- 8 Ocak 2008
- 119
- 9
- 118
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.521
livacım herşeyin hayırlısı..
zamanı gelmişse içerde tutamazsın
sakın stres yapma..
inş.kolay ve güzel bi doğum olur..
bebeğin sağlıklı olur..
yine bengeldim iki dakkaligina.oooo batu beyde geliyor demek,gelsin gelsinde bol bol kokla o canavari atacim..'
lavinyacim cok ilginc ya bende epidural normal dogum yaptim ve inanin eskisinden hicbir farkim yok.
ne dogumdan sonra bir bas agrisi nede bel agrisi yasadim.Tabi bunu dogumdan evel yaptigim yogaya bagliyor doktorum.hareketsiz vücutlarda daha cok olusabiliyormus bu tür agrilar.herkezin vücuduna görede degisiyordur tabiki.
hic gözünüz filanda korkmasin,iyi haberler duyup iyi tarafindan bakmaya calisin en iyi sekilde atlatirsiniz hepiniz insl.
oy oy julii bu prenses cok sekermis masallah ya..
merhaba kasım anneleri bende daha doğuramayanlardanım ama yarın hayırlısıyla 40+1 de oğlumu kucağıma alacağım normal olsun diye doktorumda bende çok istedik ama hayırlısı sezeryanmış korkmuyorum desem yalan olur arkadaşlarım sen normal doğum yaptın sezeryandan mı korkuyorsun diyorlar ama insan bir garip oluyor kızım sürekli ne zaman eve döneceğimi soruyor hacettepe de doğumumu yapacağımdan çocukları almıyorlar sıkıntısı büyük bende ona çok üzülüyorum ama artık oğluşumuda çok merak ediyorum allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın ve hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?