2008 Kasım Anneleri

canım benim doktorun kim? çocuk doktoru çok önemli diyorlar ne güzel anlatan eden bi doktorunuz var. adını ve adresini verebilir misin bize de lazım olucak nasılsa :)

benim drum ümraniyede eski adıyla çamlıca ömür hastanesinin karşısında ihlas var onun sokağında pedimer var ana cadde üzerinde tabelasıda var.orada murat akça zaten 2 ortaklar murat beyin haricinde bi çocuk dru daha var.çok memnunum tavsiye ederim büyük oğlumonun eline doğdu hastanede çalışıyordu o zaman.şu an 7 yaşında delikanlı oldu aşıları da dahil murat bey ilgilendi.

asortim çook tebrik ederim cnm...Allah analı babalı büyütsün hayatım çok sevindim.miniğinin maşallahı var.benimki hastanenin en küçüğüydü 2250gr 47 cm ama büyüdü bile 12 günde

bizimkiler hemen hemen aynı doğmuş benimkide 2.150 46 cm .daha 3ü göremedik.bunada şükür büyüyo ya

selam kızlar sizleri çok özlemişim
herkesler iyilerdir umarım
sanırım en son asortinin doğum haberi var
canım Allah analı babalı büyütsün gözün aydın
ben oğlum yüzünden değilde misafirler yüzünden uğrayamıyorum buralara
bugün oğlum doğalı tam 14 gün oldu ve ben bu süre içinde sadece 2 gün misafir ağırlamadım diğer günler maşallah gelen giden çok oldu
bazen bunalıyorum ama bir şey de diyemiyorum
bugün tam 5 aile geliyor misafir annemle yemkleri ayarladık oğlumu yıkadık şimdi o uyurken ve henüz kimse yokken bir uğrayayım dedim

doğum yapan arkadaşların gözü aydın
bekleyen arkadaşlar da bir avazda kurtulsunlar inşlallah

ben geldim asortie nerde diyorum.. gözün aydın allah analı babalı büyütsün.. nasıl geçti sezerciğin?şimdi nasılsın? ben halaaa toparlanamadım :bbo::bbo:

Selam kızlar.Bende saatlerdir açmışım neti ama anca yazabiliyorum.Komşunun kızları sağolsun gelip gidiyorlar fırsat vermiyorlar.

Kaynanamlar vardı uğrayamadım KK ya.Özledim sizleri.

Asortie doğum yapmış hayırlı olsun.İnşallah doğum hikayesini okumaya fırsatbulurum.

Ceren hanım hala yaramazlık yapıyor bizimde.Sütüm hala yetmiyor mama takviyesi yapıyorum.Sizde mama veren var mı kızlar.Çok vicdan azabı çekiyorum (

darkcımvicdan azabı çekme şimdi mamalar anne sütüne tam adapte oluyo .tabi yerini tutmaz ama.sen bol bol göğsünü çektir canm sütün gelir inşallah,
ay bisaniye durmadı bugün gene başladı ben kaçtım

Pirayecim kızınm kaç günlük oldu,mevlüt yapmışsınızda? Bende yapmak istiyorum.Nasıl yaptınız biraz anlatsana canım.

Mmfciğim geçmiş olsun canım.İyi bir doktorla devam edecek olmanıza sevindim,oğlunda iyiymiş geçmiş olsun canım.

kızlar hakkınızı helal edin bana dua edin ben doğuma gidiyorum inşallah en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.....
Atatanem bol şansla,r canım dualarımız seninle olacak.
İnşallah güzel haberlerle dönüp doğum hikayeni yazacaksın.

Ecemim hayırlısı olsun canım,inşallah kolay bir doğum olur senin için.Mümkünse epidural yaptır derim ben.

Azocum seninde 40 haftan yarın doluyormuş.Hala gelemedi mi Ömer kaanımız yaaa :) Tembel şey sizi p Zamanında gelsin sağlıklı olsun yeterki canım.
İnşallah sen bizim gibi tembel olmayıp hemen hikayeni yazarsın :))

Çitosum herkese nasıl kızdığını çok iyi anlıyorum.ben de son zamanlarda çok sinirli olmuştum.Ailene hormonlarla ilgili bir durum oluduğunu söylede sana kırılmasınlar canım.Sana da hayırlı doğumlar diliyorum.

Julicim sevindim sarılığı yavaş yavaş da olsa atlatmanıza.
Annen de gelmiş gözün aydıon.
Benim kayınvalidem de bugün gitti.annemde yanımdaydım.Annem haftasonu gidecek.Napcam bilmiyorum.Beni de götürmek istiyor ya eşim istemiyor (

Zeynebin gözün aydıon canım.Allah analı babalı büyütsün.Doğum hiğkayeni ve resimlerinizi de bekliyoruz.

