- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.481
biri benim kızımımı tarif ediyoooo:))) hepsi aynı bu yaramazların yerim ben onları yerim :sm_cool:
cok fenalar ya,inanilmaz bir hisleri var..Ama varya alismiycagini bilsem,hic indirmiycem kucagimdan.Heleki yanaklarimizi birbirine yaklastirip öylece kaliyoruzya off bitiyorum iste o zaman ben.
çilekçim evet batuş bey hala içeride duruyo ama bide nasıl duruyo bana sor bazen karnımı yarıp çıkıcak sanıyorum herhalde baya tombiş oldu sığamıyo içime:))bizim de artık herşeyimiz hazır ama şu 38. hafta dolsun 39. haftada doğurayım istiyorum iyice bi gelişsin kaldı 7 gün zaten.bilmiyorum haftaya nasıl geçicek.....
ya kızlar sanırım bu sezeryanda çekilen acı hem biraz bünyeyle hemde acı eşiğiyle alakalı kimisi hiç acı çekmiyo kimisi ölüyo acıdan.mesela benim tanıdığım bir arkadaşımın dikişleri iltihaplanmış akıllı önemsememiş ölüyomuş nerdeyse 2 hafta bebekle hastanede kalmak zorunda kaldı inanılmaz acılar çekti iltihaplarını sıkıyolardı hemşireler düşünün siz dikiş yerlerini acıyo diye elleyemiyosunuz bile o kadıncağızınkini hemşireler sıkıyodu resmen işkence çekti.ama şimdi turp gibi ne dikiş ne başka bişey çalışmaya bile başladı.yani demem o ki doğum bu tabii biraz acı çekicez yoksa anneliği nasıl hissedicez ben şahsen biraz acı çekme taraftarıyım bunun özelliği bu.nasılsa o acılar geçiyo gidiyo hiçbişey kalmıyo geriye korkucak bukadar bişey yok gözünüzde büyütmeyin dünyada hergün milyonlarca kadın doğum yapıyo sonuçta sırf bizim başımıza gelmiyoki:))))
yaa ben ilk gün bile yataktan kendim kalktım yatağın başında düğmeler vardı ordan kaldırıpkalkıyodum benim ağrı eşiğim çokyüksek yada hastaneyle alakalı bidurum bu
Elmalıcım hadi hayırlısı canım,inşallah sende kucağına alırsın güzel bebeğini haftasonu.
Lavinyacım korkma canım inşallah kolay bir doğum olur seninkide.Epidural normal mi olcak?
darkcım epidural var ama benim eşim hiç sıcak bakmıyor bu epidural işine çünkü çok yakınım epiduralden dolayı çok sıkıntılar yaşadı ve çok da ii bir hastahanede doğum yaptı o riski almak istemiyoruz bende eşimde doktorum da pek taraftarı değil zaten
selam kızlar
çok yorgunum ama çok mutluyum meleğime kavuştum.hikayemi en kısa zamanda yazacaım. görüşürüz..:a015:
işte yiğit efem
ImageShack - Hosting :: zeyna002ig5.jpg
selam kızlar
çok yorgunum ama çok mutluyum meleğime kavuştum.hikayemi en kısa zamanda yazacaım. görüşürüz..:a015:
işte yiğit efem
ImageShack - Hosting :: zeyna002ig5.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?