2008 Kasım Anneleri

livacım herşeyin hayırlısı..
zamanı gelmişse içerde tutamazsın
sakın stres yapma..
inş.kolay ve güzel bi doğum olur..
bebeğin sağlıklı olur..

AMİN canım çok saol dogum yolu bekleyen bütün kasım annelerinin bi avazda geçsin dogumları inşş.seninde az kalmış sancıların oluyomu kasılma falan

ya evet 1 haftadır falan az az sancılarım oluyo ama daha bişey yok.
çarşamba kontolümüz var yine..tam 40 hafta doluyo ogün.bakalım doktorumuz ne diyecek..
tabi belkide ben ozamana kadar doğururum

çilekcim sen kendini doğuma hazırlamışssın ama ne bileyim benim gözüm korktu bir kere:1shok:
bu arada atacım seninde gözün aydın batu beyin teşrif etmesine az kalmış ne güzel ya:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bu arada ben cedegöz bişey oldum kızlar:1shok:günlerdir 2 saat uykuyla geziyorum kaç saattir uyanığım belime belime sancılar giriyo sıkmaya başladı artık bu ağrılar beni bir an önce gelse benimde kızım:ecrin_bebek:

canim benim sende iyi düsün lütfen cünkü dogum aninda buna cok ihtiyacin olucak.

en iyi sekilde sorunsuz atlaticagina inan olurmu?

arkadaslar bizim bugun 40+4 haftalik olduk
bebegim hala dogmadi
hergun hastaneye git gel oluyoruz
ama hic belirti yok
ne olur hepiniz dogum yapanlar ve yapmayanlar bana dua ediniz
cok duaya ihtiyacim var
simdiden hepinize tesekkur ederim
Allah hepimizin yardimcisi olsun

yeni doğım yapmış biri olarak doğum stresini çok iyi biliyorum ama aslında ne kadar gereksiz bir şey olduğunuda biliyorum çünkü yaşadım.hiç merak etme cnm herşeyin hayırlısı

mrb arkadarşlar.son günlerde buralar hep dertli gibi.kimi benim gibi doğurmayı bekliyor.kimileri bebişinden fırsat bulamıyor herkes kendince tatlı bir telaş içinde neguzel.
bende bebiş gelmeden bol bol uyuyum diyorum ama malesef uyuyamıyorum.yatağın içinde dön dolas bir hal oldum.doğum stresi midir nedir bilmiyorum uykuya geçemiyorum.kafamda farkında olmadan sürekli birşeyler.baktım olmadı uyuyamayınca kalktım buraya düştüm.
asorti ve çitos doğurdumu haberi olan varmı?sesleri çıkmadığına göre inş almışlardır bebişlerini kucaklarına.

bende cumartesi günü anestezi doktoruyla göruştum.bilgilerimi verdim.kan tahlillerim yapıldı.hayırlısıyla inş cuma sabahı 8 bucukta doguma gircem.dr göruşunce biraz heycan yaptım.işin ciddiye bindiğini anladım.çok merak ediyorum ne olcak nebitcek.

bu arada atatanem beni sollamışsın.biz senle aynı gün doğuracaktık ama sen 2 gun öne almıssın.allah bekleyen herkesi hayırlısıyla mutlu birşekilde kurtarsın inş.

günaydin kizlar bende hala dogurmadim halim cok berbat ayaklarin balon gibi nerdeyse patliyacak birde vajinamda bir basinc ve sislik var ne olcak halim bilmiyom hic uyku kalmadi zaten öksürükte uyutmuyo benim bu ücüncü hamileligim ama ben böylesini görmedim cok cektirdi bana

asorti ne yapti acaba cok merak eediy<om

merhaba kasım anneleri bende daha doğuramayanlardanım ama yarın hayırlısıyla 40+1 de oğlumu kucağıma alacağım normal olsun diye doktorumda bende çok istedik ama hayırlısı sezeryanmış korkmuyorum desem yalan olur arkadaşlarım sen normal doğum yaptın sezeryandan mı korkuyorsun diyorlar ama insan bir garip oluyor kızım sürekli ne zaman eve döneceğimi soruyor hacettepe de doğumumu yapacağımdan çocukları almıyorlar sıkıntısı büyük bende ona çok üzülüyorum ama artık oğluşumuda çok merak ediyorum allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın ve hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin

Günaydin güzel anneler ve adaylari:)

Beyfendi uyurken biraz nete bakayim diyorum ama,yattigi yerden bile müdahale ediyor bana:)

Azocum iyice az kaldi zamanin seninde

Lavinya ne yapti acaba?

Asortiktende bi haber yok,dogurmustur ama heralde dimi?

Ecemim sIkIntI yapma canim kendine,sen oglunu kucagina alicagin ani düsün bence.

Mucizecim uyu bence uyuabilirsin,sonra sürekli yari acik gözle geziyorsun:)

Evetya citostanda haber yok,napti acaba benim topraaam?

Elifsevde sen 37.haftandasin biraz erken baslamisin benim gibi oglunu beklemeye.

