2008 Kasım Anneleri

fatercim;
3 gün dışında her günü misafirli geçirmene çok şaşırdım. bize 3-4 gün ayak üstü uğramalar olusadece. valla Allah kolaylık versin. insan kendiylemi uğraşsın, bebişle mi yoksa misafirlemi bilemez valla. çok zor iş.
bizde 20miz dolunca babanneye gidicez. havalar soğudu bebişe dikkat et gezerken canım.

haklısın elifdem bebişlere dikkat etmek lazım
sorma bizim misafirler de keşke sadece ayaküstü uğrasalar
kimi yemeğe kalıyor kimisine de çay ve ikramlık hazırlanıyor
Allah'tan annem ve kardeşlerim var
ben bedenen yorgunluktan vazgeçtimde artık ruhum da yoruldu
şöyle oğlumla başbaşa kalıp bu güzel duyguyu yaşayamadım bile

selam kasım anneleriiiiiiiii!!!!!!!!!!!!hihoyyyt
ben geldim koca göbeğimle berabeeeeeeeersırnaşık şey
evet anlaşıldığı gibi hala doğurmadım..:bbo:
bikaçgündür nette sorun vardı bizim..gelemedim kk ya.
ve bugünde sabahtan beri temizlik yaptık.anca bitti.
ee bu son büyük temizlik olur sanırım. bi süre idare eder.eşim ben ve görümcemde sağolsun yardım etti..
yarın kontrolümüz var tekrar.bakalım doktorumuz ne diyecek?
amma inatçı çıktı bu oğlan.anasından daha sabırlı..kaydirigubbakcemile3
deli gibi tatlı yiyorum.sabah akşam..sonrada oğlum tepinip duruyo.kafasını sürekli doğum kanalına sokmaya çalışıyo kuzum ama..hala tık yok:1shok:
bakalım yarın nst de sancı çıkacakmı?
bu gidişle banada sezeryan şart oldu galiba..
çünkü hiç gelmeye niyeti yok beyimizin..
napalım..zamanı dolmamış demek.allah 'In takdiri..
zamanı dolunca öle yada böle gelecek inş.

geçmişi biraz okuyabildim.umarım herkes iyidir.kuzularınızın göbekleri bile düşmüş..maşallah:1rolleyes:
20 sini dolduranlar,oyuncak bebek gibi kıyafetlerini giydirmekten zevk alanlar..allah keyfinizi bozmasın..darısı başıma:asigim:
hepinizi kocaman öpüyorum.
yarın doktordan gelince neticeyi yazarım.
bana dua edin kızlar..
bu aralar çok ihtiyacım var..
sanırım bukadar gününü geçiren kasım annesi bi ben varım..
baya baya ağırlaştım ve sabırsızlanıyorum artık..:CüvCüv:

azocum senin oğlan kararlı bir bebiş olacak anlaşılan, allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin canım, o zamanını biliyordur merak etme sen

ama bir kaç gündür gelmeyince hepimiz doğurdun zannettik

teşekkürler denizanası
evet baya kararlı..
akrepide bitirdik.artık yay olacak.
hayırlısı bakalım.
bende karabatak gibi bi görünüp bi kaybolunca sizlerde doğurdum sanmışsınız

Fatercim yazık sana ya o kadar misafirle. Ben arkadaşlarıma söyledim sonra gelin biraz toparlanalım diye. İşe yaradı çok fazla misafir olmadı ama olanlar bile yeterdi ki çok yakın olmadıktan sonra misafir işi zor oluyor. Bu hafta gezerken dikkat et yağmurlar geliyormuş ay ama sen istanbulda değildin dimi :)

Azocum yarınki kontrolü seninle birlikte bekleyen bir sürü insan var unutma. Bize de haber ver mutlaka. Zaten sen ortadan kaybolunca hep beraber kesin doğuma gitti diyoruz bir bakıyoruz ki yine meydandasın hem de koca göbeğinle. Ay çıksın artık senin yaramaz.

ay azooo yemin ederim çileğin hikayesine döndü seninki..bi kayboluyon doğurdu sanıyoruz valla..ayy bak heyecan yaptım şimdi..hadi git de güzel haberi ver artık..seninki içerde 5 kilo olmuştur heralde..:)))

bu arada şu misafir olayından yaka silkmiş durumdayım..hastaneden çıktım aynı gün doldu taştı ortalık..annem ve ablam bile daha dün gelebildi ..yani daha 20 günlüğüz ama burda adet böyleymiş napalım..bu arada gelen hediyeler süper..kızımda misafir varken hiç rahatsız etmiyo şükür hep uyuyo ..arada uyanıp emiyo geri uyuyo..anlıyo misafiri sanırım ben hiç bulaşmıyım diyo

