2008 Kasım Anneleri

fatercim tebrik ederim allah analı babalı büytsün bebeğini,en yakın zamanda evine döner kuşun cnm merak etme üzme kendini sütün azalmasın.

zeynepçim,asortie cim ohhh negüzel süslenip gitçeksiniz doğuma bende hep öle hayal ediyodum sezeryan olursa önce bi kuaföre gidip süslenirim diye ama olmadı süslenin bakalım bebişlerinizi süslü süslü karşılayın...

ayy benim fıstık kızım 2 haftalık oldu bile yaa ne çabuk geçti anlamadım.zilli dün gece 3 te bi uyandı saat 6 buçuktamı ne anca uyudu tam uyudu diyorum beşiğine koyuyorum 1 kaç dk duruyo sonra mızmızlanmaya başlıyo.

günaydın kızlaaaar süslü kızlar saç baş konuşulmaya başlanmış bilee.ya kızlar ben bu kasılma hapını içiyorum ya bu sabaha karşı saatimi kurmayı unutmuşum 05:30 daki ilacımı da içemedim tabii bi kalktım saat 7:30 hemen ilacı içtim ama bi sancı başladı hemen kasıklarıma belime vuruyo yarım saat sürdü sonra herhalde ilaç tesir edince geçti.yani kızlar şunu anladım ben bu ilacı bıraktığım an doğuracam benim zirzop fırsat kolluyo resmen:))

buarada ben kuaföre gitmiycem doğum zamanı sadece bi gece önce saçlarımı balıksırtı örüp yatıcam çünkü ertesi gün açınca saçlarım öyle güzel dalgalı oluyo ki fönlü gibi oluyo aynı.ben böyle yapmaya karar verdim.doğumdan sonra açıcam saçlarımı lüliş lüliş olsun:))bi de hafif makyaj bitti gitti işte:)))

fatercim buarada gözün aydın vede geçmiş olsun merak etme hemencecik kavuşursun oğluna bu sarılık nerdeyse tüm bebeklerde oluyo.sıkılma bak çok sütün kesiliverir allah korusun.allah analı babalı bütüsün oğluşunun resmine bayıldım çok yakışıklı maşşallaaaaahhhh

selam kızlar..
bizde doktordan geldik şimdi.herşeyimiz normal.sularımız iyi ,oğlumun kalp atışları falan normal.yani daha doğurmadık.haftaya tekrar kontrol..dedim doktora gelmezse napıcaz haftayada?
suyu azalmadığı sürece vede kalp atışları normal olduğu sürece doğana kadar beklicez dedi..
hayırlısı bakalım.bende dedim bu hafta ufaktan ara ara adet sancısı gibi sancılarım girmeye başladı diye..güzel yaklaşıyo doğum dedi.bence ben 1 hafta yada 10 gün içinde doğururum gibi..
bi çoğunuzun kırkı çıkacak nerdeyse ben daha doğurucam
oğlumun rahatı iyi galiba içerde çıkmaya niyeti yok

fatercim gözün aydın öncelikle minik kuşuna kavuşmuşsun..sonrada geçmiş olsun.evet arkadaşların dediği gibi yenidoğan sarılığı bi çok bebekte oluyo.üzülme inş.en kısa zamanda atlatır..
allah analı babalı büyütsün canım..
ay asorticim keşke bende bilsemde zamanını süslenip püslensem..
ama diyorum her duştan sonra fönmü çeksem saçlarıma..nasıl olsa evdeyim.zamanda daraldı.heran hazır olmuş olurum.
ütülerim dün bitmedi.dur ben onları bitirip ortalığı bi toplayayım sonra gidip fön çekeyim saçlarıma..
oje işini iyi hatırlattın.bende sürmeyi düşünüyodum ama şimdi vazgeçtim.ya son anda sezeryana falan dönerse doğum..
onun için sürmeyeyim..

