E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.581
tabiki moral bozuntun varsa sütün gider relax olacaksın benim geliyor ama işte benimde bu sorunum var. helva dene gerçekten çok işe yarıyor..
cok moralim bozukya,kücük baligim dün tüm gün alttan gazini cikaramadi ve sadece bagirdi.Yeteri kadarda kakasinida yapmadi.yediklerime cok dikkat ettgim halde neden boyle oluyor ya?cocuk bi ara cildirdi sanki bacakalrina karninada masaj yaptim ama gecmedi,simdi biraz sizdi ama cok agladi ya offf..
herkeze selam
başım büyük dertte :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
oğlum hala mememi reddiyor ve ben gece gündüz pompa ile dolanmaktan çok yoruldum. en kötüsüde benim kokumu tanımıyacak bi bağ kuramıyacaz.senağlama
her seferinde doğduğundan beri sürekli zorluyorum ve o kadar çok ağlıyorki dayanamıyorum. 15-20 dakka ben çabalıyorum o dili ile itiyor beni...büyük oğlumda emmemişti beni ama o zaman sütümde yoktu ve 40 gün emdi en azından o. ama bu haylaz itiyor dili ile...senağlama
ne yapacağım bennnnnnnnnn :uhm: CADIARZU
Eşimi gönderiyorum şimdi markete mmfciğim :))) Dün kaynanam da söylemişti bunu da aldırmayı unutmuşum bak :))
Pirayeciğim ben 40 ı çıkınca düşünüyorum.Ama annem yanımda olmazsa yapmam belki de.Annem haftasonu gidecek belki ben de onunla giderim.Ama eşim pek istemiyor.Bizi özlermiş bebek hasta olursaymış felan.
Bende adağım vardı onu kestirirrim.Onunla güzel pilav üstü et yaptırırırm gelenlere.Kalanını da dağıtırım diyordum.
Ne güzel yapmış kurtulmuşsun.
Annem bizim 7 kırkımızı çıkardı.Bu hafta 20 kırkımız da çıkacak.Sizde çıkardınız mı 7 kırkınızı.Annem suya dualar okudu onla banyo yaptık ben ve Ceren.kalan suyu da evin ddeğişik yerlerine serpti annem galiba..
asortiecim tickershack.com a gir.
soldaki başlıklardan baştan 3. tıkla.Gerisini yaparsın görünce<.Takılırsan yardım ederim yine.
Aman fazla verme hemen lışıyo bizim uyanıklar.
Mama felan vereceksen de kaşıkla ver.Ucu silikon olanlar var ya.
Benimki kaşığa bile alışıyordu nerdeyse.Çok uyanıklar çoookk
selam kızlar;
pirayecim burdaymışsın mevlitte ; sevil geldi geçen gün bana ,görüşmüşsünüz..buraya geldiğinde görmek isterim seni..
Canımcım ilaç kullanmıyomusun? Ben ilaç kullanıyorum.Metsil damla.Yoksa halimiz harap olurdu.Yan etkisi olmayan bir damla bu.Zaten tamamı dışkıyla atılıyormuş.cok moralim bozukya,kücük baligim dün tüm gün alttan gazini cikaramadi ve sadece bagirdi.Yeteri kadarda kakasinida yapmadi.yediklerime cok dikkat ettgim halde neden boyle oluyor ya?cocuk bi ara cildirdi sanki bacakalrina karninada masaj yaptim ama gecmedi,simdi biraz sizdi ama cok agladi ya offf..
Dediğin gibi olcak heralde.adağımı kesip dağıtırım.mevlüt kıyafetini de bayramda giydiririm :))evet cnm yaptım kurtuldum valla.şu 7 kırkı dediğin şeyi ben bilmiyorum cnm kimsede bi.şey demedi annemler falan.valla annemler olmasa bende yapamazdım tek başıma büyüklerin olması şart ben o yüzden çatalcada yaptım uzak biyer olsa eşimde mızmızlanırdı valla senin eşinde haklı özler sizi bide bebişler yeni duramazlar görmeden.eğer yapamazsanda adağını keser dağıtırsın cnm sadece.
Azocum walla böyle beklemek de herkesin harcı değil cidden.Maşallah pek sabırlısın.Ben çok sabırsız biri olarak sezaryana isteyerek gittim zaten :)selam kızlar
ben geldim ve hala doğurmadım
bugün 40 haftayı doldurduk.
sabah kontrole gittik dr a..
nst de sancı çıkmadı.kalp atışları normal.
suları iyi..
eee..
beklicez..
nekadar dedim?
en fazla 1 hafta daha bekleriz, gelmezse ozaman müdahale ederiz dedi..sanırım sezeryan
p.tesi tekrar kontrole gidicez..
doktora dedim arada aşağı baskı yapıyo diye.
biraz iri bi bebek olacak.kafasını doğum kanalına sokmaya çalışıyo.