azocum bayağı inatçıymış ömer bey bende de hala tık yok benimde yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz bizim burda benimle birlikte hamile kalan 3-4 kişi daha var çoğunun günü geçiyor tıpkı senin gibi,kasım bebekleri yerlerinden çok memnun anlaşılan
benim kız da inatçı çıkarsa bizde bayramda hastahanede oluruz tahminimkaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız biz bugün geç kalmış kırkımızı çıakrdık aman ne soğuktu ne soğuktu.kuzene gittik evden arabaya arabadan eve ama baya soğuktu ben bikaç kez hapşırdım hem bebişi hem kendimi korumam lazım aslında ama onu korumaktan kendime fırsat kalmıyo ellerimi yıkamaktan havluyla kurulamaktan derim kalktı sürekli kolonya sürmekten pütür pütür oldu ninemin elleri gibi kremlesen noolur sürekli suda ellerim .neyse bunada şüküğr yavrum iyi olsunda....:ecrin_bebek:
ÇİLEKCİM burayı özellikle sen oku kızlar işinize yarar umarım ekimannelerini okurken gördüm banyodan sonra bebekler giyinirken çok ağlar ya fön makinesiyle bebeği ısıtıp tabiçok yaklaştırmadan bi yandan da kremlemek çok rahatlatıyormuş.ayrıca hiç durmadan ağlayan mikrobikler varya onlara da fön makinesinin sesi rahatlatıcı oluyomuş haberiniz olsun .banyo yaparken deniicem bende

bizim 40 ımız falan deildi ama ben çok sıkılmıştım oyüzden dışarı çıktık hemde alışverişmerkezine inşallah hasta olmaz kızım ama çok sıkılmıştım evde biraz daha çıkmasam delircektim valla:) bahçelievlerdeki kadir has a gittik orda hep bebişler için mağazalar var çok güzel kıyafetler vardı ama gezemedik tabi fazla artık bayramlık alırız...
azocum senin kuzucukta çok sevdi annesinin karnını rahatını bozmuyo:)

Herkese selam kızlar.Umarım herkes iyidir.

Ben de iyiydim fakat cuma günü oğlumu doktora götürdük ateşi için..Çok ciddi bişi görmedi fakat ertesi gün çağırdı sarılık değerlerine bakmak için.Dün gittik ve sonuçta bilirübin değerleri çok yüksek çıktı.Dün öğlen hastaneye yattık.Oğluşum çift fototerapi aldı..Bugün akşam üzeri de taburcu olduk..Şu an iyi uyuyor..Ama ben mahvoldum..Çok zor bişeymiş çocuğun hastalanması çok yıprandım 2-3 gündür.Üstelik eşim de çok ciddi bir grip geçiriyor..O yüzden benden ve bebekten uzak tutuyoruz.Annem yanımda ama o da çok genç olmadığı için çok dayanıklı ve hızlı değil.Diyabet ve tansiyon da olunca annemin bana yardımı oluyor ama ne bileyim istediğim gibi değil.Çatıp duruyorum ona ve eşime..Sürekli herşeye ağlar oldum..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun çitoscum . demekki sarılığı çok korkutucu değildi 1 gün yatırdı. ben 3 gün kalanları biliyorum. Allah korusun :Saruboceq: şu an iyi olmasına sevindim a.s

bugün oğlumun göbeği düştü . hihoyyyt dert olmuştu içime nihayet kurtardı.
bir şey soracağım size ne kadar sürede bir emziriyorsunuz bebecikleri..:uhm: ben uyandırıp emzirmek istiyorum ama uyanmıyor ne yapayım sizceee :uhm:

canım geçmiş olsun umarım sorunsuz bir şekilde atlatırsınız

merhaba hanımlar

mmf bahsettiğin fön makinesi işini ben 2-3 gündür uyguluyorum. öğlenleri banyo yapıyoruz banyo sonrası giydirirken ev ne akdar sıcakta olsa korkuyorum ayrıca masaj yaparken sanki titriyormuş gibi geliyordu. şimdi fön makinesini karnımıza ve ayaklarımıza doğru tutup bi yandan da masaj yapıyoruz acayip rahatlıyor bizim cadı denemenizi tavsiye ederim.

çitos öncelikle geçmiş olsun.moralini sakın bozma.. bizim değerlerde hastaneden taburcu olurken sınırda çıkmıştı oyüzden doktorumuz her 2 saatte bir emizrmemizi söyledi.düne kadar öle yapıyordum ama dünden beri saatimizi 3 e çıkardık.çok zor uyanıyor bizim kızda yaklaşık yarım saat uyanması için uğraşıyorum.altını açıyoruz hatta poposunu yıkıyorum ki uyansın diye :))

azocum er yada geç gelecek kurtuluşu yok minik yaramazların :ecrin_bebek:
çitoscum nasıl üzüldüm anlatamam.çok geçmiş olsun.şimdi iyiymiş ya çok şükür.benimkininde sarılığının fazla olma ihtimli vardı çok erken doğduğu için.bu yüzden 2 topuğunuda deldiler meleğimin içim gitti.çok iyi anlıyorum seni.şükür ki benimkinin sarılık 4.2 çıktı.tekrar geçmiş olsun cnm.Allah başka sıkıntı vermesin :Saruboceq:

Günaydin herkeze.Mmfcim bunu deniycem canim cok saol..

kizlar disariya cikmak icin illaki kirkmi beklenir?biz oglum bir haftaliktan buyana

cikartiyoruz temiz hava alsin diye,arada agliyor ama idare ediyoruz simdilik.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…