- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.501
Kızlar yoğun talep üzerineeee kızımın fotosu hikayemizin altına eklendi. Prensesim görücüye hazırdır teyzeleri. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu bir de Maşallahlarınızı :) Öpüyoruz hepinizi.
kızlaaaar doğumum erkene alındı salı günü öğlen saat 12 gibi doğuma alıcakmış doktorum çok heyecanlıyım oh bee azcık bişey kaldı ama heyecandan yerimde duramıyorum.ya beceremezsem anneliği ya iyi bi anne olamazsam(((
kızlaaaar doğumum erkene alındı salı günü öğlen saat 12 gibi doğuma alıcakmış doktorum çok heyecanlıyım oh bee azcık bişey kaldı ama heyecandan yerimde duramıyorum.ya beceremezsem anneliği ya iyi bi anne olamazsam(((
lavinya bende epidrol sezeryan duşunuyorum.benim dr bebişinin doğuşuna şahid olmak herşeye değer ben baş ağrısı dışında bir risk görmuyorum dedi ama bende biraz endişeleniyorum.kafam karışık senin dr neden taraftar değil.birde arkadaşın ne gibi sorunlar yaşadı.merak ettim.
CANIM KUZENİM EPİDURAL NORMAL DOĞUM YAPTI VE HALA BEL AĞRISI ÇEKİYOR VE DOĞUMDAN SONRA İLK İKİ GÜN BAŞ AĞRILARINDAN DOLAYI KENDİNE GELEMEDİ GÖRÜMCEMDE EPİDURAL SEZERYAN OLDU ODA 3 GÜN KALKAMADI YERİNDEN TANSİYON PROBLEMİ YAŞADI ASLINDA BU BÜNYEYLE ALAKALI BİR DURUM AMA NE BİLEYİM BENİM GÖZÜM KORKTU :1no2:
AMA DEDİĞİM GİBİ BU DOĞUMLARI ÇOK RAHAT ATLATANLARDA VAR....
Kızlar yoğun talep üzerineeee kızımın fotosu hikayemizin altına eklendi. Prensesim görücüye hazırdır teyzeleri. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu bir de Maşallahlarınızı :) Öpüyoruz hepinizi.
selam kızlar
çok yorgunum ama çok mutluyum meleğime kavuştum.hikayemi en kısa zamanda yazacaım. görüşürüz..:a015:
işte yiğit efem
ImageShack - Hosting :: zeyna002ig5.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?