2008 Kasım Anneleri

azocum gerçekten sabrına hayran olmamak elde değil normla de olsa sezeryanda olsa önemli olan oğluna kavuşman öyle değil mi?umarım hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşursun oğlunagamyoncuiremsu
sen doğur sıra bana gelsin dimi amakaydirigubbakcemile3

darkcım sırayı bozmam merak etme zaten benim tembel kızın teşrif etmeye pek niyeti yok gibi...

mor cadı çok sevindim hadi bakalım gözün aydın az kaldı bebeğine kavuşmana...
ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA VERSİN İNŞALLAH:ecrin_bebek:

Zeynep aynı sorunu ve devamındaki aynı mutluluğu ben de yaşamıştım. Emin ol tek çaresi hiç vazgeçmemek. Ben ilk 2 gün her defasında bebeğimin emmesi için bir buçuk iki saat uğraşıyordum ama yine de emmiyordu. En sonunda öğrendi emmeyi o ilk emdiği ve karnını doyurduğu zamanı hiç unutamıyorum hemşirenin yardımıyla olmuştu benimki de mutluluktan gözyaşlarımı tutamamıştım. İnşallah devamı da gelecek bebeğin hep anne sütüyle beslenecek.

Azocum gerçekten sabrına hayranım. Hiç bozma moralini bugün yarın gelecek o tosun. 24 kasım benim de doğumgünüm ne güzel olur o gün gelirse. Çapkın bir yay burcu mu geliyor ne :)) Kızımla yaş farkı da bayağı açılıyor haberin olsun.

Dark mevlüt yerine adak kesmek bence de daha hayırlı gibi geliyor. Ben de 40'ı çıkınca adak keseceğim inşallah. O zaman içim çok rahat edecek. Bence de eşin haklı hamileyken gitmedin bayramda bile annenin yanna şimdi bu soğuk havalarda hiç gitme. Evine alışsın kuzunun da düzeni bozulmasın canım.

Çilek geçmiş olsun canım dün gece benim kızımda bacaklarını çekrek tiz bir şekilde ağladı karnı tok altı temi,z gaz sancısıydı. İlk defa oldu. Babannesi sıcak su yaptı ayaklarının biraz uzağına koydu bir de kucakta biraz sallayıp dua okudu kendiliğinden sakinleşti. İnşallah devamı gelmez Deniz'in gaz sancılarının. Çünkü onlar ağlayınca olan bize oluyor. Benim sanki canımdan can gidiyor. Kalbimi söküyorlarmış gibi oluyor.

julicim sorma ya ben hala kendime gelemedim.sicak suyu yaptim,göbegine sürekli sicak havlu

koyuyorum.cok sükür bugün iyi ama ya yine olursa diye diken üstündeyim inanki.Birde nette

arastiriyorum "Kolik" olabilir diye cikiyor.cuma doktora gö¨türücem insl.öyle bir sorunumuz olmaz.

off aglamasinlarya dayanamiyorum bende.

darkcım naptın süt işini halledebildinmi helva yedinmi iyi geldimi:))boş da olsa göğüslerin cerene çektir cnm çektikçe gelicek süt gör bak arz talepmeselesi bu sütişi
yedim canım helvayı.Süt depolarım doluyor iyi de ikisini de emip hala süt istiyor.Ondan yetmiyor benimki ( memişlerde küçük olunca yetmiyor içinde olanlar (
bol bol marul felan da yedim bugün.Bide günlük sıvı tüketiminin çok büyük kısmı su olmasın diyordu bi yerde.
Bieaz su biraz meyve çayları bitki çayları biraz da sıvı gıdalarla bol bol sıvı tüketin diyordu.
Suyu çok içip diğerlerini fazla tüketmezsek sütün kalitesi düşermiş.
Ben suya çok fazla yer veriyordum.Şimdi yine içiyorum ama onun yerine sulu şeyler de alıyorum.

Gözün aydın Nazlımelekcim.Doğum haberini almıştık biz zaten ma seni tebrik edememiştim.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Ne zordur minicik bebişlerle ilgilenmek şimdi.Allah yardımcın olsun.Bize normal kilolular bile zor geliyor.Sana daha fazla enerji lazım.

Açılmaz canım yapışkanı felan bende korkuyordum ama bişey olmadı şükür :)

Bu arada kızlar göğüsler taş gibi semsertse biraz süt sğın memenin yumuşak olması lazımmış.Belki sert diye bebeğiniz almıyor olabilir.Bugün bi yerde okudum.

Gitmeyeceğim canım,bişey felan olursa zaten eşim burnumdan getirir.Bir de o istemiyor gitmemi gidersem içim rahat etmeyecek.
annemde kırkım çıkmadan evde bebekle yanlız kalmamızı istemiyor.Artık onun da gitmesi lazım babam çağırıyor.Bayram da yaklaştı kadının kendine göre planları var.Bayadır yanımda sıkılmıştır da belki.
Ona da bgişey diyemiyorum.Ama ben de gidemem,hem gelen giden de oluyor.

