2008 Kasım Anneleri

aynen canım yaaaa sandım bantlardan ama ne alaka yanma ve acı var bide hissizlik gerçi hala çözemedim neden ama öğrendim tek değilim..
bide bantlar dün çıktı yapışkanı kaldı herşeyim yapışıyor zaten acım var hepten acıyo atletimi ondan sökerken.. siz nasıl temizlediniz o yapışkanlarııı :uhm:

hiç bir dr açıklamayacakmı o alakasız yerdeki acıyı yanmayı hissizliği . ne alaka yaniiiii :uhm:

hiç bir dr açıklamayacakmı o alakasız yerdeki acıyı yanmayı hissizliği . ne alaka yaniiiii :uhm:

baksana demir bişeylerle açmışlar kanca gibi herhalde ...onun acısıdır bencce anaaaa ameliyattan sonra mor mordu ameliyat yerimin etrafı bende buda ne diye korkmuştum demek onlarmış.allam neler yaşamışız yaws.o alakasız yerdeki acı ve yanma bendede vardı hatta ameliyat yerim acımadı orası kadr valla bilmiyom dikişolabilir diye düşündüm hep ameliyat yerim dikiş olmadığından cımadı orası dikiş ondan acıdı hep kendimce bişeyler buldum.
zaynepcim ağrı kesici alsana ağrıların için.bide 1 haftalık oldu dimi artık acımaması lazım yaa bi druna sorsana şu bantları benm çok takmadım kafaya banyo yaptıkça yumuşadı yumuşadıkça sökmeye çalıştım wcde kırkım çıkarken artık abdest alıcam diye iyice söktümama çok rahatsızlık vermedi veriyosa ılık suyla yumuşat elinle çıkar cnm

aaa bende de seninkine benzer birşey var, dikiş yerlerimin üstünde bazı yerlerde sancı gibi bişeler oluyo, ama her zaman değil,
bu banyo konusunu çok uzatmışsınız siz bence, pazartesi sezeryan oldum, çarşamba günü hastaneden çıktım ve hastaneden çıkarken bandajı açtılar, doktora banyo yapabiirmiyim diye sordum tabiki yapabiilirsin sadece banyo bezini dikiş yerlerine sürtme dedi, bende çarşamba gün ikindi vakti banyo yaptım, hiçbi zararını da görmedim, bir de bnim dikiş yerlerimde morluk gibi bişeler var, sonradan olan birşeydeğil, ilk zamanlardan beri var, sizde de varm ı

hala ağrılarım var yatsam kakamıyorum kalksam yatanıyorum özendim size ben neden böleyim diye niye geçmiyor senağlamasenağlama

canım bende 1 hafta yerimden kalkamadım, annem hem bana hem bebeğime baktı , gece emzirme zamanı geldiğinde annem bebeği bi kenara bırakıyodu iki eliyle ellerimden tutup beni yataktan kaldırmaya çalışıyodu, kalkarken sanki dikişlerim patlayacakmış gibi acıyodu, bence normal,bazı insanlar biraz daha zor geçiriyo bu dönemleri

benim de kızımın göbeği düştü.Bogaziçi Üniversitesine gömcem.annesi orda okuyamadı kızı okusun bari:)

benim kızımın göbeğide evde duruyo hala bende senin gibi b.içi üniverstesine ya da ist.üniverstesine gömcem diyorum heralde bu 2 üniverstenin bahçeside göbek doludur kaydirigubbakcemile3

Herkese merhaba kızlar!!

19 kasım çarşamba günü sabah 9.30 da oğlumu kucağıma aldım..İkimiz de iyiyiz ama oğluşumun dün geceden beri ateşi var..Endişeliyim biraz o yüzden..En kısa zamanda hikayemi paylaşacağım..

Sevgiler..

ooo bebişini allah bağışlasın çitoscum, çok sevindim senin adına, inşallah düzelir bebişin de, ilk doğduğunda olabiliyo böyle şeyler üzme canını, ismini ne koydunuz bu arada

CANIM GÖZÜN AYDIN TEBRİKLER ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN UMARIM BEBEĞİN EN KISA ZAMANDA İYİLEŞİR GEÇMİŞ OLSUN a.s.

benim ki dikişsiz olduğu için çok acı yok ama sadece yatıp kalkarken ağrı var birazcık
estetik oldu benim ki hiç belli bile değil çok şükür sadece bantın altında bir yer su toplamış
ona da bepanten sür dedi doktor çok az kaldı benim bitti gibi ağrılarım
göbeğe gelince biz de odtü ye gömecez bakalım belkim odtü lü olur kuzucuğum

lelalcim üniversite iyi fikir göbek için ama hangisi olacağına karar veremedik ..biz bir tercih formu alalım da ordan seçelim bari..
çitoscum gözün aydın..bol emzir canım bebek için çok faydalı hiçbişeyi kalmaz ..umarım çabuk iyileşir..tekrar tebrikler..

çitosçum çok tebrik ederim cnm...Allah analı babalı büyütsün inşallah..:))) Ve tabi çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda ateşi düşer miniğinin

Son düzenleme:
hu huuu kızımın göbeği düştüüü kaydirigubbakcemile5 biraz bekletti bizi ama olsun sonunda düştü hihoyyyt altından müthiş güzel bir göbek çıktı :teytey:

ay nasıl rahatladım tekk benim sanıyordum bişi oldu bana diye. aynı annemde eşimde öle yatırıp kaldırdı. 2 gündür kendim yapıyorum.
banyo işini bu öğlen atlattım. yenilendim sanki..
iyiki varsınız siz olmasanız kendi kendime kurar dururdum kafamda..:dance:a.s.:1hug:

ah anacım sen ne diyosun ölüyodum ben, 2 gün hastanede kaldık sonra eve geldik eve geldiimizde tekli koltuğa oturuyodum yemeğimi tepside sehbanın üstüne getiriolardı öyle yiyebiliyodum, o kadarcık oturma bile ne hale getiriyodu beni, ben ameliyatın 3. gün banyo ettim, amanin o 2 gün hastanede kaldım ya bi terledim bi terledim, köpek ölüsü gibi koktum, annem sürekli siliyodu beni, arada ben ıslak mendille kendimi siliyodum güzel kokayım diye ama ne mümkün, öle iğrenç kokuodum ki, galiba serumların da etkisi vardı bilemiorum, eve geldim annem banyo yaptırdı bana, doktorum sadece oturarak değil ayakta banyo yap dedi bi de dikiş yerlerine bezle sürtme orayı nazik geç yada dokunma dedi, bende dediği gibi ettim hiçbi sorun da yaşamadım, benimkisi de estetik dikişti, ilk başlarda diki ş yerlerinde pütürlükler hissediodum dokunduğumda ama şimdi onlar kaybolmuş, şimdi çok hafif bişey hissediorum dokunduğum zaman, aynada baktığımda da bi çizgi görüorum sadece, ama çizginin olduğu yerlerde morluklar var, o biraz canımı sıkıyo, sizde de varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…