2008 Kasım Anneleri

tünaydın kızlar
bizde banyoyu bana hastanede yaptırdılar .ikinci gün hemşire geldi bi güzel yıkandık.sonra bandajlı kısmı açıp oraya pansuman yaptı ve bi sprey sıktı.slikon gibi bişey 3 gün su geçirmez kılacakmış bölgeyi ve doktorum bana hergün duşunu al dedi. o günden beri hergün banyomu yapabiliyorum çok şükür .
hissislik ise o bölgede yaklaşık 1 yıl sürecekmiş kızlar.1. yılın sonunda o bölge toparlanmaya başlayacakmış.

merhabalar herkeze,cok sükür dünü iyi gecirdik.mmfcim kolik olup olmadiginï henüz bilmiyorumki ya,
yani olabilirm idiye cok korkuyorum ama.fatihtedemi vardi kolik?ya dua edinde olmasin Denizimde cok korkunc bsiy,cocuk mahfoluyor agri girdiginde.

banada hemşire eve gidince ılık duş alabilirsin dedi ben iki kere aldım bile hem sütte
iyi gelirmiş kızlar sıcakta haberiniz olsun

asortie lafı ağzımdan aldın sanırım azo doğurdu bu kadar sabrın bi mükafatı olması lazım değil mi?
en sabırsız seninle bendik ama sen meleğine kavuştun ben hala beklemedeyim:CüvCüv:
benim kızın gelmeye niyeti yok kasım annelerinin en sonuncusu ben olacağım öyle gözüküyorkaydirigubbakcemile3

hergün genelde aynı saatlerde zırlamaya başlardı ve 2 saat falan imkansız susturmazdık aman yarabbi bunalıma girmiştim resmen psikolojim bozulmuştu.inşallah kolik değildir çilekcim.ama kollik için değil gaz sancısına çok iyi geliyo arabada gezdirmek hem temiz hava hem sarsıntı hemde motor sesibebeği rahatlatıryo.edepsiz bunlar ya::))

ayyyyy bu arada kızımın göbeği düştüüü
zeynep sizin ki düştü mü

benim oğluşun göbeği hastanelerde kaldı dr olucak herhalde.hastabakıcı da olabilir tabiikaydirigubbakcemile3
ben buna inandım he hani derler ya göbeği nereye koyarsan orayı severmiş çocuk büyüyünce fatihin göbeği evdde benim oğlum resmen ev kuşu yaazın sokağa çık diye yalvarırım ki burası çok müsait bahçeiçi araba geçmez çocuk dolu hayatta çıkmaz.buda hastanede kaldı işte bakalım noolcek.hayırlısı

sezaryenli olarak söylüyorum o dikiş yerindeki hissizlik bende de var cnm.ayrıca dikişin biraz üstündeki yerde yanma yok ama zaman zaman acı hala var diyebilrim.heleki emzirirken benim cimcime tekme atarsa daha da acıyor:ecrin_bebek:

aynen canım bende üst kısımda hissizlik var ameliyat sonrası çok morarma vardı bende hem bant alerji yaptı hemde doğumda o bölge açılsın diye taktıkları aletlerden dolayı morarmıştı annem oraya krem sürüyordu oradan soğukluğunu bile hissetmiyordum alt tarafı hissediyordum geçer merak etme. o içerdeki acı ise rahimin henüz dikiş kısmına kadar inmemiştir 40 günde iniyormuş ben dr.umdan öğrendim elimle bastırınca eline bir sertlik gelecek işte o rahim muhtemelen ondaki dikiş acıyordur korkma yani

selam cnm..var daha doğurmayanlar senin bebeşinde hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim cnm.13 kasım benim evlilik yıldönümüm :))) benim bebeğide erken geldi.26 kasımda bekliyorduk sürpriz yaptı tam da doğumgünümde 6 kasımda geldi cnm..

ya süpersiniz vallahi,bende bu lüzumsuz yerdeki acı ne diye merak ediyodum..dikişle ilgisi olmayan yerdeki acıyı yapıştırdıkları banttan sanıyodum meğer değilmiş..ay bak insan her geçen gün bişey öğreniyor..
bu arada bizim göbek hastaneden çıktık 3 gün sonra düştü..bende sardım sarmaladım çekmeceye koydum..
şimdilik bi sıkıntımız yok allaha şükür ..sadece emiyor ve uyuyor e bide altına yapıyor tabi..ama değiştirmek büyük zevk..ya herşeyi ile ilgilenmek büyük zevk gerçekten ..üstünü değiştirmeye bayılıyorum..o aldığımız ciciler öyle bir yakışıyor ki anlatamam..

merhabalar hanımlar
bugün doktora kontrole gittim çok şükür rahmim iyice yerleşmiş doktor emzirmenin çok faydasını gördüğümü hızla iyileştiğimi söyledi ve öğrendim ki o dikiş yerinin üzerindeki hissizlik yaklaşık 1 sene boyunca sürüyormuş :çok üzgünüm:
bizim göbeğimizde eve geldiğimizin ertesi günü yani 4. günümüzde düştü.:dance:
üniversiteye gömmeye karar verdik ama fakülte beğenemiyoruz kaydirigubbakcemile3
bu hafta bunu da halledices bakalım

eylülcüm evde tutma derler göbeği uygun bi yere sende göm yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…