sokamayınca geri çıkıyo dedi..
sanırım koca kafalı bişey bu
tombalak akşama kadar maşallah hiç durmuyo..
okadar haraketli çocuk bi kafasını doğum kanalına sokamazmı?
neyse hayırlısı..
belkide babasına öğretmenler günü hediyesi olarak 24 kasımda gelir
asorticim senin ve kızının iyi olmasına sevindim canım.allah sağlıklı sıhhatli,hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin canım.
atacım ve elifcim sizlerinde doğumları güzel ve kolay geçer inş.
yaw galiba son kasım annesi vede en sabırlısı ben oldum
kızlar doğurdular,emzirdiler,mevlütlerini yapacaklar; benda hala tık yok
vakti gelmedi daha demek.hakkımızda hayırlısı.başından beri normal istiyodum ama kısmetimize sezeryanda gelebilir artık..
İlk kasım annesi benim,sonuncu da sen olursun bakarsınkızlar herhalde en son kasım annesi ben olucam dün nstye girdim bende hala tık yok...gelse bir an önce meleğim çok merak ediyorum güzel kızımı
Neshecim ben yaptım sana beğenirsen:arkadaşlar ben de beceremedim güzel kızımın cetvelini.biri bana yardım etsin lütfen.Adı Zeynep Lal.doğum tarihi 8 kasım 2008.sevgiler
Zeynepcim üzüldüm canım ya.İnşallah düzelir durumunuz.Israrcı ol bakalım.herkeze selam
başım büyük dertte :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
oğlum hala mememi reddiyor ve ben gece gündüz pompa ile dolanmaktan çok yoruldum. en kötüsüde benim kokumu tanımıyacak bi bağ kuramıyacaz.senağlama
her seferinde doğduğundan beri sürekli zorluyorum ve o kadar çok ağlıyorki dayanamıyorum. 15-20 dakka ben çabalıyorum o dili ile itiyor beni...büyük oğlumda emmemişti beni ama o zaman sütümde yoktu ve 40 gün emdi en azından o. ama bu haylaz itiyor dili ile...senağlama
ne yapacağım bennnnnnnnnn :uhm: CADIARZU
Moral çok etkili canım,yüksek tutu moralini.Benimkide az.Napalım mama takviyesine devam.canım ya üzülme inşallah alır memeni oğlun, ama denemeye devam et pes etme
benimde sütüm yok denecek kadar az o nedenle mama takviyesi yapıyoruz emmesi iyi süt gelmesede uzun uzun emziriyorum ama doymuyor oğlum, içmediğim şey kalmadı (kompostolar, humana çayı, malt içeceği, vs vs)
gündüz fena değildi ama akşam yine nerdeyse hiç gelmedi, nedensiz yere biraz moralim bozuk onunda etkisi varmıdır acaba azalmasında
eşimi gönderiyorum şimdi markete mmfciğim :))) dün kaynanam da söylemişti bunu da aldırmayı unutmuşum bak :))
pirayeciğim ben 40 ı çıkınca düşünüyorum.ama annem yanımda olmazsa yapmam belki de.annem haftasonu gidecek belki ben de onunla giderim.ama eşim pek istemiyor.bizi özlermiş bebek hasta olursaymış felan.
Bende adağım vardı onu kestirirrim.onunla güzel pilav üstü et yaptırırırm gelenlere.kalanını da dağıtırım diyordum.
Ne güzel yapmış kurtulmuşsun.
Annem bizim 7 kırkımızı çıkardı.bu hafta 20 kırkımız da çıkacak.sizde çıkardınız mı 7 kırkınızı.annem suya dualar okudu onla banyo yaptık ben ve ceren.kalan suyu da evin ddeğişik yerlerine serpti annem galiba..
Asortiecim tickershack.com a gir.
Soldaki başlıklardan baştan 3. Tıkla.gerisini yaparsın görünce<.takılırsan yardım ederim yine.
Aman fazla verme hemen lışıyo bizim uyanıklar.
Mama felan vereceksen de kaşıkla ver.ucu silikon olanlar var ya.
Benimki kaşığa bile alışıyordu nerdeyse.çok uyanıklar çoookk
canım sen beni tanrımısın bilmem ben seni aşılama topiğinden tanıyorum.bebeğinin doğduğunu gördüm.gözün aydın canım. Hayırlı bir evlat olmasını dilerim yüce allahtan.darısı başımıza.allah uzun ömür versin.
cok moralim bozukya,kücük baligim dün tüm gün alttan gazini cikaramadi ve sadece bagirdi.Yeteri kadarda kakasinida yapmadi.yediklerime cok dikkat ettgim halde neden boyle oluyor ya?cocuk bi ara cildirdi sanki bacakalrina karninada masaj yaptim ama gecmedi,simdi biraz sizdi ama cok agladi ya offf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?