2008 Kasım Anneleri

aynı benimde hiç belli değil adam maşallah güzel kapatmış kaydirigubbakcemile3
bende saklıyım evde bari ist ye yolumuz düşerse gömeriz olmadı kalsın evde evcimen olsunkaydirigubbakcemile5

bende niye var ki o zaman :uhm::uhm:

ya bende de vardı açıyoalrmış ya demirlerle bebeği çıkarmak için ondan olmuş dediktiya aaa bebeklerinizin keyfini çıkarın yaws orammorardı buram kabardı boşverin.bugünleri çok arııcaksınız onagöre.mis kokularını koklayın .bazen eşime diyorum koklamaya korkuyorum koklaya koklaya kokusu biterse diye

Son düzenleme:
Biz doğuramayanlar bir kaç kişi kalınca hiç zevkli olmuyor kızlar ya:1no2:
MAŞALLAHÇOĞUNUZUN MELEKLERİNİN GÖBEĞİ DAHİ DÜŞTÜ BİZDE HALA UFACIK SANCI DAHİ YOK:çok üzgünüm:
ben ne zaman katılacağım sizin sohbetlerinize yasenağlama

ay merak ediyoz anacım, normel bişiyse sorun yok yani, ben görünüşüme pek takmıyorum, tosssssssssun gibi bi bebişim var görüntüyü kim takar :lepi:

hayırlısıyla sende kurtulacan be şeker bak az kalmış, üzme canını, hem aslında şansılısn da burdaki herkes senden daha önnce doğurduğu için daha tecrübeli olacaklar, kafana takılanları sorabileceğin bir sürü kişi olack, güzel taraflarından baksana olaya

canım haklısın da her akşam rüyamda doğurduğumu görüyorum,dün gece rüyamda doğurmuşum allahım o nasıl güzel bir bebek öpmeye koklamaya doyamadım bir an önce kavuşmak istiyorum kızıma, ama kızım gelmeye pek niyetli değil galiba

anlıyorum canım seni, doğurmazdan önce bende de aynı duygular oluyodu, sağlıkla gelsinde inşallah, bugünler ileride anı olarak kalıcak, rüyan da pek bi güzelmiş, dğounca güzel kızının resmini bize göstertirsin, bak rüyanda da böle güzel bi bebek görmüştün deriz biz de kaydirigubbakcemile5

lavinyacım seni çok iyi anlıyorum ama azcık kaldı zaten eninde sonunda sende katılıcaksın aramıza üzülme bukadar inan hiç gerek yok ha bugün ha yarın nasılsa doğacak sağlıkla minik kuşun inşallah

ya kızlar bişi dicem ben okadar çok su içiyorum deli gibi idrara çıkıyorum ama bende yanma var gene iltihap gene iltihap kesiccem kendimi sinir oluyorum yokmu bunun kesin çaresi yaaa bi bilen varsa allah rızası için yardım etsin

çitoscum canım hadi geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün inşallah üzülme bebişin iyi olucaktır kısa zamanda tatlım.

merhaba kızlar.
çitoçum gözünaydın bebeğin hayırlı olsun.
atatanem bendede vardı o iltihap hamileliğim boyunca nomaldede ara ara oluyodu zaten ben fitil kullanmıştım bide toz bişey vermişti doktorum suya karıştırıp içiyosun.ama hamilelikte hiç bi faydası olmamıştı bunların doğurduktan sonra geçti inşallah seninde geçer cnm.
elifsevde sende inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın cnm ağrısız sancısızz rahat bi doğum olur inşallah...

kızlar ya ne morarmasından bahsediyorsunuz benim hiç morarma olmadı allaha şükür ayy
bu arada çitoscum bebeğin hayırlı olsun canım analı babalı büyütsün

ibolyacım hele bi doğurayımda hayırlısıyla ilk işim resmi buraya eklemek olacak merak etmekaydirigubbakcemile3
ama içime doğuyor sanki gelecek kızım:CüvCüv:
herşeyin hayırlısı ne diyeyim

atacım sabırlı olmaktan başka elimden gelen bişey yok hayırlısıyla kavuşayım da allahtan başka birşey istemiyorum ,teşekkürler desteğin içina.s.
bu arada öptüm batu beyi

kızlar bende dogum yaptım ayın 12 sinde kızıma kavuştum çok şükür dogumum çok rahat geçti
ayrıntıları sonra paylaşırım eger imkanınız varsa kesinlikle normal dogum diyorum şimdilik bye
özledim yazılarınızı okumayı

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah
en kısa zamanda doğum hikayenide bekliyoruz bende normal istiyorum umarım kolay bir doğum olur:Saruboceq:

canımmmm allah analı babalı büyütsün
inşallah en kısa zamanda atlatırsınız ateş işinide a.s.a.s.
fotolarıyla herşeyi göster kıs bize burda çok merakla onu bekleyen bir teyzesi var a.s.a.s.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…