2008 Kasım Anneleri

merhaba kızlar.
dün kızıma mevlüt yaptık çok güzel oldu kızımda çok güzeldi yiyesim geldi vallaaa cadıyıı.yarında aşıya götürcez ağlamaz inşallah giyinip soyunurken zaten ağlıyo bide hastanede falan öyle ağlayınca eli ayağına dolaşıyo insanın.

ay tam oturuyorum mıkırdanıo tamyazıcam mıkırdanıyo neyse bakalım yazıp yollayabilecekmiyimkaydirigubbakcemile3biz bugün yaptırabildik rop muaynemizi baya zorlu oldu ama neyse hallettik ayın 8inde tekrar gelin takip etmemizlazım dedi ben tabi komaya girdimüzüntüden bişey var diye sonra eve geldik bimüddet sonra aradılar hastaneden ayın 8ine verdik bayram haftası öbür hafta gelin diye bende sordum neden çağırdınız problemmi var diye problemolsaydı direk üniversiteye yolardık önemli bişey yokj gelişmemiş 2-3 aylık olana kadar düzelir o zmaan kadr takip edicez dedi neyse bunada şükür dedim ve sevindim başta gelişmemiş deseydi ona üzülücektim ama körlük tehlikesi var sandım ya gelişmemiş olması o kadr üzmedi sevindirdi hatta inşallah düzelecek yavrumun güzel gözleri:CüvCüv:
asortiki bende merak ettim yaa .zeynepcim bebişin hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşallah.
doğum yapıcak arkadaşlar hayırlı doğumlar hepinize inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza da buradan gelişimlerini konuşcaz.
aaaa önemli haberi atladım büyük oğlumun druna başladık bugün .ufaklığın hastanedeki drunu beğenmedim hiç.neyse gelişimiçok iyiymiş maşallah tehlikeli dönemi atlatmışsıznı bundan sonra yapmamız gereken enfeksiyona karşuı korumak dedi.inşallah biproblemolmadan bu kışı atlatırız sağlıkla yaws yazın daha azz hastalanılıyo ya .anlaştık dr la aşıları sağlık ocağında yaptırcaz takibini bu dr da ....rotavirüs pnomokok aşıları falan özel onlarıda muaynede yaptırıcaz .çok güvendiğim bidr neyseki götürebildim artık içim rahat çok güzel anlatıyo herşeyi konuşabiliyosunuz uzun uzun .ay çok uzun oldu ama bunları başka kimseye anlatamıyosun ki anlamıyolar yaşamayınca.sizde aynı şeyleri yaşadığınız için gönül rahatlığıyla anlatabiliyorum.iyiki varsınız

selam kızlar bende bugün kontroldeydim nst falan benim kızım da hala tık yok:1no2:

atacım ne güzel az kaldı bebeğine kavuşmana bu arad eltinin ablasına da çoksevindim
Allah kimseye aratmasın:ecrin_bebek:

azocum seninle ben kaldık doğuramayankaydirigubbakcemile5

çitoscum sana da hayırlı doğumlar diliyorum bir avazda kurtulursun inşallaha.s.

evet lavinyacım ama ben senden öndeyim
inş.bizimde doğumlarımız kolay ve bebeklerimiz sağlıklı olur.
bu sabah aldım çarşamba için randevumuzu..ogün tam 40 hafta doluyo..bakalım dr. umuz ne diyecek?

evet lavinyacım ama ben senden öndeyim
inş.bizimde doğumlarımız kolay ve bebeklerimiz sağlıklı olur.
bu sabah aldım çarşamba için randevumuzu..ogün tam 40 hafta doluyo..bakalım dr. umuz ne diyecek?

canım umarım hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize
sen epidural normal mi düşünütorsun canım?

normal doğum düşünen arkadaşlar kişiden kişiye değişir ama ben epidural yaptırmasaydım sanırım normal doğum yapamazdım, gerçi benim sancım olmadığı için suni sancı verildi ağrı eşiğim yüksek olduğu halde çok zorlandım. epidural yapıldıktan sonra gerçekten rahatladım:)

sizinde aklınızın bir köşesinde kalsın derim
şimdiden kolay doğumlar hepinize:ecrin_bebek:

canım sanırım haberin yok pnömokok aşısını artık devlet karşılıyo. yılbaşından sonra sağlık ocaklarında da yaptırabılırsın....

gercekten! aile hekimi arkadaşlarım var ocaktan itibaren sağlık ocaklarında yapılacağını söylediler. resmi yazı gelmiş sağlık ocaklarına. Ben kendi aile hekimime de sordum o da onayladı:)

canım benim doktorun kim? çocuk doktoru çok önemli diyorlar ne güzel anlatan eden bi doktorunuz var. adını ve adresini verebilir misin bize de lazım olucak nasılsa :)

merhaba herkeze.. Stacim hadi iyi haberlerle gel insl.canim benim..

simdiden batu beyede hosgeldin diyorum,saglikla gelsin insl.annesine ve babasina.

slm kizlar bende persembe yatiyorum hastaneye doktor cok sismisin dedi bende biliyorum dayanamiyorum artik suni sanciyla dogracam ins o güne sancim kendinden gelir heryerimde ödeme olusmus artik bacaklarimi nerdeyse hissetmiyorum

kızlar hakkınızı helal edin bana dua edin ben doğuma gidiyorum inşallah en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.....

canım benim çook sevindim.hadi hayırlısı sende kavuşuyorsun meleğine hihoyyyt ablam ve annemde Allah kurtarsın diyorlar.bizde o devreyi yeni atlattığımız için hiç kıyamıyorlar hamişlere :Saruboceq:

işteee geldim burdayım ben bu işte ustayım heheheeh herkese kocaman bir merhaba kızlar
cuma günü minik balığıma 12:39 da kavuştum sezeryan oldum ama 3440 gr 50cm maşallah suyun fazlalığından
kilosuda fazla çıkmış çok iyi ama o kadar yaramaz ki anlatamam bir saniye durmuoo anca fırsat buldum girmeye en kısa zamanda da hikayemizi yazacağızz
bu arada suni sancıyı da yedimm haaa ama bende tık yok o yüzden sezercik oldum hepinizi öptümm

bizde diyoruz bu kız nooldu meğer eylül hanım yarmazlık yapıyomuş:))hayırlı olsun cnm Allah anaı babalı büyütsün kzuuyu

asortim çook tebrik ederim cnm...Allah analı babalı büyütsün hayatım çok sevindim.miniğinin maşallahı var.benimki hastanenin en küçüğüydü 2250gr 47 cm ama büyüdü bile 12 günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…