- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.681
kızlar bende dogum yaptım ayın 12 sinde kızıma kavuştum çok şükür dogumum çok rahat geçti
ayrıntıları sonra paylaşırım eger imkanınız varsa kesinlikle normal dogum diyorum şimdilik bye
özledim yazılarınızı okumayı
Herkese merhaba kızlar!!
19 kasım çarşamba günü sabah 9.30 da oğlumu kucağıma aldım..İkimiz de iyiyiz ama oğluşumun dün geceden beri ateşi var..Endişeliyim biraz o yüzden..En kısa zamanda hikayemi paylaşacağım..
Sevgiler..
kızlar aklım hep sizlerde ama bi fırsatım olmadı benimde kızım Duru Ceylin'im 14 kasım günü dünyaya geldi son ana kadar normal doğum hayali ile duruyorduk ama sezeryan oldu çok şükür kızım artık kollarımda biraz huysuzuz gece sabaha kadar ayaktayız göbişimizde hala düşmedi bende hıçkırık ve hapşırmaları merak ediyodum hapşırınca hastamı oldu diye düşünüyorum biraz gaz sancılarımız oluyo bunlar için doğal yöntem bilen varsa yazabilirmi bide karınlarınız için bişey yapıyomusunuz hamile gibiyim hala da:) nasıl incek ne zaman düzelcek acaba merak ediyorum hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öptüm sevgilerimizle
bu arada pirayehira kızlarımız birbirine çok benziyo :) kardeş gibi resmi görünce şaşırdım
Çitos ve sunfun hayırlı olsun kızlar size. En kısa zamanda hikayenizi yazın.
Kızlar hiç fırsatım olmuyyor artık yazmaya ya. Annem evine gitti. Kayınvalidem yanımda ama o da pek sağlıklı değil hem evin işi hem bebek hem yemek hepsi bana kaldı. Ara sıra o yemeğe yardım ediyor ama çok zorlanıyorum. Bir de o olunca ayrıca misafir ağırlıyor gibiyim. O yüzden hiç fırsatım yok. Bayramdan sonra kızımla başbaşa kalacağım zamanları iple çekiyorum.
Bebişleri ne sıklıkla yıkıyorsunuz sizler. Ev sıcak olmasına rağmen geçen banyodan sonra kızım çok hapşırdı ben de korktum Bir de saçları var ya ondan da endişe ediyorum. Kurumaz hasta olur diye. Şimdi haftada 2 gün yıkamaya karar verdim. Geçen hafta gün aşırı yıkıyorduk. Tabii ben yıkayamıyorum o ayrı mesele :) Siz kendiniz yıkayabiliyor musunuz bebişleri?
iyi geceler kızlar bu gece burası pek bi ıssız ben hala doğuramadım dün geceden beri çok fazla kasılmam var kızım hiç durmuyor yerinde...gelmeye niyetli diyeceğim ama nerdeeeeeeeeee[/QU
iii geceler. bişi kalmamış şeker ya kasılmalarda başladıysa eli kulağında gelecek kızın. sık dişini biliyorum son günler biraz zor ama meyvası çok tatlı..:asigim:
iyi geceler kızlar bu gece burası pek bi ıssız ben hala doğuramadım dün geceden beri çok fazla kasılmam var kızım hiç durmuyor yerinde...gelmeye niyetli diyeceğim ama nerdeeeeeeeeee[/QU
iii geceler. bişi kalmamış şeker ya kasılmalarda başladıysa eli kulağında gelecek kızın. sık dişini biliyorum son günler biraz zor ama meyvası çok tatlı..:asigim:
inşallah dediğin gibidir canım kalçama nasıl baskı yapıyor analatamam sanki çıkacak gibi
inşallah dediğin gibidir canım kalçama nasıl baskı yapıyor analatamam sanki çıkacak gibi
hazırlıklı ol geliyor bence senin kuzu ,benimde doğumdan hemen önce kasılmalarım acayip artmıştı, hayırlısıyla kavuşursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?