- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.461
merhaba kasım anneleri dün benimde kontrolüm vardı doktorum nts, çatı muayenesi ve ultrasyondan sonra bebeğimin daha gelmeye niyeti olmadığını söyledi çatı muayenesinde daha bayağı geride dedi ama gelişimi çok iyiymiş birazcık iri bebek dedi o yüzden 17 kasım pazartesi gününe kadar ağrım, sancım olmazsa suyum gelmezse salı sabahı saat sekizde sezeryana alacam dedi 40+1 olacağız daha fazla beklersek çok zor olabilir doğumun dedi ilki normaldi ama doktorum riske atmak istemiyor bende ona uydum bekliyoruz ama hala benimkinin doğmaya niyeti yok korkmuyor değilim sonuçta ameliyat ama hayırlısı ne ise o olsun sezeryan olan arkadaşlar ağrınız çok mu oldu? kaç gün sürdü? yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba kızlar, umarım herkesler iyidir...
Bugün Asortie ve Zeynebin meleklerine kavuşacaktı... Umarım şimdi bebişleri kollarında, mis kokularını kokluyolardır..
Bu arada meleğini kucağına alma sırası bana geliyor sanırım :) Dün gece nişan denilen pembe sümüksü sıvıdan geldi ve sabaha kadar da ara ara gelmeye devam etti. Doktora göre nişan geldikten sonra 3 gün içinde yani pazara kadar doğumun başlaması gerekiyomuş.. Öğlen de NST'ye bağlandım ama pek sancı çıkmadı malesef. Bakalım şimdilik sancıların başlamasını bekliyoruz...
saphiracım nerde doğum yaptın sen?yakalamışken sorularımı sorayım epidural mi yaptırmıştın sen?
merhaba kasım anneleri dün benimde kontrolüm vardı doktorum nts, çatı muayenesi ve ultrasyondan sonra bebeğimin daha gelmeye niyeti olmadığını söyledi çatı muayenesinde daha bayağı geride dedi ama gelişimi çok iyiymiş birazcık iri bebek dedi o yüzden 17 kasım pazartesi gününe kadar ağrım, sancım olmazsa suyum gelmezse salı sabahı saat sekizde sezeryana alacam dedi 40+1 olacağız daha fazla beklersek çok zor olabilir doğumun dedi ilki normaldi ama doktorum riske atmak istemiyor bende ona uydum bekliyoruz ama hala benimkinin doğmaya niyeti yok korkmuyor değilim sonuçta ameliyat ama hayırlısı ne ise o olsun sezeryan olan arkadaşlar ağrınız çok mu oldu? kaç gün sürdü? yardımcı olursanız çok sevinirim
bu bücürler ammada uyumak bilmiyor ya,yatiriyorum aciyor gözlerini bana bakiyor:)
anca girdim nete ama heran kalkarim gibime geliyor..Asorti napti acaba ya,bi haberde yok dimi?
mmfcim kolay gelsin canim,yorulma cok fazla enerjin kalsin geceye..
atacim senin ufakliktan naber,duruyor hala yerinde dimi?
çok akıllı oluyo dimi minik böcükler :roflol: mubarekler kucağında saatlerce dursa uyuyo, yerine koyduğun anda vıyak vıyak bağırmaya başlıyo, nerden biliyolar nasıl anlıyolar hala çözemedim :dance:
çok akıllı oluyo dimi minik böcükler :roflol: mubarekler kucağında saatlerce dursa uyuyo, yerine koyduğun anda vıyak vıyak bağırmaya başlıyo, nerden biliyolar nasıl anlıyolar hala çözemedim :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?