2008 Kasım Anneleri

Lavinyacım dün lekelenmen olduğunu yazmıştın... Hala devam ediyor mu? Görüştün mü doktorunla? Bende çatı muayenesi sonrası lekelenme olmadı. Doktorum çok az bi lekelenme normal ama fazlası olursa haber ver demişti bana...

ooo valla herkes gün degil artik saat saymaya baslamis sezeryanin faydali bu gününü biliyon saatini biliyon benimde yarin kaynanam geliyor yarina kadar dogurmak istemiyorum ondan sonra bende artik hadi dogsana oglum diye konusacam ve aksamlari yürüyüs yaparsam belki daha tez gelir valla herkes bu son günlerinde dinlenir bende cok yoruluyom ya heryeri temizledik gelen giden olur diye bide daha yapamam zaten kocam yardim etti ama bende bos durmuyom yarinde yemekle ugrascam sonra her isi kaynanaya birakcam hehehehe:)))

turtacım ben çatı muaynesini salı günü oldum olduğumdan beride dünde dahil lekenlenmeler kahverengiye dönüştü ama bugün kesildi güzelim akıntım varda şeffafımsı koyu değil yani

walla yazacağınız kasılmalara lekenmelere bu kadar özeneceğim hiç aklıma gelmezdi! 40. haftayı deviricez hala hiç bi sinyal yok. benim kızım hazırcı olacak galiba. Açın beni alın, ben çıkmak için çaba harcamıyım :) bi de ben görsem şu doğum sinyallerini artık!

hiç merak etme elmalı turta seninde zamanın gelir ve anlamadan alırsın bebişini kucağına..
asortie nerde acaba? o ne yaptı son gününde..
ben hazırlandım saçlarımı fönlettim bakım yaptırdım ıvır zıvır eksikleri tamamladım ama hala gerginim..:1no2:

selamkızlar yarın bebişleri kucağına alıcaklara hayırlı doğumlar diliyorum.
bizimde yarın sabah rop muaynemiz var göz druna gidicez inşallah bisorun çıkmaz yaaaaa.bide ssk hastanesinde yaptırıcaz dr sevk verdi dışarda yaptıralımdedik bi araştırdık 500 ytl den falan bahsediliyo ki en uygunu bu .güvenemedim gene dedim sskya gidiim göztepe ssk da yapılıyomuş hemde çok koly dediler .yakışıklıma dua edin teyzeleri yaa inşallah bi problem çıkmaz:)

ya kızlar benim kızım ya günde 1 ya da 2günde 1 kaka yapıyo napsam acaba niye öyle oluyoki doktor düzene girer dedi ama 15 günlük oldu hala aynı...

mmmf cim bişeyi yoktur yakışıklı prensinin inşallah.

asortiecim, zeynepçim sizinde saatler kaldı artık doğuma ayy bende o kızımı ilk gördüğüm anı bir daha yaşamak isterdim valla nekadar güzel bişeydi tadını çıkarın o anın. tekrardan kolay doğumlar size kızlar.

kızlar dogum için saatler sayanlar ocak annesi olarak dualarım sizinle asortie zeynep hemen dogum hikayenizi yazın he şöööyle uzun uzun beni de heyecan sardı şimdi....

asortie ve zeynep şimdiden hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum sizlere, ne mutlu sizin hikayenize yeni sayfalar eklenmeye başlıyor, darısı bekleyen bizlere

mmmf canım sizde inşallah iyi haberlerle dönersiniz

mmmf27 canım meleğinin hiç bir şeyi çıkmaz hiç merak etme. paşalar gibi gidip geleceksiniz Allahın izni ile.
montesori PirayeHira denizanasi sizlerede çok teşekkür ederim. dua edin ben biraz korkuyorumda..
doğumdan sonra en kısa zamanda hikayemi sizlerle paylaşacağım.
asortiecim seninle karşılaşamadık bugün. Allah yardımcı olsun. normal yada sezeryan her ne olursa olsun sağlıkla bebişini kucağına al. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. doğm sırasını bekleyenler bize süpriz yapmayın önce asortie ve bennnnn ŞenizŞenizŞeniz

dualarım sizlerle kızlar, zaten benim oğlan uyutmuyor o saatlerde ayaktayım
sizde dualarınızda bizi unutmayın bizde hayırlısıyla kavuşalım miniklerimize
en kısa zamanda hikayeleriniz ve meleklerinizin resimleriyle bekliyoruz

Herkese iyi geceler kızlar...Hepiniz iyisinizdir umarım..Ben gün saymaya devam ediyorum.19 kasıma da az kaldı..Off çok garip duygular içindeyim.Çok sinirli ve gerginim sanki sizde de var mı böyle durumlar?

Yarın doğuma gidecek olanları iyi haberlerle,güzel bebekleriyle bekliyoruz..a.s.a.s.

günaydin kizlar
artik kimse ugramaz oldu bir kac kisi kaldik valla artik bende dogurmak istiyom simdiye kadar aman erken gelmesin derken artik gelsin ya
sezeryan olcak arkadaslar ins kolay atlatirlar tez zamanda katilirlar

canımcım kontrolde sadece suyuna ve kalp atışlarına baktı doktor.foto bile vermedi.acil bi ameliyata girecekmiş ve herşey normal olunca muayene kısa sürdü.ama önceki kontrolde doğana kadar 4 olur diyodu..
yani anlayacağın bak ben sonuna kadar beklicem doğmasını..daha fazlada iri olmaz sanırım.çatın müsaitse doğurursun 4 üde demişti doktorum.
ama senin suyun fazla olduğu için doktor müdahalesi gerekebileceğini sölemiştin.bende bebeğin suyla daha kolay doğduğunu biliyorum.eğer cesaret edebilirsen sezeryandan önce suni sancıyı dene derim.ama karar senin tabiki..hakkında hayırlısı canım.

yaw ben bunları yazıyorum bu sabah okudum ama..sen gitmişsindir bile hastaneye
neyse iş işten geçtikten sonra okuyacaksın..
allah yardımcın olsun

mmfcim inş.oğlunun bişeyi yoktur.
asorti ve zeynebin sizinde doğumlarınız kolay,bebekleriniz ve siz sağlıklı bi şekilde en kısa zamanda aramıza dönersiniz inş.

biz daha bekliyoz..
bakalım ne zamana kadar???

merhaba kasım anneleri dün benimde kontrolüm vardı doktorum nts, çatı muayenesi ve ultrasyondan sonra bebeğimin daha gelmeye niyeti olmadığını söyledi çatı muayenesinde daha bayağı geride dedi ama gelişimi çok iyiymiş birazcık iri bebek dedi o yüzden 17 kasım pazartesi gününe kadar ağrım, sancım olmazsa suyum gelmezse salı sabahı saat sekizde sezeryana alacam dedi 40+1 olacağız daha fazla beklersek çok zor olabilir doğumun dedi ilki normaldi ama doktorum riske atmak istemiyor bende ona uydum bekliyoruz ama hala benimkinin doğmaya niyeti yok korkmuyor değilim sonuçta ameliyat ama hayırlısı ne ise o olsun sezeryan olan arkadaşlar ağrınız çok mu oldu? kaç gün sürdü? yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…