- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.601
selam kızlar
ben geldim ve hala doğurmadım
bugün 40 haftayı doldurduk.
sabah kontrole gittik dr a..
nst de sancı çıkmadı.kalp atışları normal.
suları iyi..
eee..
beklicez..
nekadar dedim?
en fazla 1 hafta daha bekleriz, gelmezse ozaman müdahale ederiz dedi..sanırım sezeryan
p.tesi tekrar kontrole gidicez..
doktora dedim arada aşağı baskı yapıyo diye.
biraz iri bi bebek olacak.kafasını doğum kanalına sokmaya çalışıyo.
sokamayınca geri çıkıyo dedi..
sanırım koca kafalı bişey bu
tombalak akşama kadar maşallah hiç durmuyo..
okadar haraketli çocuk bi kafasını doğum kanalına sokamazmı?
neyse hayırlısı..
belkide babasına öğretmenler günü hediyesi olarak 24 kasımda gelir
asorticim senin ve kızının iyi olmasına sevindim canım.allah sağlıklı sıhhatli,hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin canım.
atacım ve elifcim sizlerinde doğumları güzel ve kolay geçer inş.
yaw galiba son kasım annesi vede en sabırlısı ben oldum
kızlar doğurdular,emzirdiler,mevlütlerini yapacaklar; benda hala tık yok
vakti gelmedi daha demek.hakkımızda hayırlısı.başından beri normal istiyodum ama kısmetimize sezeryanda gelebilir artık..
yedim canım helvayı.Süt depolarım doluyor iyi de ikisini de emip hala süt istiyor.Ondan yetmiyor benimkidarkcım naptın süt işini halledebildinmi helva yedinmi iyi geldimi:))boş da olsa göğüslerin cerene çektir cnm çektikçe gelicek süt gör bak arz talepmeselesi bu sütişi
Gözün aydın Nazlımelekcim.Doğum haberini almıştık biz zaten ma seni tebrik edememiştim.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Ne zordur minicik bebişlerle ilgilenmek şimdi.Allah yardımcın olsun.Bize normal kilolular bile zor geliyor.Sana daha fazla enerji lazım.selamlar, siteye girmeyeli uzun zaman oldu ne güzel, çoğu rkadaşımız doğum yapmış bekleyenlerede kolay doğumlar diliyorum şimdiden...
bende kasım annesiydim ama 10 ekimde sezeryanla erken doğum yaptım.. tansiyon yüksekliği nedeniyle acil yatışım oldu 5 gün yattım 5. gün sonunda bebişimin birinin soluk alması zorlaşınca acil doğuma alındım.. bana preklemsi (doğrumu yazdım bilemiyorum) teşhisi koydular yani gebelik zehirlenmesi de deniyormuş..prematüre oldu bebişlerim 15 gün küvezde kaldılar çok şükür o zor dönemleri atlattık bugün kırkımız çıkacak inşallah..:))
şimdi prematil mamayla besleniyorlar, normal mamaya 3 kilo olduklarında geçeceğiz.. şu anda 2,5 kilonun üzerindeler..arada emziriyorum almıyorlar kolay kolay ama yinede 4-5 yudumda olsa emiyorlar bende ısrarla devam ediyorum.. arada bir pompayla sağıp veriyorum..humananın ane sütü artırıcı çayından aldım sütü az olanlara tavsiye ederim...
Açılmaz canım yapışkanı felan bende korkuyordum ama bişey olmadı şükür :)ah evet şu son günlerini yaşayan 40. haftalarını dolduranlara nasıl dua ediyorum. Allah bir avazda kurtarmak hayırlısı ile kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah.
biz kontrole gittik bugün. bebişim iyi kilo aynı. azcık sarıydı ama test bile yapmama gerek yok dedi çünki hafif dedi. emme konusunda beni ebelere yönlendirdi. gittik. tabi ilk önce benim patlamak üzere olan gçğüslerimi hafifletti. aman allahım ne kadar çok dolmuşlar.. sonra yumuşayınca aldı benim meleği zaten acıkmıştı zorla bastıra bastıra ve benim göğüsümü parçalatarak zorla tutturdu. oğlum beni emdi.:ecrin_bebek: ama nasıl mutluyuz babasıyla nasıl mutlu. yanlışı ben yapıyormuşum.pes etmemeliymişim. bir güzel doyurdum oğlumu. saonra diğer göğüsümü boşalttım. çünki o kadar doluymuşumki onu almasının imkanıda yok. geldiğimizden beri 1 buçuk saatte bir emziriyorum ve çok çok keyif alıyorum. umarım bu sorunuda aştık kaydirigubbakcemile3
doktorum banada baktı gitmişken. maşallah dedi iyisin çıkarı sargı bezlerini. banyo bile yapabilirsin dedi. ama sanırım yapamam çünki bu seferde banyo yapmaktan korkuyorum. ya yapışkanı açılırsa :roflol:
Gitmeyeceğim canım,bişey felan olursa zaten eşim burnumdan getirir.Bir de o istemiyor gitmemi gidersem içim rahat etmeyecek.Dark mevlüt yerine adak kesmek bence de daha hayırlı gibi geliyor. Ben de 40'ı çıkınca adak keseceğim inşallah. O zaman içim çok rahat edecek. Bence de eşin haklı hamileyken gitmedin bayramda bile annenin yanna şimdi bu soğuk havalarda hiç gitme. Evine alışsın kuzunun da düzeni bozulmasın canım.
yedim canım helvayı.Süt depolarım doluyor iyi de ikisini de emip hala süt istiyor.Ondan yetmiyor benimki( memişlerde küçük olunca yetmiyor içinde olanlar (
bol bol marul felan da yedim bugün.Bide günlük sıvı tüketiminin çok büyük kısmı su olmasın diyordu bi yerde.
Bieaz su biraz meyve çayları bitki çayları biraz da sıvı gıdalarla bol bol sıvı tüketin diyordu.
Suyu çok içip diğerlerini fazla tüketmezsek sütün kalitesi düşermiş.
Ben suya çok fazla yer veriyordum.Şimdi yine içiyorum ama onun yerine sulu şeyler de alıyorum.
evet tek su yetmez.bol bol metva suyu helva ve tatlı tüketmeliyiz..
Açılmaz canım yapışkanı felan bende korkuyordum ama bişey olmadı şükür :)
senin dr kaçıncı gün yıkan dedi ve yıkandın canım?
Ben cumartesi ameliyat oldum.Çarşamba bandajı aç dedi.Cuma da banyo yap dedi.
1 hafta sonra yaptım yani.Yani ben cuma desede pazara kadar bekledim banyo içinDD Korkumdan DD
selam arkadaşlar..çok görüşemez oldukduru okyanus hanım çok oyalıyor :) herkesin keyifler yerindedir umarım..
bende 6. gün bandajımı çıkarttım ve duş aldım.aslında 7. gün duş almam lazımdı ama ben dayanamadım.o kadar gün banyo yapmamak çok zor birşeymiş yaa..yok yani,benim için oluru yoktu 1 gün daha bekleyemedimD
Zeynep benim de aynıydı yarın tam 2 haftalık olacağız ve ancak ancak sızlamalar geçiyor. Hissizlik ise hala var. Kontrole gittiğimde dr normal dedi. Ayrıca böyle sarkık da kalmayacak dedi ki en çok buna sevindim :)
Ben de banyo konusunu çok uzatmadım. Cuma günü ameliyat oldum. Salı günü bandajı çıkarıp banyo yaptım. Pazar günü de yarım banyo yapmıştım eve gelince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?