2008 Kasım Anneleri

Canım hayırlı uğurlu olsun sağlık sıhhatle büyüsün inşallah,
hikayenizi bekliyoruz :)

Çitos'cum seni de tebrik ediyorum. Umarım ateşi düşmüştür bebişinin... Sağlık sıhhat diliyorum Allah'dan :)

Çitos ve sunfun hayırlı olsun kızlar size. En kısa zamanda hikayenizi yazın.

Kızlar hiç fırsatım olmuyyor artık yazmaya ya. Annem evine gitti. Kayınvalidem yanımda ama o da pek sağlıklı değil hem evin işi hem bebek hem yemek hepsi bana kaldı. Ara sıra o yemeğe yardım ediyor ama çok zorlanıyorum. Bir de o olunca ayrıca misafir ağırlıyor gibiyim. O yüzden hiç fırsatım yok. Bayramdan sonra kızımla başbaşa kalacağım zamanları iple çekiyorum.

Bebişleri ne sıklıkla yıkıyorsunuz sizler. Ev sıcak olmasına rağmen geçen banyodan sonra kızım çok hapşırdı ben de korktum Bir de saçları var ya ondan da endişe ediyorum. Kurumaz hasta olur diye. Şimdi haftada 2 gün yıkamaya karar verdim. Geçen hafta gün aşırı yıkıyorduk. Tabii ben yıkayamıyorum o ayrı mesele :) Siz kendiniz yıkayabiliyor musunuz bebişleri?

sunfun hayırlı olsun cnm bebişin.
juliannecim bana kalsa ben hergün yıkıycam kızımı ama eşim üşür diyo bizde oyüzden haftada 2 kere yıkıyoruz benim kızında saçları var havlusuyla iyice kuruluyorum.en başından beri eşimle 2miz yıkıyoruz biz cnm.hapşırması ve hıçkırmasıda iyiymiş aslında cnm doğal refleksmiş onlar doktorum söyledi.benim kızımı bi hıçkırık tutuyo allahım geçmek bilmiyo en sonunda ağlamaya başlıyo kuzum:))

kızlar aklım hep sizlerde ama bi fırsatım olmadı benimde kızım Duru Ceylin'im 14 kasım günü dünyaya geldi son ana kadar normal doğum hayali ile duruyorduk ama sezeryan oldu çok şükür kızım artık kollarımda biraz huysuzuz gece sabaha kadar ayaktayız göbişimizde hala düşmedi bende hıçkırık ve hapşırmaları merak ediyodum hapşırınca hastamı oldu diye düşünüyorum biraz gaz sancılarımız oluyo bunlar için doğal yöntem bilen varsa yazabilirmi bide karınlarınız için bişey yapıyomusunuz hamile gibiyim hala da:) nasıl incek ne zaman düzelcek acaba merak ediyorum hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öptüm sevgilerimizle

julicim bende gün aşırı yada 3.gün mutlaka yıkıyorum ufo tarzı bişey vardı kaynımdan aldıktı bugün bozuldu((bakalım nası yıkıcaz kaloriferin haricinde onu yakıyodum .ayrıca kendim yıkıyorum

tebrikler cnm güle güle büyüt bebişini.ben gaz için rezene çayı veriyorum cnm.benim karnım baya bi gitti hamilelik öncesinden daha az şuan ama hiç yok diyemem,doğurduğum günden beri korse takıyorum bide evde karın kaslarımı sıkılaştırcak hareketler yapmaya çalışıyorum mekik gibi...

minik güle güle büyüt canım bebeğini bende 14 kasım günü doğum yaptım normal oldu benimki, göbeğim için bende korse giyiyorum iki kilo kaldı eski kiloma biraz göbüş var tabi, hatta bugün kontrole giderken hamilelik öncesi pantolonumu giydim ama düğmesi kapanmadıkaydirigubbakcemile3

bebeğimin gaz sancısı için henüz rezene bile kullanmadım, ekstra olarak doktor karnına sıcak havlu koyabilirsiniz demişti geçen gece denedim işe yarıyor sende dene istersen havluyu ütüyle ısıtıp badisinin üzerine sarıyorum

canım valla ben yıkamak için göbeğinin düşmesini bekledim.göbeği de dün düştü hihoyyyt yani ilk kez dün yıkadık :lepi: yalnız benim içim gidiyor bir yeri acıyacak diye o yüzden ablam ve annem yıkadı bende yanlarında foto çektim naniknanik dr larda hergün yıkayın diyorlar ama ben de çok korkuyorum üşütürüm diye.evim sıcak ama olsun ben yine de korkuyorum fisfisfis

selam kızlar dünden beri baya ara vermişim.. valla ne zaman bulabildim nede bulduğum zamanda halim vardı. ben kendimi çok yorgun hissediyorum.senağlama
bugün ilk defa oğluşumla evimize gittik. güya artık taşındık. ama fırtına var yaaa bizim evi mahvetti. benim evim çatı katı uydularımız uçtu elektirik yok tam bi rezalet ile az önce anneme attık gene kendimizi. nasıl uykum var ama sizleride merak ettim ve özledim bakmadan uyuyamadım
çitoscum gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.
dikkat ettim Azo ve Elmalı Turta yok. doğm mu yaptılar acaba haberi olan var mı?
elif sevdecim sık dişini az kaldı meleğin bugün yarın kollarında inşallah içime doğdu sankiiii
benim bebişinde göbeği düşmedi bu 8 günde 2 kez yıkadık. açıkcası bizde hasta olacak diye çok korkuyoruz. yaz bebekleri olsalar balık gibi kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar bu gece burası pek bi ıssız ben hala doğuramadım dün geceden beri çok fazla kasılmam var kızım hiç durmuyor yerinde...gelmeye niyetli diyeceğim ama nerdeeeeeeeeee

selam kızlar nasılsınız?
uğrayamıyorum buralara miafirlr sağolsun yalnız bırakmıyorlar
gündüz ayrı ağırlıyorum gece ayrı
bazen çok bunaldığımı hissediyorum artık oğlumla yalnız kalıp biraz ruhumu dinlendirmek istiyorum ama nerdeeee
bugün yine misafir gelecek Allah eksikliklerini göstermesin ama ben biri doğum yapınca kırkı çıkmadan ziyarete gitmemeye karar verdim:)))
çünkü bugün 20 gün oldu doğuralı ve ben sadece 3 günü misafirsiz geçirdim

neyse yarın yarı kırkımız çıktığı için gezmeye gidiyoruz
önce babaanne sonra anneanne teyze amca derken bu hafta hep gezicem çok bunaldım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…