- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.541
evet lavinyacım ama ben senden öndeyim
inş.bizimde doğumlarımız kolay ve bebeklerimiz sağlıklı olur.
bu sabah aldım çarşamba için randevumuzu..ogün tam 40 hafta doluyo..bakalım dr. umuz ne diyecek?
ay tam oturuyorum mıkırdanıo tamyazıcam mıkırdanıyo neyse bakalım yazıp yollayabilecekmiyimkaydirigubbakcemile3biz bugün yaptırabildik rop muaynemizi baya zorlu oldu ama neyse hallettik ayın 8inde tekrar gelin takip etmemizlazım dedi ben tabi komaya girdimüzüntüden bişey var diye sonra eve geldik bimüddet sonra aradılar hastaneden ayın 8ine verdik bayram haftası öbür hafta gelin diye bende sordum neden çağırdınız problemmi var diye problemolsaydı direk üniversiteye yolardık önemli bişey yokj gelişmemiş 2-3 aylık olana kadar düzelir o zmaan kadr takip edicez dedi neyse bunada şükür dedim ve sevindim başta gelişmemiş deseydi ona üzülücektim ama körlük tehlikesi var sandım ya gelişmemiş olması o kadr üzmedi sevindirdi hatta inşallah düzelecek yavrumun güzel gözleri:CüvCüv:
asortiki bende merak ettim yaa .zeynepcim bebişin hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşallah.
doğum yapıcak arkadaşlar hayırlı doğumlar hepinize inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza da buradan gelişimlerini konuşcaz.
aaaa önemli haberi atladım büyük oğlumun druna başladık bugün .ufaklığın hastanedeki drunu beğenmedim hiç.neyse gelişimiçok iyiymiş maşallah tehlikeli dönemi atlatmışsıznı bundan sonra yapmamız gereken enfeksiyona karşuı korumak dedi.inşallah biproblemolmadan bu kışı atlatırız sağlıkla yaws yazın daha azz hastalanılıyo ya .anlaştık dr la aşıları sağlık ocağında yaptırcaz takibini bu dr da ....rotavirüs pnomokok aşıları falan özel onlarıda muaynede yaptırıcaz .çok güvendiğim bidr neyseki götürebildim artık içim rahat çok güzel anlatıyo herşeyi konuşabiliyosunuz uzun uzun .ay çok uzun oldu ama bunları başka kimseye anlatamıyosun ki anlamıyolar yaşamayınca.sizde aynı şeyleri yaşadığınız için gönül rahatlığıyla anlatabiliyorum.iyiki varsınız
canım sanırım haberin yok pnömokok aşısını artık devlet karşılıyo. yılbaşından sonra sağlık ocaklarında da yaptırabılırsın....
aaa çok sevindim valla tanesi 120 ytl 4 doz zorluucaktı bizi.bizimde ocakta başlıyo herhalde
aaaa önemli haberi atladım büyük oğlumun druna başladık bugün .ufaklığın hastanedeki drunu beğenmedim hiç.neyse gelişimiçok iyiymiş maşallah tehlikeli dönemi atlatmışsıznı bundan sonra yapmamız gereken enfeksiyona karşuı korumak dedi.inşallah biproblemolmadan bu kışı atlatırız sağlıkla yaws yazın daha azz hastalanılıyo ya .anlaştık dr la aşıları sağlık ocağında yaptırcaz takibini bu dr da ....rotavirüs pnomokok aşıları falan özel onlarıda muaynede yaptırıcaz .çok güvendiğim bidr neyseki götürebildim artık içim rahat çok güzel anlatıyo herşeyi konuşabiliyosunuz uzun uzun .ay çok uzun oldu ama bunları başka kimseye anlatamıyosun ki anlamıyolar yaşamayınca.sizde aynı şeyleri yaşadığınız için gönül rahatlığıyla anlatabiliyorum.iyiki varsınız
kızlar hakkınızı helal edin bana dua edin ben doğuma gidiyorum inşallah en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.....
işteee geldim burdayım ben bu işte ustayım heheheeh herkese kocaman bir merhaba kızlar
cuma günü minik balığıma 12:39 da kavuştum sezeryan oldum ama 3440 gr 50cm maşallah suyun fazlalığından
kilosuda fazla çıkmış çok iyi ama o kadar yaramaz ki anlatamam bir saniye durmuoo anca fırsat buldum girmeye en kısa zamanda da hikayemizi yazacağızz
bu arada suni sancıyı da yedimm haaa ama bende tık yok o yüzden sezercik oldum hepinizi öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?