2008 Kasım Anneleri

cok moralim bozukya,kücük baligim dün tüm gün alttan gazini cikaramadi ve sadece bagirdi.Yeteri kadarda kakasinida yapmadi.yediklerime cok dikkat ettgim halde neden boyle oluyor ya?cocuk bi ara cildirdi sanki bacakalrina karninada masaj yaptim ama gecmedi,simdi biraz sizdi ama cok agladi ya offf..

gaz için herhangi bir şey vermedi dr canım? üzülme diyecem ama anlıyorum seni zor bi durum. onlar ağladığında insan daha bi çaresiz hissediyor kendini..CADIARZU

diğer mesajları okuyamadım ama senin mesajın dikkatimi çekti, canım üzme kendini, benimki de ilk başta bu konuda zorlamıştı beni ama şimdi cuk cuk emiyo, vermek için ısrar et eğer kabul etmesse biraz unuttur sonra yeniden vermeyi dene, daha yeni bebe almakta zorlanıo olabilir, ben de 15 gün kadar zorluk çektim sonra alıştı, elinden pompayı bırakma, sütünü boşalt, biz fincana boşaltıp kaşıkla vermiştik, göğüslerini boşalt ki göüslerindeki süt üretimi devam etsin, mazallah sonra sütün kesilir allah korusun

evet cnm yaptım kurtuldum valla.şu 7 kırkı dediğin şeyi ben bilmiyorum cnm kimsede bi.şey demedi annemler falan.valla annemler olmasa bende yapamazdım tek başıma büyüklerin olması şart ben o yüzden çatalcada yaptım uzak biyer olsa eşimde mızmızlanırdı valla senin eşinde haklı özler sizi bide bebişler yeni duramazlar görmeden.eğer yapamazsanda adağını keser dağıtırsın cnm sadece.

selam kızlar;

pirayecim burdaymışsın mevlitte ; sevil geldi geçen gün bana ,görüşmüşsünüz..buraya geldiğinde görmek isterim seni..

selam kızlar;

pirayecim burdaymışsın mevlitte ; sevil geldi geçen gün bana ,görüşmüşsünüz..buraya geldiğinde görmek isterim seni..

evet cnm çatalcada yaptım,sevil ablaya gelince sanada muhakkak uğrycam eylülcüm ama şimdi senin gelenin gidenin çok biraz rahatla bebişimi alıp gelcem:1rolleyes:

selam kızlar
ben geldim ve hala doğurmadım
bugün 40 haftayı doldurduk.
sabah kontrole gittik dr a..
nst de sancı çıkmadı.kalp atışları normal.
suları iyi..
eee..
beklicez..
nekadar dedim?
en fazla 1 hafta daha bekleriz, gelmezse ozaman müdahale ederiz dedi..sanırım sezeryan
p.tesi tekrar kontrole gidicez..
doktora dedim arada aşağı baskı yapıyo diye.
biraz iri bi bebek olacak.kafasını doğum kanalına sokmaya çalışıyo.
sokamayınca geri çıkıyo dedi..
sanırım koca kafalı bişey bu
tombalak akşama kadar maşallah hiç durmuyo..
okadar haraketli çocuk bi kafasını doğum kanalına sokamazmı?
neyse hayırlısı..
belkide babasına öğretmenler günü hediyesi olarak 24 kasımda gelir

asorticim senin ve kızının iyi olmasına sevindim canım.allah sağlıklı sıhhatli,hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin canım.

atacım ve elifcim sizlerinde doğumları güzel ve kolay geçer inş.

yaw galiba son kasım annesi vede en sabırlısı ben oldum
kızlar doğurdular,emzirdiler,mevlütlerini yapacaklar; benda hala tık yok
vakti gelmedi daha demek.hakkımızda hayırlısı.başından beri normal istiyodum ama kısmetimize sezeryanda gelebilir artık..

