2008 Kasım Anneleri

kasım anneleri hepinize merhaba
bende normal zamanında olsa idi kasım annesi olacaktım fakat 31/10/2008 tarihinde güzeller güzeli kızımı kollarıma aldım..Allahım bu güzel duyguyu herkese tattırsın inşallah...Sevgiyle kalın

Elmali turtacim olsun nezaman gelirlerse beklicez.şimdiye kadar bekledik şimdiden sonrasi az kaldi..
Bizimkiler sonunakadar beklediler şükür..
Zamaninda gelirler inş.

Hilalcim senin fistik kizinda hayirli,uğurlu olsun.allah anali babali büyütsün canim..

Kizlar ben biraz ütü yapicam akşama yine gelirim..şimdilik kaçtim..

azocum keşke inciri sevsemde yapsaydım ama hayatta yemem inciri ayyyy
benimde ütüm var ya biri de gelse benim ütüleri yapsaa benim son hazırlıklar başşladı
çamaşırdı alışveriş yapılacak perşembe bir de temizlik yaparsam cuma rahat rahat doğum yaparım artık
zaten annem kalacak ben ayaklanana kadar o da torun için kalıyor yoksa kalmaz çünkü evlerimiz çok yakınn
benimle alakası yok sanırımm

ayy bugün bu sorun düzelmez die düşünmeye başlamıştımm ama düzeldi
çok canım sıkıldı valla kocişte yok halı saha maçına gitti gıcık benim de canım sıkıldı

Bu ne yaz bitürlü yazamadim kk`ya zaten sInirli girebiliyorum..

mmfcim canim cok gecmis olsun,doktorun devam et dediyse vardir bir bildigi,kücük pasan

iyi olsunda birak nasil kokarsa koksun..

ayy azoo kuru inciri cok severim ben,en yakin zamanda yapicam.Bu tarifi cok duydum ama

cesaret edememistim yapmaya,bak yine tatli krizim tuttu..

asortikcim yorma kuzucum sen kendini,bi yapan bulunur ütülerini.Hem sen saclarini

saricaktin dogumdan evel,naptin hallettinmi?

dur canım perşembe sarıcam cuma doğuma gidicem ya inşallah
ama ayıp olur mu acep hemşireler demesinler düğüne mi gidionnn ama benim düğünüm
gibi bişey bu küçük balığıma kavuşuyorum

Demezler yavrum merak etme sen,zaten bi bakarlar bu hatun süslü püslü,bisiy diyen olmaz

hem deselerde onlara beki,sen nasil olmak istiyorsan öyle yap bence.

Ya söylemeden gecemiycem sifir catlakla yirttim vallahi hamileligimi,eve gelir gelmezde korse takmaya

basladim,göbegim hergün biraz daha düzlesiyor.Bunlar bende acayip takinti oldugu icin paylasmak istedim hheeee

ayynen canım bende de çatlak yok çok şükür ki bende nasıl doğum yapacağımı bilmiyorum
ona göre korse kullanıcam ayrıca sıkılaştırıcı sürücemm

selam kızlar nasılsınız bilmiyorum geçmişi okuyamadım
inşallah herkes çok iyidir
doğum yapanlara gözünüz aydın diyorum yapacak olanları da Allah bir avazda kurtarsın inşallah

bana gelince 4 kasım 2008 saat 16:25 canım oğlum emirime kavuştum
3370 gr. 48 cm. olarak dünyaya geldi
muhteşem bir duygu Allah herkese yaşatsın
ancak bugün oğlumdan ayrıyım genel kontrol için gittiğimiz dr. muayenesinde sarılığı yüksek çıkınca hastaneye yatırdılar kuzumu
şuan küvezde çok zormuş annelik sabahtan beri ağlıyorum
beni eve yolladılar 4-5 saatte bir gidip süt sağıp bırakıyorum
evde onun sesi olmadan uyku girmiyor gözüme Allah dermansız dert vermesin ama sanki yıllardır evim oğlumkla şenlenmiş gibi
şimdi bomboş ve ben oğlumun kokusunu özledim
dua edin teyzeleri

oğlum evimize gelince ilk fırsatta doğum hikayemizi de yazıcam
hepinizi ve minik melekleri öpüyorum

tebrik ederim canım gözün aydın, allah analı babalı büyütsün bebişini, darısı başımıza

üzülme annesi bu rutin bir tedavi yarın hemen çıkar inşallah kuzun koynunda uyutursun

günaydın kızlara.s.
dün akşam yani saat 16.50 itibari ile KK^ne giremedim ya sıkıntıdan patladım.ne olduğunu da anlamadım acaba benden mi dedim ama genel bir sorunmuş anladım şimdi
asortiecim bende yarın akşam üstü kuaföre gideceğim.accık kokriş gitmenin kime zararı olabilirki.naniknanik .
ben aynı şekilde artık nerdeyse saatleri sayıyorum.sizde ne var ne yok kızlar?

merhaba kasım anneleri bende hala oğlumu bekliyorum bakalım yarın kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek artık bir an önce oğsun istiyorum hayırlısıyla biz de kucağımıza alalım ve kokularıyla uyuyalım bu bir kaç gündür yine çok hassaslaştım her şeye ağlıyorum eşim halime gülüp duruyor izne ayrılmak bana yaramadı sanırım okula gidip gelirken daha canlıydım neşeliydim
sevgili fater yeni doğan sarılığı genelde bütün bebekler olur zor olduğunu biliyorum ama bir iki gün içinde düzelir kendini çok üzme sütün azalır allah başka sıkıntı yaşatmasın
bu kuaför fikri aslında hiç fena değil bugün ben de mi gitsem moralim düzelir belki birazcık da değişiklik yaparız saç renginde felan...

herkese günaydın uykucu şirinler nasılsınız doğuran yok hala gerçi
kimse kalmadı ki zaten doğurmayan üç beş kişi kaldık o da bu hafta biter inşallah
kuaföre gitmicemm ben kendim sarıcam bugidiyle kızıma güzel görüneyim dimi ama
fatercim geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün canım benimm
darısı başımıza inşallah

sensin uykucu baksana saate biz kaçtan beri ayaktayız lülülülülülü
valla sen sanırım çok marifetli bi bayansın saç konusunda . ben baya vasatım sadece yıkayıp toplarım. başka hiç bişi gelmez elimden. onun için gidip bi fönleteyim dedim.oje sürdüreyim dedim kızdı herkez bana düğüne mi gidiyorsun diye
evde hummalı bi temzilik var. dün beni eken şirket özür babında 3 kişi yolladı mis gibi olacağım inşallah :teytey:

zeynepcim kolay gelsin sana o zaman sa konusuna gelince yıllardır saçlarımı düğünler
hariç ben fönlerim sararım benim için hobi oldu bu sende süslen git ama oje sürme
çünkü sezeryanda parmağına mandal takıyorlar kanda ki oksijeni ölçmek için
ojeyi çıkartıyorlar yanee

slm kızlar dunden berı sancım var ama birturlu doğuramadım.bugun dr arıyacam.asortie canım sunı sancıyı sormussun canım normal sancıdan daha kotu hıç nefes almadan sancılanıyorsun dogun yapana kadar surek lı sancı ama berbat birsey kafamçokkarıştıben normall sancıyla dogum yapmak istıyorum bu sefer ama olmazsa ne yapıyım oğlum için katlanacam 1 gun daha ama şuna inan sezeryandan kotu degıl sunı sancı dogundan sonra sancın falan kalmıyor hemen ayaktasın hayırlısı canım allah yardımcımız olsun hepimızın hayırlısıyla kurtulalım.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…