selam arkadaşlar..çok görüşemez olduk duru okyanus hanım çok oyalıyor :) herkesin keyifler yerindedir umarım..
bende 6. gün bandajımı çıkarttım ve duş aldım.aslında 7. gün duş almam lazımdı ama ben dayanamadım.o kadar gün banyo yapmamak çok zor birşeymiş yaa..yok yani,benim için oluru yoktu 1 gün daha bekleyemedim D

bu arada benim meleğimin de gaz sorunu var yaa çok üzülüyorum.önümüzdeki bir kaç gün içinde dr a götürücem.kısa süreli bir bağırış yapıyor gaz sancısı geldiğinde içime işliyor sesi ( sütüm çok gaz yapıyor galiba çok üzülüyorum (Allahtan gaz çıkarma veya kaka sorunumuz yok ama yine de o kısa süreli sıkıntısı perişan ediyor beni.bir görseniz kıpkırmızı oluyor yavrum,daha çok minnak yaa :çok üzgünüm:

Son düzenleme:

Allahım ben neden bu kadar korkağım

Belke canım nolcak azcık kokuyosun :)))

Merhaba saphiraa hoşgeldin canım.
Benim kızda uyuyor biraz emzirdim gelmeden uykulu uykulu az bişe emdi yine uyuyor.Zor oluyo bebekler olunca gelmek.

Ya ben çok terliyorum kızlar doğumdan sonra.Size de öyle oluyor mu?

terleme olayı sanırım bende de biraz var.ama en çok şaşırtan hemileliğimde yaşamadığım şeyleri şimdi yaşar oldum,mide yanması ve baş ağrısı gibi..hadi baş ağrısı uykusuzluktan oluyor diyelim.mide yanması nerden çıktı anlamadım.hemen hemen her yemekten sonra yanıyor

günaydın kızlar gene uykusuz birgecenin ardından sizlerle beraberiz:))neyse hamileyken alıştırmıştı beni kuzucuk:))
darkcım her mamadan önce cerene çektir göğüslerini boşaltsın sonra mama ver.bak görüceksin gelicek sütün.benim göğüslerim vücuuma oranla büyük ben büyük oğlumu 3 ay emzirdim ama etrafımda küçük göğüsten şikayet eden kim varsa 2 yaşına kadr emzirdi bebeklerini küçük göğüslülerin emzirme potansiyeli daha yüksek.sen dayan helvaya komposto iç .
bende korktum 40ına kadr evde bebekle yalnız kalmaya ama yapıcak bişey olmayınca mecbur kalıyosun Allaha çokşükür ki bişey olmadı ben 5 günlükken yalnız kaldım.oğlumokuldan karanlıkta geliyo 7de.o gelene kadr akşam ezanından sonra bile kaldım yalnız.hep Allahımsana emanetiz diye dua ettim.....
çilekcim dediğim gibi kolikse çokda yapıcak bişey yok.arabanız var galba normal araba bebek arabası değil.ağlama krizleri sırasında arabaylagezdirin denizi.sarsıntı ve motor sesi rahatlatıyordu fatihi.aklıma geldikçeyazarım gene

terleme ilk zamanlarda bende de vardı çok iyiymiş lohusanın terlemesi ama sırtınızı iyi koruyun sonra gaz olmasın :))hastalıkları atıyormuş lohusa terle...

günaydın kızlar mirmirmirmir
size yani sezeryan olanlara bişiii sormak istiyorum. benim dikişlerim içimde yani bi çoğumuzun öledir muhakakk. üstü yapıştırma . fakat o yapıştırma olan yerde değilde onun 5-6 cm üstünde yapıştırma yeri ile hiç ilgili olmayan bir yer var ve cayır cayır içten yanıp acıyoooo. benim aklım karıştı neden orası öle yanıyo acıyo. iç dikişler yukarda falan mı aklım çok karıştı :uhm: bide yapıştırmamın üst tarafında hissizlikler var. dokunuyorum ama bi garip sizde de böle şeyler var mı :uhm:

Zeynep benim de aynıydı yarın tam 2 haftalık olacağız ve ancak ancak sızlamalar geçiyor. Hissizlik ise hala var. Kontrole gittiğimde dr normal dedi. Ayrıca böyle sarkık da kalmayacak dedi ki en çok buna sevindim :)
Ben de banyo konusunu çok uzatmadım. Cuma günü ameliyat oldum. Salı günü bandajı çıkarıp banyo yaptım. Pazar günü de yarım banyo yapmıştım eve gelince.

selam kızlar asortie kız çok merak etmiştik seni wallahi zilli kızın durmamış hiç maşallah güzellik akıyo herbir yanından:))allah nazarlardan saklasın

buarada saphiracım izmirde olduğun için git alsancağa amerikan pasajından sap simplex damla al.gaz maz kalmıyo sabah 8 damla akşam 8 damla walla okadar rahat edersinki bana dua edersin emzirmeden hemen önce ver yanlız.eczanelere boşa sorma sadece orda satılıyo zaten içinde de türkçe yazmıyo hiçbişey ama hiç zararlı değil bebek için sadece bitkisel bi ilaç ve kesin çözüm.

hepinizi öpüyorum canlarım oğluşum uyuyo ama şurda 10 dk kaldım şimdiden özledim hiç ayrılasım geliyor kuzumdan.enkısa zamanda görüşmek dileğiyle hepinizi kocama öpüyorum

valla ne bilim insan başına gelmeyince ne oluyor diyor.
evet şu banyo konusunu aşmam lazım 6 gün oldu bişi olmaz yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…