- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.361
günaydın kızlar
size yalancı doğum hikayemi anlatayım
dün akşam çok hafif bir lekelenme oldu.günüme daha 17 gün vardı.nişan geldi zannettim.gün boyuncada kendimde adet sancısı gibi birşeyler hissettim.doktorumu aradım doğum başlangıcı olabilir dedi.eşimde nöbetçi işi falan bırakıp beni almaya geldi.normalde sezeryan istiyordum.
hastanede nstye girdim sancı falan çıkmadı.açıklıkta yok denecek kadar az.doktorum bugün için tekrar bakacaz sana dedi ama ne sancım var nede lekelenme filan belki gitmem.
yani kızlar her an hazırlıklı olun.
hastanede 4 gününü geçmiş doğum yatıyordu biri 10 gün geçmişti.yani bu işler hiç belli olmuyor kimi 15 gün geçiyor kimi 15 gün önce.
Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin...
Allah olmayanlarada versin...
merhaba kızlar bugün doğuran yokmu? asortie,zeynebin sizin doğumlarda cumaymış hayırlısı olsun. asortie cim sonunda kavuşçaksın meleğine gününde belli oldu...
:Saruboceq:
korka korka geldi valla günümüz..Allah yardımcımız olsun
pazar günü kızıma mevlüt yapıcaz 18 günlük oluyo sizce erkenmi kızlar ya,annemle kayınvalidem havalar daha da soğumadan yapalımda millet gelebilsin dedi bende bişey demedim yapçaz heralde pazar günü oda çıkçak aradan.daha kızıma mevlüt elbisesi almadım alanlar nerden aldı acabaaaa
valla canım elbise konusunda yardımcı olamayacağım fakat müthiş elbiseler olduğunu biliyorum.mevlüt zamanlaması bence iyi. havalar soğumadan diye düşünmeside mantıklı. bende kısmetse yarı 40'ında yapmayı düşünüyorum.
şimdiden Allah kabul etsin.
slm kızlar ben sabahtan kalktım işimi yaptım sonra karnım belim ve kalca agırmaya basladı dınlendım ama sancı gelmeye basladı dus aldım en son çare suan iyine arada sancım oluyor ama çok siddetli değil bırde cocugu hissedıyorum sizce dogum yapanlara soruyorum doğum sancısımı ben ilk çocukta sancı cekmedım hastanede sunı sancıyla dogum yapmıştım bunu anlıyamıyorumda bana yardımcı olurmusunuz dogum sırasında cocugu hıssedermıyım oynadığını sancıda demek istedıgım .
slm kızlar ben sabahtan kalktım işimi yaptım sonra karnım belim ve kalca agırmaya basladı dınlendım ama sancı gelmeye basladı dus aldım en son çare suan iyine arada sancım oluyor ama çok siddetli değil bırde cocugu hissedıyorum sizce dogum yapanlara soruyorum doğum sancısımı ben ilk çocukta sancı cekmedım hastanede sunı sancıyla dogum yapmıştım bunu anlıyamıyorumda bana yardımcı olurmusunuz dogum sırasında cocugu hıssedermıyım oynadığını sancıda demek istedıgım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?