2008 Kasım Anneleri

canim sen kendinmi sezeryan istiyosun coksa doktormu dedi
evet ne zaman gelcekleri belli olmuyor benim ilkinde 6 gün gecti ikincide 1 gün önce bakalim bu ne zaman

merhaba arkadaslar ne güzel yolu bitirmişiniz ben daha21 . haftadayım banada kısmet olacakmı acaba p günler
allahım kolay doğumlar nasip etsin hepinize
bu arada escape denen şahıstan haberiniz varmı doğurdumu o selamsız
kendinize bebişlere iyi bakın

günaydın kasımın güzel anneleri.. çok çok moralim bozukkÇok üzgünüm çoook.
biliyonuz cuma sabahı kısmetse sezeryana gireceğim. tam 10 gün önceden temizlik şirketinden kadın ayarlamıştım. fakat bu sabah arayıp gelemeyeceğini yarın olacağını sölediler. ne yani bu şimdi son dakka gölü.benimde ona göre planım vardı.nasıl bozuldum nasıl ya
seyracım bence bekle ve eğer hiç bir problemin yoksa normal doğum yap. ben ilk oğlumu epiduralli normal yaptım. bunuda öle planladık ama baş aşağıya dönmedi .mecburen sezeryan olacağım cuma günü. yok böle bişi olmasa muhakkak yine epiduralli normal doğum yapacaktım..a.s.

pazar günü kızıma mevlüt yapıcaz 18 günlük oluyo sizce erkenmi kızlar ya,annemle kayınvalidem havalar daha da soğumadan yapalımda millet gelebilsin dedi bende bişey demedim yapçaz heralde pazar günü oda çıkçak aradan.daha kızıma mevlüt elbisesi almadım alanlar nerden aldı acabaaaa

valla canım elbise konusunda yardımcı olamayacağım fakat müthiş elbiseler olduğunu biliyorum.mevlüt zamanlaması bence iyi. havalar soğumadan diye düşünmeside mantıklı. bende kısmetse yarı 40'ında yapmayı düşünüyorum.
şimdiden Allah kabul etsin.

kızlar nerdesiniz?bu evde oturma işi çok bozdu ya sıkılıyorum.kimsede yok.senağlama
asortie den hala ses yok? hayırlısı olsun ama nerde acabaCADIARZUCADIARZU

teşekkürler zeynepçim.evet çok güzel elbiseler var ya inşalla bulabilirim yazın eminönünde görmüştüm ama almamıştım o zaman çok güzellerdi,şimdi pişman oluyorum neyse buluruz heralde başka yerlerdede.

slm kızlar ben sabahtan kalktım işimi yaptım sonra karnım belim ve kalca agırmaya basladı dınlendım ama sancı gelmeye basladı dus aldım en son çare suan iyine arada sancım oluyor ama çok siddetli değil bırde cocugu hissedıyorum sizce dogum yapanlara soruyorum doğum sancısımı ben ilk çocukta sancı cekmedım hastanede sunı sancıyla dogum yapmıştım bunu anlıyamıyorumda bana yardımcı olurmusunuz dogum sırasında cocugu hıssedermıyım oynadığını sancıda demek istedıgım .

ah be canım artık iş yapılırmı.. şahsen ben elimi bile sürmüyorum.çok sakıncalı yani yapma tabi sancın olur.
doğum sırasında bebeiği hissetmesine gelince insan sancı çekerken bebeği hissetmez sanırım..

asorticim cuma doğurucan ha?
hadi hayırlısı..
bende peşinden gelirim herhalde..
benimde ara ara ufaktan sancılarım başladı.ama bilmemki bizim oğlan nezaman gelir?
yarın kontrolde bakalım ne diyecek doktorumuz?varsa sancı nst de çıkar zaten..

ah be canım artık iş yapılırmı.. şahsen ben elimi bile sürmüyorum.çok sakıncalı yani yapma tabi sancın olur.
doğum sırasında bebeiği hissetmesine gelince insan sancı çekerken bebeği hissetmez sanırım..

doğum sırasında bebeiği hissetmesine gelince insan sancı çekerken bebeği hissetmezsin sanırım..

asorticim cuma doğurucan ha?
hadi hayırlısı..
bende peşinden gelirim herhalde..
benimde ara ara ufaktan sancılarım başladı.ama bilmemki bizim oğlan nezaman gelir?
yarın kontrolde bakalım ne diyecek doktorumuz?varsa sancı nst de çıkar zaten..

asorticim demek cuma sende doğurucan?
bende peşinden gelirim herhalde
hakkımızda hayırlısı..

yarın bizimde kontrolümüz var.bakalım nst de sancı çıkacakmı?
ara ara ufak sancılarım olmaya başladı ama..
nezaman gelecek bizim oğlan bilmem..

kızlar rahmetli annem bize küçükken sütlü incir tatlısı yapardı.
aklıma bugün o geldi..
bende anneminkine benzer bi tarifi netten bulup yaptım.
sizinlede paylaşmak istedim.
çünkü bu tatlı mütiş süt yapıyomuş..
belki denersiniz..

Sütlü incir tatlısı
KAÇ KİŞİLİK: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 25 dk
PİŞME SÜRESİ: 15 dk
Malzemeler:

1 kg süt

10 kuru incir

1 kahve fincanı nişasta

3 kahve fincanı tozşeker

4 çorba kaşığı çekilmiş antepfıstığı

Hazırlanışı:
* İncirleri yıkayıp iri iri doğrayın. 1 çay bardağı su ile incirler yumuşayana kadar pişirin. Süte nişastayı ilave edip sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
* Tozşeker ve incirleri ekleyip karıştırarak 5 dakika daha pişirin. Servis kâselerine paylaştırıp soğumaya bırakın. Üzerini antepfıstığı ile süsleyip soğuk olarak servis yapın.

AFİYET OLSUN

Azocum, ne zaman ortadan kaybolsan bu kız kesin doğurdu diyorum ama senin paşan da nazlı çıktı biraz galiba... Bu arada sen yine iyisin, bende daha sancının s'si bile yok. Bakalım na zaman gelicek küçük kızımız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…