Benimkide bugün hiç fırdat vermedi ama şimdi mışıl mışıl uyuyorken yazayım dedim.Çektireyim diyorum sütümü pompayla ama ona hiç fırsat kalmıyo ki ( Normal mi sıktırayım göğsümü?

pompayla değil darkcım cerene çektireceksin.o çektikçe çektiği kadr süt gelecek büyükler öylediyo tecrübeyle sabit yaani.bende bikaç gündür karnımıdoyurmaya fırsat bulamıyorumpek sütümün kalitesi azaldı sanki çıkayımda helva alaayım akşam hee tahin helvası varya acaip süt yapıyo darkcımcokacimcoook

darkçım 18 günlükken yaptık cnm sonra havalar iyice soğur kimse gelemez diye.ben kaynanamın evinde yaptığım için herşeyi annemle kaynanam ayarladı sağolsunlar.ama ben sana her ayrıntıyı anlatayım cnm.yemek olarak klasik pilav,tavuk,ayran,sarma,tatlı olarakta baklava ve zerde.
bizim burda mevlütte hoca dışında okuyanlara tülbent falan veriliyo ama ben vermedim zaten bebek şekeride dağıtçam diye sadece hocaya bir bohça hazırladım içine örme patik,havlu,kumaş, tülbent koydum işte gönlünden ne geçerse,bide para verdim.
gelen misafirler hep bebeğe bakmak istiyo çocukları olanlarda oluyo aman bebeğe dikkat zaten yalnız kalmaz bebekte yinede diğer çocuklara dikkat edin cnm.benim en çok hoşuma giden hoca mevlüt bitince bebeği kucağına alıp ninni gibi ilahi gibi bişey okuyo bide bebeği sallıyo kucağında o zaman çok duygulandım kızımada gelinlik giydirmiştim yanaklarıda pembe pembe olmuş kuzumun onu öyle masum görünce melek gibi ağlamamak için zor tuttum kendimi.sonra bazı misafirlerde bebeği kucağına alıp sallıyo öyle oluyomuş ama herkesede verme bebeğini (tabi sizin ordada öyleyse) ben sadece teyzemlere verdim.kıyafet olarakta saten pijama falan giymedim normal kıyafet giydim.son olarakta bebek şekerlerini dağıttık.sen 40 ı çıkıncamı yapıcaksn cnm?

ya dün ben o kadaruğraştım ki mememi alsın die ama sonunda zafer benim oldu
çocuk biberona alışmıştı ve benim sütüm geldiği halde almadı göğsümü
ve ucu yoktu yara oldu derken biberonla verdi mama ama baktım çoook alıştı biberona
ama dün hallettim ki artık beni emiyorr

Eşimi gönderiyorum şimdi markete mmfciğim :))) Dün kaynanam da söylemişti bunu da aldırmayı unutmuşum bak :))

Pirayeciğim ben 40 ı çıkınca düşünüyorum.Ama annem yanımda olmazsa yapmam belki de.Annem haftasonu gidecek belki ben de onunla giderim.Ama eşim pek istemiyor.Bizi özlermiş bebek hasta olursaymış felan.
Bende adağım vardı onu kestirirrim.Onunla güzel pilav üstü et yaptırırırm gelenlere.Kalanını da dağıtırım diyordum.
Ne güzel yapmış kurtulmuşsun.
Annem bizim 7 kırkımızı çıkardı.Bu hafta 20 kırkımız da çıkacak.Sizde çıkardınız mı 7 kırkınızı.Annem suya dualar okudu onla banyo yaptık ben ve Ceren.kalan suyu da evin ddeğişik yerlerine serpti annem galiba..

asortiecim tickershack.com a gir.
soldaki başlıklardan baştan 3. tıkla.Gerisini yaparsın görünce<.Takılırsan yardım ederim yine.
Aman fazla verme hemen lışıyo bizim uyanıklar.
Mama felan vereceksen de kaşıkla ver.Ucu silikon olanlar var ya.
Benimki kaşığa bile alışıyordu nerdeyse.Çok uyanıklar çoookk

selam kızlar ;

biz kızımla büyük aşk yaşadığımız için pek takılamıyoz :))
şaka bir yana da gelen giden eksik olmuyor..sağolsun kayınvalidem ve görümcem herşeyi hallediyorlar..bugün gittiler iki gün sonra gelicekler yine..
bizde mevliti haftaya cumartesi yapıcaz kısmetse..

herkeze selam
başım büyük dertte :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
oğlum hala mememi reddiyor ve ben gece gündüz pompa ile dolanmaktan çok yoruldum. en kötüsüde benim kokumu tanımıyacak bi bağ kuramıyacaz.senağlama
her seferinde doğduğundan beri sürekli zorluyorum ve o kadar çok ağlıyorki dayanamıyorum. 15-20 dakka ben çabalıyorum o dili ile itiyor beni...büyük oğlumda emmemişti beni ama o zaman sütümde yoktu ve 40 gün emdi en azından o. ama bu haylaz itiyor dili ile...senağlama
ne yapacağım bennnnnnnnnn :uhm: CADIARZU

canım ya üzülme inşallah alır memeni oğlun, ama denemeye devam et pes etme
benimde sütüm yok denecek kadar az o nedenle mama takviyesi yapıyoruz emmesi iyi süt gelmesede uzun uzun emziriyorum ama doymuyor oğlum, içmediğim şey kalmadı (kompostolar, humana çayı, malt içeceği, vs vs)

gündüz fena değildi ama akşam yine nerdeyse hiç gelmedi, nedensiz yere biraz moralim bozuk onunda etkisi varmıdır acaba azalmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…