Bak bende söylemesi,öyle erkenden bekleyipte gelmeyince bebeler sanki cook uzun zamandir

bekliyormusun gibi oluyor.Bunu ben cok iyi yasadim bence hic düsünme o canavari sen..

ecemim canım inşallah kolay ve rahat bir doğum olur, oğlunu kucağına alırsın. ben de normal olsun istiyorum ama benim sonum da seninki gibi olacak sanırım. perşembe günü 40 olacağım ve doktorla son kararı vereceğiz. suni sancı veya sezeryan... bu durumda sezeryanı tercih edeceğim sanırım. hadi gel kızım perşembeye dek :CüvCüv:

selam kızlaaar ben şuan çok heyecanlıyım yarın bu saatlerde ameliyatta olucam inşallah.ama bana kendi heyecanımı bile unutturan bir mucize haberiyle sabah gözümü açtım mutluluktan çıldırıcam resmen.
eltimin ablası 14 senedir tedavi görüyordu ve bebeği olmuyordu.7kere tüp bebek yaptırdı hiçbiri tutmadı.8yi benim ısrarları sonucu benim doktorumla yaptı.kendisinin yumurtalık kanalları yok ve bir yumurtalığı da yarım.vücudu yumurta üretmiyordu.doktorum bütün doktorlarınkinden farklı bir tedavi uygulamıştı ona.busabah haberini aldık hamileymiş resmen çıldırdık ağlamaktan ve çılgın gibi gülmekten.çünkü bu resmen allahın bir mucizesi şükürler olsun rabbime allah tamamına erdirsin inşallah.ama ben ona senelerdir benim doktoruma gitmesine ona gitmeden olmıycağını söyleyip duruyodum ve bu sefer tutucak demiştim.içime doğmuş resmen.ve içime ikiz doğuyo hayırlısı bakalım.çok mutluyuz allah isteyen herkese versin inşallah.hepinizi çok öpüyorum mutluluktan uçuyorum yuppiiiiii

merhaba kızlar..
nasılsınız?
bizm sancılarımız daha çok yoklamaya başladı..
dün gece 2-3 kez baya sancım oldu.ama sonra geçti.sanırım bu hafta sonuna kadar bizim oğlan gelecek.ee gelsin artık dimi? çarşamba 40.hafta doluyo..
atacım eltinin ablasına çok sevindim canım.allah isteyen herkese nasip etsin.onca yılın özlemiyle kim bilir kendisi nekadar çok sevinmiştir..
sanada yarın doğumda iyi şanslar...sağlıcakla batu beyi kucağına alırsın inş.iyi haberlerini bekliyoruz.
yaw doğum yapan 2-3 gün sonra gelip haber veriyodu..bu asortik kızdan hala haber yok..valla çok merak ediyom.acaba bende bölemi olucam.yok yok..ben iki arada bi derede bulur fırsatını yazarım.hikayeyi yazamasam bile hemen en azından ben doğum yaptım geldim.iyiyiz der arkadaşlarımı merakta bırakmam..
hadi asorticim seni bekliyoz..
mor cadı seninde allah yardımcın olsun canım.bakarsın perşembeye kalmadan gelir senin ufaklık normal yolla..

azocum walla çok iyi sabrettin sen de ben bile daha şimdiden pes ettim sıkıldım sen bayadır sabrediyosun bravo walla sana.asortie hanım bebişini görünce hepimizi unutmuştur bence:)))bi de onun kızı pek bi nazlıydı ondan bırakamıyodur prenses hanımı:))

Herkese selam kızlar!!herkes iyidir umarım..

Ben çok heyecanlı ve gerginim.Çarşamba günü doğuma gidiyorum inşallah..Çarşamba 8de hastanede olucam inşallah.Artık doğum kaçta olur bilmiyorum..

2 Gündür aşırı sinirli ve gerginim.Kendimi çok kötü hissediyorum..Annemler yanımdalar onlar ne derse batıyor bana..Onları da kırıyorum elimde olmadan offffffff...:çok üzgünüm:

atacim cok sevindim haberine,ne güzel bisiydir simdi..Allahim herkeze versin insl.tahmin edebiliyorum mutlulugunuzu.

azocum geliyo bence senin yakisiklisda,baksana yavas yavas alrm vermeye baslamis sana.

citoscum hayirlis haberlerini bekliyoruz canim..

Atacım tebrik ederim ne gzel bir haber öyle doğum öncesi.

Azo senin ufaklık geliyor desene. Bu haftasınuna kadar doğurmayan kalmayacak demek ki kızlar. Hadi hayırlısı.

Biz de bu sabah yine hastaneye gittik. Sarılık için. Değer yine aynı ama yavaş yavaş atlatmaya başlamış kuzum sarılığı. Bu habere sevindim. Tiroid hormonu ise biraz yüksek çıktı ona da üzüldüm. Zaten evhamlı ben her dakka üzülmeye fırsat aradığım için bu iş çok zor olmadı.

Annem geçen hafta evine gitmişti. Kayınvalidem yanımda duruyordu. Bugün o da geldi yanıma. O da beni rahatlattı. İnsanın annesinin yanında olması inanılmaz güven veriyor.

herkeze merhaba
bugün oğlumla hastaneden taburcu olduk..ama annemin evine hihoyyyt nedense burda daha bi iyiyim...
doğum hikayemi en kısa zamanda yazacağım. ama o gün bugün değil. kendimi yorgun hissediyorum ama bir o kadar da mutluuuuuuuuu:sm_cool::sm_cool:
asortieden hiç ses çıkmamış.inş o da sağlıklı sıhatli haberlerini en kısa zamanda verir..:Saruboceq:
azo,çitos,mucize,elifsevde,ata tanem sağlıkla sıhatle hayırlısı ile iyi haberlerini bekliyoruz. Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:
şimdilik by benimki mızırdanıyor.. hiç halimde yok bende mızırdansam annem bakar mı acabaaaaananiknanik

selam kızlar ;
doğuma gidecek arkadaşlara tavsiye ..hiiççç korkmayın..korkulacak bişey değilmiş..en azından ben kolay geçiridim..sizde sakın stres yapmayın keyifle gidin gelin..
bizde kızımı yıkadık yine ..bu 4.banyosu oldu doğduğundan beri..mis gibi kokuyo kuzum...mışıl mışıl da uyuyo şimdi..bende fırsattan istifade daldım buraya..
umarım herkes iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…