- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.641
ayyyyy bu arada kızımın göbeği düştüüü
zeynep sizin ki düştü mü
noldu canım hayırdır inşallah
ya süpersiniz vallahi,bende bu lüzumsuz yerdeki acı ne diye merak ediyodum..dikişle ilgisi olmayan yerdeki acıyı yapıştırdıkları banttan sanıyodum meğer değilmiş..ay bak insan her geçen gün bişey öğreniyor..
bu arada bizim göbek hastaneden çıktık 3 gün sonra düştü..bende sardım sarmaladım çekmeceye koydum..
şimdilik bi sıkıntımız yok allaha şükür ..sadece emiyor ve uyuyor e bide altına yapıyor tabi..ama değiştirmek büyük zevk..ya herşeyi ile ilgilenmek büyük zevk gerçekten ..üstünü değiştirmeye bayılıyorum..o aldığımız ciciler öyle bir yakışıyor ki anlatamam..
merhabalar hanımlar
bugün doktora kontrole gittim çok şükür rahmim iyice yerleşmiş doktor emzirmenin çok faydasını gördüğümü hızla iyileştiğimi söyledi ve öğrendim ki o dikiş yerinin üzerindeki hissizlik yaklaşık 1 sene boyunca sürüyormuş :çok üzgünüm:
bizim göbeğimizde eve geldiğimizin ertesi günü yani 4. günümüzde düştü.:dance:
üniversiteye gömmeye karar verdik ama fakülte beğenemiyoruz kaydirigubbakcemile3
bu hafta bunu da halledices bakalım
eylülcüm evde tutma derler göbeği uygun bi yere sende göm yerimseniben
hiç bir dr açıklamayacakmı o alakasız yerdeki acıyı yanmayı hissizliği . ne alaka yaniiiii :uhm:
günaydın kızlar mirmirmirmir
size yani sezeryan olanlara bişiii sormak istiyorum. benim dikişlerim içimde yani bi çoğumuzun öledir muhakakk. üstü yapıştırma . fakat o yapıştırma olan yerde değilde onun 5-6 cm üstünde yapıştırma yeri ile hiç ilgili olmayan bir yer var ve cayır cayır içten yanıp acıyoooo. benim aklım karıştı neden orası öle yanıyo acıyo. iç dikişler yukarda falan mı aklım çok karıştı :uhm: bide yapıştırmamın üst tarafında hissizlikler var. dokunuyorum ama bi garip sizde de böle şeyler var mı :uhm:
hala ağrılarım var yatsam kakamıyorum kalksam yatanıyorum özendim size ben neden böleyim diye niye geçmiyor senağlamasenağlama
benim de kızımın göbeği düştü.Bogaziçi Üniversitesine gömcem.annesi orda okuyamadı kızı okusun bari:)
Herkese merhaba kızlar!!
19 kasım çarşamba günü sabah 9.30 da oğlumu kucağıma aldım..İkimiz de iyiyiz ama oğluşumun dün geceden beri ateşi var..Endişeliyim biraz o yüzden..En kısa zamanda hikayemi paylaşacağım..
Sevgiler..
Herkese merhaba kızlar!!
19 kasım çarşamba günü sabah 9.30 da oğlumu kucağıma aldım..İkimiz de iyiyiz ama oğluşumun dün geceden beri ateşi var..Endişeliyim biraz o yüzden..En kısa zamanda hikayemi paylaşacağım..
Sevgiler..
canım bende 1 hafta yerimden kalkamadım, annem hem bana hem bebeğime baktı , gece emzirme zamanı geldiğinde annem bebeği bi kenara bırakıyodu iki eliyle ellerimden tutup beni yataktan kaldırmaya çalışıyodu, kalkarken sanki dikişlerim patlayacakmış gibi acıyodu, bence normal,bazı insanlar biraz daha zor geçiriyo bu dönemleri
ay nasıl rahatladım tekk benim sanıyordum bişi oldu bana diye. aynı annemde eşimde öle yatırıp kaldırdı. 2 gündür kendim yapıyorum.
banyo işini bu öğlen atlattım. yenilendim sanki..
iyiki varsınız siz olmasanız kendi kendime kurar dururdum kafamda..:dance:a.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?