- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.661
benim ki dikişsiz olduğu için çok acı yok ama sadece yatıp kalkarken ağrı var birazcık
estetik oldu benim ki hiç belli bile değil çok şükür sadece bantın altında bir yer su toplamış
ona da bepanten sür dedi doktor çok az kaldı benim bitti gibi ağrılarım
göbeğe gelince biz de odtü ye gömecez bakalım belkim odtü lü olur kuzucuğum
benim hiç morluğum yok
bide o olsa çok korkardım:uhm:
bende niye var ki o zaman :uhm::uhm:
ya bende de vardı açıyoalrmış ya demirlerle bebeği çıkarmak için ondan olmuş dediktiya aaa bebeklerinizin keyfini çıkarın yaws orammorardı buram kabardı boşverin.bugünleri çok arııcaksınız onagöre.mis kokularını koklayın .bazen eşime diyorum koklamaya korkuyorum koklaya koklaya kokusu biterse diye
Biz doğuramayanlar bir kaç kişi kalınca hiç zevkli olmuyor kızlar ya:1no2:
MAŞALLAHÇOĞUNUZUN MELEKLERİNİN GÖBEĞİ DAHİ DÜŞTÜ BİZDE HALA UFACIK SANCI DAHİ YOK:çok üzgünüm:
ben ne zaman katılacağım sizin sohbetlerinize yasenağlama
canım haklısın da her akşam rüyamda doğurduğumu görüyorum,dün gece rüyamda doğurmuşum allahım o nasıl güzel bir bebek öpmeye koklamaya doyamadım bir an önce kavuşmak istiyorum kızıma, ama kızım gelmeye pek niyetli değil galiba
anlıyorum canım seni, doğurmazdan önce bende de aynı duygular oluyodu, sağlıkla gelsinde inşallah, bugünler ileride anı olarak kalıcak, rüyan da pek bi güzelmiş, dğounca güzel kızının resmini bize göstertirsin, bak rüyanda da böle güzel bi bebek görmüştün deriz biz de kaydirigubbakcemile5
lavinyacım seni çok iyi anlıyorum ama azcık kaldı zaten eninde sonunda sende katılıcaksın aramıza üzülme bukadar inan hiç gerek yok ha bugün ha yarın nasılsa doğacak sağlıkla minik kuşun inşallah
kızlar bende dogum yaptım ayın 12 sinde kızıma kavuştum çok şükür dogumum çok rahat geçti
ayrıntıları sonra paylaşırım eger imkanınız varsa kesinlikle normal dogum diyorum şimdilik bye
özledim yazılarınızı okumayı
Herkese merhaba kızlar!!
19 kasım çarşamba günü sabah 9.30 da oğlumu kucağıma aldım..İkimiz de iyiyiz ama oğluşumun dün geceden beri ateşi var..Endişeliyim biraz o yüzden..En kısa zamanda hikayemi paylaşacağım..
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?