2008 Kasım Anneleri

çilekçim evet batuş bey hala içeride duruyo ama bide nasıl duruyo bana sor bazen karnımı yarıp çıkıcak sanıyorum herhalde baya tombiş oldu sığamıyo içime:))bizim de artık herşeyimiz hazır ama şu 38. hafta dolsun 39. haftada doğurayım istiyorum iyice bi gelişsin kaldı 7 gün zaten.bilmiyorum haftaya nasıl geçicek.....

ya kızlar sanırım bu sezeryanda çekilen acı hem biraz bünyeyle hemde acı eşiğiyle alakalı kimisi hiç acı çekmiyo kimisi ölüyo acıdan.mesela benim tanıdığım bir arkadaşımın dikişleri iltihaplanmış akıllı önemsememiş ölüyomuş nerdeyse 2 hafta bebekle hastanede kalmak zorunda kaldı inanılmaz acılar çekti iltihaplarını sıkıyolardı hemşireler düşünün siz dikiş yerlerini acıyo diye elleyemiyosunuz bile o kadıncağızınkini hemşireler sıkıyodu resmen işkence çekti.ama şimdi turp gibi ne dikiş ne başka bişey çalışmaya bile başladı.yani demem o ki doğum bu tabii biraz acı çekicez yoksa anneliği nasıl hissedicez ben şahsen biraz acı çekme taraftarıyım bunun özelliği bu.nasılsa o acılar geçiyo gidiyo hiçbişey kalmıyo geriye korkucak bukadar bişey yok gözünüzde büyütmeyin dünyada hergün milyonlarca kadın doğum yapıyo sonuçta sırf bizim başımıza gelmiyoki:))))

:ecrin_bebek:
cok fenalar ya,inanilmaz bir hisleri var..Ama varya alismiycagini bilsem,hic indirmiycem kucagimdan.Heleki yanaklarimizi birbirine yaklastirip öylece kaliyoruzya off bitiyorum iste o zaman ben.

ay ben kıyamıyorum yaaa,benimkisi de kucak çocuuğu oluversin napıyım birazcık uykusuz kalırım diyorum kapıp kucaklıyorum :1rolleyes:

selam kızlar ..ancak şimdiye dek yazılanları okudum , doğumlara yorumlar yaptım , kendi hikayemi yazdım falan filan derken bu sayfaya düşebildim ...vay beee sonunda doğurdum ..küçük kızım karşımda beşiğinde mışıl mışıl uyuyor ...

artık ufak ufak söylenenlere tepkiler başladı bizim ben tabii sessiz sessiz yavruuuumm aşkıııımmm diye seviyorum teyzem şimdi yüzükoyun yatırdı poposuna vura vura bağıra bağıra seviyo anaaaa bi baktım bizimki aa uu yapıyo gülüyo .demekki kötekten anlıyo kibarlıktan anlamıyo buda abisi gibi .ama ben kıyamıyorum buna annesikibar sevicek işine gelirse:))

evet canım bence de bünyeyle alakalı, ben çok zorlanmıştım sezeryandan sonra, 2. gün bile yürüyemiyodum, eve geldim 1 hafta kendime gelemedim, geceleri bebişimi emzirmem gerektiğinde annem kollarımdan eşim arkamdan tutup öyle kaldırıyolardı, ama bazı arkadaşlarım gayet rahat geçirdiler, hatta normal doğumdan daha kolay olduğunu söylediler, hayırlısını dilemek lazım, ne kadar zor da olsa sonucu çok güzel, herşeye değer

yaa ben ilk gün bile yataktan kendim kalktım yatağın başında düğmeler vardı ordan kaldırıpkalkıyodum benim ağrı eşiğim çokyüksek yada hastaneyle alakalı bidurum bu

yaa ben ilk gün bile yataktan kendim kalktım yatağın başında düğmeler vardı ordan kaldırıpkalkıyodum benim ağrı eşiğim çokyüksek yada hastaneyle alakalı bidurum bu

