2008 Kasım Anneleri

aboo julianne doğurdunmu anam sen, allah bebişine uzun ömürler versin, allah nazarlardan saklasın, maşallah maşallah diyelim, pek böcük bişey ayol bu,yirim onu ben kaydirigubbakcemile3

sevgili zeynebin oğlun çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin

julianne senin kızında maşallah çok tatlı allah nazarlardan saklasın sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

zynebin canım gözün aydın kavuştun meleğine allah bağışlasın pek bi yakışıklı kerata nazar değmesin paşana:)))

asortie naptı acaba çok merak ediyorum onu ve tombik kızını:))inşallah sorunsuz geçmiştir onun da doğumu...

merhaba herkeze..

zeynebin gule gule buyut bebegini,masallah cok sevimli..

mucizecim sorma vallahi bu balik baya disli cikti,iki dakka izin vermiyor bana.

ya asorti napiyor acaba,kokosum dogurdumuki sonunda?

kızlaaar yerim böcüklerinizi Allahım sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah hepinize bakıcam tek tek okuyabildiğim kadar Bizde paşamı bekliyoz.internete girdikçe bakıcam hemde yazıcam sonuçları

3 gün çok fena canım yandı, kalkamadım, yürüyemedim, hep kasıldı karnım, kızım hareket ettikçe canım yandı. hah dedim yaşasın doğum başlıyor herhalde derken dün geçti birden eski halime döndüm. doktora gitcektik muayene etti. kızım aşağıya bile inmemiş, hiç açılma yok. yani tık yok minik hatunda... ama bu kadar sağda duran kız sola geçiş yapmış nedense... herhalde bu ağrıları o yüzden çektim. sola diil aşağıya gitcen desem de boş :))

julianne maşallah kuzuna, ne gğzel çıkmış, gülümsüyor sanki. ben de kızıma banu ismini koymaya karar verdim....

kızlaaaar doğumum erkene alındı salı günü öğlen saat 12 gibi doğuma alıcakmış doktorum çok heyecanlıyım oh bee azcık bişey kaldı ama heyecandan yerimde duramıyorum.ya beceremezsem anneliği ya iyi bi anne olamazsam(((

aaa sezeryanmı olcaksın, allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin inşallah, bol bol dua et, doğumdan sonra yarısı senden gelen minnacık bi insan yavrusuna sahip olcaksın, çok güzel bi duygu, iyi anne olamazsam diye tasalanma, bnde senin gibi düşünüyodum, bi arkadaşıma ben de ya iyi bi anne olamazsam demiştim, o da hiç korkma beebekler doğarken yanlarında kulllanma klavuzuyla birlikte doğuyolar demişti, gerçekten doğruymuş, öyle usta bi anne oluyosun ki herşeyi mükemmel yapıyosn, hayırlısı haberlerini de duyarız inşallah

aynı gün ikimizde doğumda olacağız allah hayırlısıyla kurtarsın çok iyi bir anne olacağına eminim

atacım batu da geliyo he ee kim kaldıki doğurmayan yaws.ben erkenden doğurdum ya şimdiboru boru ötüyorrum bizimde bu çarşamba doğpum tarihimiz tamamlanıyo ama oğlum o gün kırkı çıkıyo:)))

JULİCİM MAŞALLAH ÇOK TATLI KIZIM HAYIRLISIYLA BİZDE KAVUŞSAK:ecrin_bebek:
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN

selam ;
atacım demek sende doğuruyorsun artık ..ay hadi bakalım hayırlısı..ama sakın öle kötü şeyler düşünme olurmu bakamassam filan diye ..çok mükemmel bir anne olacaksın eminim buna ..

Kızlar buralar pek bi sıkıcı olmaya başladımirmirmirmir
ne güzel çoğunuz şimdi melekleriniz ile birliktesiniz darısı benim ve benim gibi doğumu bekleyenlerin başına

yine bengeldim iki dakkaligina.oooo batu beyde geliyor demek,gelsin gelsinde bol bol kokla o canavari atacim..'

lavinyacim cok ilginc ya bende epidural normal dogum yaptim ve inanin eskisinden hicbir farkim yok.
ne dogumdan sonra bir bas agrisi nede bel agrisi yasadim.Tabi bunu dogumdan evel yaptigim yogaya bagliyor doktorum.hareketsiz vücutlarda daha cok olusabiliyormus bu tür agrilar.herkezin vücuduna görede degisiyordur tabiki.

hic gözünüz filanda korkmasin,iyi haberler duyup iyi tarafindan bakmaya calisin en iyi sekilde atlatirsiniz hepiniz insl.

oy oy julii bu prenses cok sekermis masallah ya..

zeynebin tebrikler..
allah analı babalı büyütsün inş.
maşallah çok şekermiş oğlun..
atacım gözün aydın.demek seninde tarih belli oldu..
kasım anneleri mükemmel birer anne oldacaklar sakın endişelenme..

kızlar inş. bende dediğiniz gibi zamanında ve kolay bi doğum yaparım..
çilekcim deniz oğlan doğmadan öncede karnında sürekli haraket halindemiydi son zamana kadar???
çünkü anne karnında çok haraketli olna bebekler doğduktan sonrada öle oluyolarmış..
maşallah benimkide hiç durmuyoda..

herkeze iyi akşamlar(gerçi kimse kalmamış ama azo sen ordasın dimi :)
bende bugün kontroldeydim ve 2 haftadır açıklıgım var.daha 37. haftadayız ama ben ya salı yada perşembe dr gidicem ve muhtemelen gittigimde dogurmuş olucam.keşke 38 haftayı doldursaydı bebegim ama kilosu gayet iyi ne yapalım çıkmak istiyo artık ogluşum:)
önceleri büyük bi cesaretle normal dogum yapıcam tabi diyodum ama şimdi kısmette ne varsa diyorum tırsssssssstım sanırsam:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…