slm kizlar
nasilsiniz bizde yeni geldik nst den kalb atislari iyi sancim cikmadi ama alttan muayene etmedi niye anlamadim haftaya dedi bende cektim geldim ama bende degisik akinti geldi aradi bi geliyor bana öyle geliyoki bir kac gün icinde dogrurum bu dedigim akinti kiminde hemen dogumdan önce kiminden daha önceden gelirmis benim ilk kizimda iki gün öncesinden gelmisdi ama cok cok geliyodu ikinci kizimda hic gelmedi taki sancim gelene kadar bakalim bunda ne olcak ben en iyisi temizlik yapiyim biraz perdeleri indiriyim camlari siliyim cuma günü kaynana gelcek gelen giden cok olur evim temiz olsun

fater canim gözün aydin ins tez zamanda cikar oglun masallah cok güzel oglun Allah anali babali büyütsün ins

alakası yok canım ben kızımı 3750 kılo dogurdum ve çok kolay oldu sadece 3 dikiş oldu kimi zyıf çocuk doğuruyor 6 7 dikişi oluyor kiloyla alakası yok bence korkma.a.s

haklisin nehir herkesde degisik oluyo
asorti kiz senin suyun fazlaya senin dogum kolay olur öyle diyorlar birde dogumdan hemen bir kac saniye önce suyu patlatiyorlarya bende mesela öyle yapiyorlar daha kolay oluyor kiminin baya önceden kendinden patliyo o biraz daha zor oluyomus bence bu kadar düsünmeyin ya hersey olacagina varir asorti takma fazla

Slm kızlar bende dün doktordaydım geceleri bel ağrısından uyuyamıyorum sancılarım oluyo nst de sancıçıkmadı dün çatı muaynesi oldum allah'ım o nasıl bir acıydı kendimi çok kastım sanırım ya ben çatı muaynesine dayanamadım normal doğumu nasıl yapacağım offf sezeryanı düşünmeye başlamadım değil

Benim de çatı muayenem zor geçti canım. Hatta o gün popomun üstüne oturamadım desem yeridir. Acısı tazeyken ben de sezeryan düşünmeye başlamıştım ama geçince yine normal doğuma döndüm :)

benim de çatı muayenem zor geçti canım. Hatta o gün popomun üstüne oturamadım desem yeridir. Acısı tazeyken ben de sezeryan düşünmeye başlamıştım ama geçince yine normal doğuma döndüm :)

canım sende de lekelenme tarzı şeyler oldu mu?benden dünden beri kahverengi lekeler geliyo

slm güzeller,malum eskisi gibi giremiyorum artik nete.Asorticim sen bana kokos dersin ama inan bana hastaneye giderken sacimi bile nasil topladigimi bilmiyorum:) birde sürekli ve sIk sIk dus aldigim icin fön filanda olsa bosa gidicekmis yani.

lavinyacim turtaya sormusun ama ben cvp vereyim,dogumumdan iki gün önce yogun akinti olmustu bana.Nisan deniliyor canim buna,önce kahferengi sümüksü bir akintiydi daha sonra iyice rengi pembelesmisti.Sanirim dogumun cok yakinlasti seninde,Allah kolaylik versin insl.

çilekcim önce dün beyazımsı akıntım başladı dün çatı muaynesi oldum ondan beri de kahverengi gelmeye başladı 3-4 günlük pedi dolduracak şekilde inş. Dediğin gibi yakındır doğumum

çilekcim önce dün beyazımsı akıntım başladı dün çatı muaynesi oldum ondan beri de kahverengi gelmeye başladı 3-4 günlük pedi dolduracak şekilde inş. Dediğin gibi yakındır doğumum

canim ayni seklde önce bembeyaz geldi bendende akinti,daha sonrasinda rengi giderek koyulasti.Hadi iyi haberlerini bekliyoruz seninde.ama rahim agzin acilmis,yoksa o yogun akinti gelmezmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…