2008 Kasım Anneleri

ahh kızlaaar ne heyecanlılardır şimdi acaba bebişlerine kavuştu mu asortie ile zeynebin ay allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah.yaa sanırım içinizde en son ben doğurucam haftaya cuma benim günler geçmek bilmiyo yaa biran önce bitse şu işkence gece hiç uyumadım bel ağrısından fıtığım azdı resmen çok huysuzum artık oğluma kavuşmak istiyorum ikimiz de zor sabrediyoruz:))))

biz geldik kızlar maalesef halldemedik hiçbişeyi bilmeden gidersen ööle olur işte(ben göz bölümünden randevu aldımtabii meğer ayrı biyerm,iş yarın kendi drumuzdan epkriz raporunu alıp pzt tekrar gidicez eğer şansımız varsa ogün olucak yada haftaya pazartesiye kalıcak.ayroıca drumuza kızdımçok biliyodu epkriz lazım olduğunu ne zamandır söölüyo vericem diye bi türlüvermedi :mymeka:işterandevu alamadık bizde öf çok kalabalık heryer yaa kafamkazan gibi oldu gecede oğlum 10dk uyutmadı beni sağolsun hep mıkır mıkırdı evede bomba düşmüş gibi yataklar bilem duruyo kalkıımda yapiim işlerimi
doğuran varmı acaba gece asortiyle zeynep almıştır meleklerini kucaklarına herhalde ay canlarım onlarda kurtuldu

canlarım selaaamm ben geldim..miniğimi uyuttum anca fırsat buldum.sizleride çok özledim ve merak içndeyim neler yapıyorsunuz?
ecemimcim ben 6 kasımda sezeryan yaptım cnm.korkulacak bir şey yok merak etme.ilk gün haliyle ağrın oluyor,yavaş yavaş aneztezinin etkisi geçtikçe ağrı hissediyorsun ama popodan vuruyorlar ağrı kesiciyi hiç bir şeyin kalmıyo cnm beni gören herkes şaşkın çünkü hiç yatmadım,hala yatmıyorum :d ve bebeğimle ilgilendiğimden doğumdan beri hiç uyumadım diyebilirim ama yinede dinçim.annelik bööle bişey galiba hiç korkma cnm bende çok korkuyordum ama göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor.hele birde bebeği çıkartıp sana öptürsünler dünyalar senin oluyor

bu bücürler ammada uyumak bilmiyor ya,yatiriyorum aciyor gözlerini bana bakiyor:)

anca girdim nete ama heran kalkarim gibime geliyor..Asorti napti acaba ya,bi haberde yok dimi?

mmfcim kolay gelsin canim,yorulma cok fazla enerjin kalsin geceye..

atacim senin ufakliktan naber,duruyor hala yerinde dimi?

Merhaba kızlar, umarım herkesler iyidir...
Bugün Asortie ve Zeynebin meleklerine kavuşacaktı... Umarım şimdi bebişleri kollarında, mis kokularını kokluyolardır..
Bu arada meleğini kucağına alma sırası bana geliyor sanırım :) Dün gece nişan denilen pembe sümüksü sıvıdan geldi ve sabaha kadar da ara ara gelmeye devam etti. Doktora göre nişan geldikten sonra 3 gün içinde yani pazara kadar doğumun başlaması gerekiyomuş.. Öğlen de NST'ye bağlandım ama pek sancı çıkmadı malesef. Bakalım şimdilik sancıların başlamasını bekliyoruz...

selam ben eylül annesiyim şöyle bir gezerken sorunu gördüm bende sezeryan oldum 16.09-2008 doğum tarıhimiz, sezeryan ameliyattan sonra zor oluyor ilk 2 gün sonraki 20. güne kadar hafif acın oluyor ama 20. günden sonra hiçbirşey kalmıyor. sonuçta kesiliyorsun. ve ben şunu göedüm hastanede sezeryanda kişiden kişiye çok değişiyoırrr. mesela ben çıkıştaa kesik yerimin çok acıdığını hissederk çıktım çıkışımda ilk söylediğim ağrı kesici yapsınlar bana çok acıyorrrrr dememdi ağrı kesiciyi yaptıkları zamana kadar hep aynı şeyi söylemşim birde ben epudiral olmadım genel anesteziile oldum. 2. gün ancak ayağa kalktım odaaa benim için çok zor oldu, ama oda arkadaşım vardı o benden 1 gün sonra sezeryan oldu çıkışında da iyi iidi ayağa kalkmasıda zor olmadı. yani kısacası şunu diyebilirm sezeryanın ilk yarım saati yani ağrı kesiciği yaptıkları zmana kadar birde ayağa kalkıp yürümek için ilk adım zor gerisi zor değil 20. gün benim hiç bir sızım kalmamıştı. 20. güne kadar ağrı çekmedim ama genede yataktan kalkerken hapşurup öksürüken biraz zorlaıyosun. a.s.:enbuyukkk: allah hepinizi bebeklerine sağsağlım kavuştursun arkadaşlar önemli olan inanın onlar buların hepsi unutuluyorrrr hemde çok kısa süredeeeee.a.s.

turtacım gözün aydın hadi bakalım az kaldı meleğine kavuşmana:ecrin_bebek:

kızlar ben normal doğumdan çok korkmaya başladım ya oysa ne kdar da hazırlamıştım kendimi normal doğuma:1no2:
dün geceden beri olmadık rüyalar görüyorum pazartesi kontrolüm var aklımdan sezeryan geçmeye başladı ama onun da sonrası kötü oluyo of Allahım ben ne yapacağım ya senağlama

Elmalıcım hadi hayırlısı canım,inşallah sende kucağına alırsın güzel bebeğini haftasonu.

Lavinyacım korkma canım inşallah kolay bir doğum olur seninkide.Epidural normal mi olcak?

Elmali turtam hadi hayirlisi canim,desene bir melek daha geliyor..

Lavinya,su korku olayini at biran evel aklindan!iyi seyler düsün ve kendini o sekilde

motive et.En iyi sekilde atlaticagindan eminim,epiduralde alirsan hissetmezsin bile canim.

ben bu konuda hiç yorum yapmıyım :1closedeyes:şakkıdı

çok akıllı oluyo dimi minik böcükler :roflol: mubarekler kucağında saatlerce dursa uyuyo, yerine koyduğun anda vıyak vıyak bağırmaya başlıyo, nerden biliyolar nasıl anlıyolar hala çözemedim :dance:

biri benim kızımımı tarif ediyoooo:))) hepsi aynı bu yaramazların yerim ben onları yerim :sm_cool:

elmalı turta hadi bakalım senin bebişte geliyo hayırlısıyla inşallah.

lavinyacım sende korkma bu kadar cnm ya rahatla biraz bebeğini kucağına alınca hepppsssiii geride kalcak

cok fenalar ya,inanilmaz bir hisleri var..Ama varya alismiycagini bilsem,hic indirmiycem kucagimdan.Heleki yanaklarimizi birbirine yaklastirip öylece kaliyoruzya off bitiyorum iste o zaman ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…