- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.561
canım benim doktorun kim? çocuk doktoru çok önemli diyorlar ne güzel anlatan eden bi doktorunuz var. adını ve adresini verebilir misin bize de lazım olucak nasılsa :)
asortim çook tebrik ederim cnm...Allah analı babalı büyütsün hayatım çok sevindim.miniğinin maşallahı var.benimki hastanenin en küçüğüydü 2250gr 47 cmama büyüdü bile 12 günde
Atatanem bol şansla,r canım dualarımız seninle olacak.kızlar hakkınızı helal edin bana dua edin ben doğuma gidiyorum inşallah en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.....
Benimkide bugün hiç fırdat vermedi ama şimdi mışıl mışıl uyuyorken yazayım dedim.Çektireyim diyorum sütümü pompayla ama ona hiç fırsat kalmıyo ki( Normal mi sıktırayım göğsümü?
herkeze selam
başım büyük dertte :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
oğlum hala mememi reddiyor ve ben gece gündüz pompa ile dolanmaktan çok yoruldum. en kötüsüde benim kokumu tanımıyacak bi bağ kuramıyacaz.senağlama
her seferinde doğduğundan beri sürekli zorluyorum ve o kadar çok ağlıyorki dayanamıyorum. 15-20 dakka ben çabalıyorum o dili ile itiyor beni...büyük oğlumda emmemişti beni ama o zaman sütümde yoktu ve 40 gün emdi en azından o. ama bu haylaz itiyor dili ile...senağlama
ne yapacağım bennnnnnnnnn :uhm: CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?