Son düzenleme:
dün gece hiç uyuyamadım kızlar. gece kızım çok hareketliydi. 1 buçukta yattım. kasılmalarım başladı ufaktan uyandım durdum. 3 buçukta pes edip kalktım. saat tutmaya başladım 12-13 dakkada bir geliyordu. allah dedim geliyor yaşasın. interneti açıp doğum belirtileri falan okumaya balşaldım. 10 dakikada bir kasılmaya başladı. sabırla bekledim araların azalmasını. sabah 6 da tuvalete bi gittim nişan gelmiş. odaya gidip çamaşır değiştirince eşim uyandı. iyi misin diyo. çok iyiyim diyom. kızımız geliyo :) yazık adamcağız uyku sersemi bi fırladı yataktan sonra titremeye başladı. beraber tutmaya başladık saati. saat 10 a kadar 10 dakkada bir geldi. sonra yorgunluktan azcık uyuyabildim 20 dakikaya yarım saate ve bir saate indi. az önce zorla işe gönderdim. bugün gelmiycek bu kız. doktoru aradım istiyosan gel bakalım dedi ama zaten yarın randevum var. üstelik galiba hala aşağıya inmedi. cuma günü de sürem doluyo. bakalım yarın doktor ne diycek, be gece neler olucak? çok heyecanlıyım. şimdi gene tık yok. doktor nedense nişanın geldiği saati sordu, anlamadım. umarım normal doğurabilirim kızlar....

Canımcım ilaç kullanmıyomusun? Ben ilaç kullanıyorum.Metsil damla.Yoksa halimiz harap olurdu.Yan etkisi olmayan bir damla bu.Zaten tamamı dışkıyla atılıyormuş.
Benim kızda pek kaka yapmıyor.
Canım ne yersen ye gaz sorunu mutlaka oluyor.Onun için en iyisi ilaç kullanmak.
Geçmiş olsun bugün Nasıl Denizim?

Dediğin gibi olcak heralde.adağımı kesip dağıtırım.mevlüt kıyafetini de bayramda giydiririm :))
Eşim sen bilirsin diyor annemin yanında numaradan.ama gideyim dediğimde de kırk dereden su getirtiyor.

Azocum walla böyle beklemek de herkesin harcı değil cidden.Maşallah pek sabırlısın.Ben çok sabırsız biri olarak sezaryana isteyerek gittim zaten :)
Sağlıkla gelsin de bakarsın 24 kasımda gelir.İnşallah normal yaparsın doğumunu.Çok istiyorsun ya kıyamam senin kesilmene :)

kızlar herhalde en son kasım annesi ben olucam dün nstye girdim bende hala tık yok...gelse bir an önce meleğim çok merak ediyorum güzel kızımı
İlk kasım annesi benim,sonuncu da sen olursun bakarsın p Eminim çok güzel bir kızdır annesi..

arkadaşlar ben de beceremedim güzel kızımın cetvelini.biri bana yardım etsin lütfen.Adı Zeynep Lal.doğum tarihi 8 kasım 2008.sevgiler
Neshecim ben yaptım sana beğenirsen:
http://babyage.tickershack.com/tickers/ux6g97skwkzhuzhd.png

Resim eklemek istersen kendin de yapabilirsin.Aşağıdaki adresten yapabilirsin.
tickershack.com a gir.
soldaki başlıklardan baştan 3. tıkla.
1.adımda cetvel seç.
2.adıma geç,bebek resmi seç.
3.adıma geç.
doğum tarihini yaz.
eklemek istediğin yazı varsa alta onları yaz.En alttaki kutudan da Pc ndeki bi resmi ekleyebilirsin.Sonra kaydet.

[
Zeynepcim üzüldüm canım ya.İnşallah düzelir durumunuz.Israrcı ol bakalım.

Moral çok etkili canım,yüksek tutu moralini.Benimkide az.Napalım mama takviyesine devam.

canım sen beni tanrımısın bilmem ben seni aşılama topiğinden tanıyorum.bebeğinin doğduğunu gördüm.gözün aydın canım. Hayırlı bir evlat olmasını dilerim yüce allahtan.darısı başımıza.allah uzun ömür versin.

Bende ismini hatırladım canım.Ama tam olarak hikayeni htırlayamadım.
Teşekkürler güzel dileklerin için:inşallah allah seninde gönlüne göre hayırlı evlatlar:1hug: verir.

slm kizlar ben bügün yine doktordan geldim persembe yatmiyoru hastaneye pazartesini bekliyecem tabi beklerse o zamana ins daha erken gelir suni sancidan biraz tirsdim bekliyelim pakalim biraz daha ah su sismem olmasa heryerim su topladi cok geziyorum aksamlari bir yürüyüs sormayin ins tez zamanda gelir bende sislikten kurtaririm zaten 1 cm acilmam var cuma bidaha bakcak doktorum acilma ne kadar diye yoksa pazartesi suni sanci