hastaneyle de alaklaı olabilir ama ben daha çok bünyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum, çünkü benimle aynı hastanede doğum yapan bir arkadaşım daha vardı ve öyle rahat bi doğum yaptı ki, o cumartesi günü ben pazartesi günü sezeyana girdik, aramızda sadece 2 gün vardı, üstelik de aynı doktorda doğum yaptık, ama o gayet rahattı, onun 2. sezeryan doğumuydu, ilkinde de sezeryan olduğu günün akşamı onu diğer insanlarla birlikte kanepede otururken gördüm, sanki hiç bişey olmamış gibi bizlerle sohbet etmişti, ben doğum yaptığım ilk gün beni aradı, bana tavsiyelerde bulundu, gayet de rahattı, arkadaşım mizacı sert birisidir, acıya benden daha dayanıklı yani, galiba ben fazla nazlıyım, aynı hastane aynı doktor ve o taş gibiyken ben yerlerde süründüm, arkadaşımı bıraksan 10 tane doğurcak, o kadar cesur o kadar rahat, bense 2. asla düşünemeyecekmişim gibi geliyo, aklıma gelince kaçacak delik arıyorum kaydirigubbakcemile3

Elmalıcım hadi hayırlısı canım,inşallah sende kucağına alırsın güzel bebeğini haftasonu.

Lavinyacım korkma canım inşallah kolay bir doğum olur seninkide.Epidural normal mi olcak?

darkcım epidural var ama benim eşim hiç sıcak bakmıyor bu epidural işine çünkü çok yakınım epiduralden dolayı çok sıkıntılar yaşadı ve çok da ii bir hastahanede doğum yaptı o riski almak istemiyoruz bende eşimde doktorum da pek taraftarı değil zaten

lavinya bende epidrol sezeryan duşunuyorum.benim dr bebişinin doğuşuna şahid olmak herşeye değer ben baş ağrısı dışında bir risk görmuyorum dedi ama bende biraz endişeleniyorum.kafam karışık senin dr neden taraftar değil.birde arkadaşın ne gibi sorunlar yaşadı.merak ettim.

DARK sen epidrol olmuştun.nasıl oldu.uyuşukluğun nekadar sürdü.sonrasında çok ağrın oldumu

iyi geceler kızlar..
turtacım gözün aydın..başlamış belirtiler..
ya ben?
ben nolucam yaw?
herkes doğuruyoooo..
bebişlerinden bahsediyooooooo..
bende 40.haftaya girdim.
hadi oğlum 5 günün kaldı gel arık..
ama zaanında tabi..
belki benim akıllı oğlum annesi gibi düzeni ve zamanlamayı tam ayarlamayı seviyo..
ozaman 5 gün sonra gelir dimi?
gelir gelir..
geç kalıcakta sezeryan olmak zorunda kalıcam diye korkuyom yaw..

Elmalı turtanın belirtileri mi başlamış hayırlısı ya çok sevindim. Azo'cum ben sanki, bebiş tam zamanında gelecek gibi hissediyorum.

Bir hafifleme bir rahatlama ve bambaşka bir hayat bekliyor sizi koca göbüşler hadi gelin siz de artık.

selam kızlar
çok yorgunum ama çok mutluyum meleğime kavuştum.hikayemi en kısa zamanda yazacaım. görüşürüz..:a015:
işte yiğit efem

Son düzenleme:
azo cum senin bebiş bana öyle geliyorki çok rahat ve zamanında doğacak inş.çünkü sen maşallah çok pozitif ve rahatsın bu durum bebişine ve dogumuna iyi etki eder diye düşünüyorum.inş öylede olur.allah gönllüne göre versin inş,

çilek senin balık seni öyle fazla özgür bırakmıycak heralde.bizdemi böyle olcaz ilerki günlerde her işin başından kalkmak zorundamı olacaz her işimiz yarım kalacak heralde.aman sağlıkla gelsinlerde bizi kendilerine oyuncak etsinler napalım.

valla julicim bende o hafifligi iple çekiyorum.hele şu son günlerde karnım okadar gerginki otururken bile gergin ve rahatsız ediyor.valla sen rahatlama ve bambaşka bir hayat diyince nasıl sabırsızlandım anlatamam.

Kızlar yoğun talep üzerineeee kızımın fotosu hikayemizin altına eklendi. Prensesim görücüye hazırdır teyzeleri. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu bir de Maşallahlarınızı :) Öpüyoruz hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…