2008 Kasım Anneleri

merhabalar kasım annişleri, az çok geçmişi okudum da çoğunuz sıkılıyosunuz galiba, sıkılın siz sıkılın, bu sıkılmaları da arayacaksınız, bol bol uyuyun dicem dinlemiceksiniz yok ütü yok çamaşır yok bulaşık diceksiniz, ne iş varsa yapın anacım, uyumayın, :jeyyar:yakında uyumak isteseniz de uyuyamayacaksınız, kaç gündür ne uykum var ne azcık dinlenebiliyorum, bırakın pc başına oturup da keyif yapmayı sabah kalktığımda kahvaltımı zor yapıyorum, hadi onu da geçtim, vcye bile gidemiorum, bulaşıklar dağ gibi oluyo, ne zaman ev işi yapmak istesem paşa vaaaaa diye çığlıığ kopartıyo, -tatlicadiarzu-hamileliğimin son zamanlarında uyumaya çalışıp da koca göbeğimden uyuyamadığım o anları bile özlüyorum, bence iş güç sıkıntı falan demeyin de bi güzel uyku depolayın, dinlenebildiğiniz, gezebildiğiniz ve eğlenebildiğiniz kadar eğlenin, boşverin işi gücü, uykusuzluk gerçekten çok zor oluyo, gecenin bi yarısı ağlama sesleriyle uyanıyorum, bebişimi kucağıma alıyorum ve yarı uykulu yarı uyanık onu emzirmeye çalışıyorum, emzirirken gözlerim kapanıyo başımı kanepeye yaslıyorum, uyumama ramak kalmış bi halde uyanık kalmak için çabalıyorum, memem yavrumun ağzından çıkmış oluyo, mememi alcam diye çabalıyo sonra ben kendime geliyorum bi bakıyorum yavrum emcem diye çırpınıyo ama ortada meme yok, yeniden emzirmeye başlıyorum sonra yeniden dalıyorum, çok güzel bir duygu anne olmak ama bu yönleri çok zor, şu son zamanlarınızda kendinize ne kadar zaman ayırırsanız o kar, yakında tüm zamanınız bebişinizin olcak çünkü.öpüyorum sizleria.s.

doktor açılma yok dedi ama ay heyacanlandım şimdi çilekcim ya çevremden duyduklarımda hep bu yöndeydi canım

canim o akinti simdiye kadar senin bebegini mikroplardan korudu onun akmasi lazimki dogum baslasin onada posun diyorlar nette bak daha aciklamali yaziyo yavas yavas rahim acilir ve bir kac güne dogrun heralde

kizlar ben cok kötü öksürük oldum ya valla cigerlerim cikiyo bana bir care bulun ne iyi gelir söyleyin ya valla durumum berbat ben bu öksürükle dogrurum herlade bir kac güne

aynen katılıyorum altına imzamı atıyorum UYKUSUZ HER GECEEEEEEEE

slm arkadaşlar ,nasılsınız .yine buralarda pek hareket yok heralde.ben bugün baya bir korku yaşadım.katlanan ufak bir masamız var.ben ondan destek almak isteyip aşşağı doğru eğilince tabi benim ağırlımı taşıyamayan masa katlandı ve ben düşme tehlikesi yaşadım.karnımın üzerine duşmeyim derken karnımı biraz zorladım heralde.baya bi karnım açıdı ağrıdı falan tabi ben çok korktum.eşim geldi hemen hastaneye gittik .dr eşine kalp atışına baktı.nst falan derken ellhamdülüllah bir sorun çıkmadı.birşey olursa gene gelin diyip bizi gönderdi.ama o ana kadar ömrumden ömur gitti.dedim şu bebeği hayırlısıyla bir kucağıma alabilsem.beklemek artık zor.iyimidir,hareket ettimi etmedimi derken insan biran önce doğsada rahatlasam diyor.acaba doğunca rahatlıycakmıyız!yoksa annelik bu muu heran onun için endişelenmek.

çok uzun oldu galiba kusura bakmayın.aslında baya doluymuşum.................

günaydın kızlar.. bugün itibari ile şu an son 23 saat 15 dakkam kaldı senağlama üzüldüğüm için değil korkumdan ağlayasım geldi bide heyecandan :1shok:
bugünü kendime ayırdım aslında iyimi yaptım bilmem süslenecem ve kişisel bakımlarımı yaptıracam.. bu stresle bakalım neler olacak...? ay kızlar kalbim bazen çok hızlı atıyoo yaaa :uhm:

korkma canımm uyuycan uyancan bebişin kollarında olucak.Allah hayırlı doğumlar nasipetsin sanada asortiyede.hiç panikolucak bidurum yok inan bana.o mis kokuları varya herşeyi unutturuyo insana .ben görmemişin oğlu olmuş modunda dolaşıyorum :)))

çok iyi biliyorum bende bende o modda dolanacağım ama insan psikolojisi düşünemiyo bişi. ben kısmetse epidural olacağım. o yüzden hemen göreceğim. heyecan işte Allah herkeze hayırlısını nasip etsin..

günaydın kızlaaar

walla siz şanslısınız benim daha 8gün var bana artık iyice fenalıklar gelmeye başladı çok sıkıldım ortada tef gibi gerggin dolaşıyorum artık bitsin bu çile gelsin diye ama bi yandan da gelmesin diye hapları yuvarlıyorum off yaaa çok sıkıldım

günaydın kızlar..
nasılsınız?

elifcim az bişey tereyağını eritip 1 kaşık pekmez ekle ve sıcak sıcak iç.öksürüğü kesiyo..geçmiş olsun tekrar canım.

mucize sende dikkat et kendine geçmiş olsun.bende dolanırken, iş yaparken elim hep karnımda.aman yavruma bişey olmasın diye.tabi annelik iç güdüsüyle yavrularımızı hertürlü olumsuzluktan korumaya çalışıyoruz..

asorti ve zeynebin yarın sabah doğuma gidiyorsunuz.allah kolay ve sağlıklı doğum yapmanızı nasip etsin.stres yapmayın mmfnin dediği gibi..ne güzel bak biz daha nekadar beklicemizi bile bilmiyoz.
atacım gibi sabırsızlananlarda var

valla daha önce hiç doğum yapmadığımdan nasıl acılar çekeceğimi bilmediğimdenmidir bilinmez ben pek bi rahatım.hiç panik ve telaşım yok.allah kullarına çemeyeceği derdi vermez ; herkes gibi bende doğururum diye düşünüp gayet sakin geçiriyom günlerimi.
tabi bende biran evvel kavuşmak istiyom oğluma(nekadar uykusuz gecelerim olacağını bilsemde..)ama zamanı gelince gelir nasıl olsa diyede kendimi teselli ediyom.sonuçta 1 hafta daha var gününün dolmasına..niye erken gelsin isteyeyimki?
demek o rahat yerinde

kızlar merhaba nasılsınız yarın kızına kavuşacak biri olarak çok mutlu ve heyecenlıyım ama
yarın doğum yapacak bri olarak ki normal mi olacak sezercik mi belli olmayan biri olarak
hem gergin hem korkağım hehe nasıl ama allah kolaylık versin inşallah hepimize en başta da bana
zeynepcim ne hissettiğini az çok anlıyorum ama senin nasıl yapacağın belli biz de o da yok ama
ben bu korkuyla sezerciğe dönerim
bu arada azocum senin tosun kaç kilo olmuş dün kontrole gitmiştin sanırım sakıncası yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…