çilekcim netten kolik diye araştırırsan neden denizin böyle olduğunu anlarsın maalesef sebepsiz ve ne yapasan yap o sakinleşmek istediğinde sakinleşiyo .insanı acaip psikolojik olarak etkileyen bişey yoran bişey ilk oğlumda 20 günden 3 aya kadar abartısız hergün akşam 6-8 arası çekiuyodum .ayy ahtırlayınca biletüylerim ürperdi.gerçibilmiyorum seninki kolikmi amaçıldırdı diyince sankikolik gibi geldi bana.rezene -ıhlamur muskat çayı yapıp hergün içiriyorum ben mehmete.iyi geliyo sakinleştiriyo.bide metsil +nurse harveys kullanıyorum işte kesin çözüm değil hiçbiri ama hafif bi rahatlama oluyo.geçen drumuz öününe geçemeyiz gazın çok hızlı kilo alıyolar ilk 3 ay olmaması anormal olurdu dedi.benimkinin de karnı taş gibi:1no2:

darkcım naptın süt işini halledebildinmi helva yedinmi iyi geldimi:))boş da olsa göğüslerin cerene çektir cnm çektikçe gelicek süt gör bak arz talepmeselesi bu sütişi

selamlar, siteye girmeyeli uzun zaman oldu ne güzel, çoğu rkadaşımız doğum yapmış bekleyenlerede kolay doğumlar diliyorum şimdiden...
bende kasım annesiydim ama 10 ekimde sezeryanla erken doğum yaptım.. tansiyon yüksekliği nedeniyle acil yatışım oldu 5 gün yattım 5. gün sonunda bebişimin birinin soluk alması zorlaşınca acil doğuma alındım.. bana preklemsi (doğrumu yazdım bilemiyorum) teşhisi koydular yani gebelik zehirlenmesi de deniyormuş..prematüre oldu bebişlerim 15 gün küvezde kaldılar çok şükür o zor dönemleri atlattık bugün kırkımız çıkacak inşallah..:))
şimdi prematil mamayla besleniyorlar, normal mamaya 3 kilo olduklarında geçeceğiz.. şu anda 2,5 kilonun üzerindeler..arada emziriyorum almıyorlar kolay kolay ama yinede 4-5 yudumda olsa emiyorlar bende ısrarla devam ediyorum.. arada bir pompayla sağıp veriyorum..humananın ane sütü artırıcı çayından aldım sütü az olanlara tavsiye ederim...

morcadı gözün aydın canım.senin prenseste geliyomuş
darısı başıma..
inş.kolay bi normal doğum yaparsın..benimde hep istediğim bu ama..bakalım artık..

darkcım sağolasın..bende istiyom artık gelsin oğlum diye..evet çok sabırlıyımdır.sabrımın sonucunu alırım inş.hayırlısı..

hoşgeldin nazlımelek..
evet seni uzun zamandır buralarda göremiyoduk.bebeklerinin ve senin iyi olmana sevindim canım..
allah sağlıklı uzun ömürler versin kuzularına

Son düzenleme:
azocum sabrına hayranım cnm ya maşallahh inşallah bu sabrının sonunda benden bile daha kolay normal doğum yaparsın tabi en başında bebeğin ve senin için en hayırlı sağlıklı olanı olsun cnm.

ah evet şu son günlerini yaşayan 40. haftalarını dolduranlara nasıl dua ediyorum. Allah bir avazda kurtarmak hayırlısı ile kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah.
biz kontrole gittik bugün. bebişim iyi kilo aynı. azcık sarıydı ama test bile yapmama gerek yok dedi çünki hafif dedi. emme konusunda beni ebelere yönlendirdi. gittik. tabi ilk önce benim patlamak üzere olan gçğüslerimi hafifletti. aman allahım ne kadar çok dolmuşlar.. sonra yumuşayınca aldı benim meleği zaten acıkmıştı zorla bastıra bastıra ve benim göğüsümü parçalatarak zorla tutturdu. oğlum beni emdi.:ecrin_bebek: ama nasıl mutluyuz babasıyla nasıl mutlu. yanlışı ben yapıyormuşum.pes etmemeliymişim. bir güzel doyurdum oğlumu. saonra diğer göğüsümü boşalttım. çünki o kadar doluymuşumki onu almasının imkanıda yok. geldiğimizden beri 1 buçuk saatte bir emziriyorum ve çok çok keyif alıyorum. umarım bu sorunuda aştık kaydirigubbakcemile3
doktorum banada baktı gitmişken. maşallah dedi iyisin çıkarı sargı bezlerini. banyo bile yapabilirsin dedi. ama sanırım yapamam çünki bu seferde banyo yapmaktan korkuyorum. ya yapışkanı açılırsa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…