- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.421
doktor açılma yok dedi ama ay heyacanlandım şimdi çilekcim ya çevremden duyduklarımda hep bu yöndeydi canım
doktor açılma yok dedi ama ay heyacanlandım şimdi çilekcim ya çevremden duyduklarımda hep bu yöndeydi canım
merhabalar kasım annişleri, az çok geçmişi okudum da çoğunuz sıkılıyosunuz galiba, sıkılın siz sıkılın, bu sıkılmaları da arayacaksınız, bol bol uyuyun dicem dinlemiceksiniz yok ütü yok çamaşır yok bulaşık diceksiniz, ne iş varsa yapın anacım, uyumayın, :jeyyar:yakında uyumak isteseniz de uyuyamayacaksınız, kaç gündür ne uykum var ne azcık dinlenebiliyorum, bırakın pc başına oturup da keyif yapmayı sabah kalktığımda kahvaltımı zor yapıyorum, hadi onu da geçtim, vcye bile gidemiorum, bulaşıklar dağ gibi oluyo, ne zaman ev işi yapmak istesem paşa vaaaaa diye çığlıığ kopartıyo, -tatlicadiarzu-hamileliğimin son zamanlarında uyumaya çalışıp da koca göbeğimden uyuyamadığım o anları bile özlüyorum, bence iş güç sıkıntı falan demeyin de bi güzel uyku depolayın, dinlenebildiğiniz, gezebildiğiniz ve eğlenebildiğiniz kadar eğlenin, boşverin işi gücü, uykusuzluk gerçekten çok zor oluyo, gecenin bi yarısı ağlama sesleriyle uyanıyorum, bebişimi kucağıma alıyorum ve yarı uykulu yarı uyanık onu emzirmeye çalışıyorum, emzirirken gözlerim kapanıyo başımı kanepeye yaslıyorum, uyumama ramak kalmış bi halde uyanık kalmak için çabalıyorum, memem yavrumun ağzından çıkmış oluyo, mememi alcam diye çabalıyo sonra ben kendime geliyorum bi bakıyorum yavrum emcem diye çırpınıyo ama ortada meme yok, yeniden emzirmeye başlıyorum sonra yeniden dalıyorum, çok güzel bir duygu anne olmak ama bu yönleri çok zor, şu son zamanlarınızda kendinize ne kadar zaman ayırırsanız o kar, yakında tüm zamanınız bebişinizin olcak çünkü.öpüyorum